Written by serenity | October 19th, 2011

Tak tahu apa yang menyemarakkan kemarahan Adda, tetapi dia telah mengeluarkan kata-kata agak kasar juga pada Mamat Sepah di Twitter malam tadi. Jangan-jangan Mamat hendak balik semula kepada Adda selepas ‘berpisah’ dengan Fida melalui media?

Dan kita dapat lihat Abang Nas Terjah Melodi juga ada tweet pada Adda. Mungkin ada kisah Adda dan Mamat di Melodi hujung minggu ini? Speku jangan tak speku.

Rakan kami di RotiKaya juga ada mengeluarkan cerita tetang Mamat yang lari dan tidak menghabiskan penggambaran sebuah drama kerana menerima tawaran berlakon dengan drama lain. Kalau begini, memang menyusahkan produksi dan patutlah Jepp dan Shuib memisahkan diri mereka dari Mamat, tak gitu?

***

Kolam selalunya dilakukan untuk menggalakkan keharmonian dan keuntungan kepada sesebuah isi rumah. Dekorasi kolam lazimnya dilakukan kaum perempuan menggunakan beras putih dan bijirin yang diwarnakan berwarna-warni dan biasanya menjadi simbol selamat datang dan kegembiraan menyambut hari perayaan terutamanya perayaan Cahaya- Deepavali.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, jom kita ke The Curve, Damansara pada 22 & 23 Oktober ini untuk Pesta Kolam Antarabangsa. Tel : 03 – 5510 2664 / 2791 (JKKN Selangor). Budaya 1Malaysia yang terindah untuk anda!

101 responses to Adda Mengamuk Dengan Mamat Sepah (Lagi)?

  1. lalala~ says:

    hahaha.. macam2 hallah ko nie mamat.. kontroversi xabih2.. bila nak tamat citer ko nie.. naik bosan dah aku nie.. huh!!!

    0

    0
    • Pena Biru says:

      betul2x, bosan 2x…

      0

      0
      • selitone Cold says:

        Kalau memandang dari sudut aku, mujur si Mamat tidak jadi dengan wanita ini, MEROYAN SEBELUM MASANYA… hahaha!

        0

        0
        • hah sempottt~ says:

          da tak betol gaknye si mamat ni…

          0

          0
        • Adda says:

          Hello…dia nak trnbcklah…dulu cakap org mcm2. nak habiskan duit dia bagai, tak pakai tudung ahli neraka. sekarang dah meroyan nak sambung balik. ingat org bodoh mcm dia ke…

          0

          0
        • serenity says:

          Ini memang Adda ke? Kalau ada apa2 statement nak buat, hubungi saya di @serenity_bnara di twitter. Nanti saya boleh buatkan artikel Adda.

          0

          0
        • LOLIPOPKON says:

          eh mulut pompuan ni.. mcm gud2 je kan.. rase padan sgt lah ko ngan si mamat tu.. perangai mcm………. jwb lh sendiri..

          0

          0
      • mektiii says:

        Walaupun mamat bersalah tp adda tk patut cakap mamat tuu ‘beruk’ atau ‘monyet’. Satu malaysia dah tahu mamat punya silap dan saya rasa tak perlulah adda nak cakap mamat mcmnie lg. Ke adda nak cari publisiti murahan?

        0

        0
        • honey says:

          agreed…jgn la sama kan manusia ngan binatang…kita ni pun lum tentu baik sgt…knpa la artis suka sgt publish masalah peribadi kat tweet…??? :(

          0

          0
      • semalam. says:

        beruk beruk pun, ko pernah jadi awek dia! #TakSokongSapa2

        0

        0
    • Suci says:

      MALAS..BENCI…SAKIT HATI BILA CITER PASAL MAMAT KT SINI ..

      0

      0
    • d says:

      getting tired of this issue.

