Written by AbangNara | November 11th, 2014

Pergh~~ Ummi Nazeera sejak bertudung ini sememangnya makin jelita, menawan dan membuatkan ramai jejaka jatuh cinta. Memang sedap sangat mata memandang. Maka beruntunglah si lelaki yang bakal menjadi suami pelakon hebat ini. Tak sabar rasanya nak menunggu saat itu. Nak tahu juga jejaka manakah yang berjaya mencuri hati Ummi Nazeera.

ummi nazeera

Ummi Nazeera ini bila tersenyum memang boleh mencairkan hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Apa pun, Ummi Nazeera sejak kebelakangan telah mula menghadiri majlis-majlis hiburan seperti Anugerah Skrin 2014 dan Konsert EH!. Adakah Ummi akan kembali berlakon semula? Rindu juga sebenarnya nak melihat kelibat lakonan Ummi. Pada pendapat Abang Nara, Ummi antara pelakon yang amat berbakat.

ummi nazeera

Lagi beberapa gambar Ummi Nazeera dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Ummi Nazeera.

P.S: Gelagat comel seekor landak

ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera

48 responses to (12 GAMBAR)Ummi Nazeera Yang Meruntun Kalbu Para Jejaka

  1. ubi says:

    manis..xpuas pandang dia..bijak…beauty with brain..

    0

    0
  2. luv ummi says:

    cantik sgt!!

    0

    0
  3. zarra says:

    Cantiknyeeeee awakkkkkkkkk
    Semoga terus Istiqomah.
    Terserlah seri itu bila kite ikhlas berjhijrah kerana Allah

    0

    0
  4. saya says:

    Tulah… so cantik n manis. Saya suka tgk muka dia kerana muka kemelayuan n senyuman nye manis tk jemu..

    0

    0
  5. cilipedas says:

    buruknya izara aishah

    0

    0
    • Anony says:

      itu la pasal, aku dh coba tahan taknak sebut, tp mmg buruk dgn lipstik kaler gitu, kain terbelah bagai, ish

      0

      0
  6. ye saye says:

    kalau korg perasan mase anugerah skrin hari tuh..si adib nih dok menyembang nan ummi nazera nih..smpai segan die..die g duduk sebelah izara..

    0

    0
  7. aNONY says:

    dlu awal2 die berhijrh bukan ke die ni pakai tdg/shawl labuh2. pakai inner tutup dagu. kenapa sekarang macam makin singkat je ? T_T

    0

    0
  8. uMMI NAZEERA says:

    dlu awal2 die berhijrh bukan ke die ni pakai tdg/shawl labuh2. pakai inner tutup dagu. kenapa sekarang macam makin singkat je ? T_T

    0

    0
  9. Anonymmm says:

    Mana2 wanita yang menutup aurat dgn rapi, mesti nampak manis dan ayu je. Alhamdulillah. Moga terus istiqamah, ummi Nazeera :)

    0

    0
    • daun says:

      rapi kah??? baju ikut body shape tu kira tutup aurat lah yer.

      0

      0
      • GAYAH LAZER says:

        KALAU KO LAKI, BINI KO AKU XTAHU LAH TUTOP AURAT KE X NANTI..
        KALAU KO PEMPUAN, AKU JAMIN KO PON BUKAN SEMPURNA TUTOP AURAT KAN?JELES LER TUH..

        0

        0
  10. loQlaQ says:

    Adoi.. kecoh la kau ni tudung labuh la shawl labuh la.. ko labuh sgt ke tudung nk ukur tudung org lain.. pppuuufft!!

    0

    0
  11. cik manis says:

    sweetnye umi..x jemu tgk…muke melayu asli… cantik sgt umi ni..

    0

    0
  12. suud says:

    nape lah suka sgt nk kondem org..ketat tang mana lagi..dia dah tutup tu alhmdulillah..at least ade usaha dia nk pakai tudung..ummi,nnt labuhkn tudung sikit lg ye..comey dia

    0

    0
  13. arianarose says:

    MashAllah jelita nya ummi nazeera skg. terpegun aku tgk. sokong apa abg nara tulis tuu. tapi tak sangka die kalah dekat anugerah skin dan filem festival. haprakkkk

    0

    0
  14. papajoe says:

    mundur sgt org kat atas yg comment pasal tudung labuh dier. ni dah kira menutup aurat laa ni.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    memang jelita sangat. kalah miss world. dah lah hidung mancung, putih melepak, tinggi lampai lagi. belum pakai makeup. kalau dah pakai make up sure nangis kim kardashan.

    0

    0
  16. meri says:

    errr…hidung mancung? …err..putih melepak? ..errr..tggii lampai?? errr belom pakai mekap?

    0

    0
  17. chi chi says:

    Lau pakai tudung memang X lawo mekap tebal seinci…natural lagi cantik..

    0

    0
  18. mamajoe says:

    tah apa apa jer korang ni…
    sebab mekap laaaa ummi n semua artis lain Nampak cantik adoiiiiii

    0

    0
  19. suke suke says:

    So sweet..alhamdulillah dikurniakan wajah dan diri yang begitu indah…

    0

    0
  20. lari alini says:

    tetiba rasa Adib tu sesuai dengan Ummi pulak..baru sepadan.

    0

    0
    • Ummi says:

      kau syok sendiri erk ??
      aku rasa lebih baik Ummi cari lelaki yang boleh membimbing dia ke jannah.

      0

      0
      • lari alini says:

        rilek la..aku cakap je..kalau tengok muka diorang tu..
        Perangai tu takyah la cakap. Orang yang baik dengan pasangan yang baik la.

        Jangan nak cepat gelabah boleh?

        0

        0
  21. bodoh.ganggu otang says:

    Bodoh ganggu orang

    0

    0
  22. nok gebuzzz says:

    suke tgk umi sekarang….cannnnnnnnntik sgt dan sejuk mate memandang…bekali2 pn x jemu

    0

    0
  23. zikry haikal says:

    Alaa,, frustnye. dlu igtkan adib brkenan dkt ummi nazeera.. rse mcm, wahh respek jgkla kat adib sbb last2 dy nk pilih prempuan brtdung and beauty with d brain.. tp upe2 nye adib plih izara.. tp its okey, ummi nazeera mmg cun!

    0

    0
  24. Ummi nampak jauh lebih anggun & ayu selepas bertudung, berbanding zaman seksi dulu

    0

    0
  25. mawar says:

    semoga ummi x terpengaruh dgn dunia artis lg..

    0

    0
  26. hanana says:

    perghhh!!lawa gilerrrrr!!!!ak yg pempuan pon leh cair..hahaha

    0

    0
  27. jug says:

    Adakah adib menyesal pilih izara dari umi? smcm je

    0

    0
  28. kiah kokdiang says:

    Kak kiah mmg bekenan tgok ummi ni..dlm prog shurotul quran sweet ja..nmpak kesungguhan nk belajaq..jgn la hampa nk kondem org sgt..suma org x sempurna..xpala pelan2 dia perbaiki diri..kita pon sma2 perbaiki diri..

    With love,
    Kiah kokdiang

    0

    0
  29. Anonymous says:

    buto la ,lancap sikit

    0

    0