Written by AbangNara | May 30th, 2012

Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan?

aisyah

Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh yang baik kepada kanak-kanak di luar sana sekiranya kekal dengan penampilan sebegini. Kalau anda tertarik dengan kecomelan Aisyah, sila LIKE Facebook Nur Aisyah Humairah sekarang. Lagi 12 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aisyah

aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

145 responses to (13 GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Semakin Comel Dengan Penampilan Bertudung

  1. akak cantik says:

    Subhanallah, comelnya adikkkk

    0
    0
    • comel nya!!!!!!!!!!!!!
      1000000 juta x lebih cantik dari neelofa..
      opsss…

      0
      0
      • Anonymous says:

        comeinye..harap smapi besar adik jaga emej seperti ini..
        boleh jd contoh pada makcik2 lain yer..
        syg adik.

        0
        0
      • pandang 16 juta kali pun tak jemu..

        0
        0
      • Neelofa terkedu melihat adik Nur Aisyah Humairah sopan sedangkan dia berketiak selenga says:

        Sungguh comel adik Nur Aisyah Humairah ni.. Kalau dari kecil diberikan didikan sempurna dan bkn pada 10A semata tentu la begini hasilnya.. Tak begitu semuaaaaaa?

        0
        0
      • rasa cam bangga jer..
        ramai betul yang like komen aku..
        TQ ya..terharu ni sehingga menitiskan hingus..meh tisu lapanbelas kota..

        0
        0
      • sekadar pendapat says:

        Kenapa semakin ramai anak2 kecil di “explotasi” dalam media secara halus ???

        Ya, pakai tudung diusia muda elok, tapi kecil2 lagi sudah ada Facebook sendiri nak jadi model…sudah tiba masanya masyarakat Malaysia menilai baik buruknya.

        Apa mesej yg kita nak sampaikan kepada anak2 kecil diluar sana? Jadi model elok untuk masa depan???? Jadi glamour lebih penting dari pendidikan.

        Masyallah…Harap ibu bapa beri perhatian.

        0
        0
      • Ya Allah says:

        Akta Kanak-Kanak 2001 @ Seksyen 32 memperuntukkan hukuman denda tidak melebihi RM5,000 atau penjara maksimum dua tahun atau kedua-duanya sekali kepada mereka yang mengeksploitasi kanak-kanak untuk mendapatkan dana.

        Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) akan memaklumkan kepada polis jika terdapat kes sedemikian dan tindakan akan diambil ke atas pihak yang mengeksploitasi kanak-kanak

        Ini dah salah ni Nara !!!!!!!

        0
        0
      • Anonymous says:

        aku lg kesian dgn mia sara, hari sekolah bapak die bwk shooting and pegi jmp peminat bagai, tlg laa mak ayah, i dun mind if u nak jdkan anak u model ke, artis ke, tp sekolah anak2 jgn diabaikan.. hari sekolah make sure dia tumpukan kat sekolah, kat homework.. sighhh

        0
        0
      • pena says:

        @ Ya Allah: rasanye, akta kanak2 tu utk kes guna ank yatim mintak sedekah kot..

        0
        0
      • ramainya unlike
        kenapa? benci2!

        0
        0
      • Setuju 100% says:

        sedih!

        kanak2 perlu jadi kanak2. tak perlu suruh mereka jadi model walau secomel mana pun. kalau aku jadi ayah kelak, biar aku kerja penat cari duit tak apa. takkan aku jadi bapa ‘dayus’ nak suruh anak aku ‘kerja’ dalam usia sebegini. makan, susu, pakaian, sekolah….tanggungjawab aku sebagai ayah, orang dewasa dan islam. mana pergi nilai murni seorang ayah yg berakal? biar aku bergolok gadai susah sikit asalkan anak aku dapat membesar dengan aman, selesa dan tenteram.

        memang tanggungjawab aku ayah/lelaki kasi duit kat anak2. bukan anak2 kasi duit kat aku…lebih2 lagi anak perempuan!!!!

        please la Melayu, pakailah otak kalian.

