Written by Bella | June 3rd, 2015

Semalam, Izzue Islam telah tampil memakai kostum merupakan maskot Bugs Bunny dalam sambutan hari lahir beliau yang ke 25.

Majlis tersebut cukup meriah sekali dengan kehadiran rakan-rakan artis seperti kumpulan Forteen dan juga ahli kelab peminat Izzue sendiri.

Selamat hari lahir buat Izzue dan semoga anda  panjang umur murah rezeki dan terus berjaya dalam apa sahaja bidang yang diceburi, berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sambutan harijadi Izzue Islam yang ke 25 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Instagram Izzue Islam

20 responses to (13 FOTO) Sambutan Harijadi Izzue Islam Yang Ke 25

  1. nok gebuzzz says:

    semoga izzue terus maju n dapat baby cepat2…

    0

    0
  2. gembil says:

    izzue handsome tapi sayanggg………………

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      sayang dia pendek..sekian terima khaseh aje lah ye thank u..

      0

      0
    • minah jambu sayang nenek says:

      sayang dia pendek ..sekian terima khaseh aje lah ye thank u..

      0

      0
  3. minah jambu terlajak habis says:

    memang la itu air sparkling dia ada macm2 flavour halal lagi ..minah jambu pon dh try minom air dia boleh tahan la manis jugak..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ko je yg lelebih lgsung xfokus pn kt botol tu..ko mention baru nk scroll up blik tgk.

    0

    0
    • Anonymous says:

      bini tu pregnant ke..besar Je perot

      0

      0
      • mummy77 says:

        Allhammdulillahhh.. kalau betul biarlahhh.. lagipun mereka dah kahwin. Terima jerlah kenyataan izzue milik isterinya… dan sekali lagi jangan dihina orang pada paras rupa. Doakan yang terbaik buat izzue dan isteri, mummy doakan izzue cepat dapat zuriat. Pedulikan kata2 org luar yang penting
        “Saya Sayang Isteri Saya-Izzue”….

        ** Bangga..masih ada lelaki kacak memilih isteri bukan pada paras rupa tapi pada kebaikan budi bahasa… Alhamdulillah.. =)

        0

        0
    • Joyah Pok Pek says:

      Betul sebab di mention Joyah pn scroll balik menengok mana???

      0

      0
  5. minah jambu sayang nenek says:

    bini izzue ni dh ngandong ke? minah jambu tengok badan dia macm ngandong aje..mudah2an ngandong lah ye aminn..

    0

    0
  6. mak minah says:

    Sedap ke air sparkling tu weii..aku x pnh rase

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      sedap jugak..dia manis kalau minum sejok sejok ladi sedap mak minah try la baru tau rasa nye..

      0

      0
  7. minah jambu terlajak habis says:

    baru 25 rupa nye si izzue ni huh ! muka dh macm bapak orang huh !

    0

    0
  8. comel says:

    cntik n meriah deko..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Mm air gas je

    0

    0
  10. akulah aku says:

    aku tak tahu pun izzue ni baru 25. Btw, selamat hari lahir .

    0

    0
  11. Ko Yang Panas Asal!!! says:

    hppy bday izzue..

    0

    0
  12. Saya says:

    Ler saya ingat izzue nie 30tahun…

    0

    0
  13. Jadoo says:

    corak baju bini dia tu yg buat perut dia mcm mengandung

    0

    0
  14. Ribena says:

    Kanak-kanak ribena lagi rupanya.

    0

    0