Written by AbangNara | May 30th, 2012

Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan?

aisyah

Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh yang baik kepada kanak-kanak di luar sana sekiranya kekal dengan penampilan sebegini. Kalau anda tertarik dengan kecomelan Aisyah, sila LIKE Facebook Nur Aisyah Humairah sekarang. Lagi 12 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aisyah

aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

145 responses to (13 GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Semakin Comel Dengan Penampilan Bertudung

  1. akak cantik says:

    Subhanallah, comelnya adikkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 154 Thumb down 0
    • comel nya!!!!!!!!!!!!!
      1000000 juta x lebih cantik dari neelofa..
      opsss…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 215 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        comeinye..harap smapi besar adik jaga emej seperti ini..
        boleh jd contoh pada makcik2 lain yer..
        syg adik.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 150 Thumb down 1
      • pandang 16 juta kali pun tak jemu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 5
      • Neelofa terkedu melihat adik Nur Aisyah Humairah sopan sedangkan dia berketiak selenga says:

        Sungguh comel adik Nur Aisyah Humairah ni.. Kalau dari kecil diberikan didikan sempurna dan bkn pada 10A semata tentu la begini hasilnya.. Tak begitu semuaaaaaa?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 8
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 85
      • sekadar pendapat says:

        Kenapa semakin ramai anak2 kecil di “explotasi” dalam media secara halus ???

        Ya, pakai tudung diusia muda elok, tapi kecil2 lagi sudah ada Facebook sendiri nak jadi model…sudah tiba masanya masyarakat Malaysia menilai baik buruknya.

        Apa mesej yg kita nak sampaikan kepada anak2 kecil diluar sana? Jadi model elok untuk masa depan???? Jadi glamour lebih penting dari pendidikan.

        Masyallah…Harap ibu bapa beri perhatian.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 154 Thumb down 11
      • Ya Allah says:

        Akta Kanak-Kanak 2001 @ Seksyen 32 memperuntukkan hukuman denda tidak melebihi RM5,000 atau penjara maksimum dua tahun atau kedua-duanya sekali kepada mereka yang mengeksploitasi kanak-kanak untuk mendapatkan dana.

        Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) akan memaklumkan kepada polis jika terdapat kes sedemikian dan tindakan akan diambil ke atas pihak yang mengeksploitasi kanak-kanak

        Ini dah salah ni Nara !!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        aku lg kesian dgn mia sara, hari sekolah bapak die bwk shooting and pegi jmp peminat bagai, tlg laa mak ayah, i dun mind if u nak jdkan anak u model ke, artis ke, tp sekolah anak2 jgn diabaikan.. hari sekolah make sure dia tumpukan kat sekolah, kat homework.. sighhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 1
      • pena says:

        @ Ya Allah: rasanye, akta kanak2 tu utk kes guna ank yatim mintak sedekah kot..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 9
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 51
      • Setuju 100% says:

        sedih!

        kanak2 perlu jadi kanak2. tak perlu suruh mereka jadi model walau secomel mana pun. kalau aku jadi ayah kelak, biar aku kerja penat cari duit tak apa. takkan aku jadi bapa ‘dayus’ nak suruh anak aku ‘kerja’ dalam usia sebegini. makan, susu, pakaian, sekolah….tanggungjawab aku sebagai ayah, orang dewasa dan islam. mana pergi nilai murni seorang ayah yg berakal? biar aku bergolok gadai susah sikit asalkan anak aku dapat membesar dengan aman, selesa dan tenteram.

        memang tanggungjawab aku ayah/lelaki kasi duit kat anak2. bukan anak2 kasi duit kat aku…lebih2 lagi anak perempuan!!!!

        please la Melayu, pakailah otak kalian.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 3
      • Kak Sofea says:

        memang comel tapi entah yerk, berani mak bapak dia expose anak dia. kes2 culik/kidnapp/budak hilang budak2 makin hari makin banyak. eeee…selisih. takut baca newspaper kekadang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
      • melayu mudah lupa says:

        sedangkan Samsung dan Apple pun tarik balik pengunaan kanak2 dalam iklan syarikat2 mereka di US, inikan pulak kita Islam dan Melayu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
      • Jangan Tidur Lagi says:

        kalau iya pun tunggu la habis SPM dulu. 10 tahun akan datang, ada Diploma dan Degree pun susah nak carik kerja. pikirla masa depan anak2. waktu tu, gambar2 comel waktu kecil dah tak bermakna. sijil dan kelayakan orang nak tengok bila cari kerja.