        0
        0
      • Kak Sofea says:

        memang comel tapi entah yerk, berani mak bapak dia expose anak dia. kes2 culik/kidnapp/budak hilang budak2 makin hari makin banyak. eeee…selisih. takut baca newspaper kekadang.

        0
        0
      • melayu mudah lupa says:

        sedangkan Samsung dan Apple pun tarik balik pengunaan kanak2 dalam iklan syarikat2 mereka di US, inikan pulak kita Islam dan Melayu.

        0
        0
      • Jangan Tidur Lagi says:

        kalau iya pun tunggu la habis SPM dulu. 10 tahun akan datang, ada Diploma dan Degree pun susah nak carik kerja. pikirla masa depan anak2. waktu tu, gambar2 comel waktu kecil dah tak bermakna. sijil dan kelayakan orang nak tengok bila cari kerja.

        patutla melayu2 ketinggalan terbelakang. melayu sendiri merosak anak melayu.

        0
        0
      • Pak Cik Tak Suka says:

        kecik2 dah diajar jadi model pakai lipstick segala, besok besar jadi macam Zarina AnnJolie/Leina Hangat baru kaurang nak bising-bising.

        0
        0
      • COMELLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
      • HARAP2 DA MESAR NNT JANGAN JADI MACAM FIFI TUH, CAKAP SAYA MMG FREE HAIR, GERAM DENGAR….

        0
        0
      • eleh…kau buat apa tayang body kat sini..
        nak tiru aku eh, memang takde idea lah kau ni..
        dah la tak tough..tgk avatar aku ni..lagi hot

        0
        0
      • apa la kamu, dia ni budak lagi. jangan la bagi tekanan. biasanya orang tua la yang teruk sgt bagi tekanan padahal benda biasa je.

        0
        0
      • Jangan lah marah abang fahren, i lap u toooo, tapi badan u x de bulu….

        0
        0
      • Anonymous says:

        fahrin tetes, apsal ko ni kejap insaf kejap x??

        0
        0
      • angelina jolie ketiak putih bak mutiara, nah ambik....harum x...!!! says:

        aq tgk avatar norman hakim, aq gelak kahkahkah

        0
        0
      • mana datang cahaya bukanlah tajuk ceritaaaaaa

        0
        0
      • hoii….bangang lah ko,
        norman hakim fake..
        cam taik..dah la tak tough

        0
        0
    • Anonymous says:

      comel mmg comel tp aku pelik ngan mak bapak budak ni. tlalu expose sgt ank dia. caya la..anak kamu nanti akan tua sebelum usia..

      0
      0
      • Anon berlagak mcm blog nara ni dia yg punya says:

        Anon.. Ko bkn TUHAN nak tentu kan si cilik di atas ni akan tua sebelum usianya nanti.. Ko bomoh yea?

        0
        0
      • kontahapeape says:

        erm payah betol..ade aje kata kata -ve..salah sgt gaknya budak ni..
        bende baik bukan tunjuk benda jahat pon kat entry ni…alahai..bitter!

        0
        0
      • kamon anon, dia budak lagi. kenapa kamu criticized teruk sangat kat mak bapak dia? jadi kamu suka la kalau ada entry tonggek dan dada seperti biasa? anak tenok manalah kamu ini.

        0
        0
      • kasturi says:

        tak jugak, cuba tengok bell,tam, anne, darling… dari kecil dorang berlakon… muka dorang maintain macam kanak2 riang…

        0
        0
      • Masyarakat Malaysia Semakin Sakit says:

        Setuju…jangan expose kanak2 !!!!!

        0
        0
      • Harap Amik Perhatian says:

        ini dah kira kes- child exploitation ni. biar benar !!!!!!

