Written by AbangNara | January 9th, 2015

Kecomelan Aaisyah Dhia Rana menyebabkan Abang Nara terpaksa berkongsi lagi gambar sekitar majlis akikahnya. Abang Nara lihat Zain Saidin semakin macho sejak bergelar seorang ayah ini. Aksinya mendukung, memberikan susu dan menjaga anak jelas menunjukkan kematangan dan betapa bersemangat dirinya memikul gelaran ayah. Tabik spring kepada Zain. Bukan semua suami mampu menjadi seorang ayah yang baik. Tahniah Zain!!!

zain saidin aaisyah dhia rana

Salah seorang selebriti yang hadir ke majlis akikah Aaisyah Dhia Rana yang berlangsung di Hotel Royale Chulan ini ialah diva hebat, Ziana Zain. Lama tak tengok wajah terbaru kak Ziana. Memang makin jelita semakin bertudung. Gaya pegang Aaisyah macam nak try sorang lagi je? Hehehe.

zain saidin aaisyah dhia rana

Semoga Aaisyah Dhia Rana membesar dengan sihat dan menjadi anak yang mengenang jasa ibu dan ayahnya apabila dewasa kelak. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kia Picanto facelift dengan enjin turbo 1.0 liter

zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana
zain saidin aaisyah dhia rana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (12 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Akikah Aaisyah Dhia Rana

  1. aku says:

    first!

    0

    0
  2. harry says:

    ALOLOLOLO OMELNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    0

    0
  3. isi kurang says:

    Nara,bukan suma bpa dpt fst bby mmg cmtu
    lagaknye ke.nk2 pulak prasan bby sndri comel bgai..
    thts normal la Nara.cbe dah brderet 5-6 org..agak2
    msa tu Nara tabik spring x?kdang2 bla bc pe yg Nara post
    ni cam bodek dan x lojik.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Memang makin jelita semakin bertudung….

    0

    0
  5. Anonymous says:

    beautiful couple and baby………….tahniah!!!!!!!

    0

    0
  6. bella says:

    cntik pulak aku tgk kaler baju si zain ni. apa nama kaler ni ek..light pepel ke

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Gmbr 1st, muka che ta mcm aaisyah dhia rana time nak senyum n gelak

    0

    0
  8. joyah says:

    Eh..abang mr bean pun ada..

    0

    0
  9. missa says:

    kalau orgnye mmg dah cantik, pakai tudung bengkang bengkok pon tetap cantik..huu
    #zianazain

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ziana zain dah cantek bertudung tapi kalau tak pakai bulu mata palsu lagi cantek.

    0

    0
  11. kembali dara lepas kurus? says:

    KURUS
    KURUS ITU CANTIK
    KURUS ITU SEKSI
    KURUS ITU ELEGAN
    KURUS ITU DARA BALIK

    TETAPI
    KURUS JANGAN SAMPAI KECUT
    KURUS JANGAN SAMPAI KENDUR
    KURUS JANGAN SAMPAI KEREPOT
    KERANA KURUS YANG SEBEGITU
    TIDAK ADA KESEKSIAN BAGINYA

    0

    0
  12. anon says:

    Tak habis2 lagi ke nenek ni duk menayang gambar2 anak dia. Taulah anak dia yg ni lawa, yelah ayahnya mix. Anak2 yg dulu mana? sb tak lawa ke tak tayang lbh2 ..

    0

    0
    • dek anon says:

      weii ngoks.hbs yg lain2 artis ada gmbr mjls akikah ank tu pn mnnjuk jg ka?

      0

      0
    • kuku says:

      anak2 yg dulu ade la kat atas tu..dah anak2 bujang pon. yg sulung tu terlebih tayang kot…smpai ke maldives pon org tau…

      0

      0
  13. mek lara says:

    pakai baju dah macam berkemban.. ni ke ajaran Islam. memalukan

    0

    0
  14. Rara says:

    rana nanti besar kita nak jadi apa?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Jangan tau asyik nak mengata org je. Dia pakai baju yg bahagian dada dn lengan baju tu ikut skin color.Yg komen kata che ta tak tayang ank tu mcm rabun kot .Tak nampak ke gambar ank lelaki dia yg kt atas tu.

    0

    0
    • anon says:

      Back up nampak, kenapa tak kutuk makcik tua ni tak bertudung. Kalau artis2 lain cepat je cerca kalau tak bertudung, ni dah tua gayut, takde yg nak tolong nasihat ke????????????????????????????????? kalau dah minat tu mmg tak nampak cacat celanya kan????????

      0

      0
  16. damia says:

    Gambar ke3, leher mak cik Ta berkedut2…..yelah dah 40an kan. Tapi kalau bertudung kan lbh baik. Tutup leher tua tu…
    Kenapa sampai 2 entri psl ni, jgn tertalu menonjol anak tu…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    anon batak,dari ko mngutuk org,baik ko insaf la..fan nd ye? masa ramaii kutuk nd,ko mulia sgt bela jendul tu..time retis lain,sedapnya mulut..jijik prangai..lpaas ni buat mcm2 name bela diri n bela nd…phuiiii

    0

    0
  18. ida says:

    Apapun mmg semua cantik dan comel anugerah Allah utk kita, cuma bagaimana cara kita untuk mencorakkannya lg agar dia bukan saja cantek didunia tp cantek juga di akhirat.Insyaallah.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    si shasha ni mesti ad di setiap majlis che ta n zain..al maklum ler x glamer so bila ad mjlis2 mcm ni dia pon nk la juga muncul juga..kesian…aunty aishah la katakan…

    0

    0
  20. minah jambu tk suka hipokrit says:

    minah jambu terharu bila dengar ustaz kt TV3 ni kasi ceramah .

    0

    0
  21. Hanez Suraya says:

    Hensemnya Zen… TASTE!!!

    0

    0
  22. Anna says:

    Nape rambut Sasha putih sangat? Scary..

    0

    0
  23. lala says:

    hello jgn jd naive sgt boley tak?? parent aisyah tu post org bg hadiah dr tamak igseller is sbb igseller tu kira iklankan brg dia tu sbb die post. korang ingat sdp senang ke nk post kt ig retis?? byr kay… tamak nk amik duit padahal dh kaya. seller pn bongok. baik ko bg headband baju kasut yg pastinya aisyah tkn pakai tu kt org miskin/anak yatim lg berkat dpt pahala. confirm2 phni che ta bia dlm kotak je tu suma. die tu gila branded paham!

    0

    0
  24. lalo says:

    hello jgn jd naive sgt boley tak?? parent aisyah tu post org bg hadiah dr tamak igseller is sbb igseller tu kira iklankan brg dia tu sbb die post. korang ingat sdp senang ke nk post kt ig retis?? byr kay… tamak nk amik duit padahal dh kaya. seller pn bongok. baik ko bg headband baju kasut yg pastinya aisyah tkn pakai tu kt org miskin/anak yatim lg berkat dpt pahala. confirm2 phni che ta bia dlm kotak je tu suma. die tu gila branded paham!

    0

    0
  25. lala says:

    tgk contoh terbaik si fasha die kata terima kasih je kt hadiah org bg and takkan terima bayaran. tu baru class

    0

    0
  26. is says:

    Cantik tapi rase lg bersopan klau pkai bj yg menutup aurat di majlis mcm ni..

    0

    0
  27. fauziah binti mahmd fauzi says:

    herm comey cngt ankk che ta…ktew mnat laa..lwpown dye dhh brumur cket but dye still young n beautiful…hows sweet..huhu

    0

    0