Written by AbangNara | May 2nd, 2012

Cantik sungguh kedua-dua pasangan pengantin iaitu Watie Elite dan Joey serta Azza Elite dan Azlan di majlis persandingan perkahwinan mereka. Bertemakan warna gold, kedua-dua pengantin ini tampil berseri-seri. Untuk makluman, Watie Elite dan Joey telah pun bernikah pada 22 Disember 2011 manakalah Azza dan Azlan pada bulan Mac lalu.

watie elite azza elite

Lagi 12 keping gambar sekitar majlis persandingan Watie dan Azza Elite dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Utusan Malaysia dan Mstar.

watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite7
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite
watie elite azza elite

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (13 GAMBAR)Majlis Persandingan Watie Elite Dan Azza Elite

  1. maruko says:

    tahniah ler

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 26
      • Anonymous says:

        yg adik2 muda pakat bertudung litup..yg pengantin tak brp muda tak dpt hidayah lg nk pkai…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 141 Thumb down 7
      • Mulut Puaka says:

        Ni namanya perkahwinan berganda kali kedua. Mcm berkongsi kereta, kira2 mmg jimat kos la.

        Pepehal Semoga Berbahagia
        Korang jgn bercerai berganda kali kedua sudahhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 5
      • aya.love.ucop says:

        muka joey takdak seri miahaha ;p

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 4
      • Tangan Ahkak Berphuaka Ini Malam says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 105
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 25
      • PELIK?? says:

        hei neelufa,nko x yah menyebok kt cni ok?gi nikah cepat2 nko tu dah kawen brape lame lg x insaf ke?bile ade pic artis kawin kene upload baru nko cbok nak komen sweet la,nak nikah cepat la….p la uruskan nikah nko tu dulu.pejabat kadi sentiasa tbuka utk org yg nak menghahalkan hubungan yg haram sblm nie.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
      • senyum says:

        mcm janggal rs nye dayang2 bertudung .. kontra dgn pengantin2 perempuannya.. kihkih.. btw tahniah lah ye.. ^^

        muka joey mcm kekok je..huhuh..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • bila la aku nak nikah ni…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 8
    • mamee monster says:

      tahniah…nampak hepi sesangat pengantin…moga kali ni kekal ke akhir hayat…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Reana Bapok Muslimah says:

      BAJU PENGANTIN SHEOLS SANGAT KAMPONGGGGGGGGGG!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. icha says:

    tinggi plak watie.. high heel tinggi sgt kot.. pe pun… moga bkekalan n bhgia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 1
  3. lisa says:

    hobbi kami adalah berkahwin, bercerai, berkahwin, bercerai.. dan masa kahwin, kami suka lagak jadi pengantin baru

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 51
    • mary says:

      suka ati je cakap camtu. tak baik taw. dorang manusia biasa juga..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
    • athena says:

      @lisa

      smua 2 ktentuan Allah swt.
      sape ko nk mgutuk2 org kawin cerai seme 2.
      ade otak xmo guna.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • ngomel says:

      kata org tua2 kalau laki lagi pendek dari bini InsyAllah murah rezeki

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
    • tak kosser baca komen hentam orang! says:

      cubalah positif!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • ailaahh says:

      aminnn utk kamu …. kami tuh tegolong laa lisa sekali kan… ce ingt zmn2 belajar bm..kami adalah saya dan org ke 2 ke 3 sekalian..aminnn

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • marris says:

      Well.. I don’t mind…Janji POPULAR….ha ha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. ctie says:

    Semoga berbahagia :)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  5. suria says:

    bagus lak ‘dayang2′ tu brtudung…selalunyer pki skirt pendek…ermmm

    sasha ni…ingatkn btul da brtudung..huh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
    • nurhartini says:

      ye..saya pun sedih..ingatkan dia betul2 dah bertudung..insyallah akan dpt hidayah tak lama lagi…To ; Shasha..u look so cute bila bertdung…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • HANYA MEMERHATI says:

      aku mati2 ingatkan shasha dh btudung….rupa2nya mcm bskut chipsmore jer…..hek eleh…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. Naida says:

    tahniah semuga berkekalan hingga ke akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. axx says:

    selamat pengantin baruuu!..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  8. cantiksemulajadi says:

    hahah..kesian joey..dpendek2kan oleh wati……pepun tahniah…cantik aa color gold neh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • Bosan says:

