Written by AbangNara | February 27th, 2012

Abang Nara baru terbaca komen-komen anda yang pelik kenapa Lisa Surihani dan Yusry kelihatan masam di dalam gambar-gambar yang Abang Nara kongsikan sebelum ini. Sebenarnya gambar tersebut kebanyakannya diambil semasa bacaan doa sedang dilakukan. Itu yang muka serius sikit tue. Sila jangan buat konklusi sendiri ye.

lisa dan yusri

Lagi 12 gambar sekitar majlis resepsi Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar dan GUA.

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 responses to (13 LAGI GAMBAR)Majlis Resepsi Yusry Dan Lisa Surihani

  1. Maya Kering says:

    First lagi ;)

    0

    0
    • blacktie says:

      nk kena bg hadiah ke ni.. meh bg lempang sedas.. hahaha

      0

      0
      • lalalala says:

        pang pang, aku dh tolong bagikan.. ahaha

        0

        0
      • kecoh siak says:

        haha. betolla tu. dia dpt 1st. sokong la sikit kawan2. kita lempang pada org yg konon 1st padahal tempat ke 54. hahahaha
        tahniah maya kering :b

        0

        0
      • moshi moshi says:

        si maya kering ni…dia sebenarnye tk tau menulis.dia cuma tau tulis first lagi2x. ayat itu aje yg dia tau tulis. kalau tk caya,tgk nanti dia tulis lagi. pergi blajar tulis dulu.kesian sampai jadi kering.he..he..

        0

        0
    • leon says:

      bagus la abg nara wat ayat intro camtu..pasal komen2 sebelum ni penuh dgn wasangka…cian yusri lisa…baru je kawin :)

      0

      0
      • saya budak terpelajar says:

        betul lah kan??? kesian plak..baru nak start bina masjid..

        0

        0
      • apa pun tak bleh says:

        Dorang tu mmg bagi komen bodoh & banggang..!! Takkan time doa nak sengih-sengih pulak..!! Badigol betul laa.. Tu semua dengki sbb lisa n yusri mmg cun & handsome kan.. Walau apa pun gaun ala-ala kate middleton mmg cantik arr.. Kena ngan lisa..

        0

        0
    • hhjddadvbvbm says:

      apsl erra fazira xde????muahahahaha!!!!!

      0

      0
      • Emmra says:

        Erra Fazira pergi RTM Senawang Negeri Sembilan untuk Program Pilih Kasih la masa tu secara langsung di TV2 :)

        Kalau tengok walimatulurus Erra Fazira pun ada bagi komen ..cayalah..sangat profesional..Rasanya keluarga KRU ni masih tidak lupa Erra walaupun sudah tiada apa – apa hubungan …

        0

        0
    • inikah ertinya cinta? pabila tidak bersama rindu tak terkata jiwa raga bergelora.

      0

      0
      • Anonymous says:

        nasib baik lisa and yusri ni tak ditaja rafflesia kn..klau tak hancusss,,,,,,
        mesti ntah apa2 dia sabotaj majlis kawin org… kawin mcm ni lg sweet dr 12juta tu..

        perkahwinan klau ditaja rafflesia mmg disaster!!!

        0

        0
    • bbycumil says:

      wowowowo ske gler kt baju yg ni..ala2 bju kate middleton gtu

      0

      0
    • sidaracantikmanis says:

      Kate Middleton Malaysia..sweet and simple…tak perlu nak gah sgt…ini lbh baik dari perkahwinan terdahulu yusry..besar-besaran…akhirnya tak kemana..yelah sapa lah kita nak tahu jodoh org…ni semua keraj Allah SWT…hope kekal akhir hayat…cepat2 dpt anak…

      0

      0
    • kuna says:

      ape ke bangang asik nk first je….komen je lah.tak yah nk brebut.hahahahaha

      0

      0
    • I’m a mutual friend of Lisa Surihani. Her ex-best friend is my friend. Her ex-BFF told me she used to have a rich boyfriend. She told me that Lisa loves money. Well, I’m just saying. I’m not saying my friend is right la tapi. Don’t bash me but that’s what I heard.

