Written by serenity | April 6th, 2015

Kalau semalam kita sudah melihat sedikit gambar karpet merah ABPBH 2014, hari ini kita layan lagi 127 gambar selebriti bergaya di karpet merah. Ada yang datang dengan pasangan, ada yang solo saja. Apa yang pasti, masing-masing tampil dengan cukup bergaya.


 photo 11130167_974137049297277_705405926029517377_o.jpg

Ternyata Siti Elizad dan Ungku Ismail mendapat perhatian malam tadi kerana ramai yang rindukan mereka selepas berakhirnya drama Teman Lelaki Upahan dan juga kerana penampilan keduanya yang kemas dan elegan.

Anda paling suka pakaian siapa? Sila hantarkan pendapat di ruangan komen. Kredit gambar Facebook ABPBH.

Tronoh Theatre Shop Universiti Teknologi PETRONAS dengan kerjasama JKKN dengan ini mempersembahkan Mahkamah Lorong dan…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Monday, 30 March 2015


 photo 11134032_974161092628206_4732684095576286246_o.jpg
 photo 11141747_974159892628326_1511125063387081024_o.jpg
 photo 11140772_974161435961505_419101590201014570_o.jpg
 photo 11141315_974159295961719_7868489581862819417_o.jpg
 photo 11136242_974135469297435_5512909630954251368_o.jpg
 photo 11136137_974161192628196_9118989206987279805_o.jpg
 photo 11133999_974135829297399_5445638224209652294_o.jpg
 photo 11133982_974107469300235_6847301334946462433_o.jpg
 photo 11133930_974138245963824_2629718459653295093_o.jpg
 photo 11130439_974135442630771_7239327066125970831_o.jpg
 photo 11133922_974135752630740_3931195332605552112_o.jpg
 photo 11130382_974159472628368_688226877082481929_o.jpg
 photo 11130347_974159615961687_1965570148641886582_o.jpg
 photo 11127573_974120162632299_6808380891058958498_o.jpg
 photo 11129687_974120885965560_8761713423105717903_o.jpg
 photo 11129917_974159329295049_3788022662916736142_o.jpg
 photo 11127565_974160482628267_812383261749599478_o.jpg
 photo 11119523_974159722628343_887931808510088748_o.jpg
 photo 11116429_974120315965617_5749677827908272840_o.jpg
 photo 11113221_974161869294795_868175532355206261_o.jpg
 photo 11114259_974137405963908_6624550871067694581_o.jpg
 photo 11114142_974136129297369_4919317483133402088_o.jpg
 photo 11109300_974135629297419_6264711362953795027_o.jpg
 photo 11110591_974160929294889_3579670807803027462_o.jpg
 photo 11110193_974162149294767_5403377028027673501_o.jpg
 photo 11103215_974121425965506_5878762331265579006_o.jpg
 photo 11103149_974137832630532_3735098106605910879_o.jpg
 photo 11103215_974120149298967_8871279174736348856_o.jpg
 photo 11103083_974121085965540_5595901154679789101_o.jpg
 photo 11103103_974160839294898_1839589604308827307_o.jpg
 photo 11103165_974135439297438_9165202351665597280_o.jpg
 photo 11103046_974111902633125_1978907095621869097_o.jpg
 photo 11103006_974138002630515_1813343186345405437_o.jpg
 photo 11098000_974121189298863_15256365283617266_o.jpg
 photo 11095601_974120639298918_482789770892457911_o.jpg
 photo 11096428_974108105966838_545812616126745663_o.jpg
 photo 11092637_974137615963887_1452218403087490203_o.jpg
 photo 11090896_974121202632195_9148267766989129199_o.jpg
 photo 11084091_974111622633153_9082100334169883266_o.jpg
 photo 11088979_974136005964048_229528508235258797_o.jpg
 photo 11090840_974121089298873_6610492118988060436_o.jpg
 photo 11090863_974162192628096_1332825386287369426_o.jpg
 photo 11088815_974159919294990_8620911897753028362_o.jpg
 photo 11084206_974160315961617_9186357676315242164_o.jpg
 photo 11084191_974120925965556_716741263076434025_o.jpg
 photo 11084126_974135615964087_2667279276156599838_o.jpg
 photo 11083972_974111889299793_7065144088527471336_o.jpg
 photo 11083972_974161662628149_5175717244557062735_o.jpg
 photo 11083765_974135985964050_6166670768693563700_o.jpg
 photo 11083806_974161715961477_3328318413033789714_o.jpg
 photo 11083802_974138212630494_8208474190133116842_o.jpg
 photo 11082460_974137395963909_3199678360198304205_o.jpg
 photo 11082425_974136162630699_7466674542102750482_o.jpg
 photo 11080806_974121152632200_8468114758558989032_o.jpg
 photo 11082422_974136155964033_5977578605674601866_o.jpg
 photo 11080656_974120335965615_586404760170433955_o.jpg
 photo 11082293_974121022632213_3594198909646905212_o.jpg
