Written by AbangNara | September 2nd, 2009

kalau  benar  Kris Dayanti curang dan ada lelaki lain, memang patut Anang menceraikan dia dengan talak 3. Siap anak mereka yang sulung nampak Kris Dayanti dengan lelaki lain dalam bilik tidur, itu dah tahap melampau weh.

Banyak angin-angin gosip yang bertiup kata Kris Dayanti ni memang banyak affair dengan lelaki, mungkin Anang dah sampai tahap hilang sabar, dan bertahan lama sangat. Tu yang terus talak 3. tapi kalau kata nak rujuk balik, rasanya bukan susah, ramai gila yang sanggup kahwin ngan Kris Dayanti. Cuma bila dah dapat Kris Dayanti, sapa yang nak lepaskan, betul tak?

Tapi deorang ni belum rasmi bercerai, mahkamah akan putuskan lepas  bulan Ramadan ni. Kalau Pak Anang di pihak benar, kami sokong Pak Anang dong~! gimana sih kalau isteri sendri main sama lelaki lain, ya enggak?

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

251 responses to 13tahun kahwin, Anang ceraikan Kris Dayanti

  1. miss comet says:

    baru ko tauuuuu KD gatai sgt kan ………….

    0
    0
  2. stylo says:

    tunggu foto terlampau dia plak laa….

    0
    0
  3. cenni says:

    third

    0
    0
  4. kirana says:

    aku~~junjung pertuahmu….cintai dia yang mencintaiku…..~~~~~~~

    0
    0
  5. belly button says:

    makin aku cinta……~~

    aku ske sgt lagu ni yg dia nyanyi ngan anang…

    0
    0
  6. yula says:

    gatai rupanya ppuan ni

    0
    0
  7. cintaqaseh says:

    urm…x sangka plak jd begini…
    ku sangkakan mereka bahagia..
    tup2 talak tiga…
    ambik kau….

    0
    0
  8. matt jack says:

    tu lah…..
    sapa suh curang….

    0
    0
  9. x-not-x says:

    wah,mmg tak sangka KD curang..mayb dh tahap serious sgt kot.tu yg terus talak 3 tuu..amek kau..

    0
    0
    • maybe kot…agak2 nye camner lah anak die nmpak keadaan kris ngan laki tu ats katil ek??
      mau trauma nk die…..
      sian kecik dah nmpak mende camtu….

      0
      0
      • BumBLeBee says:

        ko ni….dier nmpak mak dier bwk laki masuk bilik time diorg berenang jer…naper nak nasik tambah smpai masuk bab katil lak ni….aiyohhhh

        0
        0
  10. YONEXBEST says:

    salam kawan2..bulan ini ada BONUS X??

    0
    0
  11. miss annur says:

    ko ni yonexbest asyik2 bonus…kalo ade aku nak gak.. berguna masa raya tu..paham2 je la tentera byk(anak buah)….huhuhu

    0
    0
  12. lanToK LeW says:

    wah….!!!!!!!! cayalah KD….talak 3 ko dpt….kalah artis2 len…
    tp…betul ke pasal dia curang tu???hmm….bese laa dunia artis….kate bahagia…padahal memendam rasa…sape laa agaknye ye???

    0
    0
    • tah sume nye hipokrit…..
      idup dlm kepura-puraan…….
      cam ajai n nurul konon mase kawen dulu loving couplelah…
      alih2 cerai baru arr kate dh lame x baik sume lakonan semate2……..

      0
      0
  13. rose says:

    Sesungguhnya orang-orang yang suka terhebah tuduhan- tuduhan yang buruk dalam kalangan orang-orang yang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan di akhirat dan (ingatlah) Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian).

    Those who love (to see) scandal published broadcast among the Believers, will have a grievous Penalty in this life and in the Hereafter: Allah knows, and ye know not.

    surah annur ayat 19

    renung2kan dan selamat beramal…

    0
    0
  14. pening says:

    Alahai…satu lg masjid da runtuh, d bln yg mulia plak tu, sedihnye….mngkin da setakat tu jodoh mereka…

    0
    0
  15. asparagus says:

    1st

    0
    0
  16. awekmas says:

    hai sume dah balik terawih ke…i br abis flight ni so singggah sat kat cni…tahniah wat violet,tomei,anna,eclipse,n nak wat duit raye coz jd pemenang aritu…ada citer best ke malam ni….

    0
    0
  17. awekmas says:

    i selalu gak jumpa jd ni dlm kabin…time die nak ke kl o nak balik jakarta…dia ni biasa je…sweet lah juga face die…n ramah lagi dgn steward..

    0
    0
  18. awekmas says:

    asparagus dah balik terawih ke…mai lah sembang….i sorang2 ja ka ni…mana p yg lelain huhuhu

    0
    0
  19. nape pic no 2 tu bodi kris nmpak cam cacat???