        0
        0
      • Anonymous says:

        errrr apsal plak nak tua sebelum usia?? narrow minded sgt ko ni..

        0
        0
      • anak kecik ni besar nanti ajdi apa ye? jadilah orang yg solehah. pengaruhnya boleh jadi ikutan.

        0
        0
      • whatever la anak kau says:

        ini ada harapan jadi fashionista ala Yuna. pakai tudung..fesyen pelik2

        0
        0
      • aliya says:

        rase nye anon ckp pasl mekap kot..yela..kck2 lg dh pakai mekap.kn mekap ni ade efek jgk.lg2 kt kanak2..selalu sgt pakai mekap nanti muka cpt tua sblm usia.

        0
        0
      • miss amanda says:

        yes true .. mekap akan cepat kan penuaan.. sebab adik angkat aku yg kaki melaram sume, nampak sebaya dgn aku.. beza 10tahun tu.. dorg sendiri pun terkejut sbb aku mcm sebaya dgn dorg.. dorg sendiri akui muka dorg nampak matured.. cth mcm artis2 remaja sekarang.. umur muda tp wajah mereka nampak matang dari umur sebenar.. susah nak cari mcm amy mastura, nampak cute je walupun dh umur dah ke 30sen.. lg pun kebetulan aku ada terbaca psl kesan kerap mekap ni..rupanya akan wat muka kite tua..so kurangkan mekap ye wahai adik2..hehe

        kalau adik beradik Bell, anne, Darling tu.. zaman mereka dulu mane ada dorg nak mekap melaram bagai..zaman dorg kan zaman natural..tu yg skrg nampak cute n young.. :)

        0
        0
      • Anonymous says:

        depends jgk, tu aku nengok anne ngasri tu muka mcm bebudak je lagi.. but make up tebal2 tu mmg x elok utk bdk2, tp aku rs xde la mcm tu sekali effect dia..

        0
        0
      • Anon berlagak mcm blog nara ni dia yg punya says:

        eleh2 ko anon.. dan dan jer nak cover pkai make up plak.. kt komen atas td takde plak ko mention pasal make up.. fake betul statement anon!

        0
        0
      • Anonymous says:

        anon berlagak yg bodoh, yg anon 1st atas skali tu bukan aku la baghal! ko ni mesti bodoh? nak check ip xtau, pastu ingat anon ni sorg je yg pakai??ape ke bengap sgt ko ni??

        0
        0
    • kecoh siak says:

      comel gila :’)

      0
      0
      • Sasha Sandha says:

        Siapa Nie ? Anak siapa ?! Tak kenal ~!!

        0
        0
      • Anak Itik Gembo Gembo says:

        memang comey, tapi aku x berapa setuju ibubapa buat anak2 kecil yg tak tahu menahu selok belok dunia didedahkan macam ni. dah tak ada cerita artis2 ke Nara???

        0
        0
    • putri ^^ says:

      ya allah comelnyer budak ni..geraammm

      0
      0
      • Anonymous says:

        Mak bapak yang lebih lebih nak tayang kat dunia yang anak gadisnya cantik. Mrk ni nk menanam sifat bangga ujub taksub leka lalai bla!bla!bla!bla!bla!………pada anak anak sejak kecil. Bagusla sesangat.

        0
        0
    • boy says:

      mcm anak org lain gak. biasa je…….

      0
      0
      • bujang says:

        Hah……kalau dibuat contoh habislahhhh…..aku nasihatkan anak saudara aku supaya jangan jadi macam ni….
        nanti bila dewasa nnt. entahlah budak ni….
        Ibubapa jangan terlalu dedahkan anak seperti ini. Tambahan pulak anak gadis sunti, jangan biar mereka gedik. Nanti belajar entah kemana asyik nak glamour.
        semaikan sifat pemalu untuk memperagakan diri.
        Ramai lagi kanak2 diluar sana yang berpakaian menutup aurat malah lebih comel dan bijak lagi dari beliau.
        Anak saudara aku lagi comel hidung mancung dan mukanya xlah macam bentuk mangkuk…….