      0

      0
    • ulatbulu says:

      bahayanya mulut pompuan nie…dah macam mak bedah kampong…..dari sudut lain, cari isteri dari segi agamanya

      0

      0
      • sarah_nina says:

        betul2x.. setuju dengan ulatbulu..

        aku walaupun tak suka mamat..
        tapi perempuan ni bahasa tu cubalah elok sikit..
        ini menggelarkan diri orang lain tu monyet… ish.. tak baik tau… kalau dia buat macam ini kan dah memalukan diri sendiri…ish..ish..

        0

        0
    • adik2 says:

      adik baru berusia 8 tahun.adik rasa mamat ni patut tumpu kat keja dia.adik mmg suka filem2 arahan abg mamat ni. Adik rasa kalau dia amik adda ni belakon ok gak.

      0

      0
      • wawa says:

        nie lari tajuk ke hape nie???mamat mane yg adik2 mksdkan nie??hayyyiiiyoooooo…..

        0

        0
      • huh says:

        adik. umo 8 taun, g bace buku la. bukak blog gosip artis wat kejadahnya. dah tu, melalut plak.

        0

        0
        • walawey says:

          aku lempang laju2 gak budak ni.. ni bukan abg mamat khalid la.. ni mesti kes mak or kakak lupe nak tutp lptop pas bc BN ni..

          0

          0
  2. toblerone says:

    tak habis2 lagi.. errmmm

    0

    0
  3. lalala~ says:

    bosan weehhh… citer mamat xabih2..

    0

    0
  4. saya ok jer! says:

    ahh boring la. adda ko pun tak femes mana. lagi mau kecoh. all MORON!

    0

    0
  5. frinses says:

    walaupun mamat salah n xtau la apa yg dia buat pd adda..adda pn kna la jaga ‘mulut lidah’nyer…muka ja lawa tp tulis kt tweet macam tutttttt……

    “BAHASA JIWA BANGSA”

    sekian..

    0

    0
  6. rooney macaroni says:

    apsal adda ni..aku tengok mamat x kutuk dia apa2 pun kat tweet…meroyan ke ape ni..huhu

    0

    0
  7. bukan nama sebenar says:

    betina mcm adda tak layak buat bini. mulut cam taek..hahah dulu time bercinta ngan mamat tak der lak kata muka mamat mcm beruk. Agaknya tak dapat merasa duit juara RL mamat ler tuh..tuiii la…

    0

    0
  8. rooney macaroni says:

    apsal adda ni..aku tengok mamat x kutuk dia apa2 pun kat tweet…meroyan ke ape ni..huhu.

    0

    0
  9. si sepet says:

    GILER TALAK KAH ITEW????HAHAHAHAHA

    0

    0
  10. nik says:

    mamat susah nak mengaku salah dia,,,

    tapi banyak salah dia yang orang leh nampak,,,

    lebih baik mintak maaf je dari n salah2kan orang lain…

    rasanya mamat ni lagi banyak orang yang BENCI dari peminat dia…..

    0

    0
    • almondlondon says:

      Excuse, tapi si Mamat ni ada peminat ke? Hahaha, kalau ada memang aku terkejutlah.

      0

      0
    • kamariah says:

      saye sk bc komen anda NIK….sye tdk mengikut perkembangan perkara ini dn saye jg bkn tdk mengikuti langsung perkara ini…slm yg saye tahu mamat tdk pernah tidak mengaku salah cth plg baik adlah masalah die dgn fida die sndri ingin minta maaf dgn fida dn ingin berjumpe direct dgn fida tp siapa yg tak mahu di situ sye nmpk keikhlasan mamat wlupun org ckp die buat baik krn ingin menutup kesalahannya…menutup dgn tdk mengaku salah adlah perkara yg berbeza menutup adlah ingin memperbtlkan keadaan atau kesilapannya tdk mengaku itu mmg terus direct die ckp bkn slh die anda dpt lht x perbezaannye….ini krn ramai yg tdk sk drpd sk pd mamat pd saye mamat dn kita hanya lah manusia biasa yg tdk terleps dr melakukan kesilapan…dn ini tak bermakna saye kate jep ke shuib ke adda ke x btl inilah dunia bl ade org hentam kite org lain mengambil kesempatan utk jth dn trs jthkan lg ingat la klu kite ttp periuk nasi org suatu hr nanti kite akan rs ape yg org lain rasa….dgn ini saye ingin mohon maaf pd EN NIK jk saye terkasar bahasa dgn anda…..renung2kanlah krn muhasabah dr itu lbh baik dr kita bising2…

      0

      0
      • TeruteruBozu says:

        tak ikuti nk komen plak… hampeh jer.

