Written by Bella | May 12th, 2015

Jika sebelum ini Fouziah Gous berkongsi foto beliau dan suami, Zhafran Yusof menikmati bulan madu di Jepun, kali ini pasangan romantis tersebut telah memuat naik beberapa foto mereka bercuti ke Budapest.

Kemesraan yang ditunjukkan oleh mereka boleh membuat sesiapa sahaja cemburu kerana jelas terpancar kasih sayang diantara mereka.

Untungkan dapat berkunjung ke negara orang dan dapat melepaskan tekanan kerja. Kalau kami belum tentu lagi dapat menjejakkan kaki ke sana.

Apa-apa pun mari kita lihat foto romantis Fouziah Gous dan suami bercuti di Budapest dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

40 responses to (13 FOTO) Fouziah Gous Dan Suami Bercuti Di Budapest

  1. ala ni cuti free ni… laki dia kan agent public mutual… dapat achieve target dpt ler pergi free…

    0

    0
    • Anonymous says:

      lelaki bawak beg LV…geli!

      0

      0
      • Maria Mersadis says:

        Sadis betul Maria tgk pasangan nie

        0

        0
        • Anonymous says:

          Bukan dengki tau tp meluat banyakkkk..
          Ini antara org2 yg xkesah pasal gst hehehe..i minat la die neh blakon kayu

          0

          0
    • joe says:

      byknye pompuan pendengki kat sini. husbn dia tu bukan setakat agen ajer tapi TOP agen. sebab tu mampu bawak kereta mewah porsche. kau ado? pendengki ni kan is typical pompuan melayu yg muka penyek tak cantik gemok n saiz bontot kalah tempayan. sebab tu ler meroyan tengok poziah yg cantik body cantik laki plak byk duit.
      kesian korang kan…apesal la pompuan melayu byk macam ni.. get a life plz!

      0

      0
      • elajb says:

        SOKONG KAU JOE

        0

        0
      • Anti Sundal says:

        Mane ko tau yg pendengki semuanye gemuk n bontot besar tempayan?dahsyat tul ko.bontot org pun ko sanggup tgk ek.jelek dan pelik ko ni.silap la ko kalau nk hina ciptaan Tuhan.body yg cantik melentik pun boleh jd geleber.tp zmn skarg…dgn duit semua jd…bosan jenis org suka nk menunjuk.igtlah sama pd org yg x pernah ade peluang utk merasa semua tu.org lain pergi oversea lbh 5 kali setahun pun x cbuk nk update.melainkan retis2 msia yg x berape nk femes je suke nk menunjuk.wat a poor mentality.mcm la dlm kubur nnt Tuhan tanye ko g holuday kat mane n brape kali setahun.

        0

        0
      • joe jongos says:

        asal yang buruk aje ko salah kan orang gemok bontot lebar ye. Wal hal dekat page komen BN ni aku tengok ramai minah pakai tudung yang selim melim muka macam tempoyak basi yang rajin mengomen kat BN ni. Bodoh punya olang. Sedap mulut aje nak menghina orang. Yang penting fouziah gous ni lagi hot daripada ND in person. Hubby pun hensem. Kau hado!.

        0

        0
        • joe says:

          mesti kau spesis gemok buntat bontot tempayan jugak kan…sbb tu sentap semacam kat ayat aku. sian..rajin2 la exercise ye..jgn asyik nak melantak ajer….
          bodoh punya olang!

          0

          0
    • minah jambu terlajak habis says:

      elehhh free ke bayar ke janji dapat pegi tengok negeri orang kire ok la tuuu..janji laki dia berusaha dapat kn ape yg dia nk untok bawak bini gi melancong tk salah pe ..

      0

      0
    • Jes says:

      Sorry bukan dengki/jeles. LANGSUNG TAK EH. cuma MELUAT & MENYAMPAH. Si bini terlebih gedik & a gold digger too, si laki pun naik gedik & gila glam. Nuff said. It’ll be nicer if they can go low profile than this. Bukan korg je kawin oiiii

      0

      0
      • jes jeles says:

        low profile ler tu.. tak der nmpak bermegah2 pun. standard la pegi oversea mesti nk bergambar. ke ko tak pernah keluar dr rumah? silap ko pegi zoo pun posing sakan.kahkahkah.

