Written by AbangNara | June 30th, 2014

Tanggal 25 Jun lalu, anak kedua Abang Nara yang merupakan seorang puteri telah pun selamat dilahirkan. Alhamdulillah, lengkap sepasang anak Abang Nara dan wife tercinta. Kali ini excitednya lebihlah sikit sebab anak perempuan kan. Ingin mengabadikan detik-detik awal kelahiran si puteri yang Abang Nara dan wife namakan Arissa, ThePhotolicious telah hadir untuk merakamkan wajah si comel ini pada hari kedua kelahiran.

arissa

Sebelum ini The Photolicious sering berkongsi gambar-gambar anak selebriti untuk tatapan pembaca BeautifulNara. Antara yang pernah menjadi klien mereka ialah Apek & Leuniey, Ezuwan Ismail serta Fauzi Nawawi dan Lisdawati. Melihat aksi mereka membidik Arissa, memang jelas terserlah keprofesionalannya. Mula-mula takut juga sebab anak masih kecik lagi kan. Namun bila tengok cara Kak Kay daripada ThePhotolicious membelai Arissa, terus yakin dan lega 100%.

arissa

Peralatan semua dibawa oleh ThePhotolicious jadi Abang Nara dan wife tak perlu sediakan apa-apa. Tempoh ambil gambar bergantung pada si anak. Kalau si anak sedang tidur, senang jelah. Sejam boleh siap. Kalau dia asyik bangun dan nak susu macam anak Abang Nara, boleh makan 3 jam juga. Namun hasilnya memang sangat puas hati lah.

arissa

Jadi kalau anda ada niat di hati nak ambil khidmat The Photolicious untuk mengabadikan gambar anak anda yang bakal lahir, bolehlah mesej mereka di 019-668-2336. Nak lagi senang, LIKE Facebook The Photolicious dan follow Instagram The Photolicious. Boleh tengok hasil kerja mereka yang mantap itu. Lagi beberapa gambar anak Abang Nara, Arissa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

arissa
arissa
arissa
arissa
arissa
arissa
arissa
arissa
arissa
arissa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (13 GAMBAR)Arissa, Anak Kedua Abang Nara Daripada The Photolicious

  1. pu3deJa says:

    Cute!

    0

    0
  2. minah jambu merah biru kire ok says:

    hehe..

    0

    0
  3. Mickey says:

    Tersangggaaaatttt cutttteeee la…especially yg jelir lidah..

    0

    0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      comel betol kn anak bang nara yg pompan ni…helo bang nara u picit pelan2 idong anak u tu biar dia mancong sikit ! tima mandi tu picit batang idong baby tu kasi naik… ni nenek minah jambu yg kasitau hehe…selamat mencobaaaaaa…

      0

      0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      yg jelir lidah tu yg paling cute n exclusive..

      0

      0
  4. yatt says:

    Alhamdulillah..
    Comel nyer

    0

    0
  5. mummy says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat Nara & wife kelahiran puteri yang comel
    and Salam Ramadhan

    0

    0
  6. anon says:

    Hmm….nasib baik adek lebih cute dari abang nya…. Abang ikut rupa ayah, adek ikut muka mak….Congrats Nara….By the way, cantek dia..
    Gambar ke4 tu mcm dia tengah stress je, mcm ade bende yg dia tengah pikir….haha

    0

    0
  7. nooriesz says:

    Mksdnye masa nara g korea tahun lepas.. cik nara da ade la ni erkk..

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    tahniah abg nara………….happy nyer dpt sepasang,lagi nak menyambut hari raya bersama org baru……

    0

    0
  9. semek says:

    comelllll!!!!!!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Cute nye . Suka tengok baby. Macam muka abang Nara la. Jangan grab a bite kat baby tau….

    0

    0
  11. ai suzana says:

    Alhamdulillah. Tahniah.