        0

        0
        • kamariah says:

          “TeruteruBozu” ingin sye memperbtlkan kenyataan anda “tak ikuti nk komen plak… hampeh jer..” seharusnya anda bc btl2 yg di atas skali sye ade menulis “sye tdk mengikut perkembangan perkara ini dn saye jg bkn tdk mengikuti langsung perkara ini” anda seharusnya membaca dgn teliti….skali lg saye mhn maaf jk sye slh…..

          0

          0
        • cat says:

          poyo seh ko ni kamariah..bajet alim…

          0

          0
      • RedRuby says:

        Panjangnye komen…susah nk bace ayat sms..huhu..

        0

        0
        • kamariah says:

          pd cat…saye bkn nk bajet alim tp saye ckp atas ape yg saye pk dn ini pndpt saye..kite x mengenali ant satu sm lain anda rs patut ke atau layak ke anda ckp bgtu pd sye jika anda rs anda layak maka anda menganggap dr anda terlalu bgs….

          0

          0
      • sharifah says:

        DISLIKE

        0

        0
      • TeruTerukBozu says:

        Ap kau tlis ni… ak x phm….. kalo nk taip sms takpe la jugak nk save space….. apala…..

        0

        0
  11. ilikesepahtue says:

    tukar citer org lain lah pulak.. asik2 citer dorg je.. boring la bace gossip2 murahan mcm nih.. hahahahaha…

    0

    0
  12. MIE says:

    sebelum kes nie…serius x kenal sapa pun adda nie…. skrng terus jadi sebutan smapi malas dh nk baca… wlpun marah pun x pyh larr ckp smapi mcm 2…..diam 2 lebih baik….sbb bila orng baca tulisan dia hnya akn menimbulkan tanggapan yg buruk orng pda dia ja…so lebih baik diam la…cari la populariti ngn cara yg lain…sbb dngn cra nie akn buat orng makin x suka k…contoh mcm kes gambit….nk tngk dia berlakon pun x teringgin bila dia bt perangai mcm 2…so pk2 la…nama adda akn hot time nie ja..lps nie orng lupa trus…..

    0

    0
  13. Peminat Jep Sepah says:

    Buat adda, henti-hentikanlah publisiti murahan awak tu.
    Masa dengan Butterfly dulu pun tak terkenal mana tak payah nak timbulkan kontroversi murahan dengan harapan awak akan jadi famous. Sangat tidak bagus ok.

    Beside apa pun yang mamat pernah buat masa dengan awak biarkan berlalu.

    take it for granted.
    Biarkan jadi memori dan batu sempadan kehidupan awak selepas ini.

    0

    0
  14. mak temah sebelah rumah says:

    ntahla…xtau ape yang jadi belakang kisah diorang ni…cuma si perempuan ni kenapa nak tweet bahasa yang macam sgt…budget mcm ko hot sgt la..or nak tarik perhatian supaya orang simpati?kalau marah pon lebih baik luahkan dengan bahasa kiasan yg lembut tapi menusuk ke jantung tuh…

    0

    0
  15. mersiq says:

    artis skarang tk pandai nk jaga diri… suka dedah perangai.. klu tk suka ckp ja tk suka… tk ya nk samakn dgn binatang.. bt cam nie dh mburukkn diri sndiri.. t klu di tanya kt TV buat muka innocent, mcm baekkkk ja.. tp dlm facebook, twitter dh maki2 org.. klu ya pun tk nk hipokrit tp jgn buat mcm tk da iman..

