Written by AbangNara | March 23rd, 2015

Sama cantik sama padan. Suka Abang Nara melihat gambar resepsi pengantin baru Hanez Suraya dan Romie Razin ini. Terserlah sinar kebahagiaan di wajah mereka berdua. Kehadiran anak Romie juga memeriahkan lagi majlis yang berlangsung di Sime Darby Convention Centre ini. Semoga kebahagiaan tersebut akan terus menjadi milik mereka sekeluarga.

gambar resepsi hanez suraya

Persalinan pengantin yang dipakai oleh Hanez Suraya juga menyerlahkan kecantikan yang dimiliki olehnya. Ramai yang suka melihat baju pengantin Hanez. Memang sesuai sangat. Romie pula memang segak dengan baju sut. Mereka berdua bak pinang dibelah dua.

gambar resepsi hanez suraya

Semoga perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat buat Hanez dan Romie. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar AvicennaStudio.

gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya
gambar resepsi hanez suraya

51 responses to (13 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Hanez Suraya & Romie Razin

  1. jambusangat says:

    Sama cantik sama padan.tahniah Hanez dan pasangan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Wlupun aku xsuka hanez, tp aku xnk tipu diri sendiri, baju dia mmg lawa.
      Wlupn sekiranya hanez pki baju plng lawa di dunia pn, tp aku xnk tipu diri sendiri, aku ttp xsuka tengok. haha..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Baju tunang mcm scha, baju nikah mcm yana, baju resepsi mcm dayang ngan neelofa.. Seriously kau mmg suka meniru kan hanez? Suka apa yg org ada? Logically xkan semua pereka baju kau akan buat baju similar to other celebrities, takkan dorg xtau retis lain dah pakai design mcm ni? Mesti si hanez yg request nak buat baju cam org lain kan? Ko mmg xde taste sendiri ke??? Ohemmgee u mmg xde class la hanez..

        0

        0
        • krikkrik says:

          agak la….baru nk cakap baju dia macam lofa dalam anugerah meletop…

          0

          0
        • ukulele says:

          At leaset dia mampu upah designer dr kau… bali2 sogo je mampu.. eeeyekk!! najis.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tu je la tau, nak hina org x mampu, shopping sogo.. Shopping kamdar xde??.. Low class bkn hanya pada baju malahan pada pemikiran yg mundur.. Hahaha..

          0

          0
        • bukan pura2 says:

          salam..maaf nak cakap otak jgn letak dkt lutut. kau ingat baju kahwin ni kejap ke nak buat yang ngko cakap dia tiru lofa pdhl angrh letup baru habis ja kot?..yg lain ble terima lagi..bodoh x bertempat. sick ngan orang cmni

          0

          0
        • Anonymous says:

          Pandai suruh org letak otak kat lutut ye? Yg ko tu letak otak kat bontot pehal? Bukan dorg baru je lagi amik keputusan nak kahwin beberapa bln lepas?? Dah tu baju kawen ni direquest dek hanez dari 2tahun lepas ke?? Sebelum lofa, rizalman dah buat design sebijik mcm ni utk dayang masa juara lagu, xkan x perasan. Designer baju ni ialah fiziwoo, bkn ke fiziwoo ni jgk yg buat baju lofa utk meletop tu?? Takkan fiziwoo x perasan yg dia buat 2 baju design sama utk 2 celebrity terkenal??? Logicaly mesti la designer tau dan hanez pun xkan xperasan lofa and dayang dah pakai design. Kenapa dia x request buat yg lain?? Sbb dia x kisah jd copycat kan??

          0

          0
  2. Anonymous says:

    hanez mmg suka yg ke 2.. baju pun tiru baju nelopak msa anugerah meletop… xde idea ke hanez oiii… oh yer ikot tema la kan always be second.. huhuuu

    0

    0
  3. hamis says:

    design same mcm baju si lopak ..mse btunang baju design sme dgn si scha…agknyer si hamis ni memang xsuke yg ori kot suke yg second hand jer…sng sebut dia ni kaki ciplak..

    0

    0
  4. cikfai says:

    mesti dia bengang kan…anak romie ade dimana2 saje….keh3….pape pn tahniah lew…

    0

    0
    • Yahoo! says:

      Haha aku pun fikir camtu.. org nak kahwin sibuk je dalam gambo ade muka budak kecik 2 orang..

