Written by Bella | December 21st, 2016

Baru-baru ini penyanyi Elly Mazlein ataupun lebih mesra dengan gelaran Kak Lina Pom Pom telah meyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 36.

Majlis hari jadi beliau diraikan dengan meriah sekali oleh peminat-peminatnya iaitu Team Elly Mazlein, bertempat di Grand BlueWave Hotel Shah Alam.  Ia sebenarnya satu kejutan khas buat Elly.

Elly yang hadir bersama anaknya Putri Sara Sefhia kelihatan cukup gembira tetapi pada masa yang sama terharu dengan kejutan istimewa itu.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis hari jadi Elly Mazlein dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : s7even.studio


18 responses to (13 FOTO) Sekitar Sambutan Hari Jadi Elly Mazlein Yang Ke 36

  1. Sara rafeeda says:

    Happy Birthday Elly.Semoga Panjang Umur.Dibukakan Allah swt semua pintu rezekiNya untuk Elly.

    36

    0
  2. linapodahhh says:

    first..

    0

    6
  3. aih says:

    very rare perempuan melayu yang jaga badan macam tu selepas dah beranak.. masih maintain hot… go girl!.

    18

    1
  4. Mummy says:

    Hari tu kata menyesal berkahwin…Ni dh dpt anak…Tak bersyukur lagi ke? Cuba lh redha je…Dr simpati jd menyampah pulak…

    1

    29
  5. Anonymous says:

    Muka anak dia lebih banyak muka Azmi. Kesian…gara gara mak bapak bercerai anak jadi mangsa kekurangan kasih saying.

    4

    1
  6. anonymous says:

    comel sangat… nampak cam anak dara teenagers gitewwww…muahhhh

    4

    2
    • Anonymous says:

      camni comel…peminat elly ni mmg taksub…pelik… dulu bleh blah lg sejak asik berdrama ni uwekkk,,, peminat fanatik bodoh je dok follow..

      0

      8
  7. Anonymous says:

    Sudh2 lah tu bfkirn negatif kat Elly..doa2kn jer yg baik2 utk dia & fmly..siapalh kita utk mnilai diri seseorg..sdgkn diri kita pun ada kkurngn..cma kslhn kita tk nmpk,ttpi kslhn slbriti mudh nmpk dsbabkn kpopularitian mreka..

    Maafkn saya..

    21

    0
  8. WT says:

    apa yang di sakit kan ati nth..mgkn sebab xsambut besday korang kot…bia la dia…

    5

    0
  9. Saya says:

    Kan cantik gitu…mekap simple je..

    6

    0
  10. jiran kak lina says:

    Elly dah bahagia dengan kehidupan sekarang..sokongan padu dari peminat2 dan yang positif je. Yang duk suka komen negatif hentikanlah buang masa ja. Kaklina semakin dicaci semakin bertambah rezeki. Mulut orang xleh nak tutup haters komen pung pang duit xbertambah pun ^^~ agithuewww ;p

    12

    0
  11. Sabri Ali @ Nick says:

    Akak Elly memang comel..

    4

    1
  12. Mak Becok says:

    Comelnya anak Elly, Putri Sara Sefhia ni! Teruskan perjuangan seni mu utk. cari rezeki halal Elly, sbg. Ibu Tunggal, demi anak mu! Pedulikan si pedengki2 – bukan depa yg. bagi kita makan; bagi kebuluran adalah!

    Tapi aku tak puas hati ada mamat bangang yg. buat lambang tangan Setan “Devil’s Horns atau Baphomet” tu; di foto keempat tu!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    aq sangka ijoy kat ctu ahahahahaha

    0

    0
  14. ntahlerrr says:

    ijoy ker tuh? ahahahaha

    0

    0

Leave a Comment

Optional