      0

      0
      • xsuka pemfitnah says:

        jgn la nak wat fitnah, bodo btul la ko ni.. mulut cam ko ni la yg mghancurkan kebahagian org lain. mmg hati busuk n pendengki btul la ko ni

        0

        0
      • smarties1609 says:

        well, it’s a win-win situation, she gets the money & he gets another fresh p$$$y to play with until he gets bored….haven’t we all seen to many of this…so wats the hoo-hah about it…another one bites the dust…adious babe! anyway congrats to the couple…let’s see how long this one lasts….:)

        0

        0
      • Anonymous says:

        klau aku jd dia pun mmg aku akan cari yg berduit..hahah
        takkan nk cari yg sengkek.. ex bff dia jeles kot..

        0

        0
      • ngek kau fren ex bff lisa says:

        english broken,,ade ati nk bg komen n mengata org dol tol lh ko ni..!!!

        0

        0
      • Katakooo says:

        Ptutlah dah jd EX BFF hahahahaha. Bunguks

        0

        0
      • Selena Gemas says:

        yes!! cari bf / suami kaya mmg perkara wajib…sapa nk hidup susah kan? x salah pn kalau dia nk hidup senang dengan kwin laki kaya… cukup2 la nk cop gurl yg pilih org kaya sbagai materialistik lelaki pn nk bini yg cun2 gak so kena laa ngan harga nya…

        0

        0
    • Maya Kering says:

      Elehh, korang ni jealous lah tu tak dapat first. pastu tumpang reply kat komen akak so that ppl will like/dislike komen you all. tumpang glemer akak jer. ceh!

      0

      0
    • Maya Kering says:

      Elehh, korang sume ni jealous kan sbb akak dapat first. pastu korang tumpang reply komen akak so that ppl will like/dislike komen korang. tumpang glamor akak jer. ceh!

      0

      0
  2. Darla says:

    aww sweet! thanks abg nara!

    0

    0
    • Nyah Cantek says:

      “Kenapa you nak kahwin dgn I ? ” hahah , i da tgk diorng pnya dokumentari , and i suka mak Lisa , cuma tak suka bila mak Lisa Surihani skipping LONDON ! quite annoying , dan sukar difahami , huhu D:

      0

      0
  3. lola says:

    bju lisa patot lebih sopan,,oh ini cme pendpt aq je,,asben dy ta mara ta pe la kan,,,dosa kan asben dy tanggung

    0

    0
    • lalalala says:

      husband dia ta mara, cikgu awak mara ta awak eja mcm kecacatan akal ni??? abiskan sekolah dulu, baru menyibuk dgn gosip2 artis ni…

      0

      0
      • lola says:

        cg saye ta gosip pon,,jd dy ta tw saya eja cm ni..saye da hbs sekola da pon ,,,akak/abg/pkcik/mkcik/ape-apela seangkatan,,,ptot buat ayt tgk dekat kamus dewan sebab awk pon salh eja… ;)

        0

        0
      • loli says:

        sah lola ni cacat, cakap pun pelat! ta ta, da da.. cg tu ape??? da abis sekola ye? spm pas ke?? ke fail???

        0

        0
      • mok cik says:

        macam banganggg la ko ni..eja betul2 tak boleh ke…? sekolah tak habis ke? b o n g o k….

        0

        0
      • kecoh siak says:

        yang penting, kamu semua salah ejaan. sila ke sekolah semula!!!

        0

        0
      • mak ngah says:

        rimas aku nk baca bile budak2 skolah xabis ni mengeja..kalo nk ringkas tu bole dik tp bior jelas..

        0

        0
    • sokong lola says:

      nmpak plek sgt..supa nak t’londeh je inner tiub tu.. pki dkt husben dya dh la..buat pe nak tunjuk kt org rmai..npk plek sgt klu ia pon nk b’fesyen.. xsesuai okey..ana raffali jugak the best!!

      0

      0
      • capua says:

        adik,

        kalau mahu komen, boleh eja perkataan dalam ayat bagi betul-betul boleh tak?

        kenapa malas sangat? ke tak pandai eja?

        capua

        0

        0
      • haha says:

        sekurang-kurangnya pakaian lisa lebih baik dari memey dan ezlynn..

