Written by AbangNara | September 5th, 2017

Bersempena cuti panjang hujung minggu lalu, ramai yang mengambil kesempatan untuk pergi bercuti bersama keluarga tercinta. Tidak melepaskan peluang tersebut ialah pasangan suami isteri Nedim Nazri dan Nora Danish. Mereka yang turut ditemani ahli keluarga telah pun menaiki kapal persiaran peribadi dari Langkawi menuju ke Koh Lipe, Thailand.

nora dannish

Rata-rata netizen memuji kemesraan dan keromantikan pasangan sama cantik dan sama padan ini. Malah ada juga sempat menyelitkan doa agar Nedim dan Nora dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata selepas percutian ini. Amboi, amboi, amboi. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok kecomelan anak pasangan ini kan? Insya Allah sama-sama kita doakan.

nora dannish

Lagi beberapa gambar sekitar percutian Nora Danish dan Nedim Nazri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nora dannish
nora dannish
nora dannish
nora dannish
nora dannish
nora dannish
nora dannish
nora dannish

nora dannish

nora dannish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to (13 GAMBAR)Sekitar Percutian Nora Danish & Nedim Nazri Menaiki Kapal Persiaran

  1. Anonymous says:

    utglah

    1

    0
    • alamak says:

      nampak juga makin berisi nd ni kan..

      11

      0
      • iq says:

        keje apelah laki dia NN, asyik bercuti dan lepak2, time opis hour pulak, untung kaum umat nihhhh, takyah buat ape2 ada org tanggung makan pakai….sedarlah korang pakai duit sape….

        47

        0
        • wawa says:

          samalah bila tgk pic bercuti diorg..Nadim ni kerja apa sebenrnya?..nak kata run biz..daku korek2 tnya pakcik google gosip sal biz dia x de lak..ke dia kerja underground mafia?

          1

          1
      • Miss Unibes says:

        Si tahi Nedim. Acah2 gangster. Pipi tebal bulat. Naik katil guna tangga. Muka bila senyum sebijik Bung Mokhtar. Lol. Kalau taknak kena tegur jgn post. Nak suruh unfollow ke block ke tetap tersebar juga foto bodoh korang laki bini. Lepas tu sentap bila ada yg mengata dan tegur. Simpan je la foto mcmni. Takyah ambik lagi bagus. Nak salahkan pun tak guna jugak. Tak positif bila kena tegur. Mengata kutuk maki tu lain hal lah tapi padan muka kau lah

        22

        0
    • cruise says:

      Syukran….Tuhan sayang dan memberi kebahagian kepada semua makhluknya tak kira agama, bangsa dan pakaian. siapa kita nak menghukum bukan?

      13

      0
    • Man kijang says:

      Kalau nora nedim kemain lagi korg mengate. Yg si ramona zamzam ngan laki dia tu pun berbabymoon sakan dari switzerland smpi ke pulau tenggol takde sape lak nak mengate.
      Ala netizen sama je berat sbelah!

      7

      6
      • Mak ko hijau says:

        Man kijang oiii, ko ni dengki nawww dgn ramona naper. Nora & nedim kena kecam sbb try too hard nak tnjuk sweet. Pastu nedim tu poyo, laki ramona tu tak ler nampak poyo. Plg kuat kena kecam sbb si nedim tu bejalan mkn duit rakyat, sekurg2nya ramona & laki dia msg2 mmg dah kaya, mmg la org tak kecam. Adehhhh mende la

        38

        0
        • Darling angelsz says:

          Man kijang, itu sebab aku rasa diorang tak amik tahu sangat pasal ramona zamzam. Even ramona punya ig pun takde pun keluar kat feed yg banyak banyak tu even tak follow. Mcm ND and nedim ni pun i tak follow tapi keluar kat newfeed tu.. lagipun ramona i rasa tak famous mana pun if org nak sibuk hal diorang.. sbbtu takde kecoh pasal ramona .. aku rasa la ..

          1

          0
      • Rosalinda Ayamas says:

        Ramona tu mmg sejak azali lagi dah gila travel, sblum dia kawin sblum jadi retis lagi, mmg dah salu pegi travel. Dia slh sorg cth org yg jnis tak shopping tapi byk habis duit pegi berjalan, maka tak heran la dia dpt laki yg gila travel cam dia gak. And gmba2 traveling ramona cantik, byk scenery sume, bukan cam si Neno ni poyo nak menayang je lebih..

