Written by AbangNara | January 20th, 2015

Gembiranya Abang Nara melihat kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh Zahiril Adzim, Shera Aiyob serta anak mereka, Anaqi. Keletah Anaqi yang dimuatnaik menerusi Instagram pasangan suami isteri ini memang kelakar. Tergelak Abang Nara melihat aksi Anaqi. Shera Aiyob juga kelihatan semakin menawan selepas bertudung. Malah pasangan suami isteri ini juga dilihat sering mengunjungi majlis ilmu agama. Perubahan yang sangat awesome!!!

zahiril adzim dan shera aiyobRamai peminat yang gembira melihat kebahagiaan keluarga dan mendoakan mereka akan terus bersatu sehingga ke syurga kelak. Insya Allah. Semoga makin dimurahkan rezeki. Tahun 2015 ini cantik sangat kalau Anaqi nak dapat adik. Hehehe. Tak gitu?
zahiril adzim dan shera aiyob

Lagi beberapa gambar keluarga bahagia ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zahiril adzim dan shera aiyob

P.S: Cantik-cantiknya tudung daripada www.bidadary.my ini. Memang menyerlahkan kejelitaan dan membuatkan wanita yang memakinya tampil lebih menawan. Harganya pun sangat berpatutan dengan kualiti yang sangat awesome. Silalah layari www.bidadary.my untuk lihat sendiri pelbagai koleksi tudung yang ditawarkan.

zahiril adzim dan shera aiyob

zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob
zahiril adzim dan shera aiyob

22 responses to (13 GAMBAR)Keluarga Bahagia Zahiril Adzim & Shera Aiyob

  1. zarra says:

    Labuh jugak tudung Shera ni. Alhamdulillah. Sweet sangat tgk family korang. Semoga berbahagia hingga hujung nyawa dengan anak2 yang comel, soleh dan solehah. Amin.

    Tahniah Zahiril kerana menjadi suami dan ayah yang berjaya membentuk keluarga yang begini. Semoga istiqomah dan kekal hendaknya. Amin.

    0

    0
  2. rara says:

    bulatnya mata anaqi . so cute la …

    0

    0
  3. Mat K says:

    Bagus. Semoga berjaya memimpin keluarga ke syurga.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Sheera memang lawa orangnya. Bila bertudung semakin terserlah keayuannya. Kecantikan orang berhijab ni tak sama dengan kecantikan orang yang tak pakai hijab. Mereka lagi dihormati, disegani dan nampak kelembutan mereka.

    0

    0
  5. sedih. says:

    ishk tak fair betul. orang lawa pakai apa pun lawa jadi nya.
    orang buruk mcm aku nih, pkai baju lawa dan mahal pun nmpk mcm pkai plastik sampah.
    sedih betul..

    lawa shera ni.

    0

    0
  6. nur kasih says:

    Alhamdulillah..semoga istiqamah

    0

    0
  7. mamaraisya says:

    moga berkekalan sehingga akhir hayat. Zahiril : jaga lah agama dan rumahtangga elok-elok. tolong la jangan bercerai.. ramai sangat artis-artis yang bercerai. baru glamor sikit baru come back.. tuptup dah dengar bercerai. sedikit sebanyak memberi kesan kepada masyarakat dengan trend terkini artis ni.

    0

    0
  8. ixy says:

    ape la abang Nara ni. typical sangat pemikiran. bila anak dah besar sikit, terus nak advise org tmbh lg satu. takyah la sibuk hal org. jaga anak sendiri sudah

    0

    0
  9. MuffinTop says:

    Dulu sy free hair. Kadang2 bila keluar dengan kawan2 yg berhijab, sy sendiri yg naik segan. Alhamdulillah sekarang sy dah tak free hair… cuma pakaian kena longgar sikit.. hehe..

    Shera ni bertudung atau tak bertudung sama cantik, cuma lepas bertudung dia telah mengangkat martabat dan maruahnya sebagai seorang muslimah.

    0

    0
  10. bunga cengkih says:

    Alhamdulillah..suka sungguh tengok pasangan muda yg berubah ke arah kebaikan..muka hidayah milik kita semua..comelnya anaqi.x kurang juga ibu yg cantik berhijab menutup aurat serta menjaga maruah suami..moga bahagia hingga syurga

    0

    0
  11. kat says:

    comel2 semua baby dalam gambar2 ni..

    0

    0
  12. anon says:

    Nampak lawa shera drp lopak. Yasmin lainnya wat rambut mcm tu tapi baby dia cute sngt….
    Hmm….yg muda dah bertudung tapi yg tua, didie tu bila lagi, dah senja pun…

    0

    0
  13. nara pengen nikahi perawan says:

    classic beauty. jauh lebih cantik bila tak mekap daripada bila mekap. setkt rozita che wan, memang jauh panggang dari api. cuba tengok dia dalam cerita karak. sangat cantik dgn natural beautynya. contoh lain ummi nazeera (merong mahawangsa), ummi aida. bang nara patut suruh bini ikut cam dier nie. bukan solek tebal2 cam rcw.

    0

    0
  14. tahniah buat keluarga ni

    0

    0