Written by Bella | January 8th, 2016

Semalam beberapa rakan artis telah mengadakan kejutan awal bagi hari jadi Umie Aida yang jatuh pada 18 Januari.

Antara rakan artis yang hadir ialah Linda Onn, Erra Fazira, Betty Benafe serta Ziela Jalil.  Turut bersama pada majlis tersebut ialah suami beliau, Datuk Khairuddin Abu Hassan serta kakak beliau pengarah dan penerbit terkenal, Erma Fatima.

Boleh nampak betapa gembiranya Umie Aida pada sambutan hari jadinya itu kerana dikelilingi oleh insan-insan yang tersayang.

Selamat hari lahir buat Umie Aida, semoga panjang umur dan dimurahkan lagi rezeki. Amin.

Lagi beberapa foto sekitar surprise birthday party Umie Aida dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: 126event

21 responses to (13 FOTO) Suprise Birthday Party Umie Aida

  1. cuit sikit says:

    minah2 tudung.. tapi time selfie buat mulut itik.
    islamik sangat kah???

    0

    0
    • anyoyo says:

      erra nmpk garis2 usia ….

      0

      0
      • aku says:

        alak.. ngko tu muda sampai mati ke

        0

        0
        • anti UMNGOK says:

          Buat pertama sekali dlm sejarah Petronas yg merupakan penyelamat kerajaan baju merah yakni “cash cow” terpaksa pinjam $500M untuk urus operasi.Malaysia diambang tenat bawah DSN.Kerajaan bolih bantu NGOs tapi tak mampu tolong Petronas.Kepentingan politik atasi kepentingan urusan GLCs.Semua kerana 1MDB.RM42B yg hilang dlm pelaburan strategik itu bolih bantu Petronas waktu dia susah jika tidak kerana pelaburan strategik ini yg gugat seluruh perjalanan kerajaan.

          0

          0
      • Anonymous says:

        xde lagi nk pergi spa beribu-ribu habis. datuk pun dah xde pengaruh. huhuhu

        0

        0
      • anon says:

        Dah mmg tua pun…..takleh lari. Nampak mcm bibik je….

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku paling meluat org2 tua buat mulut itik. dah mak budak pun. hentikan lah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Entah…jagalah kesucian imej hijab. Mcm budak2 baru dtg haid korang pehal lak niehhh!

        0

        0
    • farah says:

      mungkin aku jahil, jadi aku nak tnye sikit. memang orang pakai tudung tak boleh buat mulut itik time selfie ke camner? haram ke? aku pun tak suka perempuan buat mulut itik tp aku tak rasa itu satu masalah besar smpai nak direlatekan dgn agama. hmmmm

      0

      0
  2. datin semah says:

    nampak low budget tahun ni. maklumlah datuk paduka dah x masyuk sbb kutok pak jib. pak jib dah murka. hahahaha

    0

    0
  3. FenomenaKurus GreenAard says:

    lagi 3 hari saja promosi GreenAard Garcinia Plus, harga normal RM90 JADI RM78 sebotol, dapat free 2016 planner….tgk insta akak greenaardmysticalbyfazura. perfume RitaRudaini ready stock…muah muah

    0

    0
  4. _ _ says:

    Cara umie pandang erra… true friendship ever…semoga diberi kesihatan, rezeki, dan amalan yang berkat..
    #BUKANSENANGCARISAHABATTIMEKITASUSAH

    0

    0
  5. mia says:

    Bila org buat besday besar-besaran, korang hentam, kata membazir la, tak ikot Islam la. Bila org tu buat simple, kecil-kecilan, diperlinya pulak takde duit la ape la.. Hati kalo x bersih, mmg mcm tu la..

    0

    0