Written by AbangNara | May 22nd, 2013

Filem Bikers Kental bakal ditayangkan bermula hari Khamis ini (23 Mei 2013). Membariskan pelakon popular seperti Zizan, Awie dan Bront Palarae, filem ini menayangkan motosikal-motosikal berkuasa besar sebagai salah satu daya penarik. Pasti mat-mat motor di luar sana teruja dibuatnya.

bikers kental

Di bawah ialah trailer filem Bikers Kental:-

Abang Nara yakin dengan ada nama-nama popular di dalam filem ini, Bikers Kental akan mendapat sambutan hangat daripada peminat filem tempatan. Yang pasti, kalau dah ada Zizan, confirm cerita ini akan kelakar tak ingat punya.

bikers kental

11 lagi gambar sekitar tayangan perdana filem Bikers Kental dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Toyota Corolla 2013 bakal tiba Jun ini

bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental
bikers kental

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (13 GAMBAR)Filem Bikers Kental Di Pawagam Bermula 23 Mei Ini

  1. Olga says:

    hensemnye Zul Ariffin! tp dpt pepet tua plak..

    0
    0
    • Anonymous says:

      bile tgk trailer, muke bront palarae nmpk mcm johnny depp pada angle tertentu.

      0
      0
      • Lembu Gemok says:

        aik…mana muka jijang? dia hero filem ni…tp dok ado gamba so haboq ponngg? barang jijang naik RSV4 teeewwwwww!!!

        0
        0
        • yuyu says:

          tu lah mana pic zizan?? trailer macam gempak tapi kalau lawak bodoh tu tak ada pun ok jugak

          0
          0
      • alisya says:

        mana gambo zizan ? letak lah satu gambo zizan, ni tak gambo org lain pulak byk, si zul tu berlakon jugak ker ? x minat lah

        0
        0
        • yuyu says:

          jap lagi nara masukkan pic zizan….anak nara terberak dalam seluar masa nara buat entry ni…nanti nara sambung letak pic zizan

          0
          0
      • Roti Paun says:

        hero dia Zizan kan…abis tuh knpa pic Zizan tak ada satu pun

        0
        0
        • yuyu says:

          nara dia tak sempat nak masuk pic zizan…sebab anak dia menangis nak berak…tu dia tgh ada kat toilet ler tu…nanti nara sambung letak pic zizan

          0
          0
  2. agol says:

    pepet nenek ko la

    0
    0
  3. hmm says:

    filem ni shooting kat krabi, thailand rasanya…

    0
    0
  4. gigi emas says:

    Lagi-lagi cerita komedi slapstik bodoh, tak berquality dan membosankan……..mari kita ramai2 jangan support industri hiburan supaya tak de cite bodoh di pawagam

    0
    0
  5. Anonymous says:

    harap-harap best la cite ni..support zizan…..

    0
    0
  6. keledek says:

    last week tengok kt wayang cerita oh mak kau, kecewa…………………………………… kenapa mutu sampai mcm tu sekali :( tapi takkan mematahkan semangatku utk tengok yg ni plak

    0
    0
    • bunge sakura says:

      cerite OMK tue pengarah syok sendiri! asyik close up muke dier jek! jep ngn shuib tue dipergunakan tuk tarik org tgk crite tue jek! bkn watak pntg pn!

      0
      0
  7. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    minah kt atas tu berlakon jugak ke dlm pilm ni? eeeeeeeeee macm minah kental ! kalau jul tu ok la jugak hencem….kenape tk ambek pompan yg tinggi untok di ganding kn ngan si jul ni ? minah kt atas tu tk cantek n tk tinggi klau nk di gandingkn ngan jul tol tk ..

    0
    0
    • Anonymous says:

      macam lah ko tu tinggi sangat kutuk2 org lain,, ikut suka dorang lah nak ambik sape pun

      0
      0
    • yuyu says:

      cuba tgk tajuk dia biker kental…kena lah ambik perempuan lasak, perempuan yg lemah lembut dah ada perempuan thai tu cukup lah..Zul Arifin tu tak ada pun tak pe..bukan pengerak cerita pun, geli den nengoknya

      0
      0
  8. pesuy says:

    Film-nya sepertinya bagus. Masuk Indonesia gak?

    0
    0
  9. Kapan ya film-film seperti ini bisa bersaing di Hollywood?

    0
    0
  10. hijau says:

    x semestinya ada zizan cter tu best.kalau jalan cerita lemah xd pembaharuan pun x guna juga

    0
    0
  11. anje says:

    Aku duk pikir gak, nape banyak sgt muka si dira, ghupenye, laki dia la – helmi yusof (kalo x silap la) yg bikin ini film..hehehhe…
    Btw, hr ty tgk tayangan perdana kt astro, ntah, mcm kurg best je sbb aku leh tertidor…hahahaaa

    0
    0
  12. GadisKampung says:

    salam..hehe nak off tajuk leh x..nak cari jodoh kat sini boleh?

    0
    0
    • sayur goreng says:

      kau ni terdesak sgt ker…?? kat sini ramai jantan tua yg tak laku nak cari bini.
      kalau aku…aku geli dgn org mcm tu, nmpk sgt tak laku in real life

      0
      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kau nk cari jodoh kt sini????” dulu minah jambu siap kasi hp no tkde sorang pon yg kol ni kali minah jambu nk try kasi hp no 81465147 sape berminat sila lah minah jambu sedia menunggu..

      0
      0
  13. Anonymous says:

    Pukimak la kau ni gadis kampung!!! x payah nk”mencari publisiti” kt sini leh x??? nampak sgt “MURAH”nye dowh!!!!

    0
    0
  14. syasya says:

    mne nyer gambar zizan….?

    0
    0
  15. farah says:

    best wok cita nie.moh tengok ramai-ramai :)

    0
    0
  16. […] (13 GAMBAR)Filem Bikers Kental Di Pawagam Bermula 23 Mei Ini (28) […]

    0
    0
  17. […] (13 GAMBAR)Filem Bikers Kental Di Pawagam Bermula 23 Mei Ini (29) […]

    0
    0