 photo 11082264_974108849300097_3398502814445612454_o.jpg
 photo 11082264_974159449295037_1082273078305641229_o.jpg
 photo 11080589_974135889297393_1808690901866731297_o.jpg
 photo 11080760_974121319298850_7498603101568661971_o.jpg
 photo 11080344_974112069299775_6376687551509351213_o.jpg
 photo 11080781_974136709297311_2042343213626267536_o.jpg
 photo 11080597_974135635964085_1787751648922587109_o.jpg
 photo 11080510_974159795961669_6660951066818507695_o.jpg
 photo 11080472_974137825963866_6981176472135931590_o.jpg
 photo 11080477_974121482632167_5872792635325851949_o.jpg
 photo 11079505_974137062630609_7778430397436059660_o.jpg
 photo 11080283_974137592630556_9121606639528629232_o.jpg
 photo 11080434_974120455965603_3902613678493212681_o.jpg
 photo 11079501_974111745966474_4905910535455706779_o.jpg
 photo 11078090_974137605963888_2120997862366618195_o.jpg
 photo 11072796_974161665961482_2353554789616040348_o.jpg
 photo 11078064_974159452628370_5350348416248194307_o.jpg
 photo 11075250_974161509294831_378086091246438602_o.jpg
 photo 11075177_974160475961601_6147185565173995170_o.jpg
 photo 11070831_974136465964002_5374765615123217888_o.jpg
 photo 11062931_974159679295014_8805626320035157735_o.jpg
 photo 11069300_974159299295052_8096746258191673033_o.jpg
 photo 11062806_974136432630672_722690349596787150_o.jpg
 photo 11061305_974121539298828_1955805837945188629_o.jpg
 photo 11045429_974138099297172_5757252745740525577_o.jpg
 photo 11049530_974160832628232_891448650940966904_o.jpg
 photo 11046536_974112079299774_6320358002697659106_o.jpg
 photo 11045429_974136809297301_516077817645141349_o.jpg
 photo 11045411_974137059297276_2165276761875820260_o.jpg
 photo 11026098_974107482633567_5222835941384514420_o.jpg
 photo 11039058_974162042628111_4101912111802565293_o.jpg
 photo 11022611_974120489298933_3201403472203377078_o.jpg
 photo 11038742_974135739297408_497000148133661020_o.jpg
 photo 11035458_974161865961462_1093125564422803323_o.jpg
 photo 11037895_974160279294954_9075133940416938904_o.jpg
 photo 11037502_974135965964052_6428749572822525557_o.jpg
 photo 11025208_974120125965636_6436935649065081844_o.jpg
 photo 11008535_974161819294800_5922516189119181731_o.jpg
 photo 11023901_974160729294909_7759431633501278004_o.jpg
 photo 10848626_974138029297179_7160231294181386939_o.jpg
 photo 11000533_974135832630732_202712579121864868_o.jpg
 photo 10956412_974138179297164_8763001872495985674_o.jpg
 photo 10986670_974160249294957_5746555435454046723_o.jpg
 photo 10928886_974160089294973_3445045353567653797_o.jpg
 photo 10865715_974111652633150_499262378488954666_o.jpg
 photo 10925474_974160142628301_270369643390709759_o.jpg
 photo 10863867_974159725961676_5361160992376459145_o.jpg
 photo 10847503_974107832633532_312615357244813716_o.jpg
 photo 10847484_974107819300200_4388935472028321264_o.jpg
 photo 10863843_974120349298947_4275542050074559050_o.jpg
 photo 10856785_974120439298938_5073360723546714354_o.jpg
 photo 10847503_974160115961637_2948552571659945589_o.jpg
 photo 10847474_974120652632250_8281064912531261026_o.jpg
 photo 10845698_974135722630743_5456565343037660221_o.jpg
 photo 10845683_974136692630646_238857917709378430_o.jpg
 photo 10505062_974161079294874_8279036401820100994_o.jpg
 photo 10838055_974159915961657_6499656223426480876_o.jpg
 photo 10551657_974111865966462_6907981218365650146_o.jpg
 photo 10704287_974137809297201_7266034225227983488_o.jpg
 photo 10683596_974161449294837_2281614227368218326_o.jpg
 photo 10505072_974108159300166_2880816104588350325_o.jpg
 photo 10505062_974160419294940_5593249135162242803_o.jpg
 photo 10497014_974120929298889_51917204853205727_o.jpg
 photo 1891498_974162145961434_5262466093382496660_o.jpg
 photo 10454408_974137392630576_5220870652429167659_o.jpg
 photo 10258427_974136455964003_943460361300763259_o.jpg
 photo 1622588_974120575965591_8059471472298590287_o.jpg
 photo 1556264_974159595961689_5193168919987791052_o_1.jpg
 photo 52175_974121532632162_4359217584321914124_o.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to (127 GAMBAR)Lagi Gambar Selebriti Di Sekitar Karpet Merah ABPBH 2014