    0
    0
  20. awekmas says:

    ish hermione i x mainlah dgn jet tu…gatal tau..a”ah lah nape cacat lak kd tu..itu sume make up teknik tu yg nampak cun je muka kd

    0
    0
  21. awekmas says:

    hermione mana p suma org kita ja ka…u x p terawih ka..arini u posa ka x..td berbuka mamam apa…

    0
    0
  22. pingkypanthers says:

    alahai KD..
    ank2 dh besar pun leh wat prangai..

    0
    0
  23. awekmas says:

    sedihkan…kawin ni mcm gamble lah..ada yg dpt blh membimbing n ada yg menjahanamkan…nie yg takut nie…nak balik lah dgn jet…blh ke die membimbing i ni wawawa

    0
    0
  24. hantupensil says:

    mak aih…
    dasyat tul artis2 endon nih..
    huhuhuh…
    da kawen pun bleh main kayu 3 lagi…

    0
    0
  25. awekmas says:

    ramai lah jugak hermione[pjg btl nama ko ni]tergeliat lidah nk sebut…artis kita lg lah selalu jumpe tp biasalah eksyen tu lebih….artis barat sempoi ja..pakai pun …yang ado tu yg jarang kita kenal…

    0
    0
  26. awekmas says:

    artis kita bukan x kurang hebatnya…pendek kata sama ja…baik yg barat indon o timur sama ja…sedihkan…kawin punyalah meriah sakan…i ni tgu jodoh ja…ada sesapa yg sudi ka…wawawa…cam ejen lak kak nara..sory

    0
    0
  27. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    hello…hermione, antu, pingky…
    korang sihat…???

    0
    0
  28. awekmas says:

    yeke…hehehe u ni mcm ejen la plak…

    0
    0
  29. Penari Poco2 says:

    aku dah tau dah kesah diorg nie…
    pg2 lg dah baca kosmo online…
    tue yg aku copypaste kat page b4 this…

    0
    0
  30. pingkypanthers says:

    camne pic no 2 tu ek..

    0
    0
  31. awekmas says:

    kak pp kat swak kan…kat area mane…

    0
    0
  32. awekmas says:

    tu lah kalo kita pk kan…lelaki mana yg tahan kalo bini dia wat gitu…begitu jg kita yg pompuan…bila dah kawin tu maknanya…kenalah setia pd yg satu…cewah!macam lah i ni dah kawin…kd tu x puas kot…kadang2 pompuan ni nak kena layan lebih ckit…

    0
    0
  33. Penari Poco2 says:

    antuuuuuuuuuu…
    di mana kah kau berada…
    td ader, skrg xder…ko wat ot ker…

    0
    0
  34. awekmas says:

    a’ah lah pelik lah malam ni antu xda…p taarus agaknya..heheheh pintu taubat masih terbuka…utk i jugak …peringatan

    0
    0
  35. Penari Poco2 says:

    tuai padi antara masak
    esok jangan layu-layuan
    intai kami antara nampak
    esok jangan rindu-rinduan

    (dah boring tahap ninja turtle dah aku nih…)

    0
    0
  36. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    biasa lar aarrr…
    mlm2 nie mesti kite berempat jer kontrol bn…
    siang2 lak punyer lar ramai, naik lenguh jer jari jemari aku nie…

    0
    0
  37. awekmas says:

    sedih lh di bulan ramadan ni…nk bercerai plak kan…i ni lemah ja rasa dgq berita mcm ni…apa lah punya orang…kawin cerai.kawin cerai…cam biasa ja…seremmmm

    0
    0
  38. LaLuNa says:

    dah tido ke korangggggg

    0
    0
  39. awekmas says:

    kd tu cun xpe….sure ramai tgu dia…antu xmo join ka

    0
    0
  40. Penari Poco2 says:

    kawan2…betul2 boring aaarr…
    aper kata kite wat2 topik baru…

    errrmm…
    aku nak tanya korang…camner leh terjumpe ngan blog BN nie…??? mula2 skali dulu camner…???
    leh jgk kongsi ceta nie…

    0
    0
  41. awekmas says:

    i dulu my hsemate yg bgtau…dulu nxda bn memg boring ….x tau gosip terbaru…tq kak nara

    0
    0
  42. pingkypanthers says:

    hmm paper arini ada kes artis kena tngkap drugs..
    sape artis tu erk..

    0
    0
  43. awekmas says:

    sape pinky

    0
    0
  44. Penari Poco2 says:

    haaaiiii…boring jer…
    dah nak tdo dah…
    esok awal2 lg da bgun…pastu x tido blik..
    trus trn keje…kat ofis….lalalala ngantuk….

    0
    0
  45. awekmas says:

    sape…i x minat dangdutlah…x kenal

    0
    0
  46. Penari Poco2 says:

    k guyz…
    aku nak tido dulu…dah ngantok sgt2 dah nie…
    jumpe esok…bye…happy bsahur…
    salam sayang sume…muuuuaaahhh…
    assalamualaikum…

    0
    0
  47. pingkypanthers says:

    aaahhhh…
    ngantuk arrrrr……………
    malam sumer………………………..