        0
        0
      • di sinilah letaknya tanggungjawab orang dewasa. saya maksudkan semua, termasuk pemilik laman web. apa tujuan dia paparkan gambar budak ni kat laman web yang glamor dok ada ni, takut memberi eksan kat budak tu, sekali nak lagi

        0
        0
    • miss amanda says:

      comelnya.. gewam la..pndai posing…muka pun fotogenik..

      0
      0
    • Lembu Gemok says:

      Budak2 comey,suci macam ni pon ada komen2 negatif dari orang kat luar sana?tolongggg laaaaa!!

      0
      0
      • bujang says:

        Hey lembu, budak tu suci x tau apa2 lagi orang dewasalah yang mengajar anak2 kecil kejalan menyimpang.
        Tak baca ke ramai kanak2 perempuan dah jadi mangsa……tolonglah kepada ibubapa didiklah anak kejalan yang elok pendedahan secara begini x sesuai ngan umur anak tu.
        Tak heranlah ramai remaja sekarang ni hancur…….
        Kecil2 dah pandai beromen, bercinta, lari ikut bf.
        Entahlahhh…..pendapat akulah mmg. aku xsokong langsung.
        Didiklah anak kearah kebaikan. Ini masih kecil dah x segan silu berposing memperagakan pakaian.
        Sebenarnya walaupun menutup aurat tapi mempamerkan diri untuk dipertonton adalah dilarang.

        0
        0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      semua wanita sgt cntik dan manis kalau bertudung..
      apatah lagi kanak2 yg polos, sgt sgt sgt kiut bile bertudung..
      pasal eksploitasi kanak2 tu bior Dia yg tentukan, yg penting kita amik pedoman untuk ngajor anak2 kite menutup urat ketika masih kecil.
      kan ade org lama2 sebut, nk melentur buluh bior le dari rebungnye, jgn dh tgu jdi buluh betung bru sebok nk lentur2.. jdi meriam buluh bleh le..

      0
      0
    • SY SYG BUDAK2 says:

      cgt2 comel….:)…moga kekal hingga akhir hayat yea adk y comelll :)

      0
      0
    • Anonymous says:

      Kecik2 dulu aku pun comeiii jugak

      0
      0
  2. Neelopa says:

    siapa si cilik ini? alhamdulillah.. jgn ikut akak mcm lopa yea… :)

    0
    0
  3. Neelopa says:

    RESEND

    siapa si cilik ini? alhamdulillah.. jgn ikut mcm akak lopa yea… :)

    0
    0
  4. agak2 korang la..neelofa cantik tak kalau bertudung?

    0
    0
  5. kelantan puii says:

    fisrttttttttttttttttttttttt!!

    0
    0
  6. miss s says:

    Cute..

    0
    0
  7. comey says:

    comel nye……harap2 tudung 2 smpai bile2 kekal dipakai…..sweet sgt….. :)

    0
    0
  8. budak ni yang cantik dan comel…bukan sbb dia pakai tudung nmpak cantik dan comel…..

    0
    0
  9. alia says:

    wahh so cute!!

    0
    0
  10. mak jemah says:

    alah,,bakal anak mak jemah macam ni la ropanyee..genetik ikot mak jemah jugee

    0
    0
  11. nazra says:

    masya Allah, chantek nya ;)

    0
    0
  12. Aku kesah says:

    ish..ish..ishhhh..comelnya bdk ni brtudung..y bdk brtutp segala..y beso2 semua nk buka segala..cam lofa..

    0
    0
    • Anonymous says:

      dia jd model utk tudung kanak2 laa.. bkn dia mmg dh bertudung. iskkk korg niiiiii

      0
      0
  13. Mak Jemah bulu mata palsu.. says:

    Comel budak ni…

    0
    0
  14. ngomel says:

    eeeiiii comelnya budak ni… geram aku

    0
    0
  15. sue says:

    anak sape ni?