  1. Anonymous says:

    elkyraaaa..
    so suwetttt (nada adam)
    miss korang sgt2..
    #takbolehmoveonlagi

    0

    0
    • kuih lapis says:

      yg lelaki pakaian ok ialah Zul Ariffin, Azmeer Mentor , Shukri Yahya, BF Lana Nordin tinggi nyer…handsome.
      yg lain2 tu semua…kalau dah nama lelaki x payah lah pakai bling2…pakai suit plain black, blue pun dah cukup. Kasut tu pakai lah kasut kulit….ni kan anugerah bukannya nak pergi jalan2.

      0

      0
    • Anonymous says:

      tahniah fatiya! nampak baby bump! hahaha… huishhh… sape yg pakai baju harimau tu.. aum! hakhakhak..

      0

      0
    • Saonah Salamon says:

      MICHAEL ANG PAKAI KAIN KE SELUAR APASAL MCM KAIN,HUNNY MADU FESYEN PALING OUT,KELAKAR PON ADA HAHAHA

      0

      0
    • nurul says:

      aku suke tgk lana nordin n bakal husband dy..hehe nmpak something sweet

      0

      0
    • Anonymous says:

      Overall.. ksian tgk fashion2 mereka..

      0

      0
  2. Huhu says:

    Rasenya yg paling simple nice cantik dan x semak mata nk tgk ialah pakaian heroin pelakon cinta ibadah tu (siti bkn nama sebenar). Sweet je.,cume kalau skirt tu labuh lg comel lah.
    Then ofcoz siti nurhaliza and kali ni fesyen neelofa x mengecewakan..cantik, cover aurah totally x ikut bentuk

    0

    0
    • lia says:

      yang lain macam langsir.. (pada pandangan mata aku yang buta fesyen ni la..)

      0

      0
      • Anonymous says:

        Banyak muka2 yg aku tak kenal
        pompuan baju kelabu tudung itam..sebelah lelaki baju biru.sgt manis dan simple
        uqasha pun nampak manis.
        emma maembong serabut.simple itu lebih cantik.

        0

        0
        • Diva says:

          lelaki baju biru ngan pompuan baju kelabu tu sabbi sadhi kan? wife dia kot

          0

          0
        • Tolong Jawabkan says:

          itu Nieyl..dorg ade duet lagu baru Kisah Kita…nice song..nieyl ni dari Mentor..musim berapa aku tak ingat..dlu xpakai tudung kot kalau tak silap aku.

