Written by AbangNara | July 2nd, 2012

Baru-baru ini, Siti Nurhaliza telah pun terbang ke Australia untuk bercuti bersama dengan pemenang peraduan SimplySiti. Melihat gambar-gambar yang diupload oleh Siti membuatkan Abang Nara rasa teruja. Australia nampak sangat seronok dan menarik untuk dilawat.

siti australia

Paling menarik ialah Siti Nurhaliza dapat bergambar dengan patung wax Johnny Depp. Lagi 11 keping gambar sekitar percutian Dato’ Siti Nurhaliza di Australia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia

64 responses to (12 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bercuti Di Australia

  1. Anonymous says:

    DIVA original negara.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 30
  2. Cik Ketom says:

    Tahniah Siti

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • Siti Nubaila Binti Inggot Kamarudin says:

      dt siti kalau x pakai mekap mcm muka remaja laaaaaaaaaa…jeles plak dgn kulit dt siti…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 4
      • anon says:

        petuanya makan telur, facial telur.. kulit pun licin bak telur dikupas.. side effect, kentut pun bau telor.. hehe..lemas Datuk K dlm selimut…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  3. Yong says:

    Ketatnya suor Datuk Siti…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 22
  4. g.o.l.d.f.i.s.h_in.red says:

    dato ct makin ari makin cun and nampak sinar bahagia kat mata….

    untungla leh p mlancong sampai obersea…hehe:D

    suka tgk pix2 atas ni…..senyum sorg2…sweet and mnenangkan…such an natural beauty u have….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 5
  5. boooo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 39
    • siti gemok pakai topi/snowcap says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 79
      • honey says:

        @siti gemok ~ amboi lesernya mulut…siti tak pernah pakai tudung pun… da jodoh dia ngan dt k, n siti lum dpt zuriat tu pasti Allah punya perancangan yg lebih baik tuk siti…harap benda yg awk ckp ni tak kena pada diri awk lak nt…laki kena rampas & x da anak smpai ke tua…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 4
      • cik says:

        ct xde zuriat sebab belum ada rezeki..
        spe anda untuk ckp die jhat or buruk perangai..
        manusia ni hanya Allah je yang leh menilai or bg hukumn kt kita..
        die rampas or tak..kita tak twu cerita sebenar..
        lgpun stiap jodoh tu urusan Allah…
        org tua2 ckp jgn menyampah kt orang lain lame2..
        sbb nanti lame2 anda syg kt die.. =)
        lgpn kita xtwu..mgkin suatu ari nnt org yg kita menyampah itu yg akn menolong kita.. =)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        apa nk kecoh?dato ct xda anak bkn urusan ko..Allah nk bagi bla,ko tau apa?kalo xsuke diam jer..bekas bini dato K pun dh bahagia kwin lain..ko plak yg sakit ati..entah2 ko pun nk c dato K kot???

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      siti mana ada tua ! belom pn 50 umor dia…. kalau nk di banding kn siti ngan anita serawak mana lagi tua? tengok kak nita dh tua pn maseh menten n sehattttttt biar tua asal bergaya sehat kepada allah jangn sesekali lupa bershukor kepada nye……

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. manjer says:

    waaaaaa dato CT! real sangat gambar ngan JD tuh!! =)
    apepun, DCT, ilove youuuuuuuuuuu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
  7. mak jemah says:

    mak jemah xpuas hati..pesal husband mak jemah my johnyy monny depp ada dgn siti?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red says:

      no worry dear :D

      bukan real of Johnny Depp pon…juz patung wax Johnny Depp..hehe

      tp seriously nampak real jek pix 2….suka suka…

      by d way…dato ct punya dagu mmg da tbelah camtu ea dari dulu??? juz nk taw…peace no war~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • saje2 says:

        memang dr dulu mcmtu.. kecik2 dulu ayah selalu kata dagu sy berlekuk mcm dagu siti.. waktu tu dia baruuuu je jd penyanyi.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      mak jemah kawen dgn si johnny tu rupernyer…
      padan la si johnny tu bercerai dengan vanessa..haha!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  8. gile says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 67
    • joyah says:

      hei dia baru 33 larr..knp kalau dah tua pun x leh melompat ke..?? mak aku dah 60 pun melompat relax ja… kolot tul hg nih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 2
    • ayamgoreng says:

      melompat je pun, bukan melacur. menggelupur GILE

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 2
    • honey says:

      yg ko sakit ati ni knpa???? tak salah nk berposing lg pun bukan dia terkinja2 pun hak hak hak

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • mariana says:

      ko ni knapa?
      ada dia kacau ko?
      ada dia amik duit ko?
      ada dia mgata ko?
      apa la ko ni..
      jeles x mnempat..
      tah pa pe jew…
      dia nk mlompat ke pe ke…
      lantak la!!!!
      jgn sibok!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  9. zaizue says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 18
    • choi ya shos... says:

      EH..ni kes x bace abis r ni..patong jemah oit, bkn btol pon…CHOI…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  10. mai.. says:

    cantik dato ct..
    ape die wat adalah antare die dgn Allah..kite boleh tegur tp brdepan la,kalau tegur kt blakang mgumpat namenye.. dose mengumpat sgt bsr..xterampun slagi xmintak maaf kt orgnye tau..subhanallah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  11. nara narura says:

    nara lambat,
    gambar ni dah basiiiiiii…………….

    wek wek,,,

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  12. jage tepi kain omak ekau sudah says:

    memang dagu siti dari dulu macam tu lah. hape dah. nak menabur fitnah je tak habis2. kalo dia nak melompat pon biaq pi lah,kuboq dia. hang tak penah melompat ka chek oi.. apa punya manusia. orang doakan biaq pi dia makin elok. aihh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  13. Lan Todak says:

    Something weird happen mse msterchef slbriti malaysia btween Datuk Siti n salah sorang pserta .. lpas aku tye mmber2 aku .. ohhh .. patot la .

