Written by serenity | November 10th, 2011

Petang-petang ni, lepas masing-masing dah menikmati makan tengah hari, apa kata kita layan gambar-gambar terbaru ‘abang besar’ iaitu Aaron Aziz. Perkembangan terbaru beliau ialah dia sedang menjayakan pementasan teater ‘Badai Semalam’, yang diadaptasi dari novel karya Khadijah Hashim.

Aaron juga telah mengorak langkah dengan mula mengarah drama. Drama yang diarahkan Aaron berjudul Kekasih Awal dan Akhir telah ditayangkan di TV9 malam semalam. Turut berlakon dalam drama ini ialah Siti Saleha yang juga merupakan pasangan Aaron untuk drama Nora Elena dan juga Fouziah Gous. Malangnya kami tak sempat menonton drama ini. Kalau korang dah tengok, apa kata kongsikan bersama kami, best ke drama tu? Lagi 12 keping gambar boleh anda dapati dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar We Love Aaron Aziz

***

Festival Kesenian Peribumi Malaysia atau ‘Malaysian Aborigines & Indigenous Arts Festival’ pada 12 dan 13 November bermula jam 10.30 pagi hingga 6.00 petang akan memaparkan kesenian orang asli dan peribumi Malaysia dalam bidang muzik dan tarian; di samping memperagakan busana yang dihiasi dengan perhiasan yang unik yang akan ditampilkan buat julung kalinya di Malaysia.













PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to (13 GAMBAR)Foto Terbaru ‘Abang Besar’, Aaron Aziz

  1. the garang says:

    muka macam saya la plak bang hmmmm

    0

    0
  2. aza says:

    ensemmmmm arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  3. koko says:

    abg nara kalu nk tgk cite kekasih awal ngn akhir usha kt tonton.com.my ekk…

    :::tgh melaynnn cite ni r::

    0

    0
    • aqskekomen says:

      adoi..ckp sal drama sulung aaron aziz nie,,sedehhhh..
      aq rse dy bleh blakon je..law jdi pgrah ta sesuai la..aq rse jln cite dy btrabur..sikit2..2 tahun kmudian…7 thun akn dtg…6 bulan kemudian..cter dy mcm bnyk je idea tpi ta pndai na susun..mcm gelojoh sgt..hrp pelakon je top2..tpi cter hancus..tpela abg bleh la try lgi…law cter mcm kksih awl akhir tu sesuai wat utk drma berepisod…:))
      pape pun ak ttp ske ko aaron <3

      0

      0
  4. blacktie says:

    kacak la ngko ni harun.. har har harunnn

    0

    0
  5. fara says:

    abg nara…dah tgk da cite kekasih awal dan akhr tu..
    kalo utk pengarah yg baru yg first time conducted drama,its ok la,taniah aaron!!..tp still ade kekurangan..plot cite x kuat…first2 drama tu,sy n family puji la sbb cite die cepat,xperlu mase 2 jam utuk scene pergi kedai sahaja!! (mcm sesetengah drama melayu)..tp lpas 45 minit nmpk kelonggaran dr segi plot..but so far its good 4 new director…good job arron!!..keep it out!!!

    0

    0
  6. die hard fan kpop says:

    hensemnya aaron ni.

    0

    0
  7. lululululu says:

    bestnya dpt laki camni…bahgianya di tpt tido…

    0

    0
  8. RIMAS says:

    Sempat le tgk kejap before pg kelas fardhu ain.. tk suka la mak jemah tgk drama kaler2 kuning cam wayang lama nih.. buat mata ngantuk.. kasi cerah sket la kot.. mmg byk room for improvement pon..

    seb la ko ensem Aaron.. klu tk mmg hentam kaw2.. :D

    0

    0
  9. Lozzy says:

    Abang Nara ni GAY ke apa?…..huhu
    asyik2 gambar Aaron Aziz jer……tahu la nak traffic sebab dia femes dan digilai wanita2 di luar sana. hehe

    kalau Black or artis2 yg hensem sure abg nara tak wat cam ni kan?

