Written by AbangNara | October 9th, 2012

Nama Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa memang tengah meletup-letup sekarang ini gara-gara drama Adam dan Hawa. Kedua-duanya menunjukkan mutu lakonan yang superb di dalam drama ini. Walaupun pada mulanya ramai yang meragui keupayaan Nadiya NIsaa kini para pengikut drama ini mula mengakui betapa tepatnya pemilihannya sebagai heroin Adam dan Hawa.

nadiya nisaa

Secara jujur, Nadiya Nisaa ini lebih cantik apabila ditengok secara live berbanding di dalam gambar. Mungkin Nadiya kurang photogenik. Namun itu semua tidak penting kerana peminat sekarang sudah mula menghargai pelakon yang berbakat dan bukannya pelakon yang hanya bergantung pada rupa sahaja. Tak gitu?

nadiya nisaa

Lagi 11 gambar Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

P.S: Lawak Ke Der Style daripada Nabil. Memang funny.

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (13 GAMBAR)Aaron Aziz & Nadiya Nisaa Di Malam Anugerah Blockbuster

  1. kak Ziana says:

    xde pula aaron aziz berpeluk2 utk promosi adam & hawa.. nora & adi???? euwwwwwwww…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 193 Thumb down 3
  2. cikikaka says:

    sbb aaron ngan nadiya dah ade family bahagia masing2.. jadi, x ingin nak peluk2 sgt org lain kat luar scene…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 140 Thumb down 1
    • Mariah Carey says:

      sokong sgt….! husband Nadiya rasanya lg hensem dr Aaron Aziz…jgn marah fan Aaron…..dan semestinya zed zaidi sokong statement i….wahahahaha.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 138 Thumb down 10
    • Yaya says:

      Adiputra pun still ada bini dia jugak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  3. kak cham and the geng says:

    i like nadiya nissa!! go go..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 1
  4. minah mithali says:

    keciknyee pinggang nadia nisa ni..jelesssss u! terbahek la aaron n nadiya..i like..hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 2
  5. Pan chan says:

    Nice dress

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
  6. hujan la pulak... says:

    Heran aku! Kenapa org gila-gilakan sgt AA ye? Biasa je aku tgk, Sebab dia romantik dlm drama?? Haishh tolonglahh!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 49
  7. fizadede says:

    likeee sangat nadiya !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
  8. pili air says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 59
    • tot says:

      lu sorang je yg geli.lu buat station tv yg semua pelakon x kawin lg

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 5
    • Fida says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 65
      • Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya says:

        sudahlah zaman nur kasih dah lepas..skrg giliran adam dan hawa lah plak

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  9. i am xoxo says:

    comeynye baju nadiyaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
  10. ff says:

    TERBAIK!! Both of u did awesome job in Adam Dan Hawa. It was phenomenal. Semoga murah rezeki dan happy ngan family msg2 ye.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
  11. putri says:

    Ada iras angelina jolie le nadiya nisaa ni.. Tubuh pun dah kena. Kurus n kecik mcm angelina. Tak mcm dh ada anak pun..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 5
  12. didot says:

    baju nadiya nissa ni comel je, sesuai. tak mcm artis lain design tahpape. kadang tu tau la baju sponsor, tapi xkan they dont have any say to what they’re going to wear? ropol2 yg tahpape, kembang xkena tempat. designer ni xde taste atau x kesian kat artis?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 3
  13. Aida says:

    AA n nadiya ur awesome…your acting in adam hawa excellent…mcm real je…i really luv u both…btw..pelakon2 dlm adam hawa semua bagus2…well done…congrats to the director….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
  14. muai tai says:

    Manusia ni kalau kutuk pun berlebihan..klau puji pun berlebihan..overrated pulak..maaflah bju Nadiya agak konservatif sya tengok..klau dia pkai lace dn chiffon lembut wpon rona blocking agak sesuai sbb dia kurus..pakai bju keras mcm tu menampkkn kekurusan teramat but Nadiya berlakon bgus…. Aaron? biasa shj dn kdg2 kaku dn tiada jiwa..I prefer Remy, FA atau fizz fairuz.bg sya jujur sya ckp Aaron overrated..klau x caya tnya pendpt org2 professional..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 28
  15. wangbi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 66
    • Dome says:

