Written by AbangNara | January 4th, 2013

Zahiril Adzim dan Shera Ayob adalah antara pasangan suami isteri selebriti yang sangat comel di mata Abang Nara. Kalau dilihat betul-betul, wajah mereka memang seiras. Abang Nara seronok melihat gambar-gambar percutian mereka di Istanbul. Romantik habis!!!

shera ayob zahiril

Shera Ayob telah pun disahkan hamil anak pertama hasil perkahwinan mereka. Diharap Shera tidak terlampau banyak berjalan ketika berada di Istanbul untuk menjaga kesihatan kandungan. Kalau penat, berehat je di dalam bilik. Safety first.

shera ayob zahiril

10 lagi gambar percutian Zahiril Adzim dan Shera Ayob di Istanbul dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Rumah mewah pemain bass Iron Maiden untuk dijual.

shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril
shera ayob zahiril

shera ayob zahiril

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to (12 GAMBAR)Zahiril Adzim & Shera Ayob Cuti-Cuti Di Istanbul

  1. lalalalal says:

    sweeettt

    0

    0
    • cik kiah says:

      suka tgk dorang ney… sama cntik sama padan :D

      0

      0
      • sembelit says:

        sembelit pon suke tgk dieorg.. hikh hikh
        comel~

        0

        0
        • narin says:

          cantik betul istanbul…nanti kalo ada rezeki nak gi sana lah, jatuh hati dgn istanbul lepas tgk filem istanbul aku datang…shera n zahiril cantek sepadan..zahiril jaga shera elok2…filem juvana biler nak kuar..? narin suka sgt citer juvana kt tv3 dulu

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          erma pun ad..mesti ngah shooting dorang nih hope citer best..

          0

          0
    • sunshine says:

      mmg sepadan la diorang ni..pasangan yg comel…

      0

      0
    • imani says:

      tersgttt la sweettttt both of you.. :)

      0

      0
    • fedap says:

      kite tak kenal shera ni. jgn judge dgn sekali tgk. tolonglah..tiap org ade kekurangan. no body perfect. zahiril tawu ape tgjwb diye, so takyah la korang sebok nak dayuskan die, tanggungjawab zahiril da bermula bile akad nikah, so diye tawu ape nak buat pasni, korang just doakan jela yg terbaik..takyah la nak kutuk bagai. esk anak korang ntah lagi teruk, lagi hina dari shera.

      so mind your words. btw, teringat caption akhir drama ‘setia hujung nyawa’
      “TIADA INSAN SUCI TANPA DOSA MASA LALU, TIADA INSAN BERDOSA YANG GELAP MASA DEPANNYA”

      p/s: shera sangat berbakat dalam lakonan Duri, kt astro prima jam 5pm dan ulangan 9pm.

      0

      0
      • Fara says:

        Ko komen utk ulasan sapa?tetiba je meroyan…

        0

        0
        • fedap says:

          aku komen utk ulasan ‘sh jihan’ , ‘yang sebenarnye’ dan ‘joyah’ kat bawah ni. cube scroll… ntah nape komen aku kt sini, sila tanya bang nara…sabotaj uols…

          0

          0
    • Anonymous says:

      Alolo. So sweet. Nak macam ni jugak:)

      0

      0
      • seo thailand says:

        An Search engine marketing providers United states of america organization will help
        to make more robust your site’s presence on the net.
        You can check with individuals in your circle to go to your website and they will ahead the website link to others and so on.

        0

        0
    • Muka zahiril iras2 jaguar dalam filem apocalypto laaa..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    ini mesti gi istanbul sbb shooting….

    0

    0
  3. suka says:

    Wah seronok tengok pasangan ni….. Pelakon yg berbakat tanpa kontroversi :). Moga brbahagia selalu

    0

    0
  4. loveONEW says:

    comell..
    shiera ni bukan peknen ke?bole ek naik flight..

    0

    0
  5. nara reader says:

    Saya suka pasangan suami isteri ini. Hopefully kandungan Shera sihat and happy always..you have my prayer..

    1

    0
  6. anak mamak mai dah says:

    comel no ampa dua nie

    0

    0
  7. sh jihan says:

    sebenarnya anak dlm kndgn tu bukan anak zahiril, abg nara, please siasat. bini zahiril ni dekat belakang macam bit*h sikit. depan muka macam baik! phuiii!

    0

    0
    • milah says:

      kurang ajo lah ko ni. xde adab punya org. jaga sikit kata2 tu. jgn nak buat fitnah.

      0

      0
    • lolaloli says:

      kau ni sh jihan, kalau x buat fitnah x boleh ke? kau ke yg tanggung dosa diorg?tolonglahhh jgn perasan baik sgt..moga kau dapat keampunan dari Allah dan dari mereka berdua…

      0

      0
    • loveONEW says:

      bodohnye ko ni kan..
      cam harem si sh jihan ni

      0

      0
    • YANG SEBENARNYA says:

      erm…sebenarnya apa yang sh jihan cakap ni…ada benarnya. kenal sangat dengan isterinya…tapi dia memang angelic face. depan2 mata kitaorang die tolak kepala suami…memang dia bergurau, tapi sangat kasar. kalau dia marah, semua benda terkeluar dari mulut, walau dekat suami sendiri. muka suaminya macam dah lali, menyampah tetapi masih sabar. suaminya memang baik. siapa yang kerja belakang tabir akan tahu hal sebenar….

      0

      0
      • hanna says:

        betul ke x betul ke bukan masalahnye..masalahnye yg nk cerita buruk pasal org tu pasal ape? perangai kita ni elok sgt ke? cuba kalau kau duk tempat dia org duk mengata kau itu ini siap ckp anak dlm perut anak org lain lah ape la…ape kau rase?bahagia? aku sorang ibu mmg pantang tol org mmpertikaikan pasal kandungan org ni,,,nasib si sh jehan ni bkn keturunan aku…kalu adik2 aku mulut mcm ni penampa mkn die…haaa

        0

        0
    • TANTE says:

      sesuke hati kate kawan aku gitu…. hang duk sekali umah ngan die ke? fitnah semata…

      0

      0
  8. JOYAHH says:

    SEBELUM KAWIN NGAN LEPAS KAWIN GITU JE YER KALER RAMBUTNYA..SIAN KO ZAHIRIL DAPAT BINI CAMNI.. DAYUS SUNGGUH..

    0

    0
    • milah says:

      sian jugak kat kau.. tak pasal2 dpt dosa mengata org..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kenapa lepas die kawen nk kate kt die mcm tu? sebelum die kawen xde sape pun nk kate bapak2 artis ni dayus?

        xbertudung doa die ngan Allah..bile die brtaubat InsyaAllah Allah ampunkan… kau yg bertudung mengata die sape nk ampunkan kau nanti?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Joyah oii longkang lh mulut ko ni kn..biar lh dia ko ke yang tanggung dosa nya…mulut sampah lh ko joyah

      0

      0
  9. lolaloli says:

    alahai JOYAHH, kat luar tu belambak jantan dayus kawin dgn pompuan ntah apa-apa..mcm la kau tu x de dosa..

    0

    0
  10. slay says:

    sweet couple…

    0

    0
  11. JOYAHH says:

    TAPI BUKAN ZAHIRIL NI ALA ALA MACAM LAKI SOLEH KE..BUKU DIA BANYAK YG KONSEP KETUHANAN…YERYER JE..TAPI SHERA NIH DUK KALER RAMBUT JUGAKKKKKSSSSSSSSSSSSS..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kesian Joyah….kutip dosa ngan mengata org je lah….die x bertudung tp mungkin solatnya cukup..joyah yg bertudung tu belum tentu solatnya cukup….mulut jahat plak tu

      0

      0
  12. hello says:

    Ni sekitar Turki la abg nara, bukan Istanbul je.

    0

    0
  13. stella says:

    cntik pic ne .. sweet sgt .

    0

    0
  14. nazra says:

    dorg mmg sweet!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    abg nara…dh tgk seminggu sblm nie kt oh bulan…abg nara lmbt laaa…hehehee

    0

    0
  16. budak koya says:

    .

    0

    0
  17. kak Nera says:

    mase program raye hari tu Shera nampak kurang ajar dan tergedik2.. terus tak suke die..!

    0

    0
  18. midot says:

    sombong…la..diorg ni..i jumpe kat mall…tau la..artis..org ckp nak privacy..tp kiter ni kan melayu,..ada budi bahasa..x senyum pun..norish karman i..ad jumpa gak..walaupun ramai tak suka dia..tp senyum jer…

    0

    0
  19. narin says:

    kenapa sama entry ni dgn OH BULAN…? byk lagi gossip boleh buat :p

    0

    0
  20. lolololo says:

    Yup. memang shera perangai gitu. kalau dia marah, segala benda dia boleh cakap.. die buat suami dia tak ubah macam kawan kawan. leh lak bertepuk tolak kasar kasar. kut ye pun, tak pyah la tnjuk dekat dpan depan orang ramai. tak manis..zahiril ni macam sabar jeee. dungu pun ade gak.. haish

    0

    0
    • Anonymous says:

      jaga je la rumahtangga ko…xpayah la disebokkan org…kau belum tentu xpernah mnyakiti ati laki/bini ko…sudah2 la..baca stakat baca je lah..org tunjuk gambar percutian ni da meleret2 ke lain..kalau x mnyebok nk cerita buruk org x sah

      0

      0
  21. Dee says:

    Dlu mmg minat ngn zahiril nie, esp dlm cite kami… pastu dah makin kurang… hehehe…

    0

    0
  22. Ratu minah jamu merah biru says:

    Minah jambu tk minat lah dua ekor laki bini ni……yang minah jambu minat taik lalat laki dia je ……minah jambu tengok muka erma fatima tu macam di cocok botox pulak betol ke ? lain je minah jambu tengok pipi dia ni macm bengkak….tapi betol ke erma fatima tu ??

    0

    0
    • i follow says:

      betul la…umie aida pun ade dlm ini trip…tp tiada dlm gmbr… diorg pergi sana utk shooting 2 telemovie… Shera x berlakon, dia hanya follow husband die sbb dia tgh berehat bcoz of the pregnancy..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ni ceta pasal shera & Zahiril nape pulak kluar ceta erma ekkk???? bengang betolllllll

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        pasal gambar erma ada kt situ jadi cara tk langsong sambail2 tu tekeluar la cerita diaaaaaaaa apesal ? tk boleh ???????

        0

        0
  23. chinta says:

    haha..klako rse org yg ckp ‘mne thu org x pkai tdung tp die x tggl solat’ double hello..kalau die btol solat ckup x kn ny die sggup nk tnjuk aurat n nk wt suami die jd dayus cmtu.. (agak2 la nk backup..jgn smpai kte nk mprmainkan agama).. org baik x kn mbiarkn auratny tbuka.. :)
    jgn nk ckp org blagak baik ke ape..sb kte x baik la kte nk sme2 jd baik..n jgn ckp law nk cramah jgn bkk gsip ni..yes btol tp kte tpkse msuk cni nk nsihat kt org sb kte thu kt cni rmai org yg lalai.. peace.. =)

    0

    0
    • Lia says:

      awak terpaksa masuk blog ni sebab nak nasihat orang je ke? mulianya hati awak. :) semoga Allah rahmati hidup awak.

      jangan judge orang hanya sebab dia tak bertudung. Hanya Allah yang mampu judge.

      0

      0
      • benang basah says:

        tudung tu perintah Allah swt.. dan bertudung itu nyata di pandangan(tngok je dh nampak auratnya). So kalo baik mcmana skalipun, tetap jelas org tu tak ikut perintah Allah. Lainlah kalo solat 5 waktu, sedekah, zakat…kalo seseorang itu buat atau tak buat ibadat tu semua…di luar kemampuan manusia lain utk mengetahuinya. Sebab takkan sepanjang masa nk ikut/stalk setiap org tu? then utk itu, brulah kter x boleh nk judge dan menyerahkannya pada Allah~

        So please, jgn bg alasan nk tegakkan benang basah dgn mengeluarkan ayat “biar Allah yg judge” especially utk bab menutup aurat…Allah dh bgtau hal tu kene buat through al-Quran, kalo nk tunggu Allah sndiri ckp kt depan2 ko..time tu dh terlambat dh..dan kalo sesenang mcm tu, semua muslimah takyah menutup aurat janji jadi baik…mcm tu? choiiii

        0

        0
  24. kikilala says:

    suka sheira dalam drama Duri di astro..cantik muka dia

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      dia ni memang cantekkkkkk tapi minah jambu rimas ngan dia punye rambot yg lepe tu eeeeeeeeeeee rimas betol lah !!!!! kalau ye pon skali2 ikat la rambot tu kasi cute sikit muka tu ! diani tk tau nk cute kn muka lah ! tengok macm siti cuteeeee je muka dia pasal dia pandai nk cute kn muka dia .. lov u siti nurhalizaaaaaaa………

      0

      0
  25. anna says:

    Semoga shera dibukakan pintu hatinya ntuk menutup aurat :) diorang memang sweet. Semoga perkahwinan diberkati dan dirahmati Allah. Aaminn.

    0

    0
  26. yang lain says:

    shiera dgn zahiril je??abg nara..nak gambar artis lain jugak..ramai rasanya kan?

    0

    0
  27. fifi says:

    pasangan gedik n poyossss! !!! Budget hot!

    0

    0
  28. bilaakubercakapkaujanganbiadap says:

    dorg pergi ngan beto . sbb terperasan wife beto pic yg ketiga . with erma fartima tooo ~

    0

    0
    • tatatititutu says:

      yup…beto pun ade sebelah wife die pakai baju kuning time gmbr atas hot air baloon tu…tp muka dia terhalang sket oleh nad zainal…so maybe sbb tu ramai tak perasan…

      0

      0
  29. Roundtable says:

    Tak kira apa tanggapan orang lain…memang minat giler le kat diorang ni…lakonanpun mantap.tak menonton kalau diorang berlakon…tak macam sesetengah artis..kontroversi dan harap jual rupa aje lebih lakonan ke laut.

    0

    0
  30. Lolypop says:

    biarlah.. dia bitching ke apa, bukan ko rasa pun cipap dia… STFU.

    0

    0