Written by AbangNara | April 18th, 2013

Semakin berusia, semakin laku pula Ziana Zain ini. Itulah yang dinamakan rezeki. Perlantikan sebagai duta Safi Rania Diamond telah pun dilakukan beberapa hari lepas di Empire Subang. Tahniah diucapkan buat kak Ziana Zain.

safi rania diamond ziana zain

Cantik sungguh decoration yang telah dilakukan oleh Qarmasutra Design Studio. Memang menyerlahkan lagi kecantikan Ziana Zain. Pasti selepas ini kak Ziana akan tambah berseri apabila menggunakan Safi Rania Diamond.

safi rania diamond ziana zain

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Ziana Zain atas perlantikan ini. Lagi 11 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada www.qarmasutra.com dan ShahrilNajib kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini.

safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain
safi rania diamond ziana zain

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (13 GAMBAR)Ziana Zain Dilantik Menjadi Duta Safi Rania Diamond

  1. neelofa says:

    first kah?

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      saya gembira dipilih sebagai duta safi rania diamond…sy mg pengguna safi sejak remaja lg<<<<<<<<kata ziana zain…….esok2 jamu mak dara kasi dia jadi duta mcm tu juga la dia response….anyway tahniah kak..

      0

      0
      • cik pedas says:

        ziana ni kan….dah tua2 pun cantik..at least cantiknye tu macam logik..dapat kat che ta trus jadi tak logik…muehehhee

        0

        0
      • Olga says:

        oi Mariah Kari! kau ni mesti minah felda yg bengap kan…eja pun x betul..respon la bangang..bukan response!

        0

        0
        • haa says:

          tak la bukan ‘x’ :P haha. ala dia campur english sikit pun dh dipanggil bangang. apakah ?

          0

          0
        • mamahot says:

          jgn sedap mulut hina org felda…

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          Mariah kari ni dia spling ala ala Italia gituuuuu cara sabot dia > Res…pon..seeeeeeeeee gitu laaaaaaaaaaa huh !!

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          eleh olga…peneroka felda tahun lpas dapat 15k durian runtuh..ade tanah ladang 10 ekar..tanah umah 1 lot..pegawai felda skang gaji double tw..kalo pengurus basic 6k..sebulan dpt 12k..pengurus ‘felda’ je pon kn..ko hade??

          0

          0
      • Kari Mariah says:

        Dedulu dia penah jadi duta Nutrimetics… ayatnya camtu le, “sy pengguna Nutrimetics sejak remaja lg… bla bla bla”… hahaha

        0

        0
    • K.A.A says:

      tapi dia ni sekarang macam diam je…

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      betol kau pes tk salah lagi tahniah ! taon depan bang nara akan calon kn kau kt ABPBH ktgori orang yg paling paling banyak beli Berita Harian….hadiah Nye besar kemungkinan seluar dalam spider man yg ada lampu punye amacm gerek takkkkkkk?

      0

      0
    • Anonymous says:

      kejadahnye safi ni
      bubuh DIAMOND ke pun dalam produk tu
      Puihhhh

      0

      0
      • lala says:

        aku pkai safi mentimun..mesti ade timun dlm tu..kalo diamond, ade diamond la kot..hehe..

        teringat mse kua safi rania gold ade org tnye ustazah pkai tu same ke mcm pkai susuk emas..adoi..pengsan aku.. -_-”

        0

        0
  2. zul says:

    1sttttttttt yaaaaaaaaaaaa memnag hadiah moto

    0

    0
  3. cats says:

    ermmmm… congrats la kak ziana..

    0

    0
  4. Kertu says:

    Ziana mmg cantik, tp xinsaf-insaf lg. Makin tua, makin lupa diri. Astarfiruallah..