      Awk bc ke x novel tu? Dah jalan citernye begitu.
      Penulis aisya sofea mmg menitikberatkan yg supaya drama xlari jauh dgn
      Novel. Lg 1, kalau ikut jalan cerita yg awk nak sgt tu, xjadi la drama. Drama kan terjadi disebabkan “kebodohan” wataknye. Nt ujung drama, depa sedar la. Nama pun drama. Even reality tv pun ada drama. Iye dak? Peace

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 3
    • mam says:

      name pun citer,…mmg novelnye cmtu..kene la ikut..kalu x suker xyah tgok la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
    • sarah_nina says:

      memang lah ain tinggal kan adam.. tapi sebenarnya kalau baca betul2 citer tu.. ain tak tahu pun apa status dia. sebab lepas dia kahwin.. adam tak pernah datang cari dia.. dam datang lepas ain pun dah sambung belajar. dan adam sendiri sebagai seorang suami tak pernah berusaha untuk terus terang pada ain. yg salah nya dalam citer ni ialah mak ain sebab tak nak berterus terang pd ain. dan lagi satu watak ain dalam novel ni.. dia pun memang gadis kampung kan. dan bukan lah hot yg menjadi rebutan orang ramai. biasa aje.. so sesuailah nadiyaa kan.. yg tak sesuai sebenarnya aaron sebab patutnya adam tu kan mix inggeris.. tapi mungkin kita kekurangan pelakon mix inggeris yg berbakat. tapi takpe lah.. aku enjoy aje tengok drama ni..hehehe..;)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        mmg kena pemilihan aeron, tak nampak pun pelakon laki2,yg lain yg sehansome aaron, yg lebih kurAng nampaknye hanye FA. Kedua2nyetelah menyemarakkan A & H yg kita meminati hari ini.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hanna says:

      Saya hormati opinion awak tapi saya tetap suka ceta ne..Best!=D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • ape2ajerla~ says:

      mungkin awak tak baca novel kot…sbb tu xthu jln critanye….ape yg awak tgk kat tv itula jln cite kt novel…cuma ada di topup skit utk nmpk gambaran lbh jelas kat tv….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • huhuhuhu says:

      dh nama pun citer novel…kalo rasa xbest tu, ko wat citer ko sendirik la…aptb la ko ni…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • shahahahaha says:

      ni namanya bangang x bertempat!.. dah namanya jalan cerita novel mcm tu ..so drama ni totally ikut novel laa.. nk senang kau buat novel sendiri pastu sruh penerbit zaiton mohd jiwa terbitkn kau punyer novel!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  16. gul yg xphm npe ndia jd heroin says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 45
    • Anonymous says:

      Kutuk ciptaan Allah… hmmmm xsedar agaknye diri tu mcm mane…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Oklaa tudrpd letak muka ko jd heroinor kawan2 ko… Lg takde org tngok… Aku rasa ko ngan kwan2 ko mesti losers… Tu yg nk sedapkanhati masing2 kutuk nadiya… Kahkahkahh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Halamak…ko dgn kwn2 ko ni msti jenis yg xsedar diri n perasan bagus kn..nsib baik aku bukan kwn ko…geliiiiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      aku rasa ko dan kaum2 ko dan orang2 yg seangkatan dengan ko aje yg mengutuk.. aku dan geng2 aku tengok.. ok aje.. :P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • akula says:

      loosers..nadiya tu cun ape. muka sweet je. tak dela cam artis lain nak berbulu mate palesu bagai..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • wangbi says:

      aku mmg sokong ko 500% dorang ni sengal lantaklah kita baca novel ke tak skg ni kita tgok tv kalau tgok tv pastu kena baca novel dah mcm org terencat beb..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • saye anon says:

      bercakap macam diri tu cantik macam miss universe..dah tengok cermin diri tu?camne? cantik sangat ke?silap2 cermin tu retak seribu tak sangup hadap muka kau tu!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      mmg pun heroin dia x lawa langsung!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  17. Noy says:

    I like Nadiya, lakunan dia best. Selalu nya I tak pernah ikuti drama Malaysia ni, tapi skg dh dok dpt tv setiap malam jam 10 isnin – khamis hehehe.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  18. Arnab says:

    Nadiyaa ni yg jd manis tu ke dlm citer Cun? Hebat la dia sbb aku igt dia betul2 mcm tu…hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  19. haha says:

    owh..rupenye novelnye la yg bodo..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
  20. haha says:

    sentap plak si sha ni..ahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    huh ! macmana pon tkde 2 tkde 3 hanye satu aje jamal abdillah yg mempunyai suara POWER yg tkde pada jantan2 lain huh !! lov u jamallllllllllll ada hp no?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Cinderella says:

    bak kate zizan.. AA xde idong mcm zizan.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Linda Rapak says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 16
  24. rin says:

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
  25. LIN says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
    • Yuyeen says:

      Hinanya orang yg menghina kejadian Tuhan….. Cermin diri. Mungkin cantik dr NN tp ada sekeping hati yg sgt hodoh & busuk

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. zerin says:

    Ok apa NN…sedap mata memandang n berbakat besar..jgn hina ciptaan TUHAN..kalu dh tak suka tgk NN…jgn la tengok.kpd NN…jgn peduli kata org yg negatif tu.Gandingan AA dan NN best… La ni dh demam AH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  27. ieqah arety says:

    handsome la abang aaron ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. ezzatul says:

    abg aaron hensem,tpi x laa sgt!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  29. zee says:

    xsuke tgk aaron dok tayang isteri dier…mcm la cantik sgt..!!!!aaron tu milik masyarakat, xperlu la nk promote bini ko jer…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  30. adli says:

    HODOHNYA BAJU NADIYA NISAA MACAM TUANNYA JUGA ,HODOH N TAK MENARIK LANGSUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  31. ALI says:

    LA HEROIN HODOH NADIYA NISAA DAH KAWIN RUPA2NYA INGATKAN PEREMPUAN HODOH NI TAK KAWAIN LAGI………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      nak interprem sbnarny bagi komen cm ni kan????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bini AA suke xpose..nak bgtau satu malaya dia ialah bini AA,soo…wanita diluar sana jgn cuba2 nak goda laki dia hokey…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ALI says:

    LA RUPA2NYA HEROIN HODOH NADIYA NISAA DAH KAWIN INGATKAN BELUM KAWIN LAGI PEREMPUAN HODOH NI………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
    • ali lagi hoooooodohhhhhhh! says:

      kau 2 blm tntu lagi hensem nak menghodohkan orang…..
      tak payah nak menghina ciptaan tuhan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • yuyeen says:

      Ali@Ila at least dh ada gak psngannya NN ni. Handsome lagi. Kau adaaaaaaaaa??????

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  33. nur irwana says:

    kau tu tak yah hina orang cermin sikit muka kau tu tah tah uudah macam babi ali babi sia macam lah ko tu lawar artist tu ada bakat kau tak ada buuuuuuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  34. zaniel zerros says:

    wei…………bg aq korang janganlah nak kutuk2 owg.mgkin jealous agaknya kot…NN n AA ok just go on …buddy..NN I LOVE YOU..Talented actress

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. zaniel zerros says:

    wei…………bg aq korang janganlah nak kutuk2 owg.mgkin jealous agaknya kot…NN n AA ok just go on …buddy..NN I LOVE YOU..Talented actress

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. Pencinta Seni says:

    Bagi saya Drama Malaysia pertama yang saya tonton berulang2 kali adalah A& H (saya tonton Ombak Rindu hanya sekali). Ianyanya satu phenomenal. Saya anggap A&H setaraf/sehebat Drama Winter Sonata dari Korea yang saya juga tonton berulang2 kali sambil menangis teresak2. Saya sangat meminati NN. Lakunannya real & bersahaja. She’s superp in acting better than any other actress already existed in Malaysia. Teruskan lakunan hebatmu NN. Saya tertunggu tunggu drama/filem kamu seterusnya. Lakunan AA biasa je, cuma kehensomannya susah nak cari di Malaysia ni, mungkin Remy.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. Anonymous says:

    drama adam dan hawa drama paling bodoh sekali menampilkanheroin paling hodoh kat malaysia – nadiya nisaa nak termuntah hijau tgk muka nadiya nisaa……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  38. Anonymous says:

    nadiya nisaa mmg terbaik…………pakai x seksi pun dah cantik!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    drama adam dan hawa adalah drama yang paling menyentuh hati buat saya…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0