        patutla melayu2 ketinggalan terbelakang. melayu sendiri merosak anak melayu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
      • Pak Cik Tak Suka says:

        kecik2 dah diajar jadi model pakai lipstick segala, besok besar jadi macam Zarina AnnJolie/Leina Hangat baru kaurang nak bising-bising.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
      • COMELLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • HARAP2 DA MESAR NNT JANGAN JADI MACAM FIFI TUH, CAKAP SAYA MMG FREE HAIR, GERAM DENGAR….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • eleh…kau buat apa tayang body kat sini..
        nak tiru aku eh, memang takde idea lah kau ni..
        dah la tak tough..tgk avatar aku ni..lagi hot

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
      • apa la kamu, dia ni budak lagi. jangan la bagi tekanan. biasanya orang tua la yang teruk sgt bagi tekanan padahal benda biasa je.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Jangan lah marah abang fahren, i lap u toooo, tapi badan u x de bulu….

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        fahrin tetes, apsal ko ni kejap insaf kejap x??

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • angelina jolie ketiak putih bak mutiara, nah ambik....harum x...!!! says:

        aq tgk avatar norman hakim, aq gelak kahkahkah

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • mana datang cahaya bukanlah tajuk ceritaaaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hoii….bangang lah ko,
        norman hakim fake..
        cam taik..dah la tak tough

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      comel mmg comel tp aku pelik ngan mak bapak budak ni. tlalu expose sgt ank dia. caya la..anak kamu nanti akan tua sebelum usia..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 43
      • Anon berlagak mcm blog nara ni dia yg punya says:

        Anon.. Ko bkn TUHAN nak tentu kan si cilik di atas ni akan tua sebelum usianya nanti.. Ko bomoh yea?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 18
      • kontahapeape says:

        erm payah betol..ade aje kata kata -ve..salah sgt gaknya budak ni..
        bende baik bukan tunjuk benda jahat pon kat entry ni…alahai..bitter!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
      • kamon anon, dia budak lagi. kenapa kamu criticized teruk sangat kat mak bapak dia? jadi kamu suka la kalau ada entry tonggek dan dada seperti biasa? anak tenok manalah kamu ini.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
      • kasturi says:

        tak jugak, cuba tengok bell,tam, anne, darling… dari kecil dorang berlakon… muka dorang maintain macam kanak2 riang…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • Masyarakat Malaysia Semakin Sakit says:

        Setuju…jangan expose kanak2 !!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • Harap Amik Perhatian says:

        ini dah kira kes- child exploitation ni. biar benar !!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        errrr apsal plak nak tua sebelum usia?? narrow minded sgt ko ni..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • anak kecik ni besar nanti ajdi apa ye? jadilah orang yg solehah. pengaruhnya boleh jadi ikutan.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • whatever la anak kau says:

        ini ada harapan jadi fashionista ala Yuna. pakai tudung..fesyen pelik2

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • aliya says:

        rase nye anon ckp pasl mekap kot..yela..kck2 lg dh pakai mekap.kn mekap ni ade efek jgk.lg2 kt kanak2..selalu sgt pakai mekap nanti muka cpt tua sblm usia.

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • miss amanda says:

        yes true .. mekap akan cepat kan penuaan.. sebab adik angkat aku yg kaki melaram sume, nampak sebaya dgn aku.. beza 10tahun tu.. dorg sendiri pun terkejut sbb aku mcm sebaya dgn dorg.. dorg sendiri akui muka dorg nampak matured.. cth mcm artis2 remaja sekarang.. umur muda tp wajah mereka nampak matang dari umur sebenar.. susah nak cari mcm amy mastura, nampak cute je walupun dh umur dah ke 30sen.. lg pun kebetulan aku ada terbaca psl kesan kerap mekap ni..rupanya akan wat muka kite tua..so kurangkan mekap ye wahai adik2..hehe

