Written by Bella | January 21st, 2016

Umum mengetahui bahawa Hanis Zalikha kini sedang hamil anak pertamanya bersama suami tercinta, Hairul Azreen. Pengumuman tersebut dibuat oleh Hairul ketika pasangan ini menunaikan ibadah Umrah di Mekah.

Bagi menceriakan lagi mood Hanis , Hairul telah membawa isteri tercinta beliau bercuti di Korea bersama beberapa lagi rakan mereka. Mereka berdua tampak sungguh manis dan cukup bahagia menerusi beberapa foto yang dikongsikan oleh Hairul dan  Hanis sendiri melalui Instagram mereka.

Melalui satu foto yang dikongsikan, baby bump Hanis sudah mula kelihatan.

Jom kita layan 12 lagi foto baby moon Hanis dan Hairul dengan membaca entri ini sepenuhnya.

83 responses to (13 FOTO) Baby Moon Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Di Korea

  1. Sandara says:

    Banyak betul duit si hairul nie..madah pi jalan je.nak kata selalu kuar tv x gakkk.

    0

    0
    • saodah says:

      Org x berjalan sebab sejuk. Tiket murah. Artis Msia je yg jalan. Dapat diskaun flight musin sejuk. Tu la pasal…

      0

      0
      • Leha says:

        Setakat berjalan tengok kucing…siapa pon mampu. Tak heran pon. Kot la ko berjalan lepas tu duduk kt Ritz Hotel ke…Shangri la ke…Bayan Tree ke? Ni tak..ala2 makan sate tepi jalan. Whoppps!

        0

        0
      • Idayu says:

        yg aku perasan retis msia berjalan waktu sejuk. sbb tiket murah. korang tengok time bulan may-ogos. retis msia jarang makan angin. sbb flight dah mahal. nampak x taktik diaorang???

        0

        0
        • Alahai says:

          Di Msia nampk kucing pun x teringin nk pandang tpi bila gi Korea kucing gemok pun bik gambar masok insta…

          0

          0
        • Senyum Kambeng says:

          Sejuk sedap pelok laki…maklomlah kt mesia ni al nino. Ketiak laki bau masam.

          0

          0
        • Minah Jambu Kaki Berbulu says:

          Diaorang x pernak rasa sejuk. Waktu kecil mak bapak x mampu. Paling sejuk Frasers Hill je pernah pergi. Tu la pasal….

          0

          0
        • Anonymous says:

          orang jarang berjalan May-Ogos tu sebb bulan tu dekat dgn bulan puasa..bulan puasa org xpegi oversea selalunya.

          0

          0
        • Anonymous says:

          artis malaysia..london, paris, tokyo, bali…xde tempat lain ke dlm dunia ni.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Dia kan menang game show kat Afrika tu dulu…

      0

      0
    • Mata2 says:

      Korang perasan tak, artis2 msia kalu gi overseas tak tunjuk hotel dan flight. sebabnya duduk hotel budget murah, naik flight ekonomi mcm che ta….huhuhu

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Nyampah lelaki melayu nk buat2 fesyen hip hop…eee

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Artis xde job kerap berjalan..

    0

    0
    • damai says:

      hello mrk x harap job berlakon, mrk ada own business, online lain, he has well planned his own masa depan tanpa kecoh2. U dont know the couple so keep quiet, mandai2 aja nak ckp

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Preggy patutnya x baik naik flight…

    0

    0
  5. cun says:

    Next story plssssss….

    0

    0
  6. mak enon says:

    sweet nye lahai.. take care hanis..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    -___-

    0

    0
  8. Mat KimK says:

    Dah ada anak esok, contohi Yusry & Lisa. Jgn dedahkan anak ke populariti.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Menguapppp

    0

    0
  10. Ansan korea says:

    Woit tiket flight time winter lah mahal….dohhh….

    0

    0
  11. ewww says:

    dengki nau korang ni.pndek kta,time tket murah ke mhl,korang xp jugek kennn.muahaha

    0

    0
  12. hairul says:

    Pergi overse\ duduk hotel murah adalah langkah yg bijak n dpt berjimat. buat apa perabih kt hotel mahal2.. padahal utk tidur je pun

    0

    0
    • Anonymous says:

      Alaaa, artis…kalau mampu dah lama masuk instagram tunjuk segala sabun berus gigi dlm bilik hotel. Sebab mahal, duduk la hotel2 x bernama. Lepas tu fefeeling Kim Kardashian dan Kanye West.

      0

      0
  13. narakimak says:

    Buto la Nara kimak

    0

    0
  14. bukan peminat depa says:

    Dalam banyak2 season, season winterlah makan duit banyak.. baju jea dah berlayer belum tambah boot.. stokin khas bagai..