    0
    0
  48. awekmas says:

    i nak tanya u al gak sape budak af5 yg kenatangkap aritu…isap dadah d seremban…i br dpt tau ni…hehehe…lambat ckit…

    0
    0
  49. awekmas says:

    tinggal kita berdua ja ka antu

    0
    0
  50. awekmas says:

    belum…u x ngantuk lg ke…i boring ni…balik td igat ada hsemate…rupanya suma p fly…im alone la jwbnya..u keja apa antu

    0
    0
  51. awekmas says:

    owh yeke…kesian u…xpa lah janji halal..skg tgh drawing apa

    0
    0
  52. awekmas says:

    i pompuan lah..steward tu lelaki..i dgn mas airlines..air asia best jugak pakai skirt tu…tp i ni ayu skit cewah…tu yg pakai kebaya wawawa..dulu i keja dgn spore airlines…then p mas airlines lak…

    0
    0
  53. LaLuNa says:

    tido dulu..simpan tenaga nak berperang esok…kim salam kat kawan ko antu..suh die add aku kat fb leh join mafia aku

    0
    0
  54. awekmas says:

    ada la jugak tempat yg x puas p…jom p page br…

    0
    0
  55. BumBLeBee says:

    aduih….siti dh laa best friend dgn KD nih….semoga siti pandai menilai mana yang baik n buruk ape2 yg dtg drpd KD especially kalo2 kata2 berunsur nasihat mengenai rumahtangga…

    0
    0
  56. awekmas says:

    dah tido ke antu…i p mandi dulu k…

    0
    0
  57. Penari Poco2 says:

    Morning sume…
    arini aku stil sibuk lg…
    so, xleh nak chat ngan korang sgt…
    aku ader mting dan buat presentation dpn pengarah…
    k, see u all later…

    0
    0
  58. violet says:

    salam…
    ader org x..
    hehe

    0
    0
  59. DelimaSaraa says:

    kak nara, cek page meriahkan hari raya bersama ogawa…

    saraa takleh nak menaip..kotak reply takdek….

    0
    0
  60. violet says:

    sunyi je BN.
    sjk xder contest ni..
    xder lak kumen2….
    time contest tu bkn maen lg…..
    wat ever…
    huhuhu

    0
    0
  61. syamiza says:

    ader ni haa… miza baru jer online…
    naper page ogawa tak leh commnt?

    0
    0
  62. syamiza says:

    voilet…. miza nak tanya laa….
    miza dah cuba nak ubah gambar miza nie… tp tak boleh laa…. mcm mana nak wat.?

    0
    0
    • violet says:

      biasanyer dye amik masa ket….
      delete r pic lame…
      nnt dye ok…
      cm violet wat cmtu…

      0
      0
      • syamiza says:

        gi kat gravatar tu semula yerk? pastu delete je ke @ mcm mana?

        0
        0
        • violet says:

          ok.
          g kt grvtr pstu add new pic.then pic lame tu delete..kt right pic ader tnada x so clik kt x ni..nnt dye delete..so nnt guna pic br tuk all web..\
          :)

          0
          0
      • new moon says:

        hai gurlz…sorry smlm out trus sbb mmg xleh nk msuk..huhu..anywayn nape page bru tu xleh komen haa?tpinga2 aku…miza ko g kt avatar ko wat gmbr len yg ko nk then ko plih gmbr tu sbgai gmbr id ko…pastu kene rate bnde lg tah..ce wat..huhu…

        0
        0
  63. violet says:

    miza g wat dl k..
    violet nk kua…
    ad kj..
    sat lg suk lik..

    0
    0
  64. syamiza says:

    jom borak kat sebelah…. bwh page ogawa….

    0
    0
  65. Zaza Muhammad says:

    huhuhu,,,sedey aaaa bab2 cerai ni.
    Dr segi undang2 mmg aa x declare lai tp klu dah anang sendri ngaku, gane2 pun talak dah jatuh sbb tu hak suami.
    Klu btul isteri tu curang, takan le smpi 3 terus, xble bwk2 berunding ke..cian ank2 yg jadi mangsa keadaan… bg warning lu ke, g kaunseling ke… anyway, klu dah jodoh diorg takat tu je, apa leh wak. Sure ade hikmah sebaliknye…..

    0
    0
  66. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ gmbr no 2 pelik gilerr.. kaki dia kenape cam tuh.. ~

    0
    0
  67. anggi says:

    dose bln puase ckp psl org

    0
    0
  68. suryne says:

    hmm… baik jadi ordinary people… jadi artis ni susah.. lebih banyak dugaan dripada org yg takat keja jual sayur… tak pa la semoga KD berbahagia jadi mak jan.. ada juga teman si nurul…ada hikmah di sebalik kejadian..

    0
    0
  69. sugar glider says:

    kawin sesama artis ni memang susah la nak kekal.. mcm2 dugaan…

    0
    0
  70. antitku says:

    tulah..popong tu terlampau..nyaman di ayuk..nakan..
    mencari..pla dia jantan lain..kesian laki dia..terlopong..
    bini di ayuik jantan lain..hehe

    0
    0
  71. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    0
    0