Written by Bella | February 4th, 2016

Ok sebelum kami mula menulis, ya kami sedar ada yang akan persoalkan mengapa pula hendak up cerita tentang Khairul Fahmi dan ahli keluarganya sedangkan beliau bukan artis. Namun, Khairul Fahmi adalah selebriti yang agak terkenal juga di Malaysia bukan?

Berbalik kepada artikel, semalam Kayla Elayna iaitu anak sulung Khairul Fahmi dan isterinya Leuniey Natasha menyambut hari lahirnya yang kedua.

Bersempena dengan tarikh tersebut, mereka menganjurkan satu majlis hari jadi buat Kayla dengan tema Hello Kitty.

Majlis tersebut diadakan di Tunjong Banquets Bandar Baru Tunjung, Kota Bahru, Kelantan dan dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan-rakan.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis ulangtahun ke 2 Kayla dengan membaca entri ini sepenuhnya.

43 responses to (13 FOTO) Sekitar Majlis Ulangtahun Ke 2 Kayla Elayna, Anak Sulung Khairul Fahmi Che Mat

  1. Saya says:

    Pink jugak.. Sponsor by dato vida gak ke?? opss

    0

    0
  2. Anonymous says:

    borin….

    0

    0
  3. lynda says:

    happy family

    0

    0
  4. Anonymous says:

    apa kata jejari runcing?
    huewhuew

    0

    0
  5. abang yang tak bangan says:

    geng2 minah bajet hot kelantan spotted

    0

    0
  6. cikkilata says:

    bini dia dh gemuk… jaga2… nnt kf tu pasang yg lain…

    0

    0
  7. nam says:

    3th feb?bukan 3rd feb ke?hahaha…salah disitu..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Penah jumpa apek kat stesen minyak area rumah dia 2 bln lepas… Tgk dalam tibi kecik je orangnya.tp jupe kat luar tggi aihh… Hahaha…agaknya tibi kat umah kecik kot. Hewheww

    0

    0
  9. sukasuki says:

    aku sorang je ke prasan 3th feb? patut nye 3rd feb la oiii…hahaha..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    laki ko sebelum kawin, berapa byk minah dah kangkang jd bahan. kesian..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    next topik plizzz

    0

    0
  12. x says:

    Cik Bella..nk tanya sikit..sejak bila si apek n family ni jd retis?? ke aku sorg je x tau..hmmmm…cer citer sikit…

    0

    0
  13. Tyana says:

    Apa kata leuniey bila lakinya bertanya khabar jejari runcing tanpa motif…sbbnya APA MOTIF KAU..haha..perasan benor..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    main bola tak seberapa, publisiti je lebih, tak popular mana pun sebenarnya mereka ini.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    KFC lebih sesuai dan gembira bersama Jejariruncing Elia

    0

    0
  16. abg gagah says:

    Poyo Celebrate ala2 player power, player malaysia sebok kejar glamour dari fikir maruah bola sepak, dari kepala2 FAM sampai la ke player. Semua sama pikir duit dulu

    0

    0
  17. SukaSangatmuhasabahAibOrang says:

    Dah la korang bukak aib dia… Org tu da anak 2 kot. Move on la… Kfcm pun dah lama move on kot

    0

    0
  18. Spice Girl says:

    kiut baby MashaAllah

    0

    0
  19. Jejaridompok says:

    Kesian si jejariruncing. Meroyan la dia melihat kebahagiaan KFCM.

    Kemain perasan nau KFCM ni sibuk ambil tahu pasal sheolls. Sheolls kononnya sangat la bahagia. Mcm la si apex tu terhegeh nak kat dia balik. Menggelabah.

    0

    0
  20. Jejaridompok says:

    Kesian si jejariruncing. Meroyan la dia melihat kebahagiaan KFCM.

    Kemain perasan nau KFCM ni sibuk ambil tahu pasal sheolls. Sheolls kononnya sangat la bahagia. Mcm la si apex tu terhegeh nak kat dia balik. Menggelabah.

    Kau dan blog kau bole barambos. Tektik murah nak up trafik. Kesian.

    0

    0
  21. Bijan says:

    Kadang2 aku tgk leuniey mcm bajet2 anak org kaya.cara dia mcm x ley terima family apek yg sgt kekampungan tu.apek plak mcm ikut je rentak bini dia yg acah2 urban tu pdhl duduk kt tumpat je..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Terimalah kenyataan bahawa selama ini kebahagiaan KFCM hanya apabila berada bersama Aimie Harmelia @ Jejariruncing…

    0

    0
    • lyly teck says:

      dia xnak jejari runcing tu sebb rmbut x lawa ketak2, muka pun melayu biasa2 je, dia darah kelantan so nk selera kelantan la jugak. typical kelantan memng mcm tu.nak kaum2 yg seagkatan dgn nye. lain ler klu kelantan + london ker kan.. dh sah2 cun anak demo tuh.
      mcm gak si awal ashaari tu, dah sah2 anak dia idung kembang mcm bini n mak mertua dia, dh ginetik dia cmtu, pastu org bg tips mancung kan idung anak, dia plak yg sentap, ko dh kenapa ??. klu nak idung mancung ko g la cri anak matsaleh g kawen bru la meletop ank mung tu. contohi lah che ta yg bijak memilih suami. org puji ke org keji ke dh sah2 anak dia lawa ada dia kesah.

      0

      0
  23. Awak apa khabar? says:

    Baru terbaca blog jejari runcing..dan rs nk bg komen kt sini since ramai berckp benda ni..si elia tu dah kenapaa?move on laa konon…kalau dah move on..xda nya ko up entry cmgitu..dahla terang2 mengaibkan org..ko kabur cmna pun..org boleh agak laa weiii sapa si polan si polan…dulu mmg kesian tp bila dia up entry cmtu..erkk..motif???makin menyampahh…dahla..blog bukan best pun..ayat ntah pape

    0

    0