Written by AbangNara | May 12th, 2014

Seronoknya menjadi Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Kalau tak silap, baru-baru ini mereka baru sahaja pulang dari Krabi. Tup-tup sekarang ini sudah berada di Paris, kota percintaan pulak. Seronok Abang Nara melihat aksi romantis mereka. Turut membuat kemunculan istimewa ialah pereka fesyen terkenal, Man Kajang.

rozita dan zain

Bilalah agaknya Abang Nara dan wife dapat membuat aksi seperti Zain dan Che Ta di bawah Menara Eiffel. Serius nampak romantis tahap petala langit. Lagi best bila tengok shopping bag yang dibawa oleh Che Ta. Memang shopping sakan nampaknya.

rozita dan zain

Apa pun diharapkan Che Ta tidaklah berjalan terlalu kuat sebab sedang mengandung sekarang ini. Kalau dah penat, terus berehat. Jangan paksa diri. Kandungan perlu diutamakan. Lagi beberapa gambar Zain dan Che Ta featuring Man Kajang di Kota Paris dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita dan zain

rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain

rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain

rozita dan zain

rozita dan zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to (12 GAMBAR)Rozita Che Wan & Zain Saidin Bercuti Di Paris

  1. Linn says:

    Aiiikkk… Man Kajang pun ado kerrr??? hewhewhew

    0

    0
    • channnnooollll says:

      Sawit nye che ta n zin tuuu. Channel dan che ta mmg xdpat dipisahkan…nak showopp ke cheta

      0

      0
      • Anonymous says:

        man kajang ni tak lepas menempek dgn che ta.hahaha..

        0

        0
        • hareeemmm says:

          man kajang ni dah mcm org ketiga dah aku tgk… sian zain.. bila ngan che ta pasti ada man kajang.. ke gambar bertiga tu nk cover muka che ta yg dh dimamah usia.. ye la.. kalau ada man kajang enter frame pasti yg di mamah usia tu ke arah man kajang hendaknya.. hahaha..

          0

          0
        • Anonymous says:

          sexy la tu aksi bercium tu.. ye pun laki bini tak pyh kot nak over expose gambar atas katil kat umum..

          0

          0
        • man kajang says:

          ala..korang jeles lah tu.. sambil menyelam, minum air…aku ngan zain ambik giliran hokey..zain cuma harap muka jer mix, bebird pipit jer…

          0

          0
        • Noks says:

          Beli paper bag chanel byk2 ke che ta? Che ta ni pun fefeeling orang kaya. Orang kaya beli kenzo, dia pun nak jugak. Loubs tanak beli ke che ta?

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          nyampahnyaa,
          gambar2 semua cam hareem..

          0

          0
        • lynn says:

          eee naik menyampah aku nengok man kajang asyik2 interframe. kacau daun betul. tu kalau begambar tak nampakkan paperbag tu tak sah ke? asyik nak showoff je. tau lah mampu. kesian org yg kurang mampu, telan air liur je..

          lagi satu, che ta begambar kalau tak dari tepi/sisi tak sah eh? muka cantik, tunjuk lah semua. jgn tepi/sisi je.

          0

          0
        • Nick says:

          ‘Man kajang… From Bali to Paris with loveeeeee’

          0

          0
      • Neelofa says:

        woo, che ta ada dua suami la..
        hensem lagi dari zain lah.

        0

        0
      • KELOLO says:

        channel pun boleh jugak.. ikut selesa jari menaiplah.

        0

        0
    • Olga says:

      MAN KAJANG PON ADA GAK KE INGTKAN DAH BERCERAI

      0

      0
    • Miki says:

      Wakakakaka. Featuring man kajang. . Tersirat betul

      0

      0
      • Cant live without u... says:

        Hahahahahahaha……
        Kakakakakakakaka…..
        Hehehehehehehheheh…..
        Kelakor giler komen ko @miki
        Da mcm collaboration music plak…
        CheTaZain&co … Man Kajang bgi irama&lagu tak dpt diPisahkan….lalalalaaa.

