Written by AbangNara | September 2nd, 2009

kalau  benar  Kris Dayanti curang dan ada lelaki lain, memang patut Anang menceraikan dia dengan talak 3. Siap anak mereka yang sulung nampak Kris Dayanti dengan lelaki lain dalam bilik tidur, itu dah tahap melampau weh.

Banyak angin-angin gosip yang bertiup kata Kris Dayanti ni memang banyak affair dengan lelaki, mungkin Anang dah sampai tahap hilang sabar, dan bertahan lama sangat. Tu yang terus talak 3. tapi kalau kata nak rujuk balik, rasanya bukan susah, ramai gila yang sanggup kahwin ngan Kris Dayanti. Cuma bila dah dapat Kris Dayanti, sapa yang nak lepaskan, betul tak?

Tapi deorang ni belum rasmi bercerai, mahkamah akan putuskan lepas  bulan Ramadan ni. Kalau Pak Anang di pihak benar, kami sokong Pak Anang dong~! gimana sih kalau isteri sendri main sama lelaki lain, ya enggak?

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

251 responses to 13tahun kahwin, Anang ceraikan Kris Dayanti

  1. miss comet says:

    baru ko tauuuuu KD gatai sgt kan ………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. stylo says:

    tunggu foto terlampau dia plak laa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. cenni says:

    third

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. kirana says:

    aku~~junjung pertuahmu….cintai dia yang mencintaiku…..~~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. belly button says:

    makin aku cinta……~~

    aku ske sgt lagu ni yg dia nyanyi ngan anang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. yula says:

    gatai rupanya ppuan ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. cintaqaseh says:

    urm…x sangka plak jd begini…
    ku sangkakan mereka bahagia..
    tup2 talak tiga…
    ambik kau….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. matt jack says:

    tu lah…..
    sapa suh curang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. x-not-x says:

    wah,mmg tak sangka KD curang..mayb dh tahap serious sgt kot.tu yg terus talak 3 tuu..amek kau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • maybe kot…agak2 nye camner lah anak die nmpak keadaan kris ngan laki tu ats katil ek??
      mau trauma nk die…..
      sian kecik dah nmpak mende camtu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        ko ni….dier nmpak mak dier bwk laki masuk bilik time diorg berenang jer…naper nak nasik tambah smpai masuk bab katil lak ni….aiyohhhh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. YONEXBEST says:

    salam kawan2..bulan ini ada BONUS X??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. miss annur says:

    ko ni yonexbest asyik2 bonus…kalo ade aku nak gak.. berguna masa raya tu..paham2 je la tentera byk(anak buah)….huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lanToK LeW says:

    wah….!!!!!!!! cayalah KD….talak 3 ko dpt….kalah artis2 len…
    tp…betul ke pasal dia curang tu???hmm….bese laa dunia artis….kate bahagia…padahal memendam rasa…sape laa agaknye ye???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tah sume nye hipokrit…..
      idup dlm kepura-puraan…….
      cam ajai n nurul konon mase kawen dulu loving couplelah…
      alih2 cerai baru arr kate dh lame x baik sume lakonan semate2……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. rose says:

    Sesungguhnya orang-orang yang suka terhebah tuduhan- tuduhan yang buruk dalam kalangan orang-orang yang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan di akhirat dan (ingatlah) Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian).

    Those who love (to see) scandal published broadcast among the Believers, will have a grievous Penalty in this life and in the Hereafter: Allah knows, and ye know not.

    surah annur ayat 19

    renung2kan dan selamat beramal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pening says:

    Alahai…satu lg masjid da runtuh, d bln yg mulia plak tu, sedihnye….mngkin da setakat tu jodoh mereka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. asparagus says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. awekmas says:

    hai sume dah balik terawih ke…i br abis flight ni so singggah sat kat cni…tahniah wat violet,tomei,anna,eclipse,n nak wat duit raye coz jd pemenang aritu…ada citer best ke malam ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. awekmas says:

    i selalu gak jumpa jd ni dlm kabin…time die nak ke kl o nak balik jakarta…dia ni biasa je…sweet lah juga face die…n ramah lagi dgn steward..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. awekmas says:

    asparagus dah balik terawih ke…mai lah sembang….i sorang2 ja ka ni…mana p yg lelain huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nape pic no 2 tu bodi kris nmpak cam cacat???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. awekmas says:

    ish hermione i x mainlah dgn jet tu…gatal tau..a”ah lah nape cacat lak kd tu..itu sume make up teknik tu yg nampak cun je muka kd