    0

    0
  16. langkah mayatnya dulu!!! says:

    adoiii……klu ya pn mrh, x yah la smpi mnggelar manusia dgn binatang, not nice la. x pyh la smpi menghina-hina, kta ni hamba Allah, sma je berasal dr tanah n air mani. mamat aku x minat, adda ni pla aku x kenal, so…..bawa-bawalah bersabar ;)

    0

    0
  17. mimi says:

    siyes cakap…adda nie nak publisiti murahan la gamaknye….alahai mulut adda nie mcm longkang…..

    0

    0
  18. TeruteruBozu says:

    kalo yer pun Mamat kot serang ko melalui sms ke(sbb die x taknak cmnilaa org capture ape yg dier ckp then siar dlm internet), ko x yah laa nk reply dier kt twitter. Sebab yg nmpak burukknyer nnt ko. Itulaa agenda mamat….

    haihlaa perempuan, cuber jadi bijak mengawal emosi dan harga diri sket. Jangan ikutkan sgt rasa hati tu smpai diri sndiri je yg nnt terjerut…

    0

    0
  19. kesengalanku terserlah says:

    time b’cnte sumenye indah, kentut pn bau wangi jek..
    bl da cmni, mulela nk b’perang cne cni..
    mmg ape yg adda kne truk, tp s’pttnye adda knela b’sbr.
    kn sbr tu spruh dri iman..
    prcyela, ape yg mamat wt tu akn kne blek kow2 nye kt die..
    yg Atas tu Maha Adil kn? so, be patient darl..

    0

    0
  20. Mawarnis says:

    Banyak pahala mamat. Org sekarang nampak buruk mamat jer. 1 kesilapan akan menutup 1000 kebaikan yang pernah dilakukan. Lumrah selagi bergelar manusia..kalau bergelar mayat tak tahu lah…

    0

    0
  21. fasha cantek says:

    adda ni ngape ltak gmbr x pakai tudung?bkn ke die dh bertudung? hurmmm…confuse daa….hipokrit! suke nk publisiti murahannnn

    0

    0
  22. Reena says:

    Dah lah takde pakej, perangai lak out..sendiri mau ingat la..

    0

    0
  23. FASHA SENDAT says:

    SETAHU AKU POMPUAN NI DAH PAKAI TUDUNG KAN??KAT TWEETER TAK PAKAI LAK..NAK GLAMER N SIMPATI LA TU KONON LEPAS PUTUS NGAN MAMAT PAKAI TUDUNG NAMPAK BAIK…HATUIIIII LA LU !!

    0

    0
  24. jimmy says:

    hahaha klakar aku bace komen2 korang sume nie…sbelum ni post2 yg BN kluarkan bkn main korang ckp mamat tu cam monyet,,beruk,,hantu gigi,,ntah ape2 ntah..cbe korang bace balik komen2 pasal mamat sebelum ni… skrang adda sendri yg ckp macam nie.. korang plak yg xpuas ati…ckp xbaik la ..menyamakan dgn binatang la….cam nie r manusia…hampeh..cakap xserupe bikin…monyet pn comel ape..drpd b**i…

    0

    0
    • langkah mayatnya dulu!!! says:

      sapa kata monyet x comel??? mmg comel pn, bkn stakat monyet….tapir, panda & lain2 pn comel apa ;) cuma utk menyamakan manusia yg berakal dgn binatang yg x berakal adalah x wajar bro. bkn stakat adda, org2 lain yg sblm ni (menurut kata c JIMMY ni) prnh menyamakn mamat dgn binatang adalah x wajar sama sekali. Allah kurniakn kita dgn akal yg mana binatang x…..so fikir2 la sblm komen okay ;-)

      0

      0
      • jimmy says:

        LMD: aku bkn ape..bile aku bace komen2 dieorg nie..ade name2 yg familiar yg sebelum ni kutuk mamat beriye..tup2 bile adda ckp mamat mcm monyet,org yg kutuk mamat ni la yg blagak bagus,baru ingat Allah..baru ingat hukum hakam..jgn ckp sbelum post komen kne pikir..nk kentut pn kne pikir bro…so sape yg kne pikir n belek2 balik post2 sebelum nie…