          0

          0
  3. Anonymous says:

    yang cantik n anggung hanya 3 selebriti sahaja.. hehe.. ct, amyra n heliza.. yg lain ????

    0

    0
  4. Huhu says:

    Ops lupe lg sorg yg simple n nice.. Bella dally

    0

    0
  5. GEMOK IS AWESOME..tu je nak ckp. peace ;)

    0

    0
  6. elaine says:

    Ct and lofa and amyra comel.je, zizieee dengg!! Kabur mata itam kejap lols

    0

    0
  7. jenap says:

    zaman skrg ada lg org pakai kain ropol-ropol =,= paling x tahan ada yg siap letak bunga ros jiran sebelah rumah kt atas baju. never mind lah!

    by the way i sgt suka tengok tokti and emilia rosli ! cantekkk

    0

    0
  8. jenap says:

    zaman skrg ada lg org pakai kain ropol-ropol =,= paling x tahan ada yg siap letak bunga ros jiran sebelah rumah kt atas baju. never mind lah!

    by the way i sgt suka tengok tokti and amyra rosli ! cantekkk

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku cari gambo sam ngan shatila berdua.
      xde pun…xde pun…xde punnnnn….

      0

      0
      • Der! says:

        Sam x malas nk bwk dia nnt bwk perangai meroyan berlagak x abis hipokrit. Hahaha perasan lebih Syatilla tu.

        0

        0
      • Pinku says:

        Hahaha! Sam punya cinta hanya thru family dia. Dulu red carpet ngan Fazura pun aku skrg percaya tu cinta dia gak dulu. So sapa syiok lebih???! Pelakon sendu tuu

        0

        0
  9. ayong says:

    aku suka tngok dato ct,nad n heliza je..n 1 lg abg nara tlng letak nma artis kt bwh gmbr blh??..ada artis yg kita org nie xtau..

    0

    0
  10. nuri says:

    paling suke tgk dato ct ngan neelofa…sejuk mata memandang

    0

    0
  11. ubi says:

    lelaki- xkenal sape-gambar dia di antara gambar aiman n fathia kat ats, man kidal kat bwh..dia pakai kot biru muda cair… kalo perempuan-amyra rosli-mcm princess dah..

    0

    0
  12. mak lampir says:

    mak suke fashion mlm abp ni..
    ade 1-2 je kantoi baju kemban dan skirt pendek..muka pon x glamor lagi..
    takpe kita kasi peluang.
    yang lain rata2 mak suke semua dah cover dr leher ke buku lali
    masih boleh di perbaharui hak ketat2 tu skit.

    mak paling suke baju neelofa!!!

    0

    0
  13. soo hoon says:

    x paham fungsi ABPBH taun ni…..mcm syok sndri….yg ptt menang x menang poonnn……SAM popularrr kerrr????

    0

    0
  14. ate komerrr says:

    kenapa pesyen retis prmpn nih lebey kurang ajer ropernyer yer…dress2…ce laen kali buat tema pakaian tradisional…pakai baju kurung ker…kebaya nyonya ker…?kan ker lg suwitttt

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Alhamdullilah kebanyakkan artis menutup aurat. . alangkah seronok kalau ada tema sopan dan elegant. masuk majlis tak boleh ketat2 dan pendek.

    0

    0
  16. apbh says:

    Cantik

    Neelofa, Amyra Rosli, Siti Nurhaliza, Heliza, Nad Zainal, Gf Sharnaaz dan perempuan bertudung baju kelabu dengan lelaki kot warna biru,

    0

    0
  17. linda says:

    horrornye fashion artis2 ni. yg cantik baju uqasha, tok Ti, amyra n ada lagi 2-3 lg. yg lain adoi. berpinar mata tgk.

    0

    0
  18. gerekburuk says:

    Pening tgk dress n suit all the artist yg nak bagi nampak gah tapi my personal view nampak semak kot bila bunga berjuntai keluaq dr baju la…dress bling2 la..nampak lurah la..yg suit pun ade mcm zebra dah tgk hitam puteh..just make it simple and sweet..baru la extraordinary…..simple one is better mcm dress Dato Siti and Heliza…yg lain..nk cantik sgt tp mcm serabut jeee. i love Dato CT always humble and nice.