      0

      0
  5. N says:

    terima jela…I always be second…

    0

    0
  6. fiza says:

    yg ckp baju hanez sama dgn neelofa tu, tolong tahu, designer nya adalah org sama. kaji sikit baju yg fiziwoo buat, kebanyakannya twirl design. korg ni mesti dalam hidup ni suka cerca org je keje kan? yela, nk pakai baju mcmtu tak mampu kannnnn

    0

    0
    • meknok says:

      Yg terlebih mampu pun tak hengen pkai cmtu. Pftt

      0

      0
      • Bluek says:

        Yeke tak hingin? Buktikan pls. Maklumlah, masyarakat kita ni suka omong kosong. Mengata org lebih :P

        0

        0
        • Anonymous says:

          Maknanya mmg fiziwoo ni xde class sbb mana de designer akan buat 2 design baju yg sama utk celebrity??? Seriously fiziwoo?? Patutla rizalman suka kutuk designer2 baru ni, main redah jee nak jual produk dorg. Lagi satu, hanez, ko kalau org yg ada class, ko xkan nak pakai baju yg sama sebijik mcm retis lain, ko mmg xde taste sendiri ke?? Dari baju tunang sampai ke baju resepsi copycat artis lain??

          0

          0
  7. senah sebelah rumah says:

    tu la kan..senah pon rasa baju dia mcm neelopak..senah komen la kt ig dia takot nnt kang ada yg kata dia sotong..tp fans dia xpaham..diorg igt senah yg cakap mcm sotong.diorg kata mulut senah yg kureng…senah bukan apa..cuma malas nak tgk gosip pasal sotong ni selalu..bosan..tapikan,,designer tu pon mmg xde design lain ke?ke mmg tahun ni tema dia roses je?btw,,senah komen guna account kawan senah..senah xdan nk follow si hanez..apa2 pon..tahniah la..

    0

    0
  8. This piece of writing offers clear idea in support of the new people of blogging, that in fact how to do blogging and site-building.

    0

    0
  9. joyah says:

    kenapa muka hamis ni menyeramkan jerrr..

    0

    0
  10. melati says:

    Hanez ni baik sikit dari pengomen2 Anonymous kat sini……org2 Anonymous jgn sesekali gi makan gan mereka…asyik nk kenakan org jer ..time bayar buat bodo jer,,,Anonymous ni jenis org2 kedekut….kalau diberi pilihan Mereka sanggup tolak Mak mereka dr tingkat KLCC ..itu hakikat..

    0

    0
    • mak melati says:

      ko da prnh tolak mak ko ke melati dr tgkat KLCC??hanez ni sanggup rampas hak pompuan len klu ko sanggup amik hamis ni jd mak tiri ko plk ko kn sokong hamis si perampas ni dr kna tolak dr tgkat klcc

      0

      0
      • melati says:

        yg jenis menyamar namer org ni lagi dasyat …saya berani jamin mak dia mesti tidor gan byk jantan…tak percaya ko periksa lah darah ko yg nyamar Melati bodo tu…kalau DNA ko sama gan Bapak ko mesti..aku berani panah petir..aku jamin mesti DNA ko tk sama …mesti mak ko tidor gan byk lelaki..itu hakikat..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ngko ingat nama ko sorg je melati dlm dunia ni? Dari manakah datangnya kebodohan melati? Adakah diwarisi dari mak nya??

          0

          0
      • melati says:

        yg jenis menyamar namer org ni lagi dasyat …saya berani jamin mak dia mesti tidor gan byk jantan…tak percaya ko periksa lah darah ko yg nyamar Mak Melati tu…kalau DNA ko sama gan Bapak ko mesti..aku berani panah petir..aku jamin mesti DNA ko tk sama …mesti mak ko tidor gan byk lelaki..itu hakikat..

        0

        0
        • mak melati says:

          hoii melati ko sentap ker?tu la len kli mulut ko tu jage sikit jgn pndai ckp org len tp biler org usik hal ko family ko bru ko mggelabah..bodo jgn tunjuk sgt tau..suh la bpk ko kawen len bru ko rse dpt mak tiri nti mak ko dpt madu msti syok maen rmai2…satu lg nti balik jgn nmpk petir ko nyorok bwh meja plk..mulut busuk mcm ko ni berani je ckp blkg..ak jd ‘mak melati’ sbb tau ko msti sentap org sebut psl mak ko tp ko sdp jer ckp ‘kalau diberi pilihan Mereka sanggup tolak Mak mereka dr tingkat KLCC ..itu hakikat..’ sebut mak org len suke plk..sengal

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ramainya org benci ko melati. Ko terjun je la dari klcc tu, loser sgt dah aku rs. Aku dh lama x hencap ko dlm bn ni, ingat dh mati, hidup lagi rupanya.. Hurmm

          0

          0
      • melati says:

        saya faham org yg Tulis namer Mak melati mesti dia pernah penampar mak dia mesti dia terasa….saya org2 yg suka nyamar namer org ni ,,Babi lagi mulia..saya berani jamin..sebab tu dia terasa bila saya kater dia sanggup tolak mak dia dari KLCC..itu hakikat.