        0

        0
      • retis says:

        fesyen hanya sekadar alasan untuk golongan2 seperti ini pkai seksi. saja nak tayang kulit, saja nak tayang susuk tubuh, konon nampak lawa..tp skrg dia da kawen, ok la suami tanggung dosa kan…skrg tanggungjawab suami dia la didik..sbb dulu sbelum dia kawen pun memang dia seksi, aku tgk time tu rasa kesian n sedih sgt…kesian kat ayah yg telah meninggal, di dlm kubur…kesian dia kena tanggung dosa anak perempuan dia yg belum berkahwin tu…

        0

        0
      • retisbunguk says:

        oii retis, aku kesian kat ayah kau jugak menanggung seksa dlm kubur sbb mulut kau cam cibai! elok sgt la sebut2 org dh mati? kau yakin ke kau mati nnt, ayah kau mati nnt x terseksa dlm kubur?? kasihan aku tgk kau ni

        0

        0
      • to: sokong lola says:

        inner tiub?? tiub basikal?? ape bende kau ckp ni mangkuk! kau duduk ulu banat mana ni..mana de org pakai tiub basikal kat badan? muahaha!! ada hati nak kutuk fesyen org.. muahaha

        0

        0
    • abc123 says:

      sekurang-kurangnya pakaian pengantin Lisa lebih baik daripada pakaian memey dan ezlynn.

      0

      0
    • curlassssss says:

      err….korang ni sape nk tentukan dosa pahala seseorg?? ckp psal dosa org ni, dosa diri sndiri tau ke?? byk sgt kut pahala korang ni kan nk sbut2 dosa org..huhuhu…

      0

      0
      • intan says:

        erkk… salah tetap salah…. kalau salah wajib ditegur selagi mampu…

        0

        0
      • curlassssss says:

        tegur 2 xseswai kut..ingat mengingati…tp klu ye pun nk “tegur” kan, ruangan gosip mcm ni xseswai kut..huhu..sy bukan nk sbelahkan sape2..cuma pelik bila mreka asyik mmperkatakan dosa org lain….pdahal kita xlayak nk mengukur dosa & pahala seseorg…2yg perlu kita tahu….n xslah nk “tegur” kan tp biar kena pd tmpt nya…cewahhh…

        0

        0
      • curlassss di mata manusia tak penting bagi aku says:

        cik/en/pakcik/makcik curlassssssssss (amboiii nyknye ssss). sebenarnye sbg saudara seislam, kita kena tegur menegur. bukan bererti org yg menegur tu dh cukup smpurna. sbb dlm dunia ni takde org yg sempurna. dan menegur ni tak kira la kt mana2 pun. kenapa nk biarkan org yg tsesat tu terus sesat. kita lah yg kena masuk dlm golongan tu and bdakwah. sbb tu ada kekadang org yg bdakwah ni dia masuk gak pusat snooker n tpt2 lain sbb nk dakwah org yg kt dlm tu. suma tpt kt dlm dunia ni milik ALLAH. so, disetiap genap ruang itulah org sentiasa kena ingat ALLAH. (pnah kawan sy masuk tpt ni n alhamdulillah org yg di dakwah tu berubah secara total). Kini kawan sy telah kembali kerahmatullah. Semoga Allah memberi ganjaran di atas dakwahnya itu. Ingat yer, kita akan dipersoalkan di hari akhirat nanti kalau kita tidak menegur saudara kita yg buat kemungkaran. Sebenarnya bala yg turun hari ni pun sbb kita masing2 penting diri sdiri n atas sbb “kita pun tak sempurna”, kita pun tidak menegur perbuatan itu. sebenarnya dialog “buat apa aku nk tegur, aku pun byk tak betul” tu adalah dialog syaitan yg mghalang kita dr mengamalkan ‘amal makruf nahi mungkar’.Bak kata ustaz Zahazan, hari ni mungkin kita tidak menegur anak org lain yg berbuat maksiat. Suatu hari nanti, mgkin ALLAH membalikkan kpd anak2 kita oleh kerana sikap kita yg tidak mencegahnya seawal dulu. wallahualam

        0

        0
      • farwaa says:

        aku pun nak tegur korang. masuk beautifulnara ni takde faedah. dah sah sah menunjukkan artist2 tidak menutup aurat, so why bother dah tau tgk benda haram itu berdosa? and korang pun dah sah sah tahu lisa surihani and yusry busy sebagai pengantin baru xkan baca teguran ikhlas korang. so buat apa nya korang nak bagi syarahan disini. i suggest that you guys tweet, or write this on their fb wall. tunjuk sikit korang sebenarnya bukan dengki tetapi ikhlas :) peace.

        0

        0
      • hapentah says:

        farwa, x penting lisa n yusry baca ke tak. yg penting dakwah tu sampai kpd org lain yg sama spesies ngan dorang. ada pahammmm??? mereka ni sbg contoh sje.

        0

        0
  4. cik kenit says:

    tiru kate middleton wedding gown..wek2

    0

    0
    • ggrrrrrr says:

      xde komen lain ke?? balik2 baju kate middleton, kau ni lame laaa..