    0

    0
  19. safiq copot says:

    pesen paling bangang…pakai tudung ada nama amar baharin…

    0

    0
  20. lia says:

    Pegi ABPBH memang tak boleh pakai baju kurung @ kebaya eh?

    0

    0
  21. fefefef says:

    is it me or the camera or actually their make is really bad?? except for siti and neelofa, the rest looks really bad.. not that i am a fan of siti or neelofa..

    0

    0
    • Rondoletti says:

      I second you. Hanya Siti, Neelofa dan Amyra look elegant. The rest look as if they have pun on weight – a lot! And the dresses! They look so confused! Please lah artis yg berbadan gempal, jgnlah pakai yg bling2 seluruh badan coz it will only make you look larger.

      0

      0
  22. peeiiii says:

    nasib baik didie alias dah insaf….xde la org tambah dosa mengata…yg sedia ada pun dah cukup berat

    0

    0
  23. akukesah says:

    yang paling vogue and up to date…. tasha shila,hanez suraya and ozlyn,paling sweet dato ct,neelofa and aishah illyas couple pling elegance lana & fiance. artis2 ‘jeli’ dan kawasan yg sewaktu dgnnya tolong jgn menyemak nak ‘berkapel’ dan ‘bertepong gomak’ bagai eeeeuuuuwwww rosak majlis,di manakah remy ishak,kalau ada dia yng paling ada ‘star’ quality.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    yang paling saye suke Heliza helmi

    0

    0
  25. marini poyooooo says:

    alaaaahai ada jugak gambar kawan aku kat atas tu,,,pakai tudung elok dah sanggup jugak nak letak nama amar baharin…tak menahan nengoknyeeee noks…. aku confirm kau akan bace ni..hoi marini…pegi belajar elok2 kat saner tu…xhabes2 lagi keeeeeeee minat artis itu ini pelajaran entah kemanaaaaa… kalau minatnya tu artis berkaliber takpe gak..takat amar baharin kote lembik hati lembik otot lembik tu x payah laaaaa… dari dulu sampai sekarang hobi mengejor artis utk ambek gambar je engkau ni puiiiii

    0

    0
  26. mimi says:

    Less is more brapa kali nk cakap…..xblajar ke.. cri fesyen yg nmpk class n simple…
    Siti apa ke nama … ya ampun ropol lg la nmpk besar…tolong artis blajar dri fashion police tu…say no to ropolss…. hanes suraya ,nelofa, elizabeth tan, alfira ulhaq(lupa), senrose tu, bella daly n a few nmpak simple but class… yg lain mcm so old fashionns.s……..penin la…. tgok wak doyok walau tak sehensem aron aziz tapi dressing dia wow! …nmpk sgt smart cmtu la…jdi hensem wak doyok…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    kesian…rasanya semua baju ni harga mahal tp tiada satu pun yg kena do mata saya

    0

    0
  28. yayang says:

    Yg bertudung tetap x kalah tayang nasi lemak ketat kat dada….

    0

    0
    • paul walker says:

      ozlyn wati chomel..
      johan da macam anuar zain buat rambut gitew..
      aq xnampak zizang.. mana dia..????
      emma maembongg buruk…
      tasha shila eeee yeeeeuuuuwww…..

      0

      0
  29. yaya says:

    perut fathia terjojol nak pergi mana tu. Tak apa, janji ‘Confident’ tinggi. Hahaha

    0

    0
    • paul walker says:

      perut fathia tu xbanyak lemak..tp xsedar.. nak jugak pakai ketat2..
      eee…terjojol2…..

      0

      0
  30. gadissssss says:

    CT , bella daly , heliza , amyra rosli , neelofa .. kbye .. yg lain buruk

    0

    0
  31. ekin says:

    Heliza la yg terbaik….

