Written by AbangNara | May 20th, 2014

23 April lalu, Jelita Clarissa telah hadir dalam kehidupan Beego dan Linda Hashim. Si puteri ini kini telah berusia lebih kurang 2 bulan dan tampak semakin comel. Pastinya Beego dan Linda sibuk melayan keletah anak sulung mereka ini. Daripada pemerhatian Abang Nara, kulit Jelita Clarissa putih melepak macam ibunya.

jelita clarissa beego linda

Semoga Jelita Clarissa membesar dengan sihat dan sempurna. Bila dewasa nanti akan menjadi insan yang berguna kepada kedua ibu bapa, agama dan bangsa. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.


jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda

jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (13 GAMBAR)Jelita Clarissa, Puteri Sulung Beego & Linda Hashim

  1. nok gebuzzz says:

    Ya Allah….comelnyer baby……

    tapi nape pic tgh tuttt… pon nak amik…x payah la….

    0

    0
    • mutiara says:

      saja la tu nak buat kontroversi..nyampesss. gambar tu elok simpan sendiri jek

      0

      0
      • jah says:

        biasa la retis da suam, apa lg saja la tu nk naik nama.. wpun xnampk tut ko. tpi xelok la mendatangkan pemikiran kotor abang2 yg baca nara ni…nyampah ocayyy!!

        0

        0
      • Fahrin Ahmad says:

        artis skarang cam takde maruah,
        mnyusu baby pun nk tnjuk..
        nsib baik x nmpak..

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        biasa la, artis kan semua kena tunjuk,
        nenenn pun nak tunjuk gak…
        publisiti..

        0

        0
      • mak mah says:

        jap lagi keluar pulak selfie terbaru ibu2 artis ni..dengan tag:
        #nyot2 with my dear

        p.s: jangan bapaknye nyot2 sudah!!

        0

        0
      • rambo1 says:

        abg nara ni baguih kan? org kutuk die tahap max melampau pun..die relekk je..takde plk nk delete komen or block IP adress org2 yg kutuk die..
        tak mcm page Oh! media… baru bahan skit dh sentap..pastu block org.. kui3..
        abg nara is the best yooo!!!~~~~

        0

        0
        • Anonymous says:

          BAGUS APE BENDA NYA NARA NI,AKU KOMEN SIAP KENE DELETE OKEH..PASAL AKU KOMEN NARA TAK PANDAI KIRA,22APRIL – 20 MAY,DIA KATA ANAK BEEGO DUA BULAN..KALAU BETUL BAGUS,MANA G KOMEN AKU TU..PUIHHH..NARA NI,TAU NAK KONDEM ORG..BILA SENDIRI KENE KONDEM,PANDAI DELETE..MALU LA KONON..SLALU POST2 SUME PON OUTDATE,ORG DAH TAU SEMINGGU AWAL,KO BARU NAK POST..PASTU COPY PASTE JE KEJENYA DARI BLOG ORG LAIN..APA DAA..AWAK TU ADE ANAK BINI,SILAP2 KENE BATANG IDUNG SENDRI BARU KO TAU NARA..NI KOMEN NI,KALAU BAGUS SANGAT..AKU NAK TGK KO DELETE..PUIHHHHX100..BAGI ORG SOKLAN MATH,KO SENDIRI BODOH PIANG..

          0

          0
        • Abng Anon jngn mara ... says:

          Cik/enck anon .. klu abg tngk baca betul2 semua komen kutuk abg nara .. dia tak delete la.. Perkataan Bangang .. Biol… Mampus … Perkataan kotor smua sy pena baca di sini belasah abg nara… kdg2 melampau. Perkara kecik pun nak maki Nara. Sy pun tak faham, kenapa org guna perkataan kesat. Mungkin hati hitam kotor kot… dia blogger la bkn wartawan. Kdg2 mungkin dia hal tak sempat nak amend entry tu kot. Copy paste kan biasa bg blogger … pergi la blog lain copy paste jgk.. apalah abg ni… Lain la Portal Hiburan ada wartwn dorang sndri. Jngn mara2 abg nnt kene darah tinggi … Sorry jngn maki sy plak.. Manusia tak lari dr kesilapan, sy pun pena buat silap wlpn add math bg sy kacang jer… tp terbuat gak silap math sifir budk tahap 1 sek ren . Relax la bang… nak kopi… nnti sy buatkn …Senyum sikittt bnyk pahala sedekah..cakkkkkkk….