      Ha ha ha..mmg lakinya pendek kecil takkan wati yg kena ikut mengecil?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      pendek lah senang parking…ngam2 je..ha ha ha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  9. awat beza sgt tggi joey ngn watie??..ape2 pun..thniah lerr wat pengantins2 iteww..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • terlupa letak nama says:

      org tua2 cakap..lau bini tinggi dr suami tanda jodoh berkekalan….amin~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
      • tina says:

        bkn ke org tua2 ckp…kalu bini tggi dri suami tnda murah rezeki…hehehe
        kalu salah sory…
        pepon semoga pernikahan ni di berkati…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  10. aku kesah? says:

    asal bj azza mcm baju tido jer? joey kcik je dimata watie.haha..ape2 pon tahniah lah ye..moga kekal la hendaknya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  11. akularr says:

    Tahniah la pengantin…cantik sangat watie n aza…tema colour pun x over…kita doakan yang baik2 je sudah la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  12. maya says:

    baju azza kosong sangat ler.. nampak dalam macam pakai singlet pegoda :).. apa2 pun tahniahhh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  13. Blog Sensasi says:

    tahniah…moga kekal

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. abang bunga says:

    budak2 kecil pengiring 2 lbih mulia dari mereka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  15. Rufain says:

    org ckp klu bini tinggi pade laki murah rezeki. moga berkekalan la kedua2 pengantin..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  16. noooo says:

    kedua dua nya penggantin dah basi … x tau malu betul nak sanding2 bagai ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 27
  17. […] Sumber Tweet GD Star Ratingloading…GD Star Ratingloading… Filed Under: Hiburan Tagged With: Gambar Majlis Persandingan Azza Elite Dan Watie Elite About Puteri KasihI am not a princess but I am full of love […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. Gemersik kalbu senandung semalam says:

    Baju watie sepadan dgn suami si azza. Baju joey pulak sepadan dgn baju azza. Apehal pulak bleh terbalik nih?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  19. hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

    budak lelaki yg pakai baju melayu + bersamping tu, ank joey or ank watie? comel.. pape pn utk pengantin2 ni, smoga kekal bahagia hingga hujung nyawa..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. nor says:

    watie dah banyak kali kawin pun berseri la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  21. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    tkde pulak orang2 ni kate si watie ni perampas laki orang ! kalau fasha memey dorang pandai pulak kate perampas ! dorang boleh cakap muka si watie ni berseri2 lagiiiiiii !!!!! kenape tk cakap si watie ni perampas laki orang !!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 14
    • berbaik sangka says:

      xperlu nak mengungkit kisah silam, dia dah melakukan perkara yg baik dgn berkahwin..sepatutnya kita mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan rumah tangga dia.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anti perampas laki org says:

      Sebab org sume dah tau daa pon..ni kali ke2 dia buat..dulu pun rampas gak kan laki org, bini org tu dlm pantang lg tuh..cian

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. LuSelipar says:

    hurmmmm…aku tataw la kalau peladuk dua serupa.. haritu jumpa pompuan sejibik watie dgn sorang mamat kaya yg botak. kt club ekslusif. kawan aku kata tu dia. aku ckp bukan kowt sb watie dgn joey. kwn sorang lg kata iyerrr. maybe kawan rapat dia kowt. apa2pon aku harap kali ni berkekalan dan menerima rahmah dan barakah hendaknya.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  23. irfan makki says:

    hmm..bagus buat kenduri kahwin dikampung…bagi makan kat jiran2, sanak sedara, kanak2, org2 miskin…banyak dpat pahala…asalkan takdak perkara lagho..dan .solat jgn diabaikan…mabrook…mabrook..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    fuhh….tak kisah laa watie dan azza nih pengantin baru kali ke berapa pun…aku dah tak lalu nak tengok gambar perkawinan fasha…sooo over….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  25. tina says:

    si watie ni perkahwinan 1 ngan 2 sanggup jadi madu. kali ke 3 rampas terus laki orang.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  26. Noname says:

    Korang x dpt tgk korang old fashion

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  27. ada aku kesah says:

    azza nampak sangat manis..biarlah apa orang nk cakap azza..yg penting azza baik sgt..yg penting azza meletup cantik berseri je aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  28. dolly cantik says:

    aku memang suka azza dan abby je dalam elite.azza sgt baik

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  29. free country says:

    azza always sweet..dari dulu sampai sekarang.aku pun minat azza dgn ab je

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  30. Cantikje says:

    Aku rasa baju azza simple dan menarik tak over dan make up azza sgt cantik

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. wlau status janda,tak salah nak sanding2..ok le tu..joey kelakar seh,suke tengok
    dia blakon drama lawak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. Kurus says:

    selamat menempuh alam berumahtangga bg kedua2 pasangan mempelai
    saya doakan anda berbahagia d dunia n akhirat bersama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Kurus says:

    tentu watie n azza suka tenung2 gambar mrka brsanding
    maklumlah bff :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. naralovers says:

    lari budget lah ni . sanding skli. elok lah kan iye dak .ahahaahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  35. TOT says:

    KALAU TENGOK GAMBA YG 1ST….BAJU WATI NGN SUAMI AZZA SEDONDON,BAJU JOE NGN AZZA SEDONDON…KORANGKAN NI MAIN TUKAR2 BAJU KE.HAHAHAHA…BAHAYA TOL…BUATNYE TETUKA PASANGAN KANG.HAHAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  36. noriz says:

    tahniah, so sweettttttttttttttttttttttttttttttttttt…………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  37. tas says:

    lain kali, kalau pengantin lelaki sama tinggi dgn pengantin perempuan, jgn la pengantin perempuan nak pakai kasut heels giler babeng.. kan dah nampak katik pasangannya. takpun, si pengantin lelaki pakailah tanjak yg tinggi, cam tanjak selangor tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. joyah kepoh says:

    chomellll….nk komen byk pun..xde idea,sbb dorang ni xde la glamour sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  39. […] Cantik sungguh kedua-dua pasangan pengantin iaitu Watie Elite dan Joey serta Azza Elite dan Azlan di majlis persandingan perkahwinan mereka. Bertemakan warna gold, kedua-dua pengantin ini tampil berseri-seri. Untuk makluman, Watie Elite dan Joey telah pun bernikah pada 22 Disember … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ana says:

    aduhhhh pendeknya c joey nihhh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. Tak minat .. Apapun doakan yg terbaik aje

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Aku kesah says:

    Pendeknya laki watie..tpi x ap la..kta org klau suami pendek dari isteri murah rezeki walau pn bila kita tengok kelakar..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. cerita laki pendek jugak yg popular….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  44. Podda says:

    Yang penting azza sgt Cantik,yg lain tu no komen.azza kawin 1april Kira sebulan buat resepsi,ok,I love kak azza

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. Kaklimah says:

    Muka azza sgt berseri .pakaian pun nampak simple .suka suka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. Adanama says:

    Peminat no 1 azza sebab jumpa kat jom heboh baru baru ini,,layan mak aku baik.dah la Cantik Tk sombong pulak tu.yg lain x berkenan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. shisha says:

    flower girl bukan main litup,,budak2 lg dh pkai tudung..yng kawen, yg wajib tutup aurat,yg diraikan, x plak pkai tudung..malu la kat adik2 flower girl oiii!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    bukan nk mengungkit tapi kalau si fasha n memey dorang komen rabak2 punye komen cakap fasha memey perampas perampas n perampas !!!! siap dorang gelar kn si fasha n memey pompan sundal lagi !!! kenape dorang tki cakap n komen si watie ni perampas n pompan sundal !!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. peminat artis malaysia says:

    pada pendapat aku azza sangat sesuai dgn pasangan nya.dari dulu tak banyak kontroversi.sebab tu aku suka dia.yang penting dia manis masa persandingan.nasib x rampas laki orang si azza ni.kalau tidak tarik diri dari minat kat dia.yang penting biar laki muda.jangan ambik suami orang ye adik.kami peminat mu tetap menyokong azza yang humble melayan peminat di fb dan twitter

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  50. anti kutuk says:

    go kak azza go.abg azlan jaga kak azza baik baik tau.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk bekenan ngan mat pendek…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Suka lepak kat hayaki says:

    Azza je Cantik kat situ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. datin v says:

    nampak keserian di wajah kak azza dan pasangan nya.semoga Allah memberi kebahagiaan pada kak azza dan pasangan.kami sayang kak azza

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0