    Sjarah mungkin berulang bak lirik lagu tomok ..

    BTW . tomok dh kuar msterchef . thniah tomok krana jadi top 7 dlam msterchef tp perserta yg aku nk tgok dia keluar ade lagi .. dia xsedar ke suma peserta lain xnak dia jdi ahli kumpulan .. .. biler pemilihan suma orang main2 kn dia

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • Mak jemah pemalu says:

      Ala xpyh ler kite nak mengharapkan sejarah mungkin berulang…tiap org ade sejarah sendiri.tp reaksi drg pun blh mengundang spekulasi…apepun kite berbaik sangka jek…hrp DCT akan terusbahagia n dikurniakan baby…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  14. aku lah..... says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 27
  15. cik nad says:

    mmg dagu die terbelah senjak dulu lg.. dato ct sngt cantik walau x mekap.. nie sebab makan kolagen mahal2 la nie.. cantikk je kulit..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  16. Aku kesah says:

    gambar y pertama tu comeinya datok CT…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. shasha says:

    Siti tetap terbaik, cun banget & best…

    Btw, dagu dia mmg terbelah la, cuma dia bertambah tembam double chin tu yg jadikan lain skit dagu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. poyo says:

    wah,pndainyerrrr tok ti melompat!!!…tetibe tringat lagu
    time skolah rendah dulu…lompat si katak lompat,lompat!..:)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. […] Baru-baru ini, Siti Nurhaliza telah pun terbang ke Australia untuk bercuti bersama dengan pemenang peraduan SimplySiti. Melihat gambar-gambar yang diupload oleh Siti membuatkan Abang Nara rasa teruja. Australia nampak sangat seronok dan menarik untuk dilawat. Paling menarik ialah Siti Nurhaliza … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nanabanana says:

    wahhhhh.. xde satu calit make up pun kat muka ct.. tp tetap cantikkkkk… muka tetap berseri2.. suka suka suka ^___^

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. stella says:

    DCT sgt cantik lorh . . Secantik ibu nya . . Btw , isu dagu terbelah tu dh lapuk laaa . . HAHAHAHA . . Itu pun nk jd isu ka ??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. wawa says:

    kat mana patung johny deep tu?? aku tatau punnnn kt sydney ada patong tuu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. anak mak jemah says:

    dagu die mmg terbelah la.. DCT ni jd penyanyi ms aku skolah rendah lg.. ms 2 minat sgt tgk muka DCT n terpk cantiknyer lau dagu aku terbelah mcm DCT.. apa la korang ni, nk ckp DCT bt pape ler 2 kt muka die… mgkin skang ni sbb die makin tembam sbb 2 lagi jelas nmpk teluk 2…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. ctz7 says:

    DCT manis, tak perlu mekap pun..lagi nampak muda remaja.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. meebandung says:

    Seronoknyer dato ct boleh bawa mak jalan2.. Dapat bahagiakan mak dia slagi masih ada…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. syysss says:

    abg nara…asal blog abg nie…sy xleh g next page….bile g next page die ckp pages not found,…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  27. Dagu DCT memang bebelah sejak dari dulu lg la..mana ade bedah or suntik atau pape je la yg sama waktu dgnnye..n die memang natural beauty.. klu ade yg x kena dilihat tu biasa la..manusia x sempurna..pape pun DCT seorg yg sgt berjaya dlm hidup beliau.. soal jodoh n zuriat DCT ni x habis2 lg ke.. itu semua ketentuan Allah..semua Allah yg atur utk beliau..beliau x minta semua ni..rezeki dr Allah S.W.T.. beliau hanya mampu merancang yg lain Tuhan yg tentukan.. kita doa kan je la yg terbaik utk beliau..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  28. entah la says:

    no komen bab dagu berlekuk nie coz aku n hubby ms kurus kering dulu berlekuk gak dagu nie…tp bl kami dah berisi sikit skrg nie lekuk tu pun mcm dah kurang…huk3x…mungkin dah terlbh lemak kat lekuk kot…apa2 pun lantak lar dia nak operate bt lekuk dagu ke tak bukan dagu aku pun…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  29. Aper Cer says:

    lekuk kat dagu nak jadi issue jugak ker? aper cer?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. miripCt says:

    dah dagu dia mcm aku..nk bt mcmmna? korang jgn dengki aku mirip Dsiti..tp aku xnk laki mcm dato k aku nak mcm irma hasmie..muda..ensem plak tu..heh3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  31. Ops says:

    Allah jer th ape yg dia bt kat muka dia…sape2 yg th tu diam2 sudah…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  32. honeywellz says:

    Mula2 tengok gambar atas tu ingatkan cina mana…sebijik mcm cina. Hajjah ni rambut tutup tak betol N pakai baju ketat. Gambar no. 3 tu dia perasan muda remaja lagi kot…..tengoklah tanpa mekap muka dia biasa je…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1