    0

    0
  32. aku pun ensem gak says:

    KALAU AKU LA…AKU PAKAI BAJU MELAYU CEKAK MUSANG DAN BINI AKU PAKAI BAJU KURUNG PAHANG
    COMFORM COMEY MELETOPTOPTOP

    0

    0
  33. ubi says:

    captain, name please- LELAKI BER KOT BIRU MUDA…sape dia tu? indah sungguh mejelis anak muda itu… ( maaf bahasa lama )

    0

    0
  34. jiji says:

    rasanya pandangan mata saya kalau pompuan baju hanez suraya menang. dari pilihan warna design mmg thumbs up kat designer. yang lain ada gak yang cantik tapi ada beberapa tu maafla memang tak kena, kesian kat artis yang terpaksa pakai baju. tataula salah sape. designer yang kurang pandai or artis sendiri yang pilih nak design macam tu…

    0

    0
    • lara says:

      hanez suraya menang? hahaha. aku tengok hanez suraya dah mcm pokok dgn solek macamtu. err err ke ni hanez suraya yg komen untuk diri sendiri? kuikuikui

      0

      0
    • kelolo says:

      thumbs up la tiru design Lanvin kot. Marion Caunter dah pakai dua minggu sudah.. takat sambung lengan konon nak kasi sopan baik tapayah..

      0

      0
  35. bukan peminat bella daly says:

    walaupun bella daly tu baru bertudung, tapi dia antara artis2 yg baru bertudung yg pakai tudung tutup dada. i loikkee~

    0

    0
  36. Kiah Propa says:

    Saya minat baju Hanez Suraya…tapi make up nampak kan awk tua…
    simple and style..
    Yg len fashion berlabuci bagai xminat…

    0

    0
  37. kitokitak says:

    siti fazurina, enot, hunny madu..dh jd mangsa fesyen!!
    amyra rosli paling cantik!!!

    0

    0
  38. tak minat sesape says:

    Cristina Suzanne da mcm model catwalk

    0

    0
  39. kemek says:

    Bagi aku tahun ni abpbh mengecewa kan. presenter kena p reherseal byk2, ni asik tergagap gagap, x nmpk natural, esp pelakon baru, nmpk sgt kayu nya, (zara zya, fatiya). lg elok klu nk amik presenter tu amik la yg old2 pya retis, bru la sedap skit telinga nk dgr dn mata memandang. yg baru2 ni mostly sume hrp rupa je,attitude hancus.
    dr segi pakaian aku rs yg paling cantik amyra rosli dgn neelofa.hanez suraya apsal da mcm pokok pisang. tasha shila apsal kurus kering sgt lps putus cinta eh..kesian aku tgk.
    pastu pesembahan yg plg best semesti nya ct nurhaliza dgn dayang, aku rs ramai kot menyampah masa ayda jebat dgn fina perform.
    fina tu melebih2 menyanyi almaklum jarang2 dpt perform.
    pastu dr segi pemenang, sume mcm tk logik je. tp biasa la ayat kliche, da rezeki diaorg nk buat camno kan. tp aku tk agree ayda jebat mng, patut nya amyra rosli, pastu apsal hisyam hamid tk menang, kan dia popular tahun lps,, sape yg undi hafreez kejadah tu? tk popular lgsg.

    0

    0
  40. ndr says:

    artis suam2 kuku over plak dressing dorg..gila glamour? ke mangsa fesyen?…artis top2 dress simple je but menarik..

    0

    0
  41. pendapat aku jer says:

    Paling suka Dato Siti ngn Cristina Suzanne.. Tokti dgn simple yet elegance dress nmpk nice. cristina looks woww with that haircut and classy dress.. yg lain2 bosan..skirt kembang2 bagai mcm princess..x de kelainan.

    0

    0
  42. hehok hehok says:

    baju neelofa paling win..sapa sponsor die..

    0

    0
  43. tokti tu time nyanyi atas pentas…mak oiii sendattt tebojeh bontot…perot…x malu ker??? ada kak ipar pon biar jekkk…camner mkn hasil duit camgini??? agak klu dia pakai baju pink atas ni naik pentas…takder kelas ker youuu???

    0

    0
  44. weng weng says:

    alamak..EL fesyen apa ni? pakai sut biasa pun elok

    0

    0
  45. semek says:

    zizie ezette kat ig kemain slim….rupanya meitupic semata

    0

    0
  46. Anita says:

    dah tua sgt ke aku ni, ramai xkenal pun yg dlm gmbr kt atas. sorry

    0

    0
  47. poojangga says:

    dah kenapa perut si fathia tuh.. busung?