    0
    0
  16. k.k says:

    Masyaallah..comel sungguh.kalaulah setiap anak di malaysia dibesarkan & dididik dengan cara hidup Islam yg sebenar sejak kecil,Insyaallah bumi Malaysia akan mjadi bumi yg lebih aman & diberkati..gejala sosial juga dapat berkurang pada kadar nya.

    0
    0
  17. Ikmal says:

    Assalam… Subahanallah… comelnya budak nie… macam nak cubit saja pipi dia… memandai jer aku nie…huhuhu

    0
    0
  18. Kurus says:

    putih mcm tiz
    idung pun mcm tiz

    0
    0
  19. […] Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan? Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh … Continue reading → […]

    0
    0
  20. holaaaaaaaaaa says:

    sume tudung pearl haya ke 2?cantik2 sume…

    0
    0
  21. Zaman dah berubah !! says:

    neelufa klon(menyamar)mesti ada komen dalam blogspot B.NARA ni ….

    0
    0
  22. abg jambu says:

    alhamdulillah dik, penampilan adik aisyah sangat baik. Moga adik menjadi idola kepada kanak-kanak lain untuk menutup aurat. Amin..

    0
    0
  23. Sshh says:

    pd artis y suka tayang sana..tayang sini..segala eset kluar.. tu x rasa malu ke ngan adk kecil kita y comel brtudung ni..adk ni kcl2 lgi dh pndi brsopan..y besar2 bila brgmbr x reti nk brsopan..

    0
    0
  24. timah lenggang says:

    bila lah plak si mia sara nasuha tu nak pakai mcm ni, kecik2 lagi dah pakai terdedah, bila besar??

    0
    0
  25. ex-fizz fairuz says:

    muka adik ni cam almy nadia plak..:p

    0
    0
  26. Enon says:

    pakai sebab jd duta pearl haya ke…utk promosi..ke pakai betul??setuju ngn komen psl mak bapak die nih terlalu kejar dunia…

    0
    0
    • Anonymous says:

      ko jeles ekk anak ko xcomel??? apsal la kejar dunia??? anak dia jadi model tudung what??? bkn model seluar dalam ker haper ker…

      0
      0
    • CR7 yo! says:

      dia x pakai tudung 24 jam.. ada juga dia keluar x pakai tudung but dia ni pergi sekolah pakai tudung… dia banyak sertai program2 agama.. dia hanya kanak-kanak biasa yg baru berusia 4 tahun… jangan la terlalu fikir yg dia akan pakai tudung for the most of time dlm usia dia mcm ni… :) sekurang0kurangnya dia mencuba sebelum terlambat kan?

      0
      0
    • Anonymous says:

      haters gonna hate..hate..hate…..

      0
      0
    • podahhh! says:

      kesian ko enon. ko xtau mak pak die , ko xtau ape dlm ati mak pak die , ko terus labelkan guna cop sesuka hati ko jer enon. klau die pakai tudung sb jd duta skalipun ape slhnya . die blom akil baligh lagi la sengal! x wajib untk die ttp aurat but its ok what coz mak pak die dh bwa die berjinak2 dgn dunia bertdung.

      0
      0
  27. cik kiah lenggang says:

    Ape pulak mak bapak dia kejar dunia. Kalau kejar dunia, mak bapak budak ni tak didik anak pakai macam tu. Sekurang-kurangnya budak kecik ni bole jadi ikutan kepada remaja atau budak lain untuk bertudung! Go aisyah, ramai yang sokong kamu wahai si comel..

    0
    0
  28. linakarim says:

    pandai posing sape ajar..

    0
    0
  29. jimba-jimba says:

    Sesiapa yg mengutuk adik comel ini cepat2 lah bertaubat. Adik Aisyah mencerminkan keperibadian seorg muslimah sejati dgn menjaga aurat dia. Jadi sesiapa yg mengutuk adik aisyah, segaralah bertaubat sebelum ajal. Sesungguhnya hati kamu tu telah kotor.