        25

        1
    • Linda says:

      Alamak 2 orang ni.ambik gambar macam nak shooting for magazine.dua-dua pendek hidung kembang tolong la.beyonce & jz pun ambik gambar casually aje kalau pergi holiday.

      6

      1
    • dasar kaki menumpang says:

      nyampah plk dkt kakak si nora, sentiasa menyibuk! takda life sendiri ke dia ni?

      7

      0
    • beautiful norra says:

      serious sis geli tgk badan Nedim yg flabby nie…euwwwww…!!

      5

      0
  2. Anonymous says:

    tak ada siapa nak komen. hehe

    4

    0
  3. anon says:

    start lah memasing share percutian mewah diorang ..
    pasni suib n sarah pulak ..kot ..muahkakakaka

    4

    0
  4. nok gebuzzz says:

    wah….kapal peribadi,untung la nora dpt laki semua yg kaya raya,x yah keje..laki n bapak mertua senang lenang dpt duit dari atas langit..hmmm!

    9

    0
    • Anonymous says:

      Kapal peribadi apa nya.Kan nampak nama kapal tu tulis ‘I …. Langkawi’.Sewa yacht dekat Langkawi tp gaya cam private yacht cheh

      1

      2
  5. mok cute says:

    jujur ckp geli tgk gmbr no. 2 yg cam nk berjimak tu…terlentik2…klo org jenis giler sex dah jd bahan bini ko bossned yg kekonon dominic tu…

    5

    2
  6. Jiwa Terbang says:

    si nora ni job berlakon tak seberapa ada. nedim pulak entah bila la masanya masuk pejabat dan buat keje, tapi kerap bercuti luar negara, barang2 branded. mmg dorg ni keje cetak duit aje ke camne???

    34

    1
  7. Anonymous says:

    Badan Nora ni cantik. Berisi. Tak kurus kering. Sedap peluk ni. Tak rasa mcm peluk batang kayu buruk. Patut pun Nedim melekat sentiasa. Hati tengah berbunga bahagia. tak heran kalau badan pun sama naik…

    5

    0
  8. Anonymous says:

    Sweet pasangan ne…. Moga terus bahagia….iboh pduli apa manusia dengki kata….cakap pasal aurat…padahal mereka lebih lagi…mulut longkang….org bahagia x mau lihat org susah pun mngata juga…hmmmmmmmmm susah mau cakap lo …….

    5

    3
  9. shopia lorren says:

    It is OK dear…as long that you love each other and build ur family in Gods strong foundation….
    Kaya jangan sampai kufur nikmat …OK

    7

    2
  10. chakoi says:

    is this guy still working in ministry of tourism?

    0

    0
  11. wekkkkkkk says:

    Tahun depan 2018 ada Pilihanraya,sebelum BN tumbang, kenalah habiskan duit tahun ini utk kepentingan sendiri/sukusakat. Kalau BN menang lagi, maka kapal persiaran yg ada skrg akan dinaiktaraf ke Star Cruise utk percutian family.
    Cayo tak.

    12

    0
  12. Puteri says:

    Mana korang tau dia g bercuti pkai duit rakyat??? Anak menteri..mesti la berduit..org senang..bkn mcm korang.. Buat tambah dosa je korang ni.

    2

    8
    • shopia lorren says:

      Kih..kih…selagi kita manusia lum jadi insan kamil, dosa masih berkepuk puteri ooii…

      3

      1
    • anonymous says:

      ko ingat menteri gaji banyak ke oiiii….makan gaji jek beb, kalau ada biz tu modal dari mana…dari rasuah n bagai2 lagi…sudah la..wakil rakyat semua rumah cam istana…rakyat yang rumah cam nk roboh asik nak bayar minyak, tol, gst dan mcm2 lagi brg naik…phuiii la sangat ank menteri naik keta mewah

      8

      0
  13. Anonymous says:

    Pada aku ND tu bukan dalam kategori cantik. Tapi dia comel sangat dan ber cakap manja2. Anyway Aku nk cuti ni. Boleh la tiru ambil foto dari angle mcm tu supaya keketotan aku tak terserlah!.Tapi taklah nk mengada ngada posing mcm deme nih. Nanti laki aku terajang aku masuk laut

    5

    1
  14. no hates says:

    wow…so westernize,very the mat salleh.i loike.Mat Dan mu tak dok lagi nk wak gini,guane mu.

    1

    0
  15. chak says:

    aku suka dgn diaorg ni. sila tengok cermin Nedim sebelum panggil org ugly. Makhluk Allah semuanya indah2 belaka.

    0

    0

Leave a Comment

Optional