        kalau adik beradik Bell, anne, Darling tu.. zaman mereka dulu mane ada dorg nak mekap melaram bagai..zaman dorg kan zaman natural..tu yg skrg nampak cute n young.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        depends jgk, tu aku nengok anne ngasri tu muka mcm bebudak je lagi.. but make up tebal2 tu mmg x elok utk bdk2, tp aku rs xde la mcm tu sekali effect dia..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • Anon berlagak mcm blog nara ni dia yg punya says:

        eleh2 ko anon.. dan dan jer nak cover pkai make up plak.. kt komen atas td takde plak ko mention pasal make up.. fake betul statement anon!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        anon berlagak yg bodoh, yg anon 1st atas skali tu bukan aku la baghal! ko ni mesti bodoh? nak check ip xtau, pastu ingat anon ni sorg je yg pakai??ape ke bengap sgt ko ni??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kecoh siak says:

      comel gila :’)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
      • Sasha Sandha says:

        Siapa Nie ? Anak siapa ?! Tak kenal ~!!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
      • Anak Itik Gembo Gembo says:

        memang comey, tapi aku x berapa setuju ibubapa buat anak2 kecil yg tak tahu menahu selok belok dunia didedahkan macam ni. dah tak ada cerita artis2 ke Nara???

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • putri ^^ says:

      ya allah comelnyer budak ni..geraammm

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        Mak bapak yang lebih lebih nak tayang kat dunia yang anak gadisnya cantik. Mrk ni nk menanam sifat bangga ujub taksub leka lalai bla!bla!bla!bla!bla!………pada anak anak sejak kecil. Bagusla sesangat.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • boy says:

      mcm anak org lain gak. biasa je…….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
      • bujang says:

        Hah……kalau dibuat contoh habislahhhh…..aku nasihatkan anak saudara aku supaya jangan jadi macam ni….
        nanti bila dewasa nnt. entahlah budak ni….
        Ibubapa jangan terlalu dedahkan anak seperti ini. Tambahan pulak anak gadis sunti, jangan biar mereka gedik. Nanti belajar entah kemana asyik nak glamour.
        semaikan sifat pemalu untuk memperagakan diri.
        Ramai lagi kanak2 diluar sana yang berpakaian menutup aurat malah lebih comel dan bijak lagi dari beliau.
        Anak saudara aku lagi comel hidung mancung dan mukanya xlah macam bentuk mangkuk…….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
      • di sinilah letaknya tanggungjawab orang dewasa. saya maksudkan semua, termasuk pemilik laman web. apa tujuan dia paparkan gambar budak ni kat laman web yang glamor dok ada ni, takut memberi eksan kat budak tu, sekali nak lagi

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • miss amanda says:

      comelnya.. gewam la..pndai posing…muka pun fotogenik..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Lembu Gemok says:

      Budak2 comey,suci macam ni pon ada komen2 negatif dari orang kat luar sana?tolongggg laaaaa!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • bujang says:

        Hey lembu, budak tu suci x tau apa2 lagi orang dewasalah yang mengajar anak2 kecil kejalan menyimpang.
        Tak baca ke ramai kanak2 perempuan dah jadi mangsa……tolonglah kepada ibubapa didiklah anak kejalan yang elok pendedahan secara begini x sesuai ngan umur anak tu.
        Tak heranlah ramai remaja sekarang ni hancur…….
        Kecil2 dah pandai beromen, bercinta, lari ikut bf.
        Entahlahhh…..pendapat akulah mmg. aku xsokong langsung.
        Didiklah anak kearah kebaikan. Ini masih kecil dah x segan silu berposing memperagakan pakaian.
        Sebenarnya walaupun menutup aurat tapi mempamerkan diri untuk dipertonton adalah dilarang.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      semua wanita sgt cntik dan manis kalau bertudung..
      apatah lagi kanak2 yg polos, sgt sgt sgt kiut bile bertudung..
      pasal eksploitasi kanak2 tu bior Dia yg tentukan, yg penting kita amik pedoman untuk ngajor anak2 kite menutup urat ketika masih kecil.
      kan ade org lama2 sebut, nk melentur buluh bior le dari rebungnye, jgn dh tgu jdi buluh betung bru sebok nk lentur2.. jdi meriam buluh bleh le..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • SY SYG BUDAK2 says:

      cgt2 comel….:)…moga kekal hingga akhir hayat yea adk y comelll :)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Kecik2 dulu aku pun comeiii jugak