          0

          0
        • kahkahkah says:

          hoi anonymous may 21,2014.. ntah ntah ngko yang tak post, berhalusinasi disiang hari..kahkahkah

          0

          0
      • soffy aidura says:

        amende r. x malu ke gmbr bg ank susu bdn pn nk tunjuk. pelik tol. beego pn x reti nk mrh ke atau tegur isteri dye post gmbr cmtu.

        0

        0
    • tipah says:

      gambar bapak tengah nenek tak nak upload ker???? *sigh

      0

      0
    • kelapa jelly says:

      pic menyusu pon uplod.. mmg saje mtk kene kutuk

      0

      0
    • ketam batu says:

      plis la retis2 mlysia oi.. agak2 la nk upload gbr..

      0

      0
    • bilakakjemahmenulis says:

      better lagi yg tunjuk pregnancy test okehhhhh

      0

      0
    • nana says:

      camera 360 bolehlah

      0

      0
    • apa pun tak bley says:

      Lepas ni giliran che ta pulak upload gambo anak dia tengah nenen tek die yg labuh tur.. hahaha

      0

      0
  2. Gaban Meraban says:

    Tu kain yang buat selimut kat gambar atas tu kain Prada lace tu.. (aku tahu sebab baru lepas beli baju raya org pompuan umah aku.. :P)

    0

    0
  3. qznf says:

    Comelnyaaa jelita!

    Abg Nara, gambar tak sepatutnya tu takya letak pun takpe kot. Alahaii. Hmm

    0

    0
  4. LESONG says:

    lah..?
    gmbr tgh nenenkan anak pun nk amik dan post ke?
    aiyak!
    tp anak ko comel dol.

    0

    0
  5. chacha kembong says:

    perlu k tngkap gambar nak menyusukan baby tu…x perlu kot..comell baby..

    0

    0
  6. concern says:

    time breastfeed anak pun nak tayang gambar ke!?
    adoii.. masalah la artis malaysia ni !..

    0

    0
    • sy nak confrmkn jer... says:

      Eh betul ke baby tngh menyusu tu ? Baik sangka jer lah … mungkin tidakkk.. sbb tak manis klu uploadkn kat instgrm gambr mcm tu wlpn tak nampak tuttt …. klu kaum wanita shj tngk tak aper tp bg org lelaki bkn mahram x boleh sbb dlm agama tak di benarkn kecuali mahram sj. Tak kirala artis@sesiapa pun … kena jaga adab.

      0

      0
  7. cik piNgu says:

    semua gigih tayang anak.. retis dulu2 kalau kawin pun sorok2, beranak pun sorok2.. sb saham jatuh. ternyata skg masyarakat lebih terbuka. hehehe.. tahniah!

    0

    0
  8. Aku says:

    20mei – 23april =2bln?? Ayarkkkk

    0

    0
    • rona says:

      tu la pasal…celah mane yg dua bulannye tah…

      0

      0
    • jah says:

      nk kta lebih kurang 2 buln pun aku rasa jauh lgi nk smpai 2bln.. nara kn jwb soklan math kt komen ni slalu occayyyy …..

      0

      0
  9. ibu menyusu says:

    Biar la kat dia..mnyusu pun bkn nmpk bnde tu pun..cover bju kann..korng ni msti nmpak prempuan mnyisu dkt public..msti jnis yg pandang sinis..kemonnnn la..as long dia x tujuk bnde yg x ptut..sighh..mnuasia2

    0

    0
    • sara says:

      btl3…BF kt public xde hal asalkan xnmpk bende tu…jgn pdng sinis sgt…bknnye die bbogel, die bg susu kot kt anak die…bg mkn…ke korg jeles sbb ms kecik xckup dpt susu ibu…

      0

      0
      • diva says:

        memang takde hal. tapi tu hah siap gambar and upload tu apesal? macam la dia sorg jer dapat breastfeed anak. artis bodo!