        0

        0
    • lulu says:

      tahu tape .biasela org yg sllu pk drinya btol .kuman di seberang nampak, gajah dpn mata tak nmpk . they’re all innocent u noe . naif . konon2la. time derng mengutuk tape.hipo je msg2

      0

      0
  25. direct heat says:

    sape yang p sebarkan tweet c adda n.. dia pun tah tau ke idak tweet dia masuk post beautifulnara nih…
    pape pun kan.. udah2 le mamat.. ari tu elok2 kapel ngan c adda, sibuk nak break… pulak fida lari, terhegeh2 nak adda balik.. kalau aku jd adda, tak hingin la lelaki gni.. ada jaminan yang dia takkan buat balik?

    0

    0
  26. budaq gaox says:

    Ko PIIKKKEERRRR LHA SEnDiRrRrI……mcm2 lumrah lha c’mamat ni, kjp2 c’ADDA ni,. . Pas 2 c’FIDA, ni balik g ke c’ADDA, ish!! btul konTROVERSI. . . .UHhrrrrrr. . . .

    0

    0
  27. hehehe says:

    pd aku lar kalo yer pun mrh sgt jgn sampai mengeluarkan kata yg kesat kat tweet or fb or ape2 jer lar…coz tu yg melambangkan maruah n personaliti seseorg…kalo dah kata yg kasar2 tentu memberi tanggapan negatif pd org lain ke atas diri individu itu sendiri…jgn sampai org kt arap muka jer cantik tp perangai teruk nak mampus…

    0

    0
  28. hanipelangi says:

    minah nie bukan kata da bertudung ke ri tu?? nie pesal twitter free hair g nie?? adoi..nie yg xberkenan nie..

    0

    0
  29. memiwa says:

    si adda ni sape sbnarnye…konpom cari publisiti utk dikenali…tk best laa adda ko femes melalui publisiti2 murahan cmnie…org pun tk salute..lagi org nympah adelahh..tkpun ko biarkan jelaa kt si mamat tu…

    0

    0
  30. Bro 10 Inci says:

    heh mamat biol bodoh, adda pon biol bodoh… 2×5 jek 2 ekor nih.. blah la lu org…

    0

    0
  31. Dauspozi says:

    Mencapub betei si Adda ni…

    0

    0
  32. mika mika says:

    dah mamat tu mcm beruk…ko nk jugak dolu dolu kan… masa becinta berok pun hensem..haishhh

    0

    0
  33. minyak cap kapak says:

    hahahahhaha…mamat yang meroyan..nak kat adda balik kot..tak malu….

    0

    0
  34. cikyana says:

    tak baik menyamakan manusia dengan haiwan bila marah..

    bawa2 mengucap.. Allah tak minta manusia merendah2kan ciptaanNYA..

    Ya Allah berikanlah petunjuk kepada mereka.

    0

    0
  35. rarara says:

    dah muak..lepas 1 demi 1 kuar kenyataan sal isu ni..sekarang aku rasa mcm ada org sengaja nk jatuhkan mamat pulak…adda dah menghina kejadian Allah swt..mamat tu manusia jgn la samakan dia dgn beruk atau monyet…simpati dgn mamat sbb dia sorang kena hentam..padahal isu bknnya besar sgt pun..org sekeliling je yg kecoh lebih….setiap org pernah melakukan kesilapan, memaafkan jalan terbaik…dan kepada mamat, kalau betol semua yg dikatakan, berubah la ke arah kebaikan, klau x betol, hurrmm mulut org bukannya kita boleh tutup, serah je padaNya…

    0

    0
  36. kaki kasut says:

    butterfly tu geng aper. aper lagu nyer ….fofuler ker ngeh ngeh ngeh

    0

    0
  37. jane says:

    haiyaaaa…ini entry adda, mamat, fida manyak boring…kasi XXXXXXXXX….

