Written by AbangNara | March 3rd, 2015

Ya Allah. Seronoknya melihat gambar Zain Saidin dan Rozita Che Wan menunaikan umrah. Alhamdulillah. Bukan senang mendapat jemputan ke rumahNya. Sejuk mata memandang lebih-lebih lagi Che Ta yang tampak manis sangat bertudung litup. Semoga apabila pulang kelak, Che Ta akan terus berhijab. Kalau tak silap, Zain Saidin pun mahukan isterinya bertudung selepas selesai menunaikan umrah.
che ta dan zain

Tak sabar rasanya satu hari untuk menjejakkan kaki ke bumi suci ini. Semoga segala urusan Zain dan Che Ta di sana dipermudahkan. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


che ta dan zain

che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain
che ta dan zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to (13 LAGI GAMBAR)Zain Saidin & Rozita Che Wan Tunaikan Umrah

  1. Anonymous says:

    lawa

    0

    0
  2. chiara says:

    cantiknye che ta…… =)

    0

    0
  3. izreen ismail says:

    Slamat menjalani ibadah umrah buat kalian..

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    harap balik dari umrah che taq ada perubahan….Inn sya allah

    0

    0
  5. manusia says:

    subhanallah.. cantik che’ ta berhijab..
    moga ibadah diberkati.. dan hidayah Allah smp kat che ta.. =)

    0

    0
  6. anon says:

    Dah2lah hantar gambar, buatlah ibadat betol2, kalau tak membazir je. Che ta & zain tak yah tamak pd pujian….simpan2lah gambar tu semua utk koleksi peribadi. Suka sngt nenek ni pd pujian, bukan buleh bawak mati pun. Berpada2 lah….yg penting ibadat…

    0

    0
    • hmmmmm says:

      awk doa lah utk dieorang.

      awk pun nak komen awk kuar sini ker.komen awk tak berapa berhikmah nih.

      0

      0
    • Terbaek says:

      Selama ni agaknya rezki Che Ta bertambah2 sebab kutip pahala daripada orang yang kutuk2 dia mcm Anon kat atas ni kot….silalah mengutuk lagi….yg pasti yg kutuk dapat dosa kering….Ibadah Che Ta… Allah jer tau…bukan korang

      0

      0
    • hmmm.. says:

      Awak, ibu ayah sy pun suka bergambar kat sana, buat kenangan katanya. Siapa yang xnk bergambar kat sana. Nanti awak pun mesti nak bergambar kat tanah suci jugak kan?

      0

      0
  7. damia says:

    Hensemnya zain….hmm….would love to see those toned abs…

    0

    0
  8. KT Pari says:

    Lawanya zain, mcm rupa aishah rana . Like father like doter…. Zain dgn che ta mcm kakak dgn adek je…

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      kakak adek kakak adek pon dh pon dapat satu anak yg comel n cute…skarang punye zaman tk kire kakak adek asal kn suka sama suka sudaaa hepening jugakkkkkkk !

      0

      0
  9. bini nara perasan dara says:

    nak buat umrah, baik dok iktikaf dalam masjid nabawi dan masjidil haram. tangkap gambar banyak2 lepas tu publish kat media sosial ni apahal? si zain ni dah boleh baca doa makan ker?harap2 lepas umrah ni boleh jadi imam solat kat rumah.

    0

    0
  10. Batman says:

    Selfie berbagai macam nak rak…! Okay lah…we know you kat Mekah…we know you gi buat Umrah..semua dah tengok bagaimana cantik jelita Che Ta pakai tudung..bagaimana kacaknya Zain pakai jubah dan ihram. Sudah..sudah lah tu…berentilah selfie tu..switch off your phone dan utamakan dulu berbuat ibadah!! Ini kan sebuk pentingkan selfie dahulu…mmg nak muntah aku tenguk mereka berdua ni asyik dgn selfie mereka!

    0

    0
    • aku says:

      Biar kan lah drg amek gambar…. tak menyusah kan org pe…. tk suka jgn tgk…. skrg bole amek gambar ape lagy amek jer lah yg indah sekeliling nye… bukan drg jer yg sorang amek gambar bagai…ade ramai lagy kat sana amek gambar….bila tk amek gambar tu tym ibadah lah dah bes ibadah mek lah gambar jgn lepas peluang pe..kita sebagai islam doa kan jer lah yg terbaik..