    0

    0
    • Schah says:

      Beli kt sana murah. Yg ko bodoh beli di msia saper suruh…

      0

      0
      • hmmm says:

        pastu bodoh sampai situ sejuk nak mampus baru terhegeh nak beli windbreaker wintercoat long john bagai, kalau jual kat airport pun kau ingat murah.

        aku tau la kau dengki nak menang kat kau,tapi bagi la cadangan bernas sikit, simpan sikit tak cerdik tu

        0

        0
  15. Lara says:

    I salute orang yang suka travel, tak kisah la naik ekonomi tidur macam sardin pun.. yang penting go out see people see places, tak la ngadap blog gosip 24jam tunggu nak maki retis jer kan (tuju diri sendiri ni). However, I kureng suka la ngan pasangan ni since I ternampak ig mak pompuan ni being such a bitch. opssss, mak punya hal, anak menantu dapat nama.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    aq rsa tiket bila2 msa last minit booking mmg mhal esp during ank cuti skol ,tak tau klu awl booking or time promo tuh y murah..tapi klu ada rezeki y not slagi ada kesihatan tuk jln2..klu cuma g satu tmpt n dok hotel n masuk2 shopping mall,wat for adventure lh…big walk p many2 place kt negeri tu

    0

    0
  17. kelibat says:

    tak bawa bag plastic amik gambar ckp tak ada duit. up gambar barang dgn itu ini ckp berlagak. ingat langit la apa la. u guys ni ada sakit kt otak kot. sakit pula hati serba tak kena. klu letak duduk mana pun ckp membazir mesti ckp simpan utk anak. arghhhhhh stress la bnyk betul perfect

    0

    0
    • mamaiman says:

      yang selalu tak puashati ngan orang adalah orang yg hatinya sakit
      artis makan angin luar negara kata berlagak
      makan angin dlm negeri kata tak mampu
      tak tunjuk tiket n hotel kata tak mampu
      tunjuk kata tunjuk kaya plk

      nampak sangat mentaliti low class

      korang pun klu makan angin /bercuti akan upload kat media sosial

      cuma kita korang bkn retiss
      stkt pengomen beautiful nara
      sape nak kesah

      hanis n hairul ni tk pernah kacau org
      pun kena kutuk mcm2 jgk

      semoga jodoh kekal hingga jannah

      0

      0
  18. Anonymous says:

    most of the time tgk hanis update spend time dgn her own family,ke iols ade terlepas pandang hanis ber-holiday dgn parents hairul?lepak rumah mertua?
    makan ramai2,dinner ramai2 selalu nampak family hanis sahaja.

    0

    0
  19. Kah says:

    Diorang ni ada personal photographer macam che ta jugak ke ?

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ada duit baik p tanah suci… allahualam

    0

    0
  21. cakenis kepala hotak says:

    perasan famous….. overrrr!!!!

    0

    0
  22. visitor says:

    Guys atleast mereka masih mampu merasa jejak tanah negara asing doh.. takde lah banyak kecoh dengan hal lain bagai.. wuhuu kalau saye, ofcos lah nak amek picture sana sini.. hahha

    0

    0
  23. moi says:

    Apa ke boyan gaya si Hairul ni. Hancur!

    0

    0
  24. kenari says:

    ooo mcm ni pula komen2 orang melayu di malaysia……

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Wannabe sgt dua2 ekor ni. Duit mcm ada 10 juta lagaknya!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Lawak komen korang. Tapi ada kebenarannya!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Dasyat komen2 korang. Sungguh terperinci….naik kelas ekonomi pun tahu. Hahaha

    0

    0
  28. shaz says:

    dia berduit bukan sebab berlakon. sebab menang pastu guna duit tu bukak bsnes. 1 studio. ala ala hospital utk org sewa. padahal bukan hospital betol pun. guna studio hairul lah tu. . hanez pun ada bsnes tudung sndri kan. rezeki masing2 Alhamdulillah. lepas ne siapa tahu rezeki kita lagi merasa smua tu. janji ada usaha dan buang sikap dengki. ;)

    0

    0
  29. Anonymous says:

    boring….gambar xde yg menarik.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    suara cam kuda belang nak mengawan …

    0

    0
  31. Lidah normal says:

    Sape perasan laki bini ni lidah pendek? Yg pempuan tu bila bercakap dah mcm senak perut sesak nafas sebab nak cover lidah pendek die tu.. Laki die pn sme lidah pendek. Huhu

    0

    0
  32. bedah kuih koci says:

    amboih la…. nmpk sgt ramai yg busuk hati komen kat sini. pantang tgk org lebih sikit, mula la nak keji mcm2. dah2 la tu weh. korang kalu x mampu nak pegi jalan2 mcm diorg tu, duduk umah baca gosip artis diam2 smbil makan megi dah le. takyah la nak tunjuk sgt iri hati korang tu. kalau pun diorang artis, bukannya mesti naik flight 1st class, duduk hotel mahal. tu berlebih2 namanya. kang korang kutuk diorang berlagak lak

    0

    0
  33. miss whatever says:

    diorang bukan ke mmg dh pergi maldives. duduk hotel mewah. biarlah org ada duit. hehe.

    0

    0
    • Lols says:

      huhuhu drg honeymoon mmg kat tmpat yg artis mesia jarang pergi.. rasanya mcm drg pi bora-bora. Itu pun masih ada gak yg komen drg ni tak berduit… adoyai ramai pendengki :D

      0

      0
  34. sukati aku says:

    amboi, bukan main lagi nak kutuk orang, suka hati la diaorang nak pergi mane. bukan guna duit korang pun. dah tahun 2016 pun hati masih busuk. ingatkan dah tinggal dekat 2015.

    0

    0
  35. Quputeh says:

    kecoh la korang..dengki lettew. sukahati dorang la nk p bercuti mana, naik ape, duduk mana, musim ape ke. bsg2 kat sini dorg lepas jugak p sana sini. ko hado ? HAHAHAA…dengki x abes2. pasal laki dia banyak duet la dapat p jalan sana sini. kalau xde duet xsampai la ke korea tu derrrr !!!

    0

    0
  36. kayu says:

    cermin mata hairul azreen ditaja oleh watson nyambek

    0

    0