Written by Bella | January 23rd, 2017

Semalam, Anugerah Juara Lagu 31 (AJL 31) telah berlangsung dengan cukup meriah sekali bertempat di PWTC . Seperti yang diramal oleh orang ramai, Lelaki Teragung nyanyian Dayang Nurfaizah menjadi juara dan Dayang juga turut berjaya mendapat anugerah Vokal Terbaik.

Seperti biasa, para selebriti tidak melepaskan peluang untuk menggayakan fesyen terbaik masing-masing pada malam AJL 31.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar karpet merah AJL 31 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Instagram TV3 Malaysia / Hot FM / Tonton MY

14 responses to (14 FOTO) Gaya Selebriti Di Karpet Merah AJL 31

  1. damai says:

    dayang deserved to win best vocal, and lagu lelaki teragung also best kena pula cerita 7 Hari Mencintaiku, box office and best drama, wow

    13

    2
    • minah jambu say no to DRUG says:

      memang bet0l dayang best vocal cerita 7 hari menyintai ku dh pon habis best cerita dia tapi payment pelakon dh setle blom ?

      4

      3
      • diknon says:

        minah jambu say no to DRUG, kalau blm bayar pelakon hang nak tolong bayarkan ker? jgn lah kerana satu issue hang g perli2 org, itu issue dalaman kita penonton just give support if the drama really good and the artist also good. hang jgn dok perli2 non

        12

        0
    • misskepoh says:

      weh amyra rosli kau pakai baju apetu? Please la sense of fashion kau mmg out. Amar dah ensem2 kau bole pulak pakai mcm nk g tengok wayang!! hahaha

      0

      0
  2. aku says:

    lagu yg mng 1st n 2nd.. lagu ost cerita yg siti saleha berlakon..huhu 7 hari mencintaiku n uda dan dara

    4

    0
  3. Anonymous says:

    Ntah nape aku rasa zarul umbrella sesuai diberikan watak superman..

    37

    -1
  4. melati says:

    kalau Rancangan babit kan TV3suku, memang tk amik tahu..TV3suku ni keje menipu & mengampu jew..!!

    9

    0
  5. Anonymous says:

    Dayang mmg sgt layak dpt dua2 tu spt yg dijangkakan.sbb yg lain x ada spt dayang mlm td.plng2 pun beri saingan sengit aku rs hafiz n misha dan dpt rs dia sgt ikhlas nyanyikan lagu tu semlm.

    5

    2
  6. N says:

    dalam banyak-banyak artis, aku paling concern baju Amyra Rosli.

    Mesti struggle kalau nak pi toilet.

    20

    0
  7. Anonymous says:

    sape artis baju merah tu ngan anak die

    2

    0

Leave a Comment

Optional