    0

    0
  38. Beta Draconis says:

    hahaha..den dah boring, muak, bosan, nak muntah hijau pon ada baca alkisah si mamat nie.. haha..asyik2 fida mamat..mamat fida…adda mamat…senang ceriter TAMMAT

    0

    0
  39. wawa says:

    adess…adda nie da btudong..pangai cam uh..same kan ngan monyet…
    aq rase tanpe gossip dye ngan mamat nie..
    aq tatau dye wujud

    0

    0
    • adda ngada2 says:

      betullah wawa…adda ni perangai cam hamj****h

      mcm lah dia baik sgt…..nk kutuk2 mamat..kalau xsuka sudahlah..xyah nk maki2 mamat…

      perempuan mcm ni memang xlayak dibuat isteri….

      0

      0
  40. sundal adda says:

    adda betina sundal birah ngelitis bohsia…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      adda ni pn satu pandai2 je gelar kn mamat tu macm monyet ! nanti kau satu hari nanti tuhan kasi kau laki yg perot nye boncit gemok pendek baru padan ngan muka kau ! tu jam baru kau tau orang yg selama ni yg kau panggil monyet sbenar nye hensem !!!!!

      0

      0
  41. bebe says:

    monyet 2 pon bekas pakwe ko jugek…

    0

    0
  42. Adda tak malu says:

    Aku tak rasa pun mamat tu ade cari gado ngn si adda ni .
    Cuba korg bukak twitter Adda , then kau tengok . Dia tetibaa je maki mamat pastu mamat balas” @adda_butterfly aiyyyyoooo datin…..nape memarah ni????” Nampak sgt cam si adda tu yg lelebih . and cer korg baca tweet adda ngn fida ? TAK PELIK KE ? :)

    0

    0
  43. ngadap papan itam says:

    betul!betul!betul!betul!….

    wa sokong lu..

    0

    0
  44. mamamia says:

    adda ko cakap jelah kat satu malaysia yang ko nak kat mamat tu lagi..ko still cintan dia lagi..mamat pun tgh single di dumbkan oleh tuttt ape salahnye dari ko marah 2 dia cakap dia beruk. hmm

    0

    0
  45. hmmm says:

    aahh.. nayampah aku c ngan adda nie..ko ngan c mamat n fida sama jer.sibuk nak menyalak….yang dah tu,dahla..ker ko nak lg c mamat tue?kalo nak lg …ckp jerla…c mamat tu single skunk nie…~

    0

    0
  46. SaO says:

    dahsyat gak mulut minah ni…agak2la wei, awak ngan mamat tu sama jer perangai sbnrnya. 2kali5. fida pun sama gak. smuanya hipokrit! apalah artis skarang ni, baru naik suam2 kuku jek dh mroyan..

    0

    0
  47. tertipu says:

    punyelah gua semangat nak baca cite ni sampai habis. last-last hujung sentence cite pasal kolum depavali. bang nara, nak iklan buatlah dekat ruangan khas..

    0

    0
  48. pape je says:

    ape seyh pmpn nie meroyan la plak…biar la mamat ngn idup die(xbackup mamat ye.hrp mklum.)ckup2 la aibkan org..ko ckp die monyet..xbaik cmtu..mcm la ko tu perfect sgt…artis yg bcerai pon xde la kecoh sgt..stkt 1 2 minggu jer cerita..yg ko tah sape2..ko pnye citer dh berminggu2..ko nk cri publisity murah ker???
    sudah2 la ye..aku muak bace citer korg nie..

    0

    0
  49. aku kesah? says:

    dah2 la tu adda..apa yg ko x puas hati,ko ckp nga mamat face to face..xpayah nak kecoh satu malaya..dulu bercinta bagai nak rak,kentut dia pun ko cakap wangi..skrg ko sumpah seranah die pehal..aku pun x minat mamat..tp fair ke asyik dia je kena..dia pun mengaku salah dia..better problem ko nga dia settle la scr private xperlu publisiti2 ni..jgn menjatuhkan org lain nti lagi teruk ko terjatuh..mamat salah,lupe diri nati die sedar lah 2..kte ni manusia xlepas dr salah silap..ko 2 pun aku dgr dah pakai tdung..2 gmbar kt tweet 2 thn bila pye?xreti2 nk tkr..xpaham lah aku artis ni..pelik2 bagai..moralnye adda jgn nti org lain ilang respect pd ko atas sikap ko sendiri..dan pada mamat..renung2 kan dan fikir lah ape terjadi ni krn ape puncenya..yg baik datang dr Dia,yg buruk dr diri kte sendiri..so,ko fkir lah arah tuju hdp ko k..smga ko bngunlah dari dunia khayalan ciptaan ko sendiri 2..

