Written by AbangNara | October 9th, 2012

Nama Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa memang tengah meletup-letup sekarang ini gara-gara drama Adam dan Hawa. Kedua-duanya menunjukkan mutu lakonan yang superb di dalam drama ini. Walaupun pada mulanya ramai yang meragui keupayaan Nadiya NIsaa kini para pengikut drama ini mula mengakui betapa tepatnya pemilihannya sebagai heroin Adam dan Hawa.

nadiya nisaa

Secara jujur, Nadiya Nisaa ini lebih cantik apabila ditengok secara live berbanding di dalam gambar. Mungkin Nadiya kurang photogenik. Namun itu semua tidak penting kerana peminat sekarang sudah mula menghargai pelakon yang berbakat dan bukannya pelakon yang hanya bergantung pada rupa sahaja. Tak gitu?

nadiya nisaa

Lagi 11 gambar Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

P.S: Lawak Ke Der Style daripada Nabil. Memang funny.

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (13 GAMBAR)Aaron Aziz & Nadiya Nisaa Di Malam Anugerah Blockbuster

  1. kak Ziana says:

    xde pula aaron aziz berpeluk2 utk promosi adam & hawa.. nora & adi???? euwwwwwwww…

  2. cikikaka says:

    sbb aaron ngan nadiya dah ade family bahagia masing2.. jadi, x ingin nak peluk2 sgt org lain kat luar scene…

  3. kak cham and the geng says:

    i like nadiya nissa!! go go..

  4. minah mithali says:

    keciknyee pinggang nadia nisa ni..jelesssss u! terbahek la aaron n nadiya..i like..hehe

  5. Pan chan says:

    Nice dress

  6. hujan la pulak... says:

    Heran aku! Kenapa org gila-gilakan sgt AA ye? Biasa je aku tgk, Sebab dia romantik dlm drama?? Haishh tolonglahh!!!

  7. fizadede says:

    likeee sangat nadiya !

  8. pili air says:

    seorg laki org dan seorg lagi bini org …. geli arrr .. x der feel nak tengok …..

  9. i am xoxo says:

    comeynye baju nadiyaaa

  10. ff says:

    TERBAIK!! Both of u did awesome job in Adam Dan Hawa. It was phenomenal. Semoga murah rezeki dan happy ngan family msg2 ye.

  11. putri says:

    Ada iras angelina jolie le nadiya nisaa ni.. Tubuh pun dah kena. Kurus n kecik mcm angelina. Tak mcm dh ada anak pun..

  12. didot says:

    baju nadiya nissa ni comel je, sesuai. tak mcm artis lain design tahpape. kadang tu tau la baju sponsor, tapi xkan they dont have any say to what they’re going to wear? ropol2 yg tahpape, kembang xkena tempat. designer ni xde taste atau x kesian kat artis?

  13. Aida says:

    AA n nadiya ur awesome…your acting in adam hawa excellent…mcm real je…i really luv u both…btw..pelakon2 dlm adam hawa semua bagus2…well done…congrats to the director….

  14. muai tai says:

    Manusia ni kalau kutuk pun berlebihan..klau puji pun berlebihan..overrated pulak..maaflah bju Nadiya agak konservatif sya tengok..klau dia pkai lace dn chiffon lembut wpon rona blocking agak sesuai sbb dia kurus..pakai bju keras mcm tu menampkkn kekurusan teramat but Nadiya berlakon bgus…. Aaron? biasa shj dn kdg2 kaku dn tiada jiwa..I prefer Remy, FA atau fizz fairuz.bg sya jujur sya ckp Aaron overrated..klau x caya tnya pendpt org2 professional..

  15. wangbi says:

    aku x suka watak hawa dlm citer ni..demand cam bagus sgt …kesian adam..dan pemilihan heroin dlm citer ni x sesuai coz aaron baby face nadiya lak muka garang semacam pastu time dia marah aku yg pompuan pun takut..pastu jalan citer babo gila…hawa mendakwa dia bukan isteri adam coz sejak kawin dia terus dtinggalkan ..setahu aku hawa yg tinggalkan adam dan lari keluar negara patutnya dia yang nusyuz…pastu kedua dua family merahsiakan kebaikan adam yg menjalankan tgungjawab sebgai suami dan menantu kecuali nafkah batin kalau betul kedua dua buah keluarga sayangkan adam dan hawa mereka kena ambil jalan pantas memberitahu adam x pernah failed pikul tgungjawab. aku tgok citer ni pun sebab nak support aaron kalau x malas gue.lg satu sebab lagu sedap.klu korang ada tgok cinta selat tebrau azi kawan nadiyaa tu pernah berlakon dengan rosyam noor tp dlm citer ni dia x ubah cam badut..dlm citer selat tebrau dia cantik dan berjaya bawak watak dgn baik dlm citer ni rambut kejap sambung kejap pendek pastu gedik semacam .last sekali plz lah jgn bodohkan penonton ..kitaorg tgok tv berbayar beb

    • Dome says:

      Awk bc ke x novel tu? Dah jalan citernye begitu.
      Penulis aisya sofea mmg menitikberatkan yg supaya drama xlari jauh dgn
      Novel. Lg 1, kalau ikut jalan cerita yg awk nak sgt tu, xjadi la drama. Drama kan terjadi disebabkan “kebodohan” wataknye. Nt ujung drama, depa sedar la. Nama pun drama. Even reality tv pun ada drama. Iye dak? Peace

    • mam says:

      name pun citer,…mmg novelnye cmtu..kene la ikut..kalu x suker xyah tgok la..