        0

        0
    • diva says:

      semalam tengok primadona. che ta ada cakap mak dia suka melancong.. dia siap cakap kemana dia pergi mesti hangkut mak dia sekali.. adakah man kajang yang dimaksudkan maknya tu? *facepalm*

      0

      0
    • mak mentua says:

      tengah banyak duit soping sakan la ,jgn nati dh tua dh xder job sakit sana sini minta derma kt org ramai…memang ko mampu tp ingat Allah klu nk tarik sekejap je …jangan riak dengan kemewahan kecantikan ko tu x payah tunjuk

      0

      0
    • Anonymous says:

      Mereka tengah bekerja atau holiday? Kalau tengah bercuti kenapa mesti ada Man Kajang membontot dia orang? Yg ini betul2 tak faham.Best jadi artis, 1 tahun boleh gi cuti 3 atau 4 kali shopping sakan designer brands di Europe.Murah rezeki pasangan ni, Alhamdullilah.

      0

      0
    • Mak Tom says:

      Apesal lah smua gmbr che ta nie control sgt..cubalh ambk gmbr 2 pndng kmera n bt natural..ni nak snyum pn npk seksa btl..botox ker?hurmm..

      0

      0
    • Anonymous says:

      dorang perlukan man kajang jadi photographer… ekekekekeke

      0

      0
    • wannabe says:

      harap nnti baby che ta keluar muka cam zain lah.. bukan man kajang.. hehe

      0

      0
  2. Mak Kiambang says:

    Ni gambar lama laaaaa dik Nara oiiii…
    Kau slalu la outdated..
    Kesian…

    0

    0
    • Anonymous says:

      biar la outdated pn asalkan ada update. Ak bukak nara baru tau cerita ni sbb ak xbukak blog gossip lain. Pada ak interface nara ni lebih mudah utk ak baca dan komen2 org pn ak senang nak baca.

      0

      0
      • Dafi Gayah says:

        che ta cuma berani amek gambar satu sisi jer. apa kertu sgt ke muka dia tu, susah benor nak pandang kamera..

        0

        0
  3. cik zu says:

    sehari tggu update dr abg nara.. ni jee ada?
    pls.. no more rozita che wan..
    next!

    0

    0
  4. aikk says:

    peliknya aku tgk dorang berdua ni shopping sakan asyik bercuti nak belikan anak kereta mewahla padahal berlakon berapa drama sgt. lifestyle mcm gaji bulan2 puluh ribu. where actually they got all those money?

    0

    0
    • Cik Tah 2 says:

      x heran sngt sbb cik ta confirm2 ikat kontrak mengacara primadona, stu musim pun lebih dri puluh2 ribu, duta safi rania lgi dh ratus ribu skali ikat kontrak,walupun berlakon mcm suam2 skng tapi cik ta harga dh mahal. mcm Astro bila satu2 rancangn ranting naik contoh mcm oh my English tue, bila dh hbis musim die nak masuk musim baru sanggup jer byar lebih kt retis yg terlibt sbb nk die ada dlm musim tue. So xde heranns sngt keje ulang alik g mna2 pon…

      0

      0
      • Entah says:

        Yelah. Lgpun dia kan ada butik tudung Padusi tu. Selalunya dorang ni bila dah banyak duit mesti akan carik income lain contohnya buat bisnes sebab dorang tau berlakon / menyanyi ni takkan ke mana. Takde potongan KWSP takde EPF takde pencen heheheh.

        0

        0
    • seratus percent says:

      sekilas pandang kita tau sapa kaya sapa tidak…tengok lah tahun depan masih mewah lagi kah?? hehe,,ni che ta tgh excited nak manjakan laki muda dia, konon tak sesia lah zain berbinikan pompuan separuh abad cam dia..

      0

      0
  5. Tah Getah... says:

    Betoi ka che ta nih ngandung…nngok kan pakaian cmm xgy org ngandung…!! Dr mula kawen sampai la duk reja fly sana…hanimun sini…xdak ksan apaka kat kandungan dia…pening tah getah fikir….