    0
    0
  30. mencari redha illahi says:

    subahanallah.. Indahnya ciptaan tuhan. Teruskan berdakwah & penampilan sebegini dik!

    0
    0
  31. Anonymous says:

    nak baby comel mcm ni

    0
    0
  32. hanna says:

    kenapa budak-budak comel, tapi bila bersekolah dah hilang comel? dah anak dara/bujang baru nampak cantik/kacak semula. pengalaman saya membesarkan 6 anak…

    0
    0
    • Anonymous says:

      perlukah tny soalan tu?? ape kata tny kat diri sendiri, apsal dulu masa skolah aku huduh eh??

      0
      0
  33. kiah propa si kecoh galaksi says:

    ko memang cantik dik oi..kalah memey suhaiza!

    0
    0
  34. saya pon busuk gak dulu says:

    saya pon perasan, budak kecik comel (umo sampai 7/8 tahun). pastu umo 8-14/15 selekeh/busuk/yg kurus-kurus sgt/yg gemuk-gemuk sangat/gelap main panas. tp bila dah nak abis sekolah menengah baru transform jd cantik/hensem/kemas/wangi semula. ni bukan kutuk. ni observation je, jd jgn emo2. saya pon tak terkecuali

    0
    0
  35. mak limah says:

    sal budak nie pun nak gaduh..aisy, melayu2..pakai tudung komplen, tak pakai tudung komplen..

    0
    0
  36. mak limah says:

    sal budak nie pun nak gaduh..aisy, melayu2..pakai tudung komplen, tak pakai tudung komplen..

    0
    0
  37. mak limah tak jumpa rumah says:

    aisy melayu..sume benda nak komplen..pakai tudung komplen, tak pakai tudung pun komplen..baiki diri dulu..tu budak lagi kot..

    0
    0
  38. NANA says:

    pakai tudung tu muda2 ni elok…tp perlu ke budak kecik ade facebook?
    nk pakai tudung ke? NAK MENUNJUK pakai tudung?

    0
    0
  39. lalaland says:

    sorry x minat.

    0
    0
  40. azydy says:

    macam muka anak aku je.. nape tak caya.. jom tengok

    0
    0
  41. teddy says:

    wah cute nyer die… >.<

    0
    0
  42. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    patut lah dia bertudong bapak dia ada janggot rupa nye……..kalau dh bertudong lebih baik tk payah berlakon lagi tumpu kn pada pelajaran….lagi pn kalau dia berlakon minah jambu kesian nanti dia PANASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS berpeloh2 pulak dia nanti pasal dia ni kecik lagi jangan kasi dia terseksa ngan kepanasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! ape2 pn dia comel…..cute…

    0
    0
    • Sepanbob, Sindi dan Petrik Menentang Encik Kreb Yang Kedekut says:

      Terseksa kepanasan? Seksa neraka tu lebih panas lagi untuk utk org tua macam ko yg tak reti2 nak bertudung dan menutup aurat. Lebih baik dia belajar pakai tudung dan rasa panas sikit2 dari usia kecik ni dari dah tua bangka macam ko masih tak sedar2 nak bertudung.
      Btw tu bukan ayah dia la minah hoiii.

      0
      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        jangan cakap pasal neraka lah kt sini semua orang tau yg neraka tu panas !!! mungkin kalau kau di di humban kn kt neraka badan kau rasa sejok itu kau kena jawab sndiri lah yeeeeee…..

        0
        0
  43. Thread Fasha Sandha Kau Padam Thread Ni Kau Hidupkan says:

    motif Nara buat thread macam gini????????