    0

    0
  5. Halmah says:

    mase zaman remaja, aku pakai safi lidah buaya ( kaler ijau), da nak menginjak 30an ni, aku tukar Safi Rania n pasni bile da nak masuk 40an maybe pakai Safi Diamod plak kott.. So far, setakat ni sangat2 puasati la ( tapi aku pakai krim kecantikan je laaa).

    Sorry, dah mcm promote plak..hee

    0

    0
  6. Mariamariana says:

    Subhanallah, Muka dah cucuk nampak hodoh betul. Bertaubatlah awak bukan muda lagi

    0

    0
  7. rita terkesima says:

    agaknye apelah dialog die dalam iklan tv nanti, jangan2 cam cik ta,” saya penat dan muka pun penat, nasib ade safi rania diamond..”

    0

    0
  8. Anonymous says:

    saya pakai safi rania sb perasan nk cantik mcm che ta
    pastu tngk bibik sy pn pakai safia rania
    terus berenti,tk sempat lawa cam che ta..hrmmmkak ziana,dagu makin lonjong,hidung makin mancung…semuanya kerana safia rania kekonon…

    0

    0
  9. che ta plastik surgery says:

    dah tua2 pon jd duta ke???duta polident tu sesuai la.

    0

    0
    • olga says:

      DUTA POLIDENT TU UNTUK ARTIS VETEREN ATAU YG GIGI RONGAK N JONGANG MCM AR BADUL,OS ATAU SHILA AMZAH .. . ..

      0

      0
      • Mak Jemah says:

        hamboi, kemain mulut kau olga. menghina ciptaan Allah.

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        ni mesti bukan olga original kan tol tk ? olga original dia tk cakap gitu dia baikkkkkkkkk kannnnnnnn..

        0

        0
        • che ta plastik surgery says:

          sebenarnya olga nak ckp yg dia tu veteren & pakai polident.kan olga kan?

          0

          0
  10. motivationyouseewhenold says:

    xperlu kontroversi untuk kekal popular.. diam2x artis yang berjaya ada hasil..
    kalau artis yg tak popular kena aib kan diri sendiri untuk panas seketika..

    syarikat yg melantik mesti dah kaji potensi dia bukan suka2x pelaburan utk byran jadi duta.. dia ada nama besar dan pengaruh dia cukup kuat untuk menarik pembeli..

    tua atau muda tak perlu dipertikaikan.. janji ada nilai untuk komersial..
    motivasi untuk kita semua, ambil yang positive dalam diri dia untuk berjaya, yang negetive jangan ditiru..lagipun dia bukan jenis yang kuat melatah dengan kutukan..
    kalau usia kita tua bukan halangan untuk berjaya melainkan usaha..

    melainkan kita orang muda yang suka menghentam orang lain dilaman gosip tentang kejayaan orang tapi didunia luar kita ada seorang yang gagal.. muda atau tua bukan halangan.. bangsa yang berjaya akan sentiasa mengambil kebaikan orang untuk maju bukan penakut..

    saya bukanlah peminat beliau tetapi saya mengambil kejayaan beliau untuk berjaya..
    manalah tau saya dipanjangkan umur, akan tua seperti beliau.. thinkin positive..

    0

    0
  11. alamak...hangit.... says:

    nasib baik bulu mata ok lagi…kah kah kah kah cek ta tak reti masak

    0

    0
  12. .............. says:

    dh makin panjang aku tengok dagu si ziana ni……

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      biasa laaaa kate artis mesti sentiasa nk kena Nampak cantek n ayu alau pon dh Nampak tua ke ape ke …dh nama Nye artis mesti muka nk kena ceria selalu tk boleh Nampak sedih nangis nangis . kite manusia sampai masa kite akan tua jugak ni semua tk boleh di elakn …cuma kite boleh elak kn supaya muka kite ni di lambat kn sikit tua tu dengan memakai safi rania paham takkkkkkkkkkk !

      0

      0
  13. Anonymous says:

    ziana nampak dh tua la…bila la dia ni nk berubah…..