        0

        0
    • JUJU says:

      ADA BEZA KEDUA2 NYA MENUYUSUKN DI PUBLIC DAN SUSUKAN TP SAJE AMBIL GAMBAR….
      SUSUKAN DI PUBLIC BOLEH DIKIRA KETERPAKSAAN KERANA KLW TAK ANAK TAK DIAN….ATAW ANAK TAK MINUM SUSU BOTOL..
      YANG INI SAJA NK MENUNJUKKAN…
      SEKIAN

      0

      0
      • pemerhati says:

        xde beza kat public ngan ambil gmbr.. sama je.. kalau u pentingkan pandangan org u shouldn’t breast feed dkat public.. byk kot tmpt2 yg boleh breast feed selain kat public.. ni jenis nk pandang orang slh je.. mcm tu la…

        0

        0
      • malu separuh dr iman... says:

        Sedih lah org skrng .. klu kat public mmg la x da masalah sbb terpaksa, itu pun giler punyer cover tak bg kaum lelaki bkn mahram tngk apa kita buat …. sy tak pena pandang sinis pun malah bangga ibu2 yg menyusu badan. Ustzah siap pesan klu menyusu biarlah jaga adab. Pergilah tmpt yg tiada lelaki bkn mahram nmpak perbuatan tu wlpn breast tu x nampak. Dlm gambr smua org nampak perbuatan tu.. harap maklum utk smua ibu2 menyusukan ank. Klu tudung labuh klu darurat masukkn ank dlm tudung tp pastikan ank tak lemas. Jngn plak ada org lain post gambr mcm tu kat fb @ instgrm.

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku biasa tgok ibu2 kat klinik bagi nenen kat baby mereka. terpaksa lah oi,. ada ke suka2, nak amik gambar pun simpan sendiri lah…

          0

          0
    • kemek says:

      ni konpem ko pon jenis menetek anak amik gambo kan kan kan? kahkah

      0

      0
  10. pemerhati says:

    biarlah dia nak letak dia nak gambar menyusu pn.. bukannya nampak tetek dia pn..
    tu maknyanya dia breast feed.. ntah apa2 ntah suma org ni..

    0

    0
  11. DD says:

    biar la dia nk letak gambar apa pun…dia happy dpt bb

    0

    0
  12. Anonymous says:

    tak payah la anak dok menetek pun nk ditujukkan kat 1 dunia…

    0

    0
  13. cerah ker says:

    putih melepak ker linda tuu? kulit tak berapa cerah adelah

    0

    0
  14. Nonokmu nonokku says:

    Biar betul anak Nya Putih melepak mcm maknya?
    Bila masa si linda ni Putih melepak?

    0

    0
  15. kemek says:

    retis malaysia ni aku cakap bodoh kang marah. gambo menyusu pon nak upload. ni level berapa punya stupidity ni? hailaaaa.

    0

    0
  16. mimi_suka_milo says:

    Suka ati dia la…dah anak dia…tu moment yg dia nak simpan…yg kurengnya si wartawan yg hupload pic tu…huhu

    *btw..comey nak dia..=)

    0

    0
  17. whatever says:

    tak yah nak kutuk sangat retis..yang post gambar2 tu kat sini sapa???…..saja jer nak org kutuk kannnn…..

    0

    0
  18. sentap says:

    solan nara ni susah norr.. 4 X ? =36. kene pakai kalkulator tw.

    LH ni msti idola dye che ta.. bikin kontroversi je tw.. tu x laen x bukan emg mintak maki.. xpayah la nk org tegor juta2 kali..mbuat peminat dpt dose sbb ade yg mnyokong ade yg xmyokong.pstu bgado ssame sdrik. awak tu nk breasfeeding tu xdk masala lgsg. perlu ke upload kt insta? kalu x upload knape je? ketor ke mgrain ke parkinson? smpan jela bg laki awk tgk. org len xnk tgk pon.. please take note LINDA HASHIM

    0

    0
  19. timah says:

    comel juga..pendapat aku, comel lagi photoshoot anak si asyraf muslim ngn si sakinah tu.. aku x suka sakinah pon tp baby dia mmg agak comel la

    0

    0
  20. ogy says:

    Org melayu kuat dgn hasad dengki..