        0

        0
      • elajb says:

        kalau kau g melancong pandai je pun kau nak upload pic.. apa lagi negara y terkenal..of coz kalau nak ambik pic kan.. lagi pun bukan dia y bukak cite, wartawa y sebok dok cerita cite dia.. y ko nak rase meluat kat dia apasal.. sakit kau nie jes… hehehe

        0

        0
    • elajb says:

      FREE PUN OK LA.. DARI KAU TAK DAPAT G.. APE PUN BESTNYA ROMANTIS G2

      0

      0
  2. Anonymous says:

    untung dapat suami kaya. sana sini boleh melancong…………

    0

    0
  3. y says:

    At least..xde lh bgambar kepala senget then 99% pakai cermin mata hitam mcm org tuuu..opsss!!

    0

    0
  4. feredea says:

    alahai bestnya kalau dapat bercuti selalu macam ni…

    0

    0
  5. ... says:

    gamabr holidays mcm ni agak bagus lah .. compare dgn che ta terliuk2 posing syok sendiri.

    0

    0
    • elajb says:

      ala tak payah cakap macam kau bagus.. suke ati la kepale dia.. kalau aku nak buat kepale seget n cium laki aku pun, ada aku kesah.. kau tu sebok n dengki je..

      0

      0
  6. TakPelikPun says:

    Menghabiskan duit laki dia je dia ni. Zuriat tak nak bagi.

    0

    0
    • amoi says:

      mulut ko mcm longkang! zuriat semua tu dari ALLAH..dia bukan tuhan nak tentukan diri dpt zuriat ke x…nnt ko or anak cucu dpt perkara gitu baru ko tahu! bab rezeki dari ALLAH, ko jgn ckp sesuka hati..dosa taw x!

      0

      0
  7. bini nara pemalas says:

    Kemesraan yang ditunjukkan oleh mereka boleh membuat sesiapa sahaja cemburu kerana jelas terpancar kasih sayang diantara mereka….BODOH PUNYA BLOGGER

    0

    0
  8. melati says:

    tgk laki dia dlm gambar not bad lah tapi bila bukak mulut ..alahaaaiiii suara kelakar

    0

    0
  9. iyeke says:

    BAPAK LELAKI NI BELI RUMAH DENGAN SIME DARBY..
    PASTU ADA DEFECT SIKIT2 MENGAMUK MACAM NAK RAK..
    ORANG BERDUIT MEMANG PERANGAI MACAM NI AGAKNYA..
    SHAME ON YOU..

    P/S: AKU RASA DORANG NI NAK BUDGET MACAM SCHA & AWAL KOT HAHAHA..SCHA & AWAL TU NAMPAK KEJE KERAS DORANG..KEJE, JOB SANA SINI..TAPI DORANG NI APA PUN TAK NAMPAK..SI PEREMPUAN NI BERLAKON NTAH KEMANA, HARAPAK NONA JELAH..SI LELAKI PLAK HARAPKAN BAPAK HAHAH

    0

    0
    • ape2 jelah says:

      cuba kena kat kau, x ngamuk? Beli rumah bukan murah2 weh.. Sepatutnya mana bleh ada defect, defect means reject item! SD tu bkn syarikat kecik nak buat/jual rumah defect. Supposed kena perfect!

      0

      0
      • ape2 jelah hongek says:

        tolonglah beli rumah setakat sejuta dua juta nak mengamuk sakan please la..selalunya orang yang mengamuk sebab rumah banyak defect ni kaum yang baru nak up jadi orang kaya, rumah pertama and etc
        defect doesn’t mean reject item hokeeehhh
        ko ingat ni kerja kilang ke?reject2 barang!!

        0

        0
        • bodoh ngko ni says:

          ko beli rumah nanti atau rumah kau duduk aku doakan ada banyak defectnya then ko akan tau lah cmne susah. moga ada kesukaran dgn pihak developer plak masa nk repair tu.amin

          0

          0
  10. mad says:

    malas nak tgk atis2 menunjuk2.kebahgiaan..over rasanya..bila rmh tangga retak, tgh bercinta, susah naj ngaku.sorok sorok sakan.