      0

      0
  11. sudu says:

    So what dgn selfie? Sape2 yg pernah pegi mesti nak rakam semua yg indah2 kat sana utk kenangan. Dah depa selebriti, biarlah depa nak share kat peminat depa. Haih…menjaki sungguh hok dok komen pun.

    0

    0
  12. Aaaaahh..la sy stuju ngan anon..mmg nampak sgt che tah ni suke dipuji..lagi dipuji lagi sangat la tambah pic tu.x dinafikan awk mmg cantik..tp ala kadar je la..bersederhana lg baik..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Man Kajang tak ikut ke pergi umrah? Che ta nampak lebih muda dan lebih lawa bila berhijab. Selalunya dengan makeup dan bulu mata tebal dan baju ketat nampak lebih tua dari Zain. Bab pasal selfie ni, bukan artis je yang pergi sana suka berselfie dan berwhattsap. Orang biasa pun sama juga. Kejap2 upload gambar. Kalau zaman dulu orang pergi umrah ,fokus pada mengerjakan ibadat aje. Bergambar pun sikit2 je.

    0

    0
  14. kakikuku says:

    utk yg tk pernah g umrah sbnrnya masa kita banyak terluang.buat umrah sekerat hari dah selesai.lps tu ada ziarah.dan stkt nk bergambar tu mmg tkde masalah sb sepanjang masa mmg kita kt masjid tunggu solat jemaah

    klu pergi 13 hari tu bkn setiap hari buat umrah,sb badan kita tk mampu ,memerlukan tenaga.jadi ada hari2nya kita hanya dimasjid atau ziarah atau membeli buahtangan

    yang dah g umrah amat faham
    bab bergambar klu kita pun g pun bergambar cuma nara tak cilok n publish gambar kita yang bkn retiss ni

    bersangka baik dan berkata baik lebih baik

    ibadah dia pahala dia
    dosa dia kita tk tanggung pun

    jadi baik jaga diri sndri agar tk terpalit dosa mencerca

    0

    0
    • amboi amboi says:

      nk tambah satu
      [ernah dgn ustaz cakap golongan artis mudah mendapat dosa
      jika mereka selalu mahu di puji kerana kelihatan cantik bergaya atau suara sedap dsbnya.
      Mudah ada rasa ujub atau bangga dalam diri
      apatah lagi kalau selfie sakan di Makkah
      one cent from me

      0

      0
  15. Anonymous says:

    che ta sangat cantik!!!!!!!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    ni nak buat umrah ke nak selfie?

    0

    0
  17. senah says:

    che ta cantik berhijab, moga diteruskan bila balik ke sini! terima kasih sudi berkongsi gambar2 disana, saya yang belum sampai ke sana lagi terus excited nak ke sana.

    0

    0
  18. burn says:

    bagi sy ambik positifnya org2 bagi share gamba tuh bole tgk gak keadaan update kt situ..windu kt situ bila lagi nk p…n positif gak maybe dowg nk pas gamba2 kt fren n family supaya owg lain ada niat gak nk g situ n share kesronokan ..kn nowdays owg bole ambik mna2 gamba personal kita..lagi pun kt situ bukn mcm dulu bangunan kat bukit2 ..masjidilharam pun dah mcm hotel..tgk pun mata jdi kuning..gold sana sini..kedai pun mcm kt London da standard ada HM ada NEXT.. tak yah g Paris London nih trus uat ibadah kira 2 in 1 mcm minuman instant tu.. itu pun ikut NAWAITU kita

    0

    0
  19. Namamu Laila says:

    aik??make up xtggl…adoi.. ;)

    0

    0
  20. Namamu Laila says:

    aik?? make up xtggal?? why still make up che ta oi….

    0

    0
  21. 4UTB says:

    allah maha mengetahui,mmang padan depa 2 orng ni cantik&tampan asli..Alhamdulillah,memang tak dak lagi couple artis selawa ni!

    0

    0
  22. Love nabi muhammad says:

    Bestnye pegi umrah teringin nak gi umrah

    0

    0
  23. H.A. says:

    Ya Allah… Rindunya dgn Tanah Suci Mekah

    0

    0
  24. Wan Syafiq says:

    seronoknya pergi umrah.. harap tahun ni dapat ke umrah.

    0

    0
  25. are_nis says:

    Alhamdulillah…
    Che Ta looks 10 yrs younger wth out mke up
    Awesome :)

    0

    0