    0

    0
  6. nice says:

    kahkahkah…featuring Man Kajang tu tak menahan tu…

    0

    0
  7. thinkoutofthebox says:

    ntah2 haritu zain nikah dgn man kajang tak?.. cheta tu cover up gay marriage diorang je

    0

    0
  8. Mia says:

    ‘Turut membuat kemunculan istimewa ialah pereka fesyen terkenal, Man Kajang.’ DAN ‘Lagi beberapa gambar Zain dan Che Ta featuring Man Kajang di Kota Paris dengan membaca artikel ini sepenuhnya.’ Power betul ayat nganjing bangnara! hahahaha

    0

    0
  9. bee says:

    Mmg kompem ank kluar nnti mcm muke man kajang. Nk sngt ank rupe mat saleh kunun…nek ta… nek ta….

    0

    0
  10. LESONG says:

    kalo die x kawin dgn che ta ni, mmg xdenye die nk gi berjln sakan..bershopping sakan.
    disebabkan hensem..bujang…mix omputih…tu psl che ta x kisah kawin dgn laki xde duit sbb che ta sendiri berduit punye org.
    zain ni menumpang kemewahan che ta je.
    muke skang ni pon mcm berlagak je dpt bini kaya.
    padahal dulu pakai proton savy je…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      nanti poket che ta makin nipis, rambut pun makin nipis, jgn berpaling tadah sudah.. che ta berhabis duit demi berlaki muda.

      0

      0
  11. wud wud wud wudd says:

    hebatt.. banyak naw jaguh agama dok lepak kat blog gosip neyh…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    satu jer aku nk cakap…jgn sok anak cik ta ni terkenan man kajang sudah la ye….

    0

    0
  13. madukuracun says:

    Man Kajang ni madu Zain ke Che Ta? Confuse sudah.

    0

    0
  14. Aku le ni says:

    d mane ad zain n cik ta..d situ le ad man kajang….sape man kajang d hati dia org ni…asyk2 menempel jer…dh mcm laki no 2 cik ta plk..skg ni cik ta sdg ngandung…jgn terkenan muka man kajang sudah la ye….ke laut nanti jadinya…

    0

    0
  15. naruto says:

    seb bek mase ambk gmbo romentik dlm bilik xde man kajang kt tetgh~
    muke da disaster!
    kbaiiiiii~hahahaha

    0

    0
  16. Kotak n kain says:

    Lki bni dh jd klis pluru..korang komen pe pn
    bo lyan.cme dia rsa bngga dpt mnunjuk pda
    suma yg dia gler bhgia.dpt suami muda,dpt ank2
    bjak,bnting plamin.jgn lpe sntiasa lh brsyukur
    ngn nkmat yg d bri.

    0

    0
  17. anon says:

    Threesome?

    0

    0
  18. lola says:

    memang duit dia xkan pernah habis kan

    0

    0
  19. Kak Senah Propa says:

    Dalam banyak2 pasangan artis…dorang berdua ni la yang paling kak senah menyampah!

    0

    0
  20. Akoo says:

    Korank perasan x hidung pompuan ni dah Mula mengembang? Tengok betol2.

    0

    0
  21. mekk says:

    yg pasti pose cik ta sama jee ‘muka dongak ke langgit’ aka org lupa dunia nie hanya sementara asyid bmegah dgn dunia sementara.makin tua makin seksi..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Banyaknya duit Che Ta. Holiday dan shopping je kerja dia. Untung Zain ada orang tanggung. Apa kaitan Man Kajang dengan Che Ta? Mana Che Ta pergi mesti dia ada . Pergi honeymoon pun ikut sama. Zain tak marah ke Man Kajang asyik berkepit dengan Che Ta.

    0

    0
  23. cricket says:

    Sape man kajang ni? pelakun ? Penyanyi? Ape hubungan dgn dia org ni. Ke cuma kawan je. Aku ni mmg tak tau menahu & ketinggalan zaman bab2 artis ni….
    Dulu masa first time gih paris, nampak lawa je bandar ni esp kat notre dame. Tapi bila gih barcelona, nampak barcelona lagi lawa. Bila pergi pulak ke prague, budapest & vienna….bandar2 ni rupa2nya lagi lawa.