    0

    0
  10. lili says:

    kena lebih byk improvement..sbb cite die longgar sket..cm kosong je…ni bukan kutukan, tp utk improvement pd masa akan dtg.klu kena bg bintang, sy bagi 5 bintang dr 10…
    gud luck!!!

    0

    0
  11. Tauke Budu says:

    aku plg suka drama nora elena je…haha

    0

    0
  12. sophilea says:

    apapun kita layanzz

    0

    0
  13. eliya nafisha says:

    ok la dia mengarah cume ade krg sikit btw boleh usaha lagi ……. GOOD JOB AARON

    0

    0
  14. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Citer dia kalau cukup garam dan rempah ratusnya mesti best tapi dsebabkan masa yang agak terhad, jadi mcm kelam kabut skit….mcm teh tarik x cukup buih jerr…hahaha…walau apapun Aaron Aziz ngan Siti Saleha mmg couple yang serasi bersama…harap ada citer lagi yang gabungkan korang berdua…you’re mmg the best…

    0

    0
  15. cili pedas says:

    apa yg best? biasa ja aku tgok! fizo lg ensemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

    0

    0
  16. mixgirl says:

    i luv fizo
    i luv aaron 2….;))

    0

    0
  17. nora says:

    sbb itu la rezeki remy ishak menang pelakon lelaki terbaik filem ASK2011…Aaron kne byk blajar lg…sbenarnye bakat lakonan beliau blm smpi ke tahap yg membanggakan pd pndngn sy la…lain org lain pndngannye…sy x pndg org hensem atau tdk….dan sy lbh suke tgk lakonan adi putra yg secara peribadinye pd sy lbh berbakat dr Aaron…

    0

    0
  18. makcik_kantin says:

    jln cite tu mcm da biase sgt la..

    0

    0
  19. namie says:

    cte kekasih awal dan akhir arahan aaron yek..smlm smpt tgk sbb terspot aaron blakon dlm cte tu..hehe….tapi overall takla best sgt…sbb cte dier mcm tak kemas…sesetgh tu mcm xlogik lak….apepon okla utk eksperimen pertama kan…

    ~aaron mcm da kuros ea….dlm nora elena nmpak berisi…hmmm…mcm nie nmpk sgtla encem….

    0

    0
  20. ustazah says:

    apa-apa pun saya suka tengok aaron berlakon dengan siti saleha..memang sesuai sangat….

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      hensem nye Aaronnnnnnnnnnnnn kalau minah jambu dapat atau terserempak kt mana2 minah jambu tk agak2 mesti minah jambu pelok dari belakang tunggu kau Aaronnnnnnnnnnnnnnnnnnn……………..

      0

      0
  21. hahahahahhuhu says:

    Saya minat sangat kat Aaron. Tapi cite KADA tu tak best. Walaupun shoot kat kampus sy, UKM Bangi, tapi kecewa sangat ngan cite tu. Tak best langsung. Sleeq nyanyik lagu tema pun tak mampu menceriakan suasana. cewahhh

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau tk best jangan salah kn Aaron ok salah kn pengarah yg mengarah cerita tu huh !!! Aaron hanya sa orang pelakon dn melakon kn …lu pikir lah sendiri…………………

      0

      0
      • rem says:

        meme aaron pon yg jd pengarah ape…

        0

        0
      • MissNana says:

        haha..mmg kelakar la ko nie minah..dah memang Aaron tu pengarah die kot!

        0

        0
      • aaronia azizah says:

        Aaron tu la pngrahnyer. mmg ptut duduk depan kmpter je 24jam minah jambu ni. hehe.