      0

      0
      • blacktie says:

        aloh.. dah mmg mcm baju kate apa nak dikata lagi.. ko nak butthurt plak apehal? akakkaka.. relax la.. kot mana pon.. baju pengantin mesti ada yg dijadikan inspirasi.. even baju kate tu pon dia inspired dari orang lain.. apa daaa.. kalut sangat

        0

        0
    • Anonymous says:

      br nak ckp fesyen bj pun sama hahaha

      0

      0
    • gi says:

      Kate Middleton pun tiru baju Grace Kelly punye baju kawin la…adoiii…haa nak ejek kate pulak? Waktu kate kawin dulu ade bagitau inspired from grace kelly..tak tahu gi buat kajian.jgn sedap ejek org je

      0

      0
      • curlassssss says:

        sokong kat gi….apehal la diorang ni sbuk nk kte bju tiru sape…ce tye bju korang sape fashion designer ek?
        op kos la bju2 ni inspired by someone kan….2 pun nk jd issue…kalut btul…

        0

        0
      • lulu says:

        xyah la terangkan kat diorg ni, diorg ni bukan reti pun, grace kelly pun x kenal sape.. nak buat mcm mana, duduk bawah tempurung je…

        0

        0
    • peace says:

      kesian seh aku kt ko ni…asyik nk mengutuk je…yg ko jeles sgt ni nape???tau la ko x mampu kan nk tempah baju mcm tu…ko kawen pun tempah baju kt mak andam yg org da pakai berpuluh kali…sb tu ko jeleskan…aku kesian dgn org seangkatan mcm ko ni hanya tau nk kutuk org je….cermin diri dulu ye mulut jgn busuk sgt…susah kalau hati dgn mulut ni same2 busuk….

      0

      0
    • nuri says:

      eleh tak yah kecoh si kate tu pun tiru baju Grace Kelly pada tahun 1956
      “Kate Middleton’s wedding dress similar to gown worn by Grace Kelly; Actress married Prince in 1956”
      rujuk sini : http://articles.nydailynews.com/2011-04-29/entertainment/29510318_1_kate-middleton-wedding-dress-gown

      0

      0
  5. blacktie says:

    tahniah le.. yusry..kali ni ko jangan main2.. aku lempang ko kalau ko permainkan lisa.. lisa.. jaga perilaku sbg isteri.. jgn dok menghela tak tau hala..

    0

    0
    • booMONSTER says:

      sama la eden nak koba, yusry jangan main2, tolong jangan kawin lagi, muak aku tengok cover kahwin anda yang berkali2 ini, lisa pun jangan peluk lelaki lain, jangan berlakon muka seinci je dari muka pelakon lelaki, jaga tingkah laku anda aku lempang dua-dua karang

      semoga bahagia dan

      abang nara berpuluh entry pasal dia, tau la frust jangan over tauu. LOL

      0

      0
  6. senyuman lisa tu macam macam macam macam macam……..

    0

    0
  7. jaja says:

    mcm dress kate middleton la kan esp pic last tu. chomel

    0

    0
  8. liza surirumah says:

    untung lerr yusri 2 kali sanding mewah. 2 kali bini lawa. :P

    0

    0
  9. bawang says:

    pic last tu lisa nampak sgt cantik

    0

    0
  10. bla2 says:

    nape muke lisa mcm pucat je..or efect makeup?

    0

    0
    • moshi moshi says:

      sayangnye!!solekan liza terlalu simple. tak nmpk beza and tk nmpk seri pd wajah dia.anyway..semoga berkekalan hndknye..

      0

      0
  11. Cik NiNi says:

    ha tu kan cute…so sweet…. =)

    0

    0
  12. yuyu says:

    wowww time ni terserlah keayuan mu dear lisa!!!

    0

    0
  13. angel says:

    So sweet..tp lg meriah if bj kaler len..nikah pn da putih..cm ana rafali..nikah n sanding same kaler je bj..pe2 pn mmg sweet..hepi always Lisa & yusri..;)

    0

    0
  14. maplesugar says:

    lovely couple. Lisa, u look gorgeous! yusri sgt bertuah dpt lisa. semoga ikatan yg terjalin bkekalan smpi akhir hayat.