    0

    0
  24. che ton tonggek says:

    Che ta pakai spek tu nmpk mcm maikel jeksen laa…allahyarham maikel…

    0

    0
  25. Lois Lane says:

    lawak lah cik ta pergi Paris pakai macam tu…orang2 kat Paris tu pakai tshirt dgn seluar jeans jer plus jaket, sekarang kan musim bunga…tetiba datang orang Malaysia bergaya sakan mengalahkan org Paris, cuba che ta google oufits ketika musim bunga macam mana….ni asyik terlilit2 shawl kat leher…apa kau ingat ni musim sejuk ker, dgn topi koboinya,,,macam rusa masuk kampung lah, mesti org kat sana pelik tgk che ta bergaya macam tu…hahaha.

    0

    0
    • wawa says:

      lois depa datang dari malaysia berape hari je tak biasa lettuw. lain la kalau yang dah duk 2 3 bulan gitu. suhu malaysia panas sangat beza dengan paris mesti tak menahan sejuk. maaf kan lah cik ta. :p yang pasti hari tu ternampak juga dia posing dengan paper beg primak ni dah high end habis dah sekarang.

      0

      0
    • paris ke perlis says:

      dulu masa aku gi paris, pakai sweater, jeans, tudung pasar malam ngan kasut sport je. skali terserempak pulak ngan rakyat malaysia kat shopping kat Lafayette huiii dressing tak hengat mcm nak pegi anugerah meletop lagaknye… bajet lettew soping kat paris… org paris pon pakai jaket bodo2 je..

      0

      0
  26. mak mah tunangan orang says:

    mak rembesss kat man kajang!!

    0

    0
  27. Kak tipah says:

    Sejak Cik Ta pakai SAFI RANIA ‘OLD’ ni.. memang nampak muda jah.. hahhaa..
    tapi leher tetap berkodut, saya cadangkan pakai la tudung fareeda yang kemetot pendek tu.. at least, tutup gak leher, walaupun xdapat tutupi dada dengan sempurna…
    inilah ‘rahsia’ kak tipah sejak dulu. kiki.

    0

    0
  28. Raja Rimba Bara says:

    Man Kajang x jual sate kajang kerr??? hihihi

    0

    0
  29. man kijang says:

    di mana ada che ta and zain di situ ada man kajang…man kajang ni scandal ngan sapa sebenarnya..che ta or zain..tapi tgk aksi posing nampak man kajang lebih selera ngan zain..hati2 che ta nanti laki ko drampas man kajang uweeeeeek

    0

    0
  30. aisy says:

    Mcm x pregnant je che ta tu. Pkai bju ketat je
    Sian bby dlm perut tu xselesa.huhu

    0

    0
  31. LAY DIOR says:

    ASYIK NK SHOWUPPPP JE KERJA DORAG NI…MENUNJUK SANGAT..X BLEY KE BERGAMBO TANPA PAPER BAG TU….RIAK SUNGGUH

    0

    0
  32. HukAloh says:

    Laki bini mmg betul2 taksub dgn dunia ni.

    0

    0
  33. […] (12 GAMBAR)Rozita Che Wan & Zain Saidin Bercuti Di Paris (44) […]

    0

    0
  34. akak nara says:

    Che ta ni mse kuar 1st kt tv cntik..tp skang da mcm bapok

    0

    0
  35. BOLA MANISS says:

    Hey…apa hal dgn si man kajang tu ha?? apa kaitan??? ada ja aku tgk mana2 dgn cek ta ni. musykil. mohon pencerahan pleassseee…..

    0

    0
  36. akak nara says:

    Man kajang tu sepupu che ta la…tgok mke dia same kn..???

    0

    0
  37. Melati says:

    Che Ta ni tak patut…selesai kan lah urusan nak beli kan ank BMW X6 tu dulu ..baru lah pergi bercuti …sian anak Che Ta tertunggu2 bila nak dapat BMW ni…atau pun anak dia ibarat tunggu bulan jatuh ke Riba tak?

    0

    0
  38. saya says:

    errmmm..che ta n man kajang tu dah macam suami isteri lak aku tengok..zain tu plak mcm anak dorang dah.. erkk…

    0

    0
  39. Jadoo says:

    che ta ni kalau pose mesti nak tayang sisi kiri muka dia. jarang sangat tengok betul2 dari depan. ada sesuatu kah?

    0

    0
  40. xyz says:

    knp seme pic che ta muka dia mngiring ke sblh kiri haaa? agknye dr side 2 je yg cntik…

    0

    0
  41. Senduk Beracun says:

    …sangap tgk zain pakai suar ketat… nampak bonjol bebird mix dia… auwww!