        0

        0
        • bapak melati says:

          ramainyer org xsuke ko Melati..malu weiii ..bek ko xpyh wujud la …booooooooooooooooooooooooooo

          0

          0
        • Melati says:

          Sebenarnya sayalah yg tolak mak saya dari klcc, tapi sy tak mengaku. Sy loser.

          0

          0
  11. Anonymous says:

    avicenna studio terbaek.. aku suka gamba2 dia.. thumbs up.. kalo aku kawin nnt nak offer dia laa.. hehe

    0

    0
  12. ada aku kesah says:

    hmmphh. tahniah je le yang boleh dikata. jaga la laki tu leklok iye.
    moga2 kekal le smpi matik. jgn kang hakak hanez plak yang kena cerai.
    moga bahagia hendakNYA ye dop

    0

    0
  13. badang says:

    cantiknya ciptaan allah…hanez seorg gadis yg menjaga kehormatan dirinya sehingga ke jinjang pelamin..bangga saya dgn perempuan melayu terakhir..semoga berbahagia ke jannah….

    0

    0
  14. cucuk dlm2 says:

    Hrap2 pas ni dh x de cite psal dua mngkuk hayun ni.fed up tul..dah nikah kn??so xde mntak smpati lg kn??so financial pn dh kkuh kn??

    0

    0
  15. orang_penting says:

    dh kawin….semoga bahagia…tkmo komen n doakan benda2 tak baik utk org……cumanya 1 je aku nk komen…..”make up ko tu hanez….dah mcm mak tiri cinderella dah ghopernya…cer make up yg sederhana je…yg natural….mesti cantek”… sekian.

    0

    0
  16. Anyone says:

    Cukup2 lah menghina org…
    Never put others down just becoz they are not as good n religious as you…becoz tables can turn round. ..so may Allah guide us all
    pengakhiran hidup lebih penting n cermin2 la diri adakan kita …selamat beramal
    P.s…tapi pelik ye siti pun dpt 2nd tapi kenapa semua akur n mengipas lagi

    0

    0
  17. nana says:

    majlis begitu gilang gemilang dan nampak sangat seperti family romie suka sangat dgn hanez.sabarlah ex wife romie, pasti anda lebih bahagia

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Anonymous or not who the hell are you Fc…..k. Mcm Taik smua artist so what is the big deal kawin dgn artist low IQ

    0

    0
  19. aminah harun bachik says:

    Eiii.. cer komer tngok pic 4 dari bawah.. pic ms romie betol kn reben kt leher dia tu.
    tgn sape kah yang sedang mngomol rmbut pengapit dia tu? waaa seram..

    * mesti rmai yg tngok pic ni. loike sikit

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Baju hanez adalah simbolik vaginanya yang terbukak luas sama macam ropol bajunya terbukak luas hahah

    0

    0
  21. Bob says:

    Baju pengantin pompuan semak sangat lah! Knapa muka takda seri? Semacam je aku tengok…

    0

    0
  22. capri says:

    super geli tgk. tu je nk cakap. kbai.

    0

    0
  23. Linzy Longkang says:

    sorang design kain ropol2 skrang seme tiru fesyen tu ker?

    0

    0
  24. sheena kebal says:

    canteknya hamis hanturaya jadi pengantin!

    0

    0
  25. Pocoyo says:

    Besarnye hidung ngan mulut hanez ni…….

    0

    0
  26. melati says:

    Org2 yg menyamar namer org ni saya berani jamin Mereka ni golongan Anak2 yg lahir dari air kencing…percaya lah…hehehe…itu Hakikat terutama yg nyamar nama saya …mesti mereka ni golongan Mak Bapak dia yg kerja kipas pungkok org demi mencari sesuap nasi…saya jamin….ini pengalaman…yg nyamar nama saya tu …Mak dia kerja Cuci pinggan kt Restoran KLCC…hahaha…saya berani Gerenti…

    0

    0
    • Melati says:

      Maafkan kenyataan diatas sbb sy ni ade masalah mental, kejap sy rs sy menyamar, kejap sy rs sy melati betul.. Aku ni gila meroyan lepas anak aku mati aku cekik hari tu, mak aku pulak terjun klcc, apelah nasib aku.. Kesiankan laaa aku ni.. Huhu

      0

      0
  27. hati suci says:

    kita komen kat sini bukan nak gaduh2 ye…kita komen pasal artis2 ni..bukan gaduh sesama kita….sape lah kita kan….biarlah hanez tu….xguna kita nak hentam dia…mungkin dah jodoh dia dgn suami org…sape tahu kan….ada hikmat sebaliknya…muhasabah diri…yg penting kita doakan yg baik2 jer utk dia……xmau….xmau…

    0

    0