Written by AbangNara | May 2nd, 2012

Cantik sungguh kedua-dua pasangan pengantin iaitu Watie Elite dan Joey serta Azza Elite dan Azlan di majlis persandingan perkahwinan mereka. Bertemakan warna gold, kedua-dua pengantin ini tampil berseri-seri. Untuk makluman, Watie Elite dan Joey telah pun bernikah pada 22 Disember 2011 manakalah Azza dan Azlan pada bulan Mac lalu.

watie elite azza elite

Lagi 12 keping gambar sekitar majlis persandingan Watie dan Azza Elite dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Utusan Malaysia dan Mstar.

watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite7
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (13 GAMBAR)Majlis Persandingan Watie Elite Dan Azza Elite

  1. maruko says:

    tahniah ler

  2. icha says:

    tinggi plak watie.. high heel tinggi sgt kot.. pe pun… moga bkekalan n bhgia..

  3. lisa says:

    hobbi kami adalah berkahwin, bercerai, berkahwin, bercerai.. dan masa kahwin, kami suka lagak jadi pengantin baru

  4. ctie says:

    Semoga berbahagia :)

  5. suria says:

    bagus lak ‘dayang2’ tu brtudung…selalunyer pki skirt pendek…ermmm

    sasha ni…ingatkn btul da brtudung..huh!

    • nurhartini says:

      ye..saya pun sedih..ingatkan dia betul2 dah bertudung..insyallah akan dpt hidayah tak lama lagi…To ; Shasha..u look so cute bila bertdung…

    • HANYA MEMERHATI says:

      aku mati2 ingatkan shasha dh btudung….rupa2nya mcm bskut chipsmore jer…..hek eleh…

  6. Naida says:

    tahniah semuga berkekalan hingga ke akhir hayat

  7. axx says:

    selamat pengantin baruuu!..

  8. cantiksemulajadi says:

    hahah..kesian joey..dpendek2kan oleh wati……pepun tahniah…cantik aa color gold neh…

  9. awat beza sgt tggi joey ngn watie??..ape2 pun..thniah lerr wat pengantins2 iteww..

    • terlupa letak nama says:

      org tua2 cakap..lau bini tinggi dr suami tanda jodoh berkekalan….amin~

      • tina says:

        bkn ke org tua2 ckp…kalu bini tggi dri suami tnda murah rezeki…hehehe
        kalu salah sory…
        pepon semoga pernikahan ni di berkati…

  10. aku kesah? says:

    asal bj azza mcm baju tido jer? joey kcik je dimata watie.haha..ape2 pon tahniah lah ye..moga kekal la hendaknya..

  11. akularr says:

    Tahniah la pengantin…cantik sangat watie n aza…tema colour pun x over…kita doakan yang baik2 je sudah la…

  12. maya says:

    baju azza kosong sangat ler.. nampak dalam macam pakai singlet pegoda :).. apa2 pun tahniahhh..

  13. Blog Sensasi says:

    tahniah…moga kekal

  14. abang bunga says:

    budak2 kecil pengiring 2 lbih mulia dari mereka

  15. Rufain says:

    org ckp klu bini tinggi pade laki murah rezeki. moga berkekalan la kedua2 pengantin..

  16. noooo says:

    kedua dua nya penggantin dah basi … x tau malu betul nak sanding2 bagai ..

  17. […] Sumber Tweet GD Star Ratingloading…GD Star Ratingloading… Filed Under: Hiburan Tagged With: Gambar Majlis Persandingan Azza Elite Dan Watie Elite About Puteri KasihI am not a princess but I am full of love […]

  18. Gemersik kalbu senandung semalam says:

    Baju watie sepadan dgn suami si azza. Baju joey pulak sepadan dgn baju azza. Apehal pulak bleh terbalik nih?

  19. hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

    budak lelaki yg pakai baju melayu + bersamping tu, ank joey or ank watie? comel.. pape pn utk pengantin2 ni, smoga kekal bahagia hingga hujung nyawa..

  20. nor says:

    watie dah banyak kali kawin pun berseri la..

  21. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    tkde pulak orang2 ni kate si watie ni perampas laki orang ! kalau fasha memey dorang pandai pulak kate perampas ! dorang boleh cakap muka si watie ni berseri2 lagiiiiiii !!!!! kenape tk cakap si watie ni perampas laki orang !!!

    • berbaik sangka says:

      xperlu nak mengungkit kisah silam, dia dah melakukan perkara yg baik dgn berkahwin..sepatutnya kita mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan rumah tangga dia.

    • Anti perampas laki org says:

      Sebab org sume dah tau daa pon..ni kali ke2 dia buat..dulu pun rampas gak kan laki org, bini org tu dlm pantang lg tuh..cian

  22. LuSelipar says:

    hurmmmm…aku tataw la kalau peladuk dua serupa.. haritu jumpa pompuan sejibik watie dgn sorang mamat kaya yg botak. kt club ekslusif. kawan aku kata tu dia. aku ckp bukan kowt sb watie dgn joey. kwn sorang lg kata iyerrr. maybe kawan rapat dia kowt. apa2pon aku harap kali ni berkekalan dan menerima rahmah dan barakah hendaknya.