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. awekmas says:

    hermione mana p suma org kita ja ka…u x p terawih ka..arini u posa ka x..td berbuka mamam apa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pingkypanthers says:

    alahai KD..
    ank2 dh besar pun leh wat prangai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. awekmas says:

    sedihkan…kawin ni mcm gamble lah..ada yg dpt blh membimbing n ada yg menjahanamkan…nie yg takut nie…nak balik lah dgn jet…blh ke die membimbing i ni wawawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hantupensil says:

    mak aih…
    dasyat tul artis2 endon nih..
    huhuhuh…
    da kawen pun bleh main kayu 3 lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. awekmas says:

    ramai lah jugak hermione[pjg btl nama ko ni]tergeliat lidah nk sebut…artis kita lg lah selalu jumpe tp biasalah eksyen tu lebih….artis barat sempoi ja..pakai pun …yang ado tu yg jarang kita kenal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • name aq best arr…lain dr yg lain….huhuhu….
      sape artis barat yg ko jumpe??
      band 1 republic ade x??
      aq minat gila kt band tu nak2 vokalis die memang minat arr…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. awekmas says:

    artis kita bukan x kurang hebatnya…pendek kata sama ja…baik yg barat indon o timur sama ja…sedihkan…kawin punyalah meriah sakan…i ni tgu jodoh ja…ada sesapa yg sudi ka…wawawa…cam ejen lak kak nara..sory

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    hello…hermione, antu, pingky…
    korang sihat…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. awekmas says:

    yeke…hehehe u ni mcm ejen la plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Penari Poco2 says:

    aku dah tau dah kesah diorg nie…
    pg2 lg dah baca kosmo online…
    tue yg aku copypaste kat page b4 this…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pingkypanthers says:

    camne pic no 2 tu ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. awekmas says:

    kak pp kat swak kan…kat area mane…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. awekmas says:

    tu lah kalo kita pk kan…lelaki mana yg tahan kalo bini dia wat gitu…begitu jg kita yg pompuan…bila dah kawin tu maknanya…kenalah setia pd yg satu…cewah!macam lah i ni dah kawin…kd tu x puas kot…kadang2 pompuan ni nak kena layan lebih ckit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Penari Poco2 says:

    antuuuuuuuuuu…
    di mana kah kau berada…
    td ader, skrg xder…ko wat ot ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. awekmas says:

    a’ah lah pelik lah malam ni antu xda…p taarus agaknya..heheheh pintu taubat masih terbuka…utk i jugak …peringatan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Penari Poco2 says:

    tuai padi antara masak
    esok jangan layu-layuan
    intai kami antara nampak
    esok jangan rindu-rinduan

    (dah boring tahap ninja turtle dah aku nih…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    biasa lar aarrr…
    mlm2 nie mesti kite berempat jer kontrol bn…
    siang2 lak punyer lar ramai, naik lenguh jer jari jemari aku nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. awekmas says:

    sedih lh di bulan ramadan ni…nk bercerai plak kan…i ni lemah ja rasa dgq berita mcm ni…apa lah punya orang…kawin cerai.kawin cerai…cam biasa ja…seremmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. LaLuNa says:

    dah tido ke korangggggg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. awekmas says:

    kd tu cun xpe….sure ramai tgu dia…antu xmo join ka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Penari Poco2 says:

    kawan2…betul2 boring aaarr…
    aper kata kite wat2 topik baru…

    errrmm…
    aku nak tanya korang…camner leh terjumpe ngan blog BN nie…??? mula2 skali dulu camner…???
    leh jgk kongsi ceta nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. awekmas says:

    i dulu my hsemate yg bgtau…dulu nxda bn memg boring ….x tau gosip terbaru…tq kak nara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. pingkypanthers says:

    hmm paper arini ada kes artis kena tngkap drugs..
    sape artis tu erk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. awekmas says:

    sape pinky

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Penari Poco2 says:

    haaaiiii…boring jer…
    dah nak tdo dah…
    esok awal2 lg da bgun…pastu x tido blik..
    trus trn keje…kat ofis….lalalala ngantuk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. awekmas says:

    sape…i x minat dangdutlah…x kenal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Penari Poco2 says:

    k guyz…
    aku nak tido dulu…dah ngantok sgt2 dah nie…
    jumpe esok…bye…happy bsahur…
    salam sayang sume…muuuuaaahhh…
    assalamualaikum…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pingkypanthers says:

    aaahhhh…
    ngantuk arrrrr……………
    malam sumer………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. awekmas says:

    i nak tanya u al gak sape budak af5 yg kenatangkap aritu…isap dadah d seremban…i br dpt tau ni…hehehe…lambat ckit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. awekmas says:

    tinggal kita berdua ja ka antu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. awekmas says:

    belum…u x ngantuk lg ke…i boring ni…balik td igat ada hsemate…rupanya suma p fly…im alone la jwbnya..u keja apa antu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. awekmas says:

    owh yeke…kesian u…xpa lah janji halal..skg tgh drawing apa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. awekmas says:

    i pompuan lah..steward tu lelaki..i dgn mas airlines..air asia best jugak pakai skirt tu…tp i ni ayu skit cewah…tu yg pakai kebaya wawawa..dulu i keja dgn spore airlines…then p mas airlines lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. LaLuNa says:

    tido dulu..simpan tenaga nak berperang esok…kim salam kat kawan ko antu..suh die add aku kat fb leh join mafia aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. awekmas says:

    ada la jugak tempat yg x puas p…jom p page br…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. BumBLeBee says:

    aduih….siti dh laa best friend dgn KD nih….semoga siti pandai menilai mana yang baik n buruk ape2 yg dtg drpd KD especially kalo2 kata2 berunsur nasihat mengenai rumahtangga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. awekmas says:

    dah tido ke antu…i p mandi dulu k…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Penari Poco2 says:

    Morning sume…
    arini aku stil sibuk lg…
    so, xleh nak chat ngan korang sgt…
    aku ader mting dan buat presentation dpn pengarah…
    k, see u all later…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. violet says:

    salam…
    ader org x..
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. DelimaSaraa says:

    kak nara, cek page meriahkan hari raya bersama ogawa…

    saraa takleh nak menaip..kotak reply takdek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. violet says:

    sunyi je BN.
    sjk xder contest ni..
    xder lak kumen2….
    time contest tu bkn maen lg…..
    wat ever…
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. syamiza says:

    ader ni haa… miza baru jer online…
    naper page ogawa tak leh commnt?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. syamiza says:

    voilet…. miza nak tanya laa….
    miza dah cuba nak ubah gambar miza nie… tp tak boleh laa…. mcm mana nak wat.?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      biasanyer dye amik masa ket….
      delete r pic lame…
      nnt dye ok…
      cm violet wat cmtu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        gi kat gravatar tu semula yerk? pastu delete je ke @ mcm mana?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          ok.
          g kt grvtr pstu add new pic.then pic lame tu delete..kt right pic ader tnada x so clik kt x ni..nnt dye delete..so nnt guna pic br tuk all web..\
          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        hai gurlz…sorry smlm out trus sbb mmg xleh nk msuk..huhu..anywayn nape page bru tu xleh komen haa?tpinga2 aku…miza ko g kt avatar ko wat gmbr len yg ko nk then ko plih gmbr tu sbgai gmbr id ko…pastu kene rate bnde lg tah..ce wat..huhu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          salam new moon
          eleh ko guna beruk bnd ker hang lak pc ko
          ke ko mkn sampai lupe bn..hehe….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          salam…huahua…xde la…aku gune pc opis la..kalo gune berok tu lgsung asyk dsconnect jerk..huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          ok……………… timer kasih….. tq…tq…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. violet says:

    miza g wat dl k..
    violet nk kua…
    ad kj..
    sat lg suk lik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. syamiza says:

    jom borak kat sebelah…. bwh page ogawa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Zaza Muhammad says:

    huhuhu,,,sedey aaaa bab2 cerai ni.
    Dr segi undang2 mmg aa x declare lai tp klu dah anang sendri ngaku, gane2 pun talak dah jatuh sbb tu hak suami.
    Klu btul isteri tu curang, takan le smpi 3 terus, xble bwk2 berunding ke..cian ank2 yg jadi mangsa keadaan… bg warning lu ke, g kaunseling ke… anyway, klu dah jodoh diorg takat tu je, apa leh wak. Sure ade hikmah sebaliknye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ gmbr no 2 pelik gilerr.. kaki dia kenape cam tuh.. ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. anggi says:

    dose bln puase ckp psl org

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. suryne says:

    hmm… baik jadi ordinary people… jadi artis ni susah.. lebih banyak dugaan dripada org yg takat keja jual sayur… tak pa la semoga KD berbahagia jadi mak jan.. ada juga teman si nurul…ada hikmah di sebalik kejadian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. sugar glider says:

    kawin sesama artis ni memang susah la nak kekal.. mcm2 dugaan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. antitku says:

    tulah..popong tu terlampau..nyaman di ayuk..nakan..
    mencari..pla dia jantan lain..kesian laki dia..terlopong..
    bini di ayuik jantan lain..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0