    0

    0
  14. Naomi says:

    Korang kalau bab mengutuk laju jer….tua lah , cucuk lah, botoxlah segala keluar. Proof takde gebang jer lebih…kalau kau cantik sangat, apsal kau tak masuk tv, radio segala. Zz at least laki dia hot, anak pun dah 4 body cantik lagi. Tak pernah gosip bodoh2. Mmg sopan tapi korang still komen yg bukan2 kat dia. Nara pun satu, ko main bagi jer org komen tak bertapis…kita ni melayu…bahasa yg elok sikit boleh tak? Nak kejar rating sgt, dosa kira subahat sama caci org kau tanggung ok. Ya, kubur asing2 aku tak soal tu. at least aku mengingatkan. Xnak dengar sudah! Aku cakap jer. Peace!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    cantek kerr…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      ziana dia tk berape cantek tapi dia manis…sweet kate oreng poteh..

      0

      0
  16. michelle says:

    knp designer studio letak nama Qarmasutra? mcm nama karmasutra…letak la nama yg elok sikit…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Boleh cucuk dagu, cucuk hidung, cucuk apa2 pun ajelah tapi ketuaan tu tak boleh ditutupi. Sedarlah wahai hamba Allah yg masih bernyawa.

    0

    0
  18. Roundtable says:

    Aku rasa Anuar Zain lebih sesuai jadi duta Safi Rania ni berbanding kakaknya.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    ziana ni huduh la. dah tua pun xsedar2 diri lagi. tp dia xde kontroversi sgt sepanjang penglibatan dia dlm dunia hiburan ni.. tp nak kata cantik tu xde la..

    0

    0
  20. mulut puaka says:

    MAKCIK TONGGEK X SEDAR DIRI NI LG KE? SETELKAN KES ROGOL PROTEGE TU DULU..

    0

    0
  21. aj says:

    aku tgk hidung kak jee ni biasa jer.. xde pun mancung .. tang dagu tu x tahu la pulak.. tapi sekang ni ada urut muka derang panggil totok… memang dagu nampak runcing, pipi naik, muka nampak segi cam diamond laa…korang ni pandai2 jer tabur fitnah.. dosa tau

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Kesian aku tengok ZZ ni..
    She is trying too hard to maintain her beauty & popularity..
    Ntah la..tiap kali tengok dia di mana2, aku mesti cakap ‘kesian’
    Tak ke rasa segan dengan artis2 muda macam Irma Hasmi, Diana Amir, Yatt Hamzah, Shila Amzah, dll..
    Emmmmmm

    0

    0
  23. Anonymous says:

    muka je cantik tangan kedut…huhuhu…lenkali sapu kat tangan skali ye kak…

    0

    0
  24. Fina says:

    Biarlah dah memang rezeki dia. Yg mengutuk tu silalah cermin diri tu betul-betul. Muhasabah diri tu tengok dah cukup baik ke belum. Peace! :)

    0

    0
  25. putihkaseh says:

    Buat pengedar pengedar kosmetik ni jgn lah nak guna artis jadi duta, dia org ni mana ada kelas nak pakai kosmetik ko org, buang duit jer bagi jadi duta, bagi jer kat penguna penguna yg setia, dia org ni boleh masuk kampung canang komestik ko org, amik artis buat jadi patung buat apa ….pembohong besar n hipokrit artis2 ni,

    0

    0
  26. hitamputih says:

    masa mula2 jadi retis dulu ziana ni itam melengut…dagu pon x joreng..ini semua poyooooooooooo…………….

    0

    0
  27. peace says:

    tak minat la gamba gelap2 ni…

    0

    0
  28. miss dombol says:

    makin kerTuE… makin terGedik terGeduk!!!!!!

    MengAPAkah berGini????

    0

    0
  29. luthfi says:

    Cantik seperti zana zein Indonesia, semakin tua semakin cantik

    0

    0