  23. irfan makki says:

    hmm..bagus buat kenduri kahwin dikampung…bagi makan kat jiran2, sanak sedara, kanak2, org2 miskin…banyak dpat pahala…asalkan takdak perkara lagho..dan .solat jgn diabaikan…mabrook…mabrook..

  24. Anonymous says:

    fuhh….tak kisah laa watie dan azza nih pengantin baru kali ke berapa pun…aku dah tak lalu nak tengok gambar perkawinan fasha…sooo over….

  25. tina says:

    si watie ni perkahwinan 1 ngan 2 sanggup jadi madu. kali ke 3 rampas terus laki orang.

  26. Noname says:

    Korang x dpt tgk korang old fashion

  27. ada aku kesah says:

    azza nampak sangat manis..biarlah apa orang nk cakap azza..yg penting azza baik sgt..yg penting azza meletup cantik berseri je aku tengok

  28. dolly cantik says:

    aku memang suka azza dan abby je dalam elite.azza sgt baik

  29. free country says:

    azza always sweet..dari dulu sampai sekarang.aku pun minat azza dgn ab je

  30. Cantikje says:

    Aku rasa baju azza simple dan menarik tak over dan make up azza sgt cantik

  31. wlau status janda,tak salah nak sanding2..ok le tu..joey kelakar seh,suke tengok
    dia blakon drama lawak

  32. Kurus says:

    selamat menempuh alam berumahtangga bg kedua2 pasangan mempelai
    saya doakan anda berbahagia d dunia n akhirat bersama

  33. Kurus says:

    tentu watie n azza suka tenung2 gambar mrka brsanding
    maklumlah bff :))

  34. naralovers says:

    lari budget lah ni . sanding skli. elok lah kan iye dak .ahahaahha

  35. TOT says:

    KALAU TENGOK GAMBA YG 1ST….BAJU WATI NGN SUAMI AZZA SEDONDON,BAJU JOE NGN AZZA SEDONDON…KORANGKAN NI MAIN TUKAR2 BAJU KE.HAHAHAHA…BAHAYA TOL…BUATNYE TETUKA PASANGAN KANG.HAHAH

  36. noriz says:

    tahniah, so sweettttttttttttttttttttttttttttttttttt…………………

  37. tas says:

    lain kali, kalau pengantin lelaki sama tinggi dgn pengantin perempuan, jgn la pengantin perempuan nak pakai kasut heels giler babeng.. kan dah nampak katik pasangannya. takpun, si pengantin lelaki pakailah tanjak yg tinggi, cam tanjak selangor tu..

  38. joyah kepoh says:

    chomellll….nk komen byk pun..xde idea,sbb dorang ni xde la glamour sgt.

  39. […] Cantik sungguh kedua-dua pasangan pengantin iaitu Watie Elite dan Joey serta Azza Elite dan Azlan di majlis persandingan perkahwinan mereka. Bertemakan warna gold, kedua-dua pengantin ini tampil berseri-seri. Untuk makluman, Watie Elite dan Joey telah pun bernikah pada 22 Disember … Continue reading → […]

  40. ana says:

    aduhhhh pendeknya c joey nihhh…

  41. Tak minat .. Apapun doakan yg terbaik aje

  42. Aku kesah says:

    Pendeknya laki watie..tpi x ap la..kta org klau suami pendek dari isteri murah rezeki walau pn bila kita tengok kelakar..

  43. Podda says:

    Yang penting azza sgt Cantik,yg lain tu no komen.azza kawin 1april Kira sebulan buat resepsi,ok,I love kak azza

  44. Kaklimah says:

    Muka azza sgt berseri .pakaian pun nampak simple .suka suka

  45. Adanama says:

    Peminat no 1 azza sebab jumpa kat jom heboh baru baru ini,,layan mak aku baik.dah la Cantik Tk sombong pulak tu.yg lain x berkenan.

  46. shisha says:

    flower girl bukan main litup,,budak2 lg dh pkai tudung..yng kawen, yg wajib tutup aurat,yg diraikan, x plak pkai tudung..malu la kat adik2 flower girl oiii!

  47. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    bukan nk mengungkit tapi kalau si fasha n memey dorang komen rabak2 punye komen cakap fasha memey perampas perampas n perampas !!!! siap dorang gelar kn si fasha n memey pompan sundal lagi !!! kenape dorang tki cakap n komen si watie ni perampas n pompan sundal !!!

  48. peminat artis malaysia says:

    pada pendapat aku azza sangat sesuai dgn pasangan nya.dari dulu tak banyak kontroversi.sebab tu aku suka dia.yang penting dia manis masa persandingan.nasib x rampas laki orang si azza ni.kalau tidak tarik diri dari minat kat dia.yang penting biar laki muda.jangan ambik suami orang ye adik.kami peminat mu tetap menyokong azza yang humble melayan peminat di fb dan twitter

  49. anti kutuk says:

    go kak azza go.abg azlan jaga kak azza baik baik tau.

  50. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk bekenan ngan mat pendek…..

  51. Suka lepak kat hayaki says:

    Azza je Cantik kat situ..

  52. datin v says:

    nampak keserian di wajah kak azza dan pasangan nya.semoga Allah memberi kebahagiaan pada kak azza dan pasangan.kami sayang kak azza