Written by AbangNara | September 30th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan kepada Fiffy Natasya, 21 tahun yang kini telah pun selamat bergelar isteri kepada Muslim Azman, 27 tahun. Mereka berdua telah bertunang pada 21 Disember lalu dan telah selamat mendirikan rumah tangga di rumah keluarga Fiffy Natasya di Putra Heights kira-kira jam 11 pagi semalam. Untuk makluman, Muslim Azman bekerja sebagai seorang juruterbang.

fiffy natasya nikahSelamat berbahagia dan selamat menempuh alam rumah tangga Abang Nara ucapkan kepada Fiffy dan Muslim. Semoga sentiasa gembira sehingga ke akhir hayat. Semoga cepat-cepat mendapat anak. Tahniah sekali lagi. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Amalina Tuna Photography.


fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah
fiffy natasya nikah

31 responses to (13 GAMBAR)Majlis Pernikahan Fiffy Natasya & Muslim Azman Daripada Amalina Tuna Photography

    • mekD says:

      siapakah gerangan???????? pengantin perempuan tu bersihnya muka diaa…yg pengantin lelaki pun mcm good good jer orgnya,. tahniah laaa walau aku taak kenal.

      0

      0
      • mambang air says:

        alaaa..yg nyanyi lagu raya dgn elly mazlyn & naseer wahab 2… lirik dia mcmni ” mama..benarkah hari ini hari raya..patut la adik rasa gembira.” wakakakaaaaakakaaa,,,,….

        0

        0
    • ketty says:

      DIa blakon tentang bulan dgn erin malek…yg jadi tomboi tu

      0

      0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      pengantin lelaki ketot nyeeeeeeeeee……tkpe la asalkn bahgie yeeeeee…

      0

      0
  1. DIENA says:

    cantik, sopan , tahniah moga kekal bahagia hingga ke jannah
    tp siapa dia ni.. x cam sgt la muka dia. tp nama fiffy tu cam pernah dengar jer.

    0

    0
  2. mimilola says:

    Alhamdulillah.. Muslim is a good friend of my bf. Memang baik orangnya. Congratulations to both of u Fiffy & FO Muslim. Lepas ni boleh la selalu ikut hubby pegi kerja ^_^

    0

    0
  3. Mek Ti says:

    Persoalannya Mek Ti nak tanya siapa ni? tlg bg pencerahannnn

    0

    0
  4. cixakiut says:

    Serius tak kenal… next!

    0

    0
  5. hehe says:

    dia siapa? utg kawen muda.. teringat pelakon tentang bulan..Fatin Nur Afifah

    0

    0
  6. aku says:

    ko ni nara.. kalu yer pun nak masuk dalam ni at least knalkan la minah ni saper.. ni main sumbatttt jer.. dh la minah ni dah lama x aktif. kalu x salah aku fify ni penyanyi kanak2 dulu n skrg dh brlakon

    0

    0
  7. aku says:

    aiiii?? mana komen aku????

    0

    0
  8. human never satisfied says:

    apalah korang ni. dlu letak pasal retis gedik lain beiriya suruh keluarkan gosip retis yang elok sikit. ni bila dah keluar pasal retis yang molek, tak payah keluarkan cerita. haih la manusia. pathetic!

    0

    0
  9. lady says:

    xkenal..sori!!!…nara oiii susanya soalan ko ne..jenuh ak tekan calculator

    0

    0
  10. biar lah rahsia says:

    muka husband dia nk iras man raja lawak la…perasan x korang???ala2 man versi slim gitu…hahaaaa

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    ni yg model iklan bedak baby johnsons tu la….skrang dah besar muka nyer lain da….
    btw…tahniah

    0

    0
  12. zzzzzzzz says:

    owhhh… fiffy natasha ni la kan yg berlakon dlam stoberi cinta. awek jepun kwan yana samsudin. kan, kan, kan..?

    0

    0
  13. r says:

    y budak cilik kumpulan alif kalo x silap.. y nasyid lagu alif bha ta…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    yang berlakon cinta kolestrol jd erra fazira masa kecik..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    nama familiar,
    yang blakon h.a.c.k.s ngan aeril zafril tu ke?

    0

    0
  16. aku tetap aki says:

    aku tak kenai la… dari hari tu je nampak post diorang kawen. sampai skrng tak tau sape. sorry artist suam2 kuku.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    sape dia ni…x kenal langsung le…bang nara len kali bagi le sikit pencerahan tntg pompuan ni…suka sgt le wat pengomen ni berteka teki…tpi fiffy ni pandai hek cari dayang2 y x berape lawa semuanya…biar org mata tertumpu kt pengantin..nti klau dayang2 cantik mata tertumpu plk kt dayang…

    0

    0
  18. Anon says:

    Aaiikk…..sape dua org ni??? Org tak popular masuk blog ni jugak ke…apelah nara ni.

    0

    0
  19. Adokukesah! says:

    Fiffy ni yg berlakon dlm cerita vanilla coklat lakonan izara aisyah and aiman tu kan yg jd kwn izara tu.. untung nye la kawen mude dpt laki pilot plak tu.. rezeki masing2.. congratsss..:)

    0

    0
  20. doktor cinta says:

    Fifi ni budak yg nyanyi lagu alif ba ta time kecik2 dulu tu… click google je..tulis fifi masa kecil..ade gambor dia..pakai baju hijau..

    0

    0
  21. Mak jemah pemalu says:

    Fifft ni yg nyanyi,lagu putih2 melati, merah2 delima mase die kecik dulu ker?

    0

    0
  22. mimilola says:

    Ni bila la bf aku nak kawin ngan aku ni… huwarggghhhh.. aku pun nak travel for free jugekk…

    0

    0