Written by AbangNara | May 22nd, 2013

Filem Bikers Kental bakal ditayangkan bermula hari Khamis ini (23 Mei 2013). Membariskan pelakon popular seperti Zizan, Awie dan Bront Palarae, filem ini menayangkan motosikal-motosikal berkuasa besar sebagai salah satu daya penarik. Pasti mat-mat motor di luar sana teruja dibuatnya.

bikers kental

Di bawah ialah trailer filem Bikers Kental:-

Abang Nara yakin dengan ada nama-nama popular di dalam filem ini, Bikers Kental akan mendapat sambutan hangat daripada peminat filem tempatan. Yang pasti, kalau dah ada Zizan, confirm cerita ini akan kelakar tak ingat punya.

bikers kental

11 lagi gambar sekitar tayangan perdana filem Bikers Kental dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Toyota Corolla 2013 bakal tiba Jun ini

bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (13 GAMBAR)Filem Bikers Kental Di Pawagam Bermula 23 Mei Ini

  1. Olga says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 38
    • Anonymous says:

      bile tgk trailer, muke bront palarae nmpk mcm johnny depp pada angle tertentu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • Lembu Gemok says:

        aik…mana muka jijang? dia hero filem ni…tp dok ado gamba so haboq ponngg? barang jijang naik RSV4 teeewwwwww!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
        • yuyu says:

          tu lah mana pic zizan?? trailer macam gempak tapi kalau lawak bodoh tu tak ada pun ok jugak

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • alisya says:

        mana gambo zizan ? letak lah satu gambo zizan, ni tak gambo org lain pulak byk, si zul tu berlakon jugak ker ? x minat lah

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • yuyu says:

          jap lagi nara masukkan pic zizan….anak nara terberak dalam seluar masa nara buat entry ni…nanti nara sambung letak pic zizan

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • Roti Paun says:

        hero dia Zizan kan…abis tuh knpa pic Zizan tak ada satu pun

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • yuyu says:

          nara dia tak sempat nak masuk pic zizan…sebab anak dia menangis nak berak…tu dia tgh ada kat toilet ler tu…nanti nara sambung letak pic zizan

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  2. agol says:

    pepet nenek ko la

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  3. hmm says:

    filem ni shooting kat krabi, thailand rasanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. gigi emas says:

    Lagi-lagi cerita komedi slapstik bodoh, tak berquality dan membosankan……..mari kita ramai2 jangan support industri hiburan supaya tak de cite bodoh di pawagam

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
  5. Anonymous says:

    harap-harap best la cite ni..support zizan…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  6. keledek says:

    last week tengok kt wayang cerita oh mak kau, kecewa…………………………………… kenapa mutu sampai mcm tu sekali :( tapi takkan mematahkan semangatku utk tengok yg ni plak

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • bunge sakura says:

      cerite OMK tue pengarah syok sendiri! asyik close up muke dier jek! jep ngn shuib tue dipergunakan tuk tarik org tgk crite tue jek! bkn watak pntg pn!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      macam lah ko tu tinggi sangat kutuk2 org lain,, ikut suka dorang lah nak ambik sape pun

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • yuyu says:

      cuba tgk tajuk dia biker kental…kena lah ambik perempuan lasak, perempuan yg lemah lembut dah ada perempuan thai tu cukup lah..Zul Arifin tu tak ada pun tak pe..bukan pengerak cerita pun, geli den nengoknya

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  8. pesuy says:

    Film-nya sepertinya bagus. Masuk Indonesia gak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Kapan ya film-film seperti ini bisa bersaing di Hollywood?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hijau says:

    x semestinya ada zizan cter tu best.kalau jalan cerita lemah xd pembaharuan pun x guna juga

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  11. anje says:

    Aku duk pikir gak, nape banyak sgt muka si dira, ghupenye, laki dia la – helmi yusof (kalo x silap la) yg bikin ini film..hehehhe…
    Btw, hr ty tgk tayangan perdana kt astro, ntah, mcm kurg best je sbb aku leh tertidor…hahahaaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. GadisKampung says:

    salam..hehe nak off tajuk leh x..nak cari jodoh kat sini boleh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
    • sayur goreng says:

      kau ni terdesak sgt ker…?? kat sini ramai jantan tua yg tak laku nak cari bini.
      kalau aku…aku geli dgn org mcm tu, nmpk sgt tak laku in real life

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kau nk cari jodoh kt sini????” dulu minah jambu siap kasi hp no tkde sorang pon yg kol ni kali minah jambu nk try kasi hp no 81465147 sape berminat sila lah minah jambu sedia menunggu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Pukimak la kau ni gadis kampung!!! x payah nk”mencari publisiti” kt sini leh x??? nampak sgt “MURAH”nye dowh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  14. syasya says:

    mne nyer gambar zizan….?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. farah says:

    best wok cita nie.moh tengok ramai-ramai :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. […] (13 GAMBAR)Filem Bikers Kental Di Pawagam Bermula 23 Mei Ini (28) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. […] (13 GAMBAR)Filem Bikers Kental Di Pawagam Bermula 23 Mei Ini (29) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0