Written by AbangNara | October 4th, 2012

Lama sungguh tak mendengar perkembangan terbaru Ummi Nazeera. Sejak Ummi melanjutkan pelajarannya ke Australia, populariti Ummi boleh dikatakan semakin berkurangan. Namun Abang Nara respek pengorbanan yang Ummi Nazeera lakukan demi pelajaran.

ummi nazeera

4 minggu lagi, Ummi Nazeera akan pulang ke Malaysia. Balik for good atau hanya sementara, tidak pula diketahui. Semoga semasa cuti ini, Ummi Nazeera akan berlakon banyak drama dan filem untuk mengubati rindu para peminatnya. Bagi Abang Nara, Ummi Nazeera adalah salah seorang pelakon wanita yang benar-benar berbakat dan tidak bergantung hanya pada rupa.

ummi nazeera

10 lagi gambar Ummi Nazeera yang diambil daripada Facebook Ummi Nazeera dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (12 GAMBAR)Ummi Nazeera Yang Akan Pulang Ke Malaysia 4 Minggu Lagi

  1. Anonymous says:

    salah sorng yg berbakat dn educated!

    0

    0
  2. yang says:

    owh…ambik bdng apa dia ek…

    0

    0
  3. umme naajirah says:

    1stttttttttt..aku lg cantik..

    0

    0
  4. amethyst says:

    umi dlm gambar nampak comel biasa2 je..tapi dia sangat cantik kalau tengok in person…pernah tengok kat restoran mak dia

    0

    0
  5. ada aku kisah says:

    pernah jumpa kat klcc.. lawa hitam manis muka ayu.. lembut jer dgr dia bercakap..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    suke! muke melayu asli selain drp vanidah imran..cantik ummi nazeera ni

    0

    0
  7. daniela says:

    Cik Nin lawa…semulajadi cantik

    0

    0
  8. cipan says:

    lakonan dia dlm nur kasih best..kenal dia sebab watak..sampai skrg panggil dia cipan..hahahaha..sebab jahat sangat dalam cerita tu..

    0

    0
  9. kakikucinghitam says:

    pix yg bertudung tu betul2 lawa….

    0

    0
  10. Cik Nad says:

    Adakah cinta dengan Remy akan berputik semula.. Jeng jeng jeng..
    Setuju dia ni cun.

    0

    0
  11. nyah tetek says:

    love u gurl
    emosi dlm lakonan ummi sgt mendalam dan best

    0

    0
  12. markonah tonggeng says:

    harap2 dia couple smula ngan Remy

    0

    0
  13. okasan says:

    usya instagram dia. nampak humble orangnya. tk lupa asal usul. salu baca tentang agama n upload kat insta. tatau knp bila tgk dia rasa senang. tak seksi. tak over. harap didekatkan dgn pkara yg baik2.

    0

    0
  14. cisskek says:

    cantik rambut die…still hitam yg asli :)

    0

    0
  15. Arjuna Kasih says:

    Wah, dengar saja abg Remy dah single, trus plan nk balik Malaysia. Bunga2 cinta berputik kembali ke? hehe

    0

    0
  16. sweeties says:

    klu die jd ain hawani dlm drama adam hawa pun cune gak kan.. hohoho

    0

    0
  17. Aku says:

    Gambar kedua tu ada iras Tiz Zaqyah la plak…

    0

    0
  18. ... says:

    pandai berlakon budak neh…tak bleh lupa watak jahat dia dlm nurkaseh…heee benci giler aku dgn sarah…

    0

    0
  19. Nia says:

    che ninnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  20. yaya says:

    ade rupe fafau gak dia ni

    0

    0
  21. LAILA says:

    betullah dia sebagai ain hawani pun sesuai sgt ni tak di baginya kepada retis gigi jarang tu spoil aku nak tengok.haishhhh.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    anak org kuat RTM nih..anak org kaya..

    0

    0
  23. Zaza says:

    Anak org kuat RTM nih..anak org kaya sesangat..

    0

    0
  24. ayu says:

    gambar last tu cam marion caunter plak kn… huhuhu…

    0

    1
  25. ayu says:

    gambar last tu cam marion caunter lak kan.. huhuhu

    0

    0
  26. neelopa says:

    pic yg 2nd tu ade iras2 tiz zayqay sket

    0

    0
  27. Anonymous says:

    0

    0
  28. Anonymous says:

    g

    0

    0
  29. Anonymous says:

    [img src=”http://www.cyprus44.com/map/north-cyprus-road-map.jpg” width=400]

    0

    0
  30. Anonymous says:

    hoi

    0

    0
  31. ruerue says:

    acha septriasa malaysia…natural beauty…

    0

    0