    • sarah_nina says:

      memang lah ain tinggal kan adam.. tapi sebenarnya kalau baca betul2 citer tu.. ain tak tahu pun apa status dia. sebab lepas dia kahwin.. adam tak pernah datang cari dia.. dam datang lepas ain pun dah sambung belajar. dan adam sendiri sebagai seorang suami tak pernah berusaha untuk terus terang pada ain. yg salah nya dalam citer ni ialah mak ain sebab tak nak berterus terang pd ain. dan lagi satu watak ain dalam novel ni.. dia pun memang gadis kampung kan. dan bukan lah hot yg menjadi rebutan orang ramai. biasa aje.. so sesuailah nadiyaa kan.. yg tak sesuai sebenarnya aaron sebab patutnya adam tu kan mix inggeris.. tapi mungkin kita kekurangan pelakon mix inggeris yg berbakat. tapi takpe lah.. aku enjoy aje tengok drama ni..hehehe..;)

    • Hanna says:

      Saya hormati opinion awak tapi saya tetap suka ceta ne..Best!=D

    • ape2ajerla~ says:

      mungkin awak tak baca novel kot…sbb tu xthu jln critanye….ape yg awak tgk kat tv itula jln cite kt novel…cuma ada di topup skit utk nmpk gambaran lbh jelas kat tv….

    • huhuhuhu says:

      dh nama pun citer novel…kalo rasa xbest tu, ko wat citer ko sendirik la…aptb la ko ni…huhuhu

    • shahahahaha says:

      ni namanya bangang x bertempat!.. dah namanya jalan cerita novel mcm tu ..so drama ni totally ikut novel laa.. nk senang kau buat novel sendiri pastu sruh penerbit zaiton mohd jiwa terbitkn kau punyer novel!

  16. gul yg xphm npe ndia jd heroin says:

    Tp yg aku n semua org tak phm skang ni nape pengarah amek nadia nysa yg sgt tak lawa tu utk cte sehebat ni n hero top msia?tak cukup bujet ke pengarah tu nk amek belambak heroin cantik n lg bebakat dr nadia.dh la tak lawa lamsung.xlayak jd heroin pastu belakon pon bese je..aku tak mampu nak tgk adamhawa sbb tak larat tgk heroin tak lawa tu…aku tgk dlm cye ni sepanjang masa die makeup tebal sbb strugle nk lawa kn die,..cbe tgk heroin lain makeup bese je.pastu tambah rmbot panjang nk bg nampak lawa..supaya 1 msia tetipu supaya die npk lawa…nadia tu mmg terer belakon tp terer n seswai jd terencatcm dlm cte cun tu sudah la..serius aku tak phm dlm belambak heroin msia cantik n lebih natural belakon..asl amek die ni.aku tgk takat buat2 mrh time blakon tu kre hebat ke..pls la…aku malas nk kutuk muke die tp seriusly ksian die kne jd heroin.sbb buat smua org dok mengutuk muka die yg bese2 je n tak layak jd heroin tu,ngn sore xsdap die.sore die pon seswai jd watak terencat dlm cte cun je..sore fasha yg lawak tu pon sdap lg…very bad idea la amek die jd heroin.kami disini semua frust..klu kwn aku bkak adam hawa..tak benti2 sorg2 amek turn kutuk nadia ni..geliiii

    • Anonymous says:

      Kutuk ciptaan Allah… hmmmm xsedar agaknye diri tu mcm mane…

    • Anonymous says:

      Oklaa tudrpd letak muka ko jd heroinor kawan2 ko… Lg takde org tngok… Aku rasa ko ngan kwan2 ko mesti losers… Tu yg nk sedapkanhati masing2 kutuk nadiya… Kahkahkahh

    • Anonymous says:

      Halamak…ko dgn kwn2 ko ni msti jenis yg xsedar diri n perasan bagus kn..nsib baik aku bukan kwn ko…geliiiiii

    • Anonymous says:

      aku rasa ko dan kaum2 ko dan orang2 yg seangkatan dengan ko aje yg mengutuk.. aku dan geng2 aku tengok.. ok aje.. :P

    • akula says:

      loosers..nadiya tu cun ape. muka sweet je. tak dela cam artis lain nak berbulu mate palesu bagai..

    • wangbi says:

      aku mmg sokong ko 500% dorang ni sengal lantaklah kita baca novel ke tak skg ni kita tgok tv kalau tgok tv pastu kena baca novel dah mcm org terencat beb..