    0

    0
  15. cik kiah says:

    kenape muke lisa nampak cam dah tua ? tak macam mase dia nikah yg lepas. hmm

    0

    0
  16. mmmm says:

    lisa nmpk biasa je….make up dia biasa2…cam tgh berlakon pn ye gak…xnmpk seri pn….hmm..just my opinion…

    0

    0
    • booMONSTER says:

      feel the same too. why? i donno.
      nak salah kan siapa? makeup artist?(menanges air mata darah la mak andam) angle camera? lighting?

      mandi bunga tak cukup syarat bunga gamaknya

      0

      0
      • Anonymous says:

        utk org yg simple and high taste,this kind of make up dah sangat 2 cantik. takan nak colorfull muka dia, bulu mata palsu then lipstick merah menyala baru nak kata cantik?? haiyoo..typical malay mmg sll akan cakap make up mcm lisa ni tak berseri la apa la selagi xnampak muka cam badut..heh

        0

        0
  17. farieyna says:

    cantik nya baju kawin.. cam kate middleton punya baju daaa…

    0

    0
  18. ieyah says:

    cantik sangat..alhamdulillah semoga bahagia ke akhir hayat…………..yusry nampak berisi giler..hati senang ader orang jaga…he.he

    0

    0
  19. mL says:

    muke lisa dah xnmpk dara dah =p

    0

    0
  20. ain says:

    perasaan saya lagi lawa lisa jadi pengantin masa di ombak rindu

    0

    0
  21. sisDLA says:

    Tahniah buat kedua mempelai <3

    ** ps . . sukanya pengkritik yang kritik baju lisa,makeup lisa . .
    HEHE. . baju die cantik je saya tengok . . xada cacat cela . . ke baju korang ,makeup korang lagi grand time kahwin dulu2? wow ! kalah artis eh ?

    tapi nan ade ? ramai yang doakan kebahagiaan mereka kan . . alhamdulillah !

    0

    0
  22. rina says:

    erkksss…awat pucat sangat make-up?

    0

    0
  23. Oshin says:

    Yang korang dengki apsal..aku tgk diorg sepadan je tiada cacat cela. Terpulang la dia nk buat make up ke baju mcm kate ke.. Tak suka xpayah tgk..

    0

    0
  24. sha says:

    lisa nampak cam biasa je..jadi cover majalah lawa pulak…

    0

    0
  25. nurynsuraya says:

    cantiknye lisa….moga kali ni berpanjangan hingga akhir hayat…moga cepat2 dpt baby….xpyh nak rancang2….

    0

    0
  26. fatehah says:

    Cantik sgt lisa…semoga kekal hingga akhir hayat…;-)

    0

    0
  27. Kak Limah says:

    Baju cantik, pelamin cantik.. semua cantik.. pengantin jer tak berseri langsung.. kenapa ye..

    0

    0
  28. MsNana says:

    erm.. seksi la.. no other words! pissss..

    0

    0
  29. Lieya says:

    Cantik je makeup dia. Sweet and simple.

    0

    0
  30. tina jr. says:

    Haa..ni org tua nak bagi komen ye..sure xde ejaan tunggang-langgang punye..

    Pic no 2 : Muka Yusri dah macam Dato’ K pulak! Ke mata akak spero? Baju kahwin Yusri lebih kurang sama mcm dulu..cuma yg lama tu ada tiru style jacket Michael Jackson.
    Lisa: Baju memang cantik..xkiralah siapa tiru siapa, yg penting ada cahaya pengantin kat situ..aurat memang makcik no komen la! Dah nama pun artis..hehehe.Tp 1 je makcik puji Lisa..,inai dia simple je, xde semak sangat mcm tangan tutt..
    Erra: X jemput dia dtg kenduri ke? Haishh!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Rasa2 mata akak kot yang spero.. Nape msti nk komen psal baju ehh..? Dh itu citarasa diorang.. Biarlah same mcm dulu ke tiru style jaket sape pn.. Lg satu nape pulak nk jmput Erra..? Rse2 xmanis kot.. Sbg isteri.. Xkn rela kot janda suami dtg majlis dan sbg suami baru, xkan rela kot klu isteri pegi majlis bekas suami.. Ape kate pulak keluarga pengantin perempuan nnt..? Lebih baik xpyh pegi demi mnjaga hati semua pihak.. :)

      0

      0
  31. InsanBiasa says:

    Rasa2 xpayah laa komen tentang makeup ke baju ke.. Bg saya.. Itu citarasa diorang kan.. Mgkn, Yusry suke tgk lisa makeup cmtu.. Or Lisa sndri yg sruh makeup camtu.. Kita sebagai peminat/penonton/pembaca perlu mendoakan kebahagiaan mereka.. Kita bersangka baik saje lah ye..