    0

    0
  42. bilakakjemahmenulis says:

    MOTIP sgt amik gambar siap nak masukkan paper bag tu. hihihi

    0

    0
  43. Melati says:

    Aper2 lah che Ta yg penting hidup jgn menipu…tipu sunat takper tapi tipu aib kan diri sendiri watper che Ta…MOTIF…maner kete BMW yg ko hadiah kan kat anak ko, kalau dah tak mampu jgn lah berlagak kaya…tipu kater dah survey kete lah aper lah…awak tu semua org kenal sebagai artis jgn berlagak macam ko tu bini Menteri…tgk Ziezie Ezzitee low profile jer…hehehe

    0

    0
  44. Che Tot says:

    Che Ta, mmg hak awak ye nak beli apa pun.. tu mmg betul.. duit awak..suka ati awak la kan..

    Tapi.. Income Tax baya tak? Zakat baya tak?tetiap tahun zakat fitrah baya tak? tak tau la cheq kalau haram baya zakat guna duit hasil berlakon/model ni.. ostaz ostazah di luar sana sila terangkan..

    P/S ~ er.. che ta berapa ye awak baya utk beli paperbag LV dengan Chanel tu? haha

    0

    0
  45. saje je nak komen says:

    Em hari tu pernah tengok dlm astro oasis Cik Ta ngan Zain hadir ke program pencetus ummah peringkat akhir rasanya….em ingat pergi dh nak insafkan diri…rupanya tak…siap pakai tudung che ta waktu tu tp hmm bertudung pada waktu tu je la…

    0

    0
  46. teringin juga says:

    pencen je aku pun tak akan merasa life mcm ni. tahniah lerr…melopong je adik2 che ta tgk kakak slalu p melancong

    0

    0
  47. zass says:

    orang lain pun banyak duit jgk, tp xdela show off mcm che ta ni.. berlakon tak seberapa tp bab menunjuk bkn main lg.. drpd bazir duit kat benda cmtu, kan ke bagus simpan wat pegi umrah ke, biar insaf sikit

    0

    0
  48. pak cik bedah says:

    che ta posing ala diva nak pencen sakit gigi ..

    0

    0
  49. […] dalam salah satu gambar percutian Rozita Che Wan dan Zain Saidin ke Paris yang telah Abang Nara kongsikan baru-baru i…, memang ada sekeping gambar yang menunjukkan aksi Zain mencium isterinya, Che Ta. Walaupun […]

    0

    0
  50. […] dalam salah satu gambar percutian Rozita Che Wan dan Zain Saidin ke Paris yang telah Abang Nara kongsikan baru-baru i…, memang ada sekeping gambar yang menunjukkan aksi Zain mencium isterinya, Che Ta. Walaupun […]

    0

    0
  51. […] dalam salah satu gambar percutian Rozita Che Wan dan Zain Saidin ke Paris yang telah Abang Nara kongsikan baru-baru i…, memang ada sekeping gambar yang menunjukkan aksi Zain mencium isterinya, Che Ta. Walaupun […]

    0

    0
  52. Mat K says:

    Man Kajang ni ke mana Che Ta pergi kau mesti ada.

    Kau nak mengorat Zain ke?

    0

    0
  53. MEL says:

    She dah lama tak dpt cium dari seorang yang bergelar suami hampir 10 tahun so shev gian sangat2. Dapat pulak lelaki muda fuhhhhhh…..so syiok.

    Atau pon dah nyanyuk kot. Force to ikut rentak laki muda dia ni yang gian jugak tu.

    Terlampau gian sangat dan sudah HALAL lah konon bagi dorang nie semua nya dia hentam . Tanpa segan siLu

    Sepatutnya orang yang beragama ISLAM ni ada tahap2 tertentu janganlah & tak perlu “SHOW OFF” baru2 semua indah belaka.

    0

    0
  54. Peah_Focus says:

    nyibuk tul man kajang!

    0

    0
  55. angkuh says:

    ade tebaca paper mana ntah..- che tetap pakai corset walaupun dirinya sdg pregnant..untuk mengekalkