Written by AbangNara | May 8th, 2013

Memang sejuk mata memandang gambar-gambar Ella dan keluarganya pergi menunaikan umrah. Ella nampak cantik sekali apabila bertudung. Nampak lebih manis. Semoga satu hari pintu hati Ella akan terbuka untuk bertudung sepenuhnya.

ella

Comel kan? Pasti suami Ella makin bertambah sayang melihat keayuan si isteri bertudung. Abang Nara pasti peminat Ella pun suka sangat-sangat. Tak gitu?

ella

10 lagi gambar Ella dan keluarga menunaikan umrah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Wanita tertua di dunia

ella
ella
ella
ella
ella
ella
ella
ella
ella
ella

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to (12 GAMBAR)Ella Tunaikan Umrah Bersama Keluarga Tercinta

  1. ProfHariz says:

    MashaAllah cantiknya Ella Berpurdah !

    0

    0
    • mak jah says:

      serious lawa gileeee ella pakai tudung. nampak happy je diorang kat sana. insyaAllah Allah akan buka pintu hati dia satu hari nanti untuk menutup aurat sepenuhnya.

      kita pun, sama2 la menutup aurat sepenuhnya. p/s: peringatan utk diri sendiri jugak

      mabrukk

      0

      0
      • Anonymous says:

        semalam iols ada baca komen kt Oh Bulan…ada cerita panas lah pasal blog ni…ramai org complaint pasal ********

        0

        0
        • Mak Jemah says:

          Cantik jubah Ella….Mak jemah teringin nak pergi Umrah pakai cam tu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          to anon 12.15…aku pun ada gak baca semalam…tak sangka perangai org tu buruk smpai begitu skali

          0

          0
        • cece says:

          aapa benda yg pns tuuu.. cer kongsi..

          0

          0
        • Anonymous says:

          @cece….kau tak gi erh Oh Bulan kelmarin, kalau kau pergi kelmarin kau akan nmpk kat komen tu ada org ramai complaint pasal pekerja blog ni yg suka delete komen org, dorang siap mention nama org tu n perangai buruk dia sekian2

          0

          0
        • lola says:

          eh nara bodoh. most of the pics adalah gambar JOJIE. bkn ELLA ok.
          aku saudara diorg. agak2 ler klo da xde idea skali pun. ni mesti amik kat instagram kak jie.

          btw, klo xde idea. g la cedok kat rotikaya. kan ko selalu buat camtu kan nara?

          0

          0
      • Cik Nin says:

        Ameen ya ALLAH.. Tetapkanlah hati Ella untuk terus menjaga auratnya untuk suami tercinta. ameen..

        0

        0
        • Habesah Hassan says:

          mostly gambar Jojie , bkn Ella , apa2 pon hopefully Ella bertudung pasnie . Dah lah husband dia ensem gilaa !!

          0

          0
        • Anonymous says:

          aah. satu je aku nampak gambar Ella. yang berpurdah tu. lain semua gambar Jojie.

          0

          0
    • nadia says:

      mari la kite sme2 doakan… amin =)

      0

      0
    • aina says:

      betul3… dh mcm wanita arab dh tgk… seyess lawa yg amat…..

      0

      0
  2. ain says:

    Salam….cantiknya bertudung, ayu betul. Harap dpt di kekalkan…skrg pn dh ramai artis brhijrah dan memakai hijab.

    0

    0
  3. jerrypah says:

    abang nara, tu bukan kakak ella ke? btw, seronoknya pergi tanah suci. in shaa Allah suatu hari nanti. amin :’)

    0

    0
  4. uu says:

    masyaAllah…. camtiknya!.. nampak berseri2

    0

    0
  5. haha says:

    Ella sangatlah cantik berjilbab :)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    first

    0

    0
  7. ck beatriz says:

    cantikk sgt..look like her sister jojie..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    To jojie laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………………. -.-

    0

    0
  9. name says:

    Macam banyak gambar jojie dari ella je. Yang picture 1 dan 2 tu adalah jojie ya bukan ella. Tapi memang depa seiras punn :)

    0

    0
  10. akukeella????? says:

    pada pendapat aku la…adalah lebih baik utk tidak mengupload pic pegi umrah ke..pegi haji ke, org pandang seolah-olah menunjuk-nunjuk pula walaupun bukan itu niat si tuan punya badan…dok dendiam sudah

    0

    0
    • Ohhh Galoooo says:

      biar upload gambar pegi umrah
      sejuk je mata memandang tempat yang suci
      daripada dok upload pic pegi paris,bali,australia
      pastu yang melayu pakai tayang ketiak,pakaian mengalahkan orang putih
      lagi nyampah tengok

      0

      0
      • Anonymous says:

        setuju….secara tak langusng kita dapat pahala dapat promosi kaabah dan mekah kepada semua orang…harap2 lagi ramai daripda kita boleh jejak ke tanah suci….aku pun dah pergi sana…harap2 anda semua pun kalau cukup duit, ziarah la rumah Allah…rindunya aku dgn kaabah :(

        0

        0
  11. Mia says:

    tu Jojie laaaaaaaaa bukan ellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………

    0

    0
  12. kawaiisakurayuki says:

    canteknya ELLA bertudung, moga dibukak hati untuk kekal berhijab….laen sungguh wajahnya kalau bertudung….ayu dan bersopan sungguh gayanya…

    0

    0
  13. sayang ella says:

    cantik sesangat Ella bertudung.. camni terus kan bagus..

    0

    0
  14. afwan says:

    Pd pendapat sy xlsh upload pic pergi haji or umrah..semoga perkongsian gmbr ke tempat suci ni akan bukan pintu hati ramai lagi umat islam di malaysia ke sana.daripada upload gambar yg bukan2.apa2 pun hrp ella terus bertudung. :)

    0

    0
  15. Amat Dani says:

    Ini sume gambar Jojie la.. gambar Ella yg berdua ngan suami & gambar berdua ngan Jojie tu je.. yg berpurdah tu Ella…

    0

    0
  16. cikot says:

    nmpak mcm gmbr jojie je bykny..abg nara ni clap tgk kot..

    0

    0
  17. xyx says:

    rasanya nara kena edit tajuk la.. ~gambar jojie tunaikan umrah~

    0

    0
  18. naraohnara says:

    abang nara pon…. tgk la gmbar tu btol2.. byk gmbar jojie.. bukannya ella..

    0

    0
  19. pah bedah says:

    jadi artis ni kebaikan sebesar zarah pon dipamerkan.. kejahtan sebesar kuman pon diperlihat kan kan…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    cantik mereka menutup aurat. sngat cantik. :)

    0

    0
  21. HAMBA ALLAH says:

    assalamualaikum
    yang tutup muka setengah dalam masjidil haram tu siapa?
    HARAM hukumnya memakai benang berjahit untuk menutup muka (NIKAB)/GAFAS(sarung tangan) semasa ber-IHRAM. ianya boleh menjadi KAFAR-YAMIN. sila RUJUK pantang larang HAJI/UMRAH semasa berihram. adalah lebih baik jika hanya menarik tudung ke depan untuk menutup muka. bukan nak memandai, saja nak berkongsi pengalaman,, papun BARAKALLAH wa ASLIHLAKUM,, xtunjuk masa ella potong ckit rambut dia lepas melakukan SA`I, ianya wajib.
    nak cite cikit,,,,,, kalao ko rang masuk/kelurar masjid dari pintu malik-FAHAD di situ anda
    akan melihat majmu` anak2 yang mempelajari al-QURAN,dan TAJWID. jangan lupa juga baca doa masuk dan keluar masjid.bagi SALAM ke atas RASULULLAH dan penghuni masjid.~~~o_o~~~PEACE

    0

    0
    • Anonymous says:

      assalam,
      mungkin waktu itu dia bukan dalam keadaan berihram .(yaa betul tidak boleh menutup muka atau sarung tgn sewaktu dalam ihram). so perbuatan memakai niqab dalam masjidilharam sewaktu bukan dalam ihram adalah tidak salah . u sendiri bleh nmpk polis wanita penjaga pintu masjid dan jemaah2 lain dari ngri lain ada yg tutup muka dalam masjidilharam.saya sendiri juga suka memakai niqab sewaktu dsana (kecuali dalam ihram).

      0

      0
  22. miss s says:

    cantik jubah ella,npk sesuai n dier..sweett..

    0

    0
  23. Sh says:

    Orang dah Allah (swt) cipta cantik. Pakai apa pun jadi sangat cantik. Apatah lagi bertudung litup. Cantik sesangat.

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      memang nampak lain itulah contoh pakai ikut tempat, kita selalu nampak Ella sebagai penyanyi, imej dia lain, Kalau pakai macam ni mana sesuai imej rock tu masa menyanyi.

      0

      0
  24. sean says:

    seriously, nie kan gambar kakak ella. da tgok IG orang pun still xleh beza..haish mmg xd cite lain rupenye bnara nie. cari cite orang!!

    0

    0
  25. PRIHATIN says:

    DAH LAMA PERASAN ABG NARA SELALU CURI CERITA DARI BLOG LAIN, TAKKPUN HANYA COPY PASTE GAMBAR DARI PAGE ARTIS THEN HANYA LETAK CAPTION. DUDUK RUMAH JAGA ANAK JE PUN, BULAN2 MASYUKKKKK.

    BEST KE CURI?

    0

    0
  26. KIREI says:

    NAPE AKU TGK MCM BUKAN ELLA..?NARA NI , ELLA DGN KAKAK DIA PUN TAK KENAI KA..?DUK BUAT BLOG GOSIP ARTIS SGT…HUHUHU

    0

    0
  27. potpet says:

    itu ella ke? aku terjumpa ella awal bulan 3 lepas, muka dia cucuk byk sgt..nampak sgt keras mukanya tu..tak ori..yg ni gambar dari jauh..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    betol ke..
    denga cite serenity upahan beautifulnara meroyan delete2 komen???
    hahahaha..

    0

    0
  29. najib botak says:

    Najib bagi jubor kat spr….sbb tu ikut ja…pui pui

    0

    0
  30. dia says:

    chantek nyee ciptaan ALLAH nee…. teringin nak jejak kaki ke mekah, semoga d beri kesempatan oleh NYA

    0

    0
  31. Anonymous says:

    kakak dgn adikk pon xkenaiii nara…apadaaaa

    0

    0
  32. minah says:

    pakai tudung dh bagus, dh cantik. tapi kenape perlu berbonggol tinggi kt kepala ?

    0

    0
  33. anak melayu johor says:

    byk gmbr jojie dari ella.. tp cantek mereka berdua berjubah.. alhamdulillah..

    0

    0
  34. saya cantik says:

    pakai tudung tapi nampak sanggul . haramm

    0

    0
  35. saya cantik says:

    pakai tudung tapi nampak sanggul . harammm

    0

    0
  36. yuni says:

    alahai cantiknya ella….semoga terbuka pintu hati utk bertudung

    0

    0
  37. yuni says:

    sejuk je mata memandang ella ni

    0

    0
  38. ???????????? says:

    ??????????????????????????????

    0

    0
  39. […] (12 GAMBAR)Ella Tunaikan Umrah Bersama Keluarga Tercinta (58) […]

    0

    0