    0

    0
  12. sentap says:

    Ya Allah.. cute nyer ank abg nara… geram nk cubit2 pipi tu.. kemaen da pandai senyum ek

    0

    0
  13. azreen says:

    Alhamdulillah…
    Cute gilosss…

    0

    0
  14. Gwiyomo says:

    Comel anak bang nara. Bulu roma dia lebat sungguh for a baby. Huhuhu.

    0

    0
  15. me says:

    Tahniah bang nara dapat anak baru. Jangan lupa bantu isteri masa dia tengah berpantang. Anak pun dah masuk 2 orang. Yang sulung masih kecil. Sangat2 perlukan bantuan dari seorang suami. Be a good father and husband kay..

    0

    0
  16. bosan says:

    Tahniah abg Nara and wife..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Congrats! Tapi biarlah terlebih excited sebab anak selamat dilahirkan dan isteri selamat melahirkan. Jangan terlebih excited just sebab jantina anak. Jangan pilih kasih ye nanti ;)

    0

    0
  18. catt says:

    Tahniahabang Nara dan isteri

    0

    0
  19. Rin says:

    Tahniah…dah dpt sepasang….blh tutup kilang

    0

    0
  20. hairul azreeng says:

    ololooo comenyeee… mulut abg naraaa

    hihihih

    thniah abg naraa

    0

    0
  21. kuma says:

    tahniah abang nara dan isteri.. comelnya Arissa… meriahla raya tahun ni :)

    0

    0
  22. tina says:

    comel sgt2….

    0

    0
  23. Pilih kasih says:

    bertuah btl anak bang nara sempat jelir lidah ngan pengomen…mgkn dia ckp peduli ap kalau org ckp aku x kiut..ap pn tahniah d ucapkan pd bang nara…baby cute n comel…

    0

    0
  24. paulsotongajaib says:

    tahniah nara oiii.

    tarikh lahir sama lah dgn aku nara wehhh

    0

    0
  25. ssssss says:

    tahniah dapat bby yg cute dan sihat……semoga jd anak yg solehah…Amin…

    0

    0
  26. mak kiah says:

    tahniah nara & wife..cantik baby..alhamdulillah.

    0

    0
  27. anoynomous says:

    alah, kalau dah x comel..letak la reben sebesar mana pon tetap tak comel

    0

    0
  28. shah says:

    hitam

    0

    0
  29. Sumijelly says:

    Tahniah Nara oitttttt……

    Dah dapat sepasang…..

    semoga anak dn ibu sihat….

    0

    0
  30. Chantal Gonzales says:

    Tahniah abang nara , comel anak abang nara. Anak itu pembawa rezeki and aku nak bagitahu ni anak abg nara tu mmg la bukan artis, tapi ni blog dia lantak dia la nak letak pic bini dia ke anak dia ke. Takkan nak letak pic kau pulak, apa ke bangang kau ni tak suka blah ar meroyan je kerja.

    0

    0
  31. half says:

    tahniah bro nara..semoga anak2 menjadi muslim yg soleh dan solehah..

    0

    0
  32. anyonyo says:

    nape gambar baby berkerut je…ni mesti ikutmuka abgnara

    0

    0
  33. MAKLONG says:

    alahaiiiiiii…… Abg Nara, nama anak U sama dengan nama anak maklong laaa… tapi anak maklong dah 14 tahun. Zaman tu nama Arissa belum berkembang..

    0

    0
  34. mika_miqhail says:

    Alahai…cutenya arissa…tomeeeey!

    0

    0
  35. […] apabila menerima kehadiran cahaya mata perempuan. Selepas mengabadikan detik-detik awal kelahiran Arissa, anak kedua Abang Nara dengan The Photolicious baru-baru ini, Abang Nara telah menggunakan khidmat Camora Arts untuk merakamkan detik Arissa di […]

    0

    0
  36. […] apabila menerima kehadiran cahaya mata perempuan. Selepas mengabadikan detik-detik awal kelahiran Arissa, anak kedua Abang Nara dengan The Photolicious baru-baru ini, Abang Nara telah menggunakan khidmat Camora Arts untuk merakamkan detik Arissa di […]

    0

    0