    0

    0
  48. Feeling! says:

    ….keseluruhan, retis suam-suam kuku & tak kenal langsung sangat overdressed!
    Artis otai & glamer sangat pro & classy!

    P/s: …mek masih tak dapat adapt pesen jantan pakai slack ketat timbul bulge kecik sampai nampak senak telo yang tak berapa nak besar tu, pastu kaki seluar sinting atas buku tak pakai stokin…seriously nampak selekeh gila…..SERIOUSLY!

    0

    0
  49. sssss says:

    pengacara bersama nabila tu aku tgk butang seluar dia mcm dah nak tercabut butang dah..pakai ketat pulak tu…x malu keeee….
    paling suke baju sharnazz n anis…cantik n segak….
    yang pakaian muslimah pun cantik….
    yg lain2 dah macam br turun dari planet namek…

    0

    0
  50. pening says:

    ape teruk sgt fashion artis melayu ni….korg phm x less is more…laki xpyh la pakai suit yg color2 ni…black suit sudah…xpon dark color…jgn la jd badut sgt…yg blakon playboy itu suamiku tu…what were u yhinking???yg ppuan ni korg carik design yg simple tp pki material yg mahal sure nmpk gah…xpyh la over2…yg pki tudung plz la longgarkan baju…still nmpk cantik cm lofa dato ct n bella daly..enot ni nape eh?didi e alias?raja azmi?yg pki baju rimau tu?adoiiii sakit mate wehhhhh….

    0

    0
  51. kelolo says:

    ABG NARA TAK NAK TULIS KE KISAH FIZIWOO YANG BUAT BAJU HANEZ TU COPYPASTE DESIGN LANVIN YANG MARION CAUNTER PAKAI??? LANVIN BUAT BAJU, FIZIWOO PULAK DAPAT NAMA.. INI BUKAN PERTAMA KALI FIZIWOO MAIN CILOK DESIGN ORANG PASTU TAMBAH SANA SINI KONON KONON NAK BAGI NAMPAK MACAM ORIGINAL DESIGN DIA.

    HANEZ NI KEJE PAKAI BAJU CIPLAK JE.

    0

    0
  52. si sepet says:

    Fesyen heliza helmi paling cantik.. Dah la comel menutup aurat semua cukup complete..

    0

    0
  53. retis sendu says:

    sabrina ali ke tu?? Saipa freehair?? Hr tu tgk kt tv pkai tdung dh..ke aunty salah tgk ni…mohon pencerahan

    0

    0
  54. ILOVEPURPLE says:

    Sangat suka pakaian Dato’ CT, Amyra Rosli , Heliza Helmi..nmpak sangat2 sweet…

    0

    0
  55. Anonymous says:

    p-d aku y nmpk cantik amyra rosli..y x leh bla peminat amar baharin..kelako jer..muka semua poyo2 plk tu…y nmpk ensem zol aripin…kemas pn kemas…fathia tu len kali klau perut terjojol cam tu jgn nk pakai ketat…malu wei…hanez dh mcm cengkadak cengkaduk y warna ijau…klau terselit kat pokok pisang confirm x nmpk..aisyah aziz plk nasi lemak nmpk jatuh le..emma nmpk x lawa..buruk..zizie tu laki dh kaya..gi la kuruskan badan..

    0

    0
  56. Anonymous says:

    saya sangat suka siti elizad dan ungku ismail terbaik teman lelaki upahan

    0

    0
  57. QASEH SUCI says:

    yg paling sopn berpakaian ialah wife adam corie..heliza helmi..sejuk mata memandang..yg lain ada yg x cukup kain..berhijab ada yg baju fit ..x phm makna ttup aurat bukan kepala rmbut je seluruh bdn..hmm…Johan kalau wife dia bertudung lagi cantik rsa nya…

    0

    0
  58. rogayah says:

    Sharnaaz ngan Gf dia dah macam laki bini pulak aku tgk. Tak mau kalah nak mengikut jugak naik genting malam2… Macam tak manis kot sebab muka macam sopan2 bertudung kan.