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Neelopa says:

    siapa si cilik ini? alhamdulillah.. jgn ikut akak mcm lopa yea… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  3. Neelopa says:

    RESEND

    siapa si cilik ini? alhamdulillah.. jgn ikut mcm akak lopa yea… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  4. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 42
  5. kelantan puii says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
  6. miss s says:

    Cute..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  7. comey says:

    comel nye……harap2 tudung 2 smpai bile2 kekal dipakai…..sweet sgt….. :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Mak Enon says:

      Alah, pakai tdg utk model Pearl Haya je.. Real life x pun..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  8. budak ni yang cantik dan comel…bukan sbb dia pakai tudung nmpak cantik dan comel…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
  9. alia says:

    wahh so cute!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  10. mak jemah says:

    alah,,bakal anak mak jemah macam ni la ropanyee..genetik ikot mak jemah jugee

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  11. nazra says:

    masya Allah, chantek nya ;)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  12. Aku kesah says:

    ish..ish..ishhhh..comelnya bdk ni brtudung..y bdk brtutp segala..y beso2 semua nk buka segala..cam lofa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      dia jd model utk tudung kanak2 laa.. bkn dia mmg dh bertudung. iskkk korg niiiiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  13. Mak Jemah bulu mata palsu.. says:

    Comel budak ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. ngomel says:

    eeeiiii comelnya budak ni… geram aku

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. sue says:

    anak sape ni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. k.k says:

    Masyaallah..comel sungguh.kalaulah setiap anak di malaysia dibesarkan & dididik dengan cara hidup Islam yg sebenar sejak kecil,Insyaallah bumi Malaysia akan mjadi bumi yg lebih aman & diberkati..gejala sosial juga dapat berkurang pada kadar nya.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  17. Ikmal says:

    Assalam… Subahanallah… comelnya budak nie… macam nak cubit saja pipi dia… memandai jer aku nie…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. Kurus says:

    putih mcm tiz
    idung pun mcm tiz

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. […] Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan? Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. holaaaaaaaaaa says:

    sume tudung pearl haya ke 2?cantik2 sume…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. Zaman dah berubah !! says:

    neelufa klon(menyamar)mesti ada komen dalam blogspot B.NARA ni ….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • kau diam biadap says:

      dah ade… ko x bace ke? bukak2 entry trus komen ke? bace dlu laaa

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  22. abg jambu says:

    alhamdulillah dik, penampilan adik aisyah sangat baik. Moga adik menjadi idola kepada kanak-kanak lain untuk menutup aurat. Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  23. Sshh says:

    pd artis y suka tayang sana..tayang sini..segala eset kluar.. tu x rasa malu ke ngan adk kecil kita y comel brtudung ni..adk ni kcl2 lgi dh pndi brsopan..y besar2 bila brgmbr x reti nk brsopan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  24. timah lenggang says:

    bila lah plak si mia sara nasuha tu nak pakai mcm ni, kecik2 lagi dah pakai terdedah, bila besar??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • jenab ramping says:

      bila dah besar??????? jadi mcm neelopak!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      mia sara bkn model tudung mcm bdk ni, yg ko ni xleh doa yg baik2 utk bdk2 ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ex-fizz fairuz says:

    muka adik ni cam almy nadia plak..:p

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  26. Enon says:

    pakai sebab jd duta pearl haya ke…utk promosi..ke pakai betul??setuju ngn komen psl mak bapak die nih terlalu kejar dunia…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      ko jeles ekk anak ko xcomel??? apsal la kejar dunia??? anak dia jadi model tudung what??? bkn model seluar dalam ker haper ker…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • CR7 yo! says:

      dia x pakai tudung 24 jam.. ada juga dia keluar x pakai tudung but dia ni pergi sekolah pakai tudung… dia banyak sertai program2 agama.. dia hanya kanak-kanak biasa yg baru berusia 4 tahun… jangan la terlalu fikir yg dia akan pakai tudung for the most of time dlm usia dia mcm ni… :) sekurang0kurangnya dia mencuba sebelum terlambat kan?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      haters gonna hate..hate..hate…..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • podahhh! says:

      kesian ko enon. ko xtau mak pak die , ko xtau ape dlm ati mak pak die , ko terus labelkan guna cop sesuka hati ko jer enon. klau die pakai tudung sb jd duta skalipun ape slhnya . die blom akil baligh lagi la sengal! x wajib untk die ttp aurat but its ok what coz mak pak die dh bwa die berjinak2 dgn dunia bertdung.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  27. cik kiah lenggang says:

    Ape pulak mak bapak dia kejar dunia. Kalau kejar dunia, mak bapak budak ni tak didik anak pakai macam tu. Sekurang-kurangnya budak kecik ni bole jadi ikutan kepada remaja atau budak lain untuk bertudung! Go aisyah, ramai yang sokong kamu wahai si comel..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  28. linakarim says:

    pandai posing sape ajar..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. jimba-jimba says:

    Sesiapa yg mengutuk adik comel ini cepat2 lah bertaubat. Adik Aisyah mencerminkan keperibadian seorg muslimah sejati dgn menjaga aurat dia. Jadi sesiapa yg mengutuk adik aisyah, segaralah bertaubat sebelum ajal. Sesungguhnya hati kamu tu telah kotor.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  30. mencari redha illahi says:

    subahanallah.. Indahnya ciptaan tuhan. Teruskan berdakwah & penampilan sebegini dik!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    nak baby comel mcm ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. hanna says:

    kenapa budak-budak comel, tapi bila bersekolah dah hilang comel? dah anak dara/bujang baru nampak cantik/kacak semula. pengalaman saya membesarkan 6 anak…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      perlukah tny soalan tu?? ape kata tny kat diri sendiri, apsal dulu masa skolah aku huduh eh??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  33. kiah propa si kecoh galaksi says:

    ko memang cantik dik oi..kalah memey suhaiza!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. saya pon busuk gak dulu says:

    saya pon perasan, budak kecik comel (umo sampai 7/8 tahun). pastu umo 8-14/15 selekeh/busuk/yg kurus-kurus sgt/yg gemuk-gemuk sangat/gelap main panas. tp bila dah nak abis sekolah menengah baru transform jd cantik/hensem/kemas/wangi semula. ni bukan kutuk. ni observation je, jd jgn emo2. saya pon tak terkecuali

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  35. mak limah says:

    sal budak nie pun nak gaduh..aisy, melayu2..pakai tudung komplen, tak pakai tudung komplen..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  36. mak limah says:

    sal budak nie pun nak gaduh..aisy, melayu2..pakai tudung komplen, tak pakai tudung komplen..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  37. mak limah tak jumpa rumah says:

    aisy melayu..sume benda nak komplen..pakai tudung komplen, tak pakai tudung pun komplen..baiki diri dulu..tu budak lagi kot..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  38. NANA says:

    pakai tudung tu muda2 ni elok…tp perlu ke budak kecik ade facebook?
    nk pakai tudung ke? NAK MENUNJUK pakai tudung?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      dia model utk jenama tudung pearl haya!! ape la kau niiiiiiiiiii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. lalaland says:

    sorry x minat.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  40. azydy says:

    macam muka anak aku je.. nape tak caya.. jom tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  41. teddy says:

    wah cute nyer die… >.<

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    patut lah dia bertudong bapak dia ada janggot rupa nye……..kalau dh bertudong lebih baik tk payah berlakon lagi tumpu kn pada pelajaran….lagi pn kalau dia berlakon minah jambu kesian nanti dia PANASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS berpeloh2 pulak dia nanti pasal dia ni kecik lagi jangan kasi dia terseksa ngan kepanasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! ape2 pn dia comel…..cute…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
    • Sepanbob, Sindi dan Petrik Menentang Encik Kreb Yang Kedekut says:

      Terseksa kepanasan? Seksa neraka tu lebih panas lagi untuk utk org tua macam ko yg tak reti2 nak bertudung dan menutup aurat. Lebih baik dia belajar pakai tudung dan rasa panas sikit2 dari usia kecik ni dari dah tua bangka macam ko masih tak sedar2 nak bertudung.
      Btw tu bukan ayah dia la minah hoiii.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        jangan cakap pasal neraka lah kt sini semua orang tau yg neraka tu panas !!! mungkin kalau kau di di humban kn kt neraka badan kau rasa sejok itu kau kena jawab sndiri lah yeeeeee…..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  43. Thread Fasha Sandha Kau Padam Thread Ni Kau Hidupkan says:

    motif Nara buat thread macam gini????????

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  44. yUyU says:

    comel adik ni..moga sampai bsar la cam ni..tak mo la macam artis tu, ckp kecik2 pakai tudung sbb brlakon je, dah beso…nak amek kau…jadi minah korea terus…haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  45. musleema says:

    comelnya kecik2 dah jadi model jenama terkenal keep it up sayang..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  46. Aldy Shah says:

    OMG! Stukur lah kalau dah didik dari kecik untuk pakai tudung, moga akan kekal selamanya, Amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  47. Aldy Shah says:

    Comel lah, tapi tak pernah nampak dye berlakon lagik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. meeradriana says:

    comel dari mia kalau bertudung..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  49. herd mentality says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 23
    • dya says:

      keturunan jahiliah je yg berpikiran cm ko tu…huhuhu….kalo ko tu islam..bertaubat..tp kalo ko kafir…sekati ko la..mmg masuk neraka je org kafir ni setahu aku..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • angelina jolie ketiak putih bak mutiara, nah ambik....harum x...!!! says:

      ko islam ke kapir. kalau kapir no hal tp kalau islam hati2 statement ko nanti ko pulak ke bungkus dgn kain kapan

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  50. TeNoKhANdSoMe says:

    sejuk perut ibu mengandung..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  51. alia says:

    cumel nyer..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  52. shyra says:

    comelnya adik ni…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  53. budak ni mmg comel…bukan sbb dia pakai tudung tu nampak dia comel dan cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  54. Cik Nurul says:

    comel :) kcik2 dh pndai pkai tudng…. bla bsar jgn buang yer.. comel

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  55. Kak Chen suka rainbow says:

    Abang Naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are you? Apsal tak hapdet2 lagi blog ni??? I miss you Abang Naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  56. lagha says:

    comel sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  57. Ummi Hafilda says:

    Woit Nurul izsah, ko tau bapak ko maen punggong, ko bley buat tak tau jek yehh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  58. woiiiii....dengar sini says:

    cuba la korang pikir logik….logik ye
    bila budak ni jadi model pakaian muslimah…orang lain yang tengok pun 1/10 mungkin ada yang akan ikut…dapat pahala. biar la jadi ikut-ikutan,mana tau lama2 trbuka hati orang lain yg tengok nak tutup aurat…pikir laa..pikir POSITIF la.
    dakwah ni ada macam cabang2…korang suke tengok budak2 kecik dah dibiasakan pakai singlet, skirt pendek, tali halus…suke la? hah? tengok kat pasaraya2 tu budak2 pun ramai yang jadi model tp x smua pakai macam adik aisyah ni….bagus la kecik2 dah tunjukkan cth yg baik…bukannya dia jadik model 24 jam..pandai2 la mak bapak dia jaga…drp budak2 lain yang kdg2 mak bapak keje…anak dok buat benda bukan2 kt umah…haishhh

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  59. Anonymous says:

    without a make-up, she just look like an ordinary girl……!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  60. L says:

    without a make-up, she just look like an ordinary girl……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  61. mat e says:

    comell mcm heliza

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  62. Lols says:

    Alhamdulillah dapat anak yg comel..

    Tapi aku mmg tak berkenaan bagi anak yg masih kecik terlibat dgn fesyen aper benda suma nih, walaupun utk iklan berhijab… Too small to be exploited!

    Dan….. Gambar kedua terakhir tu mmg aku anti betul, lipstik dan maskara?!? Tolong laaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  63. Aku says:

    suka betul Nara ni upload gambar budak tepung gomak ni!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0