    0

    0
    • jatt says:

      bende yg mendatangkan aib dan imaginasi yg negatif pada org lain patut ditegur.. tambah yg melibatkan maruah agama dan diri saudara kita sendiri sebagai wanita n ibu cik kak oii, tak kira la artis or public.. takde apa yang hendak didengkikan pada Linda Hashim dan babynya.. awal gambar aku bet, semua orang happy n impress bila tengok Linda n baby comelnya tu.. sampai ke gambar baju pink kedut ke atas tu, aku comfom ramai yg tersentap tgk keadaan linda mcm tu… kalo dah rasa liberal sangat, apa kata ko posing gak macam gambar linda pakai baju pink tu n hanto ke fb n publickan…. aku rasa, tak sempat org luar nak kutuk, penendang gaban kot sampai dari family n sedara mara melayu ko sendiri….. dengki punye pasal kannn!!..

      0

      0
  21. nana says:

    gambar sepuluh dari atas ank dia buat jari fuck

    0

    0
  22. Anonymous says:

    abang nara ni suka bebenar post tapi tak teliti,main hentam je anak dia dah dekat dua bulan, anak dia lahir 22 april..skg ni baru 20 may,sebulan pon belum nara oiii…ni la dia bloger2 bodoh..

    0

    0
  23. Kak Mala says:

    Muka baby Melayu biasa je….tak ada lah kiut miut sangat.. Yang gamba nenen kalau tak letak tak boleh ke…?

    0

    0
  24. ... says:

    allah bagi rezeki anak yg comel.. susu dlm badan utk disusukan pada anak.. tp depa ni lain plak tujuan nya.. tak lain sebab nak cari publisity murahann.. ps linda/beago baca la komen aku nih.. nikmat yg allah s.w.t beri jgn disia-siakan .. anak tu amanah ! delete pic yg tgh bf tu…

    0

    0
  25. dr says:

    Ya Allah.typical malays. benda macam ni pun nak kecoh. isu kerajaan msia xnak practice hudud tu korang xde pulak kecoh mcm ni kan.

    ppffffttt.

    0

    0
  26. kesian kt baby tu abg nara…motif nk tunjuk baby tp gmbr mak dia pla yg over shadow…at d end mak dia jugak laaaa yg femes…huhuhu

    0

    0
  27. Mak Enon says:

    skg kt mane2 shopping mall pn da ade bilik khas utk breastfeeding baby. so x de msalah nk bg ank susu kt tmpt awam.. nie kes sengaja nk ambik gmbr tnjuk kt sumer org mcm dia sorg ade ank n bley myusukan ank..

    0

    0
  28. zihan says:

    alaaa xpayahla nak isukan sgt hal ni… bkn nampak breast dier pun… aduhaiii

    0

    0
    • ISMA says:

      Sokong 100%.. Ini la org yg berfikiran sempit.. Benda xde ape pon.. bukan nmpk breast dia pon.. Mcm la korg2 tak pernah susukan bb.. Dia excited ngn bb first dia, biaq pi la.. Lain la kalo die tunjuk breast dia tu.. kecoh la..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Yup setuju sgt2…say yes to open mind people :)

      0

      0
  29. whatever says:

    Dosa masing2…tak payah nak kecoh sgt dosa org…please look into the mirror,look at ur own self first…bkn kurang pun dosa korg nak kutuk2…duit korg pun tak kurang…so…whatever~

    0

    0
  30. like i care? says:

    Betul betul betul…duit korg akan kurang ker psal gmbr artis yg bkn ada kaitan pun dgn korg?…tu la otak direct kuning…breastfeeding tu normal thing je pun…dulu time baby pun korg mnyusu kan…ckit2 nak mengutuk…

    0

    0