    0

    0
  59. mak jemmsssss says:

    sapa yg pakai topi stawbery tu? kuang kuang… :P

    0

    0
  60. anon says:

    kesiannya baju dan keseluruhan imej nad zainal..mungkin baju tu mahal tapi u just dont have the body or personality…thats it period.

    0

    0
  61. emma says:

    hanez suraya dan christina suzanne paling bergaya bagi aku . fesyen ada class :) macam model hollywood !

    0

    0
  62. Aida233 says:

    Kenapa semua artis makeup diorang nampak mcm orang asli? Terlebih bronzer kah??

    0

    0
  63. purplesarsirap says:

    paling suka tgok baju Amyra Rosli. mcm pwencess ! suka !!
    dan tengok ramai yg jd mangsa fesyen. seksa !
    btw, Dato CT, Heliza, santekkkkkk !!

    0

    0
  64. Azizah Alias says:

    My BOSS sO CHARMING

    0

    0
  65. sheena kebal says:

    heliza mcm pakai telekong

    0

    0
  66. Mirai Suenaga says:

    Seperti biasa, FaFau dress up mcm org tua…

    0

    0
  67. bila aku bersuara says:

    pakaian semua macam x kena…
    nampak sangat artis malaysia ni semua datang dari kampung tapi bila dah glamer rasa diri macam dari kelas atasan…
    citarasa semua artis banyak yang ke laut!

    0

    0
  68. dotdot says:

    yup.agree bg yg bertudung hanya heliza sepenuhnya ikut tuntutan,xde npk dada,leher,bju longgar betul..yg bertudung,pls ikut tuntutan..dada mesti tutup..

    0

    0
  69. Mak Semah says:

    Laki lana NORDIN ..
    Mak nmpak ada barang yg menyelinap pat seluar ketat tu ..
    Auwwwwww
    Puas nya

    0

    0
  70. catt says:

    Antara ramai2 ni aku salute Korie. Walaupon saudara baru dalam islam pemakaian yang istri dia pakai x menjolok mata pon. MMMMmmmm yang lain ni dah macam bukan kat Malaysia dah.

    0

    0
  71. gatai says:

    ye lah mak semah senak gitu….. siap terkentut kentut lagi uolllsssss rembesssssssssss merecikk

    0

    0
  72. awan nano says:

    paling cantik fesyen kat mata aku, amyra dan nad..terutama amyra, mcm princess. suka baju dia. yg bertudung, neelofa dan ct. mrk simple but nice. hanez make up mcm pucat jer. mcm org yg kepenatan jerr..opss. ini pandangan aku je. tak ada nak kondem sapa2.

    0

    0
  73. Buntat says:

    eh eh eh..kenapa Fazura takde?

    0

    0
  74. mojo says:

    Akak2 peminat drama kemaruk celah kangkang terkinja2 kat luar.anak kt umah tunggu nak makan aoak oii…udah2 le tu.

    0

    0
  75. lin says:

    hai

    0

    0
  76. ani says:

    baju fathia ok tp nape perut nampak buncit..saya suka tgk baju neelofa, datuk ct, heliza helmi sopan aje sejuk mata memandang..saya jugak suka tgk shukri yahaya yg kiut miut tu..

    0

    0
  77. patin says:

    hahaha baju hunny madu paling kelako!! mcm skirt londehh haha

    0

    0
  78. patin says:

    baju hunny madu paling kelakarr!! macam kain londeh hahahha

    0

    0
  79. Fazura'X'Menjadi says:

    Antara semua artis wanita yg bertudung, saya cukup suka tengok cara penampilan serta pemakaian tudung Uqasha Senrose yg memang cantik dan simple. Tak adalah sampai terbelit mcm puting bliung d leher tu.

    0

    0
  80. Una says:

    Uqasha Senrose & Heliza Helmi.. sweet sgt!

    0

    0
  81. Izy says:

    Saya paling suka dress Ayda Jebat..Simple,cantik,gorgeous..Walaupun pendek,tapi tak nampak seksi..Cantik sgt..

    0

    0