    0

    0
  32. Niki says:

    Lawa sgt ker lisa ni duk puji mlambung2..?? Herannn akuu

    0

    0
    • InsanBiasa says:

      Lawa ke xlawa.. Tu sume ciptaan Allah.. Puji mne yg baik je.. Yg pnting kte bersangka baik dan doakan kebahagiaan mereka.. Itu lebih baik kan..? Sila amalkan pemikiran yang sihat ye..:)

      0

      0
    • Miss Secret says:

      At least Lisa ni lawa la daripada kau..haha

      0

      0
  33. No komen says:

    Muka lisa mcm memetlaa… Apa pn slmt pngantin br..! ;)

    0

    0
  34. air katira says:

    dua2 memang cantik. tp kurang sepadan konsep baju nye.
    sorg dah molek macam nk masuk istana.
    lg sorg mcm nk masuk church.

    0

    0
  35. malas nak komen says:

    asyek nak komen org jer korang ni kan. diri sdiri pun blum tentu baik lagi. Suka hati dieorg la nak pakai apa pun, dosa pahala tanggung sdir. Tak salah pun klu komen bnda2 yg membina kan, bukan mengutuk semata-mata. Kurang2 dpt gak pahala.

    0

    0
  36. haziana says:

    haa… macam ni baru la nampak cam happy berkawen, berdua, bersama, seia, sekata!!!

    0

    0
  37. manusia biasa says:

    masing2 nampak penat. tapi mmg adat perkahwinan la penat.
    yang penting dorang happy.! kita pun tumpang gembira.
    lepas ni boleh honeymoon panjang…. heheeeee…!
    agreed pasal baju lisa yang tak berapa sedap mata memandang.
    awkward sikit jew tapi takpe, itu kan pilihan masing2.

    ape2pun, selamat pengantin baru yusry and lisa.
    berkekalan hendaknya :)

    0

    0
  38. fatin says:

    Yang acah-acah komen dosa la tanggungjawab la aurat la ape la, korang delirious or in denial? Nak komen segala mala dosa tapi kau dok sibuk bertepek kat website gossip hiburan ape motip?

    0

    0
  39. Rayy says:

    waaahhh.. cinderella.. hehe..

    0

    0
  40. babak says:

    hek eleh…bajet mcm ulama..ckp dosa itu dosa ini…sndiri buat dosa x sdr2 lg..klau nk sebut psl dosa bc gosip ni pun xleh tau x..!!ntah2 yg dok komen -ve itu ini tu sndiri x laku2..sbb tu jeles tgk org dh kawin….hakkktuiihhh!!

    0

    0
  41. love says:

    Apa2 pun saya nk ucap selamat pengantin baru. hppy sgt2 dgn lisa n yusri. biar apa org nk kta. majlis tetap majlis u be2. duit modal pun u be2 yg punya so i pun tk nk sibuk2. i cuma nk tumpang hppy aje sbb i mmg love sgt kt lisa. hope i akan dpt bby gel secantik lisa n miliki dayausaha yusri. tahniah sgt2. (jgn peduli apa org ckp).

    0

    0
  42. Cik Puan says:

    Salam kepada kawan2 kat sini…satu jer saya nak tegur..ukur baju di badan sendiri..sekian

    0

    0
  43. sarah says:

    gmbr no 2 mcm love bite je kt leher yusri… hikhikhik….

    0

    0
  44. Anonymous says:

    masih teringat pernikahan Farah AF….sweet….Gemilang betul seri mukanya si Farah AF masa tu…

    0

    0
  45. cik kak says:

    maaf ya..kalau nk bagi nasihat atau nak tegur tu..baik korang cakap terus kt empunya diri…x payah tulis kat sini..sama juga tu…serupa mengaibkan org…nk tegur pun kenalah cara elok..tulis surat ke, msg ke..tegur menegur tu mmg x salah..tp jagalah maruah keluarga dia jugak…dan korang jagalah maruah kita sesama Islam..x baik bergaduh sesama sendiri…selamat beramal..