    0

    0
  50. ushaline... says:

    no wonder lah mamat post pic yg nmpk rmbut si adda ni..ppuan ni pn x bpe beres gak..mulut tungkik..mcm 2 ke perangai org yg ada pelajaran???

    0

    0
  51. meeradriana says:

    hahaha..
    kesiannye mamat..
    xkan dah ludah nk jilat balik kot..lalalalala~~~

    0

    0
  52. suppaman says:

    Apsal minah ni marah sgt kat mamat ye? mesti ada sebab ni. kot minah ni dah bagi body kat mamat tu psl dia frust menonggeng. mustahil dia begitu marah sekali sedangkan dah break. fikir2 kan lah

    0

    0
  53. pengkritik hebat says:

    hola..mmg padan muka la dgn c mamat tu..d panggil berukk..muka dah ada rupa berukkk..perangai pun mmg ada!!!adda..i sokong u k!!!

    0

    0
  54. Leah says:

    Mulut adda ni boleh tahan jgk. macam jamban. perlu ke nak gelarkan org dgn beruk/monyet?? muke je lawa tp biadap. no manners = no class

    0

    0
  55. nana says:

    adoiii.. due due ni same jewww.. pompuan tu mulut cam longkang, jantannye plak tak sedor diri, gile glame\

    0

    0
  56. jiran sebelah rumah makcik mamat says:

    Adda ni dulu seksi. sekarang dah pakai tudung. aku rasa minah ni bukan ikhlas pun nak tutup aurat. Cuma berfesyen menutup kepala je ni. Sebabnya, kalau betul dia dah berhijrah, takkan nak keluarkan kata2 macam perempuan sampah. memalukan sungguh la Adda ni. Mamat menang maharaja lawak dengan group sepah. Kau ada? Meroyan betul!

    0

    0
  57. Oni says:

    Pompuan ni busuk betul hati dia eh. sama la tu dgn ex dia. Dah putus tu dah la. Ni dah lah tak femes, nak cari publisiti murahan lah tu. Hello, kalau orang lain kenal kau dgn gaya macam ni, mmg tak ke mana lah. Dah lah bahasa kasar, busuk hati. Kalau kau bagus sangat, cari orang lain lain lah. tak payah nak hadap mamat ni lagi. adoiiyaiiiii…kesian aku tgk depa ni.

    0

    0
  58. zara says:

    perempuan yang baik tuk lelaki yang baik..kalu belum jd isteri dah maki hamum cam nie..x payah buat bini orang cm tu..sesak hidup ko mammat..mamamt ko cari le pompuan yang lebih baik dapat emmbimbing ko jaln yang baik..bukan macam fida bukak tudung bila bercinta..dua dua x layak tuk ko..

    0

    0
  59. geegee says:

    Aduii cik ADDA kot ya pun dah x suka jgn lah sampai ‘memberuk’ & ‘memonyet’ kn org…Peribadi kita dinilai melalui kata2…

    0

    0
  60. What i do not understood is in truth how you’re not actually a lot more neatly-favored than you might be right now. You are very intelligent. You realize thus considerably when it comes to this topic, made me for my part consider it from a lot of various angles. Its like women and men don’t seem to be involved unless it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs nice. At all times maintain it up!

    0

    0
  61. syazleen says:

    Kesian Adda…disebabkan mulut terlalu longkang,kan dah menjanda muda..hukum karma Allah…terimalah balik !!

    0

    0