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          oh ye ke aaronia..camana minah jambu leh tk tau niiiii sori yeeeeeee al maklom lah minah jambu ni asek keja keja keja sampai si Aaron ni dh jadi pengarah pn minah jambu leh tk tau……………. emmmmmmmmmm Aaron kalau nk ambek pelakon jangan teragak2 ambek minah jambu ok ….lov u Aaronnnnnnn

          0

          0
  22. Blog Pink says:

    My idol…apa pun saya sangat suka dengan Aaron Aziz tapi sejak Nora Elena la…huhu…dan sekarang hingga bila-bila….die berbakat,hensem,dan bapa penyayang….contoh terbaik ni….=)

    0

    0
  23. miss mong says:

    leha sgt cantik lani.bdn makin slim.bang aaron, marry me please

    0

    0
  24. ap says:

    AARON AZIZ BADAN DAH TAK BESAR MACAM DULU.SEKARANF DAH KECIK SIKIT.MACAM NI BARU OK!! TAK LAH GEDABAK SANGAT !! HEHEHHE

    0

    0
  25. zara says:

    tapi kat malaysia mana ada ..majority makin tua makin gemuk..

    0

    0
  26. FAizul says:

    Kenapa dalam setiap drama lakonan Aaron Aziz..selalu sngt nmpak pakai cup…mcm x kena tempat…mlm2 dlm rumah pun pakai cup..pakai baju Ofis..tp pakai cup…pelik betul la..klu korang perasan la..Dalam STANZA CINTA pun sama….mcm pelik jer ….just teguran la….aper2 pun..drama lakonan lu best gak la bro..boleh la layan

    0

    0
  27. areboo says:

    aron aziz ni bakal menggantikan tempat Rosyam nor… dia ada rupa dan karisma… lakonan dia dalam KL gangster mmg MANTOP!!

    0

    0
  28. saya anak malaysia says:

    kelako la ramai sgt yg salah eja la..salah tatabahasa la..keep it OUT,cup..hahahahha..salah pengarah pun ade..abg nara dah tulis jelas lg nyata punnnn tak boleh baca betull..kah3….

    0

    0
  29. casion says:

    cita tu sgt x logik la ending.. aku x sure la btul ke x sbb aku bukan doktor.. tp kalo ikut apa yg aku tau, pembedahan mata slalu dari org yg dh ninggal je.. kornea je plak tu.. mn da org amek mata dari org idup n lps tu leh idup lg lak tu..

    0

    0
  30. […] Here : Beautiful Nara Aaron, Aziz, Besar’, GAMBARFoto, terbaru, ‘Abang Share Tweet Previous […]

    0

    0
  31. wuuu..hensem la.

    amacam cuti bro?

    0

    0
  32. nadia says:

    mmg ensem gile vavi ni…
    xlne tdo aku mlm kang asyik dok t’byang je wajah aaron
    hahahahahah………….. :D

    0

    0
  33. syaz says:

    aaargggg..aaron, i luve u

    0

    0
  34. akumalaslayanbendabodo says:

    aku start suke aaron ni since dia berlakon drama kat suria(tv singapore)..sesape org johor tu tau la kan….dia ni family man…even famous mcm mane pun…dia still utamakn family dia…wife dia cun…anak2 dia comel…semoga Allah sentiasa memberkati family beliau…

    0

    0
  35. liz says:

    mmg dia hdsome bagi pandangan mata aku, tpi bila ditanya hubby aku, dia jawab ok la.. cuma dia kata dia tak heran sgt la kalo semua perempuan kata aaron handsome sebab hndsome2 dia pun tak boleh lawan dengan Nabi Yusof… terkedu jawapannya sebentar….

    0

    0
  36. insan biasa says:

    ya Nabi Allah Yusuf a.s,memiliki wajah yang tampan bak sinarnya bulan purnama,tapi Nabi Muhammad s.a.w paling kacak daripada Nabi Yusuf,akan tetapi kecantikan Nabi s.a.w tidak dibesarkan kerana akhlak budi pekerti Nabi Muhammad s.a.w melebihi segalanya sehingga keelokan wajah Nabi s.a.w dikaburi oleh keperibadian akhlak baginda.

    0

    0
  37. kenanga says:

    serius aku kata…aku tak suka dpt hubby mcm ni sebab jd rebutan..cukupla kalau sedap mata isteri memandang, drpd asik pikir nak jaga dia drpd dirampas org..aku dh pnh ada tunang hensem..tp sebab kehenseman dia la aku merana..wpun puas aku jaga dia betul2..n yg penting hubby aku soleh wpun tak hensem..amin..

    0

    0