    0

    0
  46. young reporter says:

    macam2 laaa korg ni..make up simple pun korg nk komen..bila make up lbih2 kang korg komen la over sgt la ape la….msti make up mhal laa..bab2 bju tu yer smua org xsmpurna..tgur la dgn cara yg elok.,.ade je yg xkena korg ni..mcm korg tu yg TERBAIK ;/

    0

    0
  47. me myself says:

    ala korang..udah2 la tu….dorang pun da ‘selamat’ dah…jgn kite gado2.hihi

    0

    0
  48. penang sempoi says:

    aku rasa lisa ckup cantik,natural sgt kecantikan dia ,x pyh makeup tebal,
    dan satu lg,klu korg yg kutuk pakaian dia x sopan 2 cmua dosa,abis 2 yg korg belajar mengutuk,mengumpat pahala ka? cuba la nmpk sikit kebaikan org,jgn nk aib kan org,ingat sekali kita aibkan org,Allah akn bukan aib kita wpun dlm rumah sendiri,biar la dorg nk pakai ape2,dosa masing2 dan x semestinya x menutup aurat amalan dia x d terima Allah,dan x semestinya yg bertutup lipat itu diterima amalan nya oleh Allah,ingat amalan kata Allah saja yg tahu,jgn kita menilai org lebih2,nk fitnah jadinya..:)

    0

    0
  49. Nampak family yusri happy dengan pilihan yusri kalini ek…paling utama mak yusri.. memang nampak happy….
    apa pun semoga perkahwinan kalini d berkati dan d rahmati Allah selamanya.. kekal la hendaknya kebahagiaan dorang ni ke akhir hayat….

    0

    0
  50. sitikus... says:

    kt gambar ke 4 ada love kt leher yusri…

    0

    0
  51. sitikus... says:

    kt gambar ke 4 ada love bite kt leher yusri…

    0

    0
  52. melati says:

    Dear Abang Nara.
    Please send my regards to both (Yusri & Lisa).
    “Wishing you all the health and happiness in this world on your wedding”
    From Melbourne Australia.

    0

    0
  53. farwaa says:

    aku tgk si ana rafali and imam muda punya pengantin komen sikit je. sini penuh KUTUKAN. sebab apa, korang DENGKIII, korang takde duit, takde rupa, nak buat majlis grand, jadi lemparkan segala ilmu agama korang (tapi masuk website maksiat jugak) as to make yourself feel BETTER.

    kalau nak tegur boleh, apa kata korang pegi private msg atau directly je bagi dakwahan depan2 dekat dlm fb or twitter diorang. itu baru TEGURAN. apa kata kita terima je kebahagiaan lisa surihani and yusri. tips dia jangan dengki dgn orang, baru lah kita dapat rezeki lebih. tak cukup ilmu kah korang semua?

    0

    0
  54. askrie says:

    Korang ni duk sibuk cakap pasal dosa pahala tu pasal apa? Ini bukan forum perdana. Orang-orang alim tak baca blog gosip. Jangan nak munafik sangat lah bebal! nakharom

    0

    0
  55. supermom says:

    sorry kpd komentar dkt sini…knp perlu bangkit soal hukum dosa pahala lisa berpakaian..itu hak individu…dosa pahala semua kerja tuhan…hanya dia sahaja boleh menilai ciptaannya….sesapa yg komen mcm tu dh tau banyak mana dosa pahala yg korang ada..

    0

    0
  56. supermom says:

    sorry kpd komentar dkt sini…knp perlu bangkit soal hukum dosa pahala lisa berpakaian..itu hak individu…dosa pahala semua kerja tuhan…hanya dia sahaja boleh menilai ciptaannya….sesapa yg komen mcm tu dh tau banyak mana dosa pahala yg korang ada..cam mana pun lisa ttp cantik….

    0

    0
  57. lee says:

    knape Lisa mcm tak lawa je time kawin ni?? x de seri pun????

    0

    0
  58. Nas says:

    Kalau dah namanya sesama muslim, wajarlah kita ingat mengingati. Itu mmg hak dia berpakaian, tapi hukum menegur bagi seorang muslim ialah wajib. Terpulang pada individu untuk menilai. Menegur bukan bermaksud kita baik sangat. Takde sapa tahu tahap dosa dan pahala masing2. Bukannya menegur tu perkara yang keji pun. Btw saya lagi suka baju lisa masa nikah. Lebih sopan. Semoga perkahwinan ini berkekalan dan semoga yusry menjadi seorang ketua keluarga yang bertangunggjawab. Saya juga mendoakan agar lisa mendapat hidayah bertudung kerana dia kelihatan amat manis ketika majlis khatam Quran tempoh hari

    0

    0
  59. Anonymous says:

    OM ALLah!kenape sume komen ckp baju die nak same ngan Kate Middleton yang kafir tu.hello!baju kate lagi sopan key.xnampak pon warne kulit die.very fine jahitan die.ni lisa terdeah sane sini.seumur hidup dose tanggung.confirmla gamba nih akan terpampang sentiasa.dah wedding of the year la katekan.