    • saye anon says:

      bercakap macam diri tu cantik macam miss universe..dah tengok cermin diri tu?camne? cantik sangat ke?silap2 cermin tu retak seribu tak sangup hadap muka kau tu!

    • Anonymous says:

      mmg pun heroin dia x lawa langsung!!

  17. Noy says:

    I like Nadiya, lakunan dia best. Selalu nya I tak pernah ikuti drama Malaysia ni, tapi skg dh dok dpt tv setiap malam jam 10 isnin – khamis hehehe.

  18. Arnab says:

    Nadiyaa ni yg jd manis tu ke dlm citer Cun? Hebat la dia sbb aku igt dia betul2 mcm tu…hehe

  19. haha says:

    owh..rupenye novelnye la yg bodo..

  20. haha says:

    sentap plak si sha ni..ahaha

  21. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    huh ! macmana pon tkde 2 tkde 3 hanye satu aje jamal abdillah yg mempunyai suara POWER yg tkde pada jantan2 lain huh !! lov u jamallllllllllll ada hp no?

  22. Cinderella says:

    bak kate zizan.. AA xde idong mcm zizan.. hehe

  23. Linda Rapak says:

    Cam xsesuai sgt nadiya nisaa.. kalu amek fazura misti lg best.. vote fazura 299x

  24. rin says:

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

  25. LIN says:

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

    • Yuyeen says:

      Hinanya orang yg menghina kejadian Tuhan….. Cermin diri. Mungkin cantik dr NN tp ada sekeping hati yg sgt hodoh & busuk

  26. zerin says:

    Ok apa NN…sedap mata memandang n berbakat besar..jgn hina ciptaan TUHAN..kalu dh tak suka tgk NN…jgn la tengok.kpd NN…jgn peduli kata org yg negatif tu.Gandingan AA dan NN best… La ni dh demam AH

  27. ieqah arety says:

    handsome la abang aaron ni

  28. ezzatul says:

    abg aaron hensem,tpi x laa sgt!!!!!!

  29. zee says:

    xsuke tgk aaron dok tayang isteri dier…mcm la cantik sgt..!!!!aaron tu milik masyarakat, xperlu la nk promote bini ko jer…

  30. adli says:

    HODOHNYA BAJU NADIYA NISAA MACAM TUANNYA JUGA ,HODOH N TAK MENARIK LANGSUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. ALI says:

    LA HEROIN HODOH NADIYA NISAA DAH KAWIN RUPA2NYA INGATKAN PEREMPUAN HODOH NI TAK KAWAIN LAGI………………….

  32. ALI says:

    LA RUPA2NYA HEROIN HODOH NADIYA NISAA DAH KAWIN INGATKAN BELUM KAWIN LAGI PEREMPUAN HODOH NI………..

    • ali lagi hoooooodohhhhhhh! says:

      kau 2 blm tntu lagi hensem nak menghodohkan orang…..
      tak payah nak menghina ciptaan tuhan…

    • yuyeen says:

      [email protected] at least dh ada gak psngannya NN ni. Handsome lagi. Kau adaaaaaaaaa??????

  33. nur irwana says:

    kau tu tak yah hina orang cermin sikit muka kau tu tah tah uudah macam babi ali babi sia macam lah ko tu lawar artist tu ada bakat kau tak ada buuuuuuuuuuuuu

  34. zaniel zerros says:

    wei…………bg aq korang janganlah nak kutuk2 owg.mgkin jealous agaknya kot…NN n AA ok just go on …buddy..NN I LOVE YOU..Talented actress

  35. zaniel zerros says:

    wei…………bg aq korang janganlah nak kutuk2 owg.mgkin jealous agaknya kot…NN n AA ok just go on …buddy..NN I LOVE YOU..Talented actress

  36. Pencinta Seni says:

    Bagi saya Drama Malaysia pertama yang saya tonton berulang2 kali adalah A& H (saya tonton Ombak Rindu hanya sekali). Ianyanya satu phenomenal. Saya anggap A&H setaraf/sehebat Drama Winter Sonata dari Korea yang saya juga tonton berulang2 kali sambil menangis teresak2. Saya sangat meminati NN. Lakunannya real & bersahaja. She’s superp in acting better than any other actress already existed in Malaysia. Teruskan lakunan hebatmu NN. Saya tertunggu tunggu drama/filem kamu seterusnya. Lakunan AA biasa je, cuma kehensomannya susah nak cari di Malaysia ni, mungkin Remy.

  37. Anonymous says:

    drama adam dan hawa drama paling bodoh sekali menampilkanheroin paling hodoh kat malaysia – nadiya nisaa nak termuntah hijau tgk muka nadiya nisaa……

  38. Anonymous says:

    nadiya nisaa mmg terbaik…………pakai x seksi pun dah cantik!!!!!

  39. Anonymous says:

    drama adam dan hawa adalah drama yang paling menyentuh hati buat saya…………..