Written by serenity | July 1st, 2013

Pada 29 Jun lepas, telah berlangsung majlis pernikahan anak perempuan produser Julie Dahlan yang juga seorang pelakon, Hani Nur Zara Harmi, 31, yang telah berkahwin dengan adik kepada penyanyi Hattan iaitu Shamsul Akmar Sahabudin, 33.



Majlis resepsi pasangan ini dikhabarkan akan dilaksanakan di Negeri Sembilan pada 6 Julai.Turut hadir bersama di majlis pernikahan tersebut ialah Hattan. Majlis tersebut turut dihadiri oleh beberapa orang selebriti dan diacarakan oleh diva tersohor Azwan Ali. Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar REDPhotography.










32 responses to (12 GAMBAR)Majlis Pernikahan Hani Nur Zara Dengan Shamsul Akmar, Adik Hattan

  1. donut says:

    ingatkan beradik ngan julie dahlan tadi..anak rupanya

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      haihhh perlu ker cite nih?? dh kering idea la tuh abg nara nih.. aku adik kepada pelakon fazura sharifuddin pn x kecoh..

      0

      0
      • donut says:

        natasha, i fest lah,..jom i belanja u makan donut..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        puihhhh. setakat adik bitchzura nak kecoh buat apa. fakzura tu dah la kena buang sekolah, berlakon pun kayu. harapkan profail sebagai bekas kekasih anak raja yang kena dumped ke longkang je. layak ke nak kecoh?

        0

        0
        • Lenny Marlina says:

          fakzura the gundeks: engkau tu jeles sebenarnya sebab kau tak lawa mcm fazura sesuai la nama kau tu fak…mulut kau tu yg mcm longkang..busuk mcm hampehh…puiiiih..haktuiii

          0

          0
        • maya meira leyana says:

          kau jeles kn fazura sbb kau x lawa eh..dr dlu akuu prasan nick kau cm anti sgt..

          0

          0
    • Olga says:

      ALANG2 DAH ADIK DIA NIKAH,APASAL HATTAN XNIKAH SEKALI?

      0

      0
      • Anonymous says:

        bdoh lh kau ni..hattan tu dh rujuk blik lh dgn ex-wife dia..x caya, kau rujuk balik artikle B.nara sblm ni..main hentam je kau ni

        0

        0
        • Anonymous says:

          DIA RUJUK PUN STILL GAK KENA NIKAH BALIK LAAA BODOOOH…CAM GUD2 JE NK REPAIR STATMENT ORG

          0

          0
  2. Akukah says:

    hmmmm….

    0

    0
  3. Anonymous says:

    pengantin muka nmpk tua la…bekas isteri hattan lagi cantik dari pengantin….

    0

    0
    • Anonymous says:

      sedap ye ngata muka org, muka kau tu muda sgt?? ntah2 mcm nenek kebayan..

      0

      0
    • mee goreng says:

      poyo lah anon 11:01…dah pengantin perempuan umur 30an kan, tak kan nak muka mcm budak remaja pulak, faktor mekap juga boleh buat org nampak tua, sekian

      0

      0
    • MINA says:

      Sebokla nmpk tua la apela.. kangg ko dpt bini nmpk tua baru tau., xpon dapat menantu yg nmpk tua baru tau..

      0

      0
  4. pandan says:

    yang tudung coklat tu..Julie Dahlan ke?

    0

    0
  5. miss mong says:

    cantiknya wife hattan..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Congrats Achem…. insyaallah minggu nie majlis di Seri Menanti akan hadir bersam family…:) Moga masjid yg dibina ini akan berkekalan hingga ke hujung nyawa…. Ha achem dah nikah… Fuad bile lagi????

    0

    0
  7. ehh says:

    ok not bad..sbb xde la nmpk mmbazir sgt..sederhana je..good.good..

    0

    0
  8. kak yam says:

    kak julie btul2 nampak pelakon veteren.. mcm ni lah baru btul,,, tak macam pelakon2 veteren lain. umur dah senja, tp kulit tegan mcm belon nak meletop. uuhuhuhuh

    0

    0
  9. Ros says:

    Hattan n Aryani bila lagi?? so sweet!

    0

    0
  10. momok says:

    azwan ali diva ke? euwwww

    0

    0
  11. nurin says:

    tahniah… semoga kekal ke syurga

    0

    0
  12. syasya says:

    lau x silap pompuan ni pernah kawen dulu kan?

    0

    0
  13. hantu kak limah pergi surau says:

    aku baru nak cakap apsal memek muka makcik bertudung cekelat mcm biskut julies..eh, julie dahlan..rupanya mmg dia ek..haha..bagus lah dah pakai tudung..tahniah buat pengantin..aku tak kenal anak biskut julies mahupun adik kepada hattan..tapi aku kenal hattan sbb jumpa dia mabuk dan berlagak masa dia hanyut dulu, aku kenal makcik julie dahalan sbb mulut dan perangai dia yg tah apa2 tu..dan aku sgt kenal biskut julies..sbb pernah beli ada cicak mati di dalam..sekian laporan aku..terima kasih..

    0

    0
  14. […] sebelum ini kita telah melihat gambar-gambar majlis pernikahan pelakon Hani Nur Zara Harmi, anak kepada produser Julie Dahlan den…, apa kata kita lihat set gambar dari jurugambar rasmi RED Photography untuk majlis resepsi […]

    0

    0