Written by serenity | August 16th, 2012

Geng Celepets (CLPT) telah berbuka puasa dengan anak-anak Rumah Amal Lindungan Kasih pada 14 Ogos 2012. Kalau tak silap, Celepets bermaksud “Celebrity with Pet Projects” dimana kesemua ahli geng ini mempunyai sekurang-kurangnya seekor haiwan peliharaan.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Kelihatan Yasmin Hani, Sazzy Falak, Dynaz Mokhtar, Yasmin Yusuf, Daphne Iking dan Aishah Sinclair di majlis tersebut. Nampak gembira anak-anak Rumah Amal Limpahan Kasih dapat berbuka puasa bersama enam orang selebriti terkenal. Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

48 responses to (13 GAMBAR)Geng Celepets (CLPT) Berbuka Puasa Bersama Anak-Anak Rumah Amal Limpahan Kasih

  1. Anonymous says:

    1st..!!

    0

    0
  2. naima says:

    aku 2nd ker???

    0

    0
    • Sasha Sandha says:

      Se-sexy2 Marsha pon dia pakai baju yg sesuai utk Iftar , contoh artis bukan melayu yg menghormati majlis sebegini .

      0

      0
  3. nehi says:

    geng celepets? ewww ape tu? tak tau pun….

    0

    0
  4. Kaza says:

    salam……. takde ker sorang pun dalam celepets nie yang terlintas nak berhijab…at least for the event….. consider lah sikit…. awak bagi bad examples to the kiddos tau…..adoiyai….

    0

    0
    • jojo says:

      Iyalah..malulah sikit pd anak2 yatim yg bertudung bagai tuh. Klu x pakai tudung pun takpe, pakaian biarlah sesuai macam baju kurung dgn selendang pun dah nampak manis…cam Aisyah n Yasmin tuh. Sakit mata aku tengok si Daphne Iking dgn minah kebaya jarang tuh. Nak kata bodoh, ada akal tapi tak guna otok sesuaikan pakaian dgn majlis dihadiri.

      0

      0
    • Cik Nin says:

      artis2 tolonglah jangan berkemban pergi Iftar.
      Kalau rasa nak sangat berkemban, bukak puasa kat rumah sendiri ajela.

      0

      0
    • comei says:

      aku berharap sangat artis2 kita ni tau wajib kuakan zakat fitrah.bukan takat buat program amal macam ni.

      0

      0
  5. kasutputih says:

    Sesetengahnya berpakain tak mencerminkan seperti pergi ke majlis iftar.. Hmmmm..

    0

    0
  6. Prince Noob says:

    gapo jugak celepets2 nih bunyi dah mcm lucah je

    0

    0
  7. meow says:

    celepets ke selebet? xD

    0

    0
  8. dd says:

    Selalu dah kot Pakai ketat2 so. Utk event camni ape s alah. Pakai longgar ckit..budak2 kecik semua tu.

    0

    0
  9. CEPLEK says:

    Dinaz tu dh habis pantang ker….

    0

    0
  10. ruby says:

    teruk la pakaian….tak malu kat budak2….

    0

    0
  11. cikikaka says:

    pki lah elok sikit klu ade majlis mcm ni.. pki tdg lg cantik

    0

    0
  12. yaya says:

    CLPT stands for ‘Celebrity with Pet Projects’ la nara….

    0

    0
  13. klepet katanye says:

    clepet.. humm.. dulu kat opis lama aku, kita org 1 opis akan guna perkataan ni pada budak2 yang ngulor xbuat ke.. merayap sane sini time opis.. kita akan kata ‘weii.. ko klepet eh’? kakak2 n makcik2 kat opis tu pun guna perkataan ni.. what a sweet memories.. huhuu

    0

    0
  14. Anonymous says:

    depeni iking dah mcm nk p jogging ja aku tgok…adoiaii….ko masuk islam utk apa sebenarnye nihh….

    0

    0
  15. fa says:

    comelnye twins sazzy =))))

    0

    0
  16. Anonymous says:

    takutnya tgk muka sazzy falak

    0

    0
  17. Mem says:

    tiara rose tu msham je … tp shomel sgt…ank2 sazzy shomelllllll

    0

    0
  18. yatz says:

    apa2 pun i like hani richardson! gorgeous and v.friendly on Instagram. terbaik!

    0

    0
  19. akubukanalim says:

    ak pun bukan alim.
    tp x malu ke budak2 yatim yg hidup susah pun cukup je kain buat baju
    yg retis ni pg beli kain perca ke?
    yg bakai kebaya biru tu, npk sgt x pakai bra.daphnie pinjam seluar kt budak2 ni ke nk dtg mjlis ni?

    organizer ptt highlight psal pakaian la utk each fnction

    0

    0
  20. silentReader says:

    pet projects mean activities pursued as a personal favourite or simply mean side projects not owning a pet

    0

    0
  21. Mak Enon says:

    sazzy, uols very the cantik. tapi mahap aku nak cakap, anak kau sila kurung dlm rumah k. TAK COMEL

    0

    0
    • jiran mak enon says:

      and u mak enon , uols very the outspoken….sila betapa dalam gua ye. HUDUH.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Oi mak enon…
      Mind your language..every kids are pure beauty and they dont deserve any stupid low IQ remarks from ppl like you!
      karma my dear..how sure ur own kids will be BEAuTIFUl??!!!
      pl like you mKe me puke..wonder puasa tak..klau puasa..pegi buka la weiii!!!

      0

      0
      • Mak Enon says:

        yeah people with highest IQ would probably never read this piece. kau nak muntah mampuih pi lah, batal puasa dgn sengaja apesal. bodoh piang

        0

        0
    • Mak Enon, dulu tak kena kurung sebab tu yang tak puasa tu kan?

      0

      0
  22. mak esah the shaman says:

    yg korang duk kutuk pompuan yg pkai kebaya navy blue 2 mmg non muslim pun die kan serena c dj mix fm ke hitz fm x slp aku…tp serius pasai apa twins sazzy muka x komersial mcm mummy n daddy die ah?hehehe…sowie

    0

    0
  23. mimi says:

    RUMAH AMAL LIMPAHAN KASIH-pihak pengurusan yang tamak haloba. Kerana rumah ini, dua orang pekerja sebuah syarikat yang bermurni hati hendak membantu di bulan ramadhan pada 2010 telah dibuang kerja.

    Kalau nak membantu, serius, jgn bother dengan rumah anak2 yatim kat KL n Selangor, serius!

    0

    0
  24. mak esah the shaman says:

    yg pakai baju kebaya navy blue tu mmg non muslim pun die kan serena c dj hitz fm kot if im not mistaken…

    0

    0
  25. winwin says:

    agak-agaknya lah lepas dorang berbuka pose, dorang solat maghrib tak? mesti leceh kan, nak cuci mekap jadah, pastu nak wudhuk. kendian nak touch up balik, maka akhirnya……

    0

    0
  26. I blog frequently and I seriously appreciate your information.

    The article has truly peaked my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for new information about once per week. I opted in for your RSS feed too.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    geng geng minah perasan mat salleh

    0

    0