    0

    0
    • elajb says:

      mad – dia tak menunjuk pun, wartawa y ambik gamba dia time melancong so dekat cnie awak dah faham belum? kalau awak y melancong tak ambik gamba ke???
      mesti tak penah g shopping, bercuti, sebab tu marah sgt diorang nie ambik gamba..

      0

      0
  11. anon says:

    Hmm….artis2 skrg ni mcm berlumba2 menunjuk2 gih makan angin overseas. Org biasa2 yg bkn artis berjalan lbh dari dia org ni tapi dah bkn artis. Aku pun dah berjalan banyak tempat kat US & europe tapi nak ditayang kat sape or mana sb bkn artis.

    0

    0
  12. anon says:

    hai mentaliti artis malaisial tak hais2 menunjuk……………

    0

    0
  13. Queen Aurora says:

    Her husband looks handsome in the third picture hehehe…. only the third pic OK

    0

    0
  14. Linzy Longkang says:

    gi bercuti rombongan cik kiah ker upanya patutlah Nampak seme melayu kat belakang pic tuh mcm kat KL jekkkk

    0

    0
  15. pinklady says:

    budapest nie kat negara mana? langkawi ke?

    0

    0
  16. Saerah says:

    Gambar last – mast saleh tu hansemlah dia sengeh.

    0

    0
  17. Lendut says:

    dia memang tengah pregnant lah
    belum announce je lagi. awal lagi.

    0

    0
  18. ntah says:

    apaaaaa la mslh2 org yg komen2 ni.. smua nk condemn je.. ni la pangai org melayu.. klo ada yg up2, usaha stgh mati nk tarik kasi jatuh.. berubah la wei.. lantakla dia nk becuti kt mana pn.. duit dorg.. ada dorg mntk duit kt korg ke?xde kn.. get a life la people.. nmpk sgt perangai mendengki tu.. huh..

    0

    0
  19. mimi says:

    Teringin nye ..tpi ukur baju bdan sndiri ler tak mampu huhu…..xper tumpang happy tgok depa ni pun cukup ..aku pun dah satu dunia tp dlm mimpi la..hihi betul!!
    macam real wooo…hahahahah….mmpu depa takpalah…

    0

    0
  20. meooooon says:

    AKU PELIK LA….ARTIS2 DARI ZAMAN DULU SAMPAI LA NIE……. KALAU PI HOLIDAY TU……MCM MENUNJUK2 POST GAMBAQ….PI BUAT UMARAH N MEKAH PUN DAH MACAM BERCUTI DAH DEPA NIE…. BERGAYA SAKAN TANGKAP GAMBAQ TUNJUK KAT PUBLIC….. TIME TENGAH HOT N LAKU MACAM NIE DAN SIHAT WALAFIAT NIE….PUNYA LA SAKAN DOK MENUNJUK KEMEWAHAN DEPA…PAKAI KETA MEWAH…UMAH BESAQ….HOLIDAY KAT LUAQ NEGARA…. TAPI BILA TIME DEPA SAKIT……. DUIT PEMINAT JUGAK YG DEPA RAIH SIMPATI..SANA SINI MINTA EHSAN DERMA DR PEMINAT….DAH ADA PUN CONTOH ARTIS2 LAMA YANG DOK MINTA SIMPATI DUIT PEMINAT…. SIMPAN2 N MENABUNG LA SIKIT……INGAT MASA SAKIT JUGA….. TAK PUN KALU BANYAK SANGAT DUIT TU SEDEKAHKAN LA PADA PEMINAT YG MEMERLUKAN…. NIE….ALAHAI..PERANGAI DEMAND TAK HABIS2….BELI BRAG BRANDED HARGA SEMUA 1K KEATAS… NAK SEDEKAH KAT TABUNG SURAU PUN SILAP2 RM 10 HINGGIT JER KOT….
    AKU TAK JELOUS… AKU TAK DENGKI…. TAPI AKU DOK PERATI JER DEPA -DEPA YANG BERGELAR ARTIS NIE…… MUDAH LUPA DIRI….

    0

    0