    0
    0
  44. yUyU says:

    comel adik ni..moga sampai bsar la cam ni..tak mo la macam artis tu, ckp kecik2 pakai tudung sbb brlakon je, dah beso…nak amek kau…jadi minah korea terus…haha

    0
    0
  45. musleema says:

    comelnya kecik2 dah jadi model jenama terkenal keep it up sayang..

    0
    0
  46. Aldy Shah says:

    OMG! Stukur lah kalau dah didik dari kecik untuk pakai tudung, moga akan kekal selamanya, Amin

    0
    0
  47. Aldy Shah says:

    Comel lah, tapi tak pernah nampak dye berlakon lagik..

    0
    0
  48. meeradriana says:

    comel dari mia kalau bertudung..

    0
    0
  49. herd mentality says:

    aduh… kecik2 lagi dah di bungkus. Kesian. semakin kunu kolot org msia ni !!

    0
    0
    • dya says:

      keturunan jahiliah je yg berpikiran cm ko tu…huhuhu….kalo ko tu islam..bertaubat..tp kalo ko kafir…sekati ko la..mmg masuk neraka je org kafir ni setahu aku..

      0
      0
    • angelina jolie ketiak putih bak mutiara, nah ambik....harum x...!!! says:

      ko islam ke kapir. kalau kapir no hal tp kalau islam hati2 statement ko nanti ko pulak ke bungkus dgn kain kapan

      0
      0
  50. TeNoKhANdSoMe says:

    sejuk perut ibu mengandung..

    0
    0
  51. alia says:

    cumel nyer..:)

    0
    0
  52. shyra says:

    comelnya adik ni…. :)

    0
    0
  53. budak ni mmg comel…bukan sbb dia pakai tudung tu nampak dia comel dan cantik…

    0
    0
  54. Cik Nurul says:

    comel :) kcik2 dh pndai pkai tudng…. bla bsar jgn buang yer.. comel

    0
    0
  55. Kak Chen suka rainbow says:

    Abang Naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are you? Apsal tak hapdet2 lagi blog ni??? I miss you Abang Naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    0
    0
  56. lagha says:

    comel sangat.

    0
    0
  57. Ummi Hafilda says:

    Woit Nurul izsah, ko tau bapak ko maen punggong, ko bley buat tak tau jek yehh..

    0
    0
  58. woiiiii....dengar sini says:

    cuba la korang pikir logik….logik ye
    bila budak ni jadi model pakaian muslimah…orang lain yang tengok pun 1/10 mungkin ada yang akan ikut…dapat pahala. biar la jadi ikut-ikutan,mana tau lama2 trbuka hati orang lain yg tengok nak tutup aurat…pikir laa..pikir POSITIF la.
    dakwah ni ada macam cabang2…korang suke tengok budak2 kecik dah dibiasakan pakai singlet, skirt pendek, tali halus…suke la? hah? tengok kat pasaraya2 tu budak2 pun ramai yang jadi model tp x smua pakai macam adik aisyah ni….bagus la kecik2 dah tunjukkan cth yg baik…bukannya dia jadik model 24 jam..pandai2 la mak bapak dia jaga…drp budak2 lain yang kdg2 mak bapak keje…anak dok buat benda bukan2 kt umah…haishhh

    0
    0
  59. Anonymous says:

    without a make-up, she just look like an ordinary girl……!!!

    0
    0
  60. L says:

    without a make-up, she just look like an ordinary girl……..

    0
    0
  61. mat e says:

    comell mcm heliza

    0
    0
  62. Lols says:

    Alhamdulillah dapat anak yg comel..

    Tapi aku mmg tak berkenaan bagi anak yg masih kecik terlibat dgn fesyen aper benda suma nih, walaupun utk iklan berhijab… Too small to be exploited!

    Dan….. Gambar kedua terakhir tu mmg aku anti betul, lipstik dan maskara?!? Tolong laaa

    0
    0
  63. Aku says:

    suka betul Nara ni upload gambar budak tepung gomak ni!

    0
    0