    0

    0
  60. missGorgeous says:

    OM ALLah!kenape sume komen ckp baju die nak same ngan Kate Middleton yang kafir tu.hello!baju kate lagi sopan key.xnampak pon warne kulit die.very fine jahitan die.ni lisa terdedah sane sini.seumur hidup tanggung dose .confirmla gamba nih akan terpampang sentiasa.dah wedding of the year la katekan.

    0

    0
    • missgorjes la sangaatt says:

      ko ni jenis attention seeker ek ? ckp mcm malaikat dlm komen.. tapi nickname missgorjes…. ptuiiihhh laaaa.!

      ko ni mesti stok kalau dah kawen, sure majlis kawen ko cam sakai… kalau lom kawen mesti ko hadap sgt nak nampak vogue… lagi sekali aku bg ko.. ptuuiihh arr..

      0

      0
    • entahler.. menyamoah dengan pengomen hipokrit says:

      poyo…………..
      cam bagus ler………
      semua yg kaci komen ni perasan bagus dan alim jer…
      padahal dosa hanya tuhan jer tahu..
      sendiri buat sendiri tanggung ler..
      x yah ceramah…
      pi ler baca majalah anis ker.. adikku sayangker..
      bole blah…
      semua cam hipokrit siol..

      0

      0
  61. Anonymous says:

    Merpati 2 sejolii :)

    0

    0
  62. eh says:

    yg laki bertutup rapat yg pompuan berkemban

    0

    0
  63. :) says:

    apekah di leher yusry? errr

    0

    0
  64. anatasia says:

    cantik la baju lisa yg ala2 kate tu teringin nak pkai tp dh kwen pulak 2thun lepas so masa tu kate xpkai lg xdpt nk tiru heheh hr kawin adalah hr yg pling memenatkan senyum dr pg smp mlm boleh krem tulang pipi..hepy dlm ht memg dh real tp senyum tu blom tentu real sbb camera cna cni of coz kna snyum je..apa2 pun tahniah sweet lisa :D

    0

    0
  65. gaun kawin seksi says:

    tu bukan separuh tetek dia tersembul ke?

    0

    0
  66. haiiiiii says:

    mcmna bleh berdoa dgn baju jarang nampak tetek?

    0

    0
  67. senyum says:

    ok la kalau Nara dah inform camtu. maybe dia org keletihan selepas nikah malam jumaat. hehehe. pastu buat majlis persandingan the next day/sabtu. kekadang bila kita komen atau kritik, bukan sebab kita dengki. yg komen pun dah ada anak, ada suami. cuma tertanya naper tak senyum. thats all.

    0

    0
  68. Malla says:

    Air muka Lisa dan yusri seakan sama.semoga bahagia kekal keakhir ayat.

    0

    0
  69. nojie says:

    tahniah yusry dan lisa..cantik..semoga perkahwinan ini akan berkekalan hendaknya amin…

    0

    0
  70. observer says:

    the groom pkai da complete dah siap tutp sume tinggal muka n tapak tgn je but the muslim bride mostly mmg seksi abis bukan nak buat syarahan agama kt sini tp sbb tu Allah ckp pompuan rmai msuk neraka

    0

    0
  71. saye says:

    baju mak lisa sgt sweet.and she is soo sweet.congrate yusry and lisa! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.ameen~

    0

    0
  72. Anonymous says:

    suka..suka…simple,tapi menarik
    tak payah la nk over2 cam kawin ayu dan zakuan tu…make-up..ya allah tebai,bila dh tak boh make-up cam org kampung la plak…kakakakakkakaka…
    cam lisa memmang dh natural beauty,letak sikit ja make-up,pun dh seri wajah tu kan…tahniah lisa dan yusry..moga bahagia selamanya..amin..

    0

    0
  73. comel says:

    Lisa & Yusry, semoga berbahagia hingga ke akhirat..
    Mereka sangat sweet..n bila tengok balik, dyeorg mmg ade rupa.. =))

    0

    0
  74. ani says:

    no culture

    0

    0
  75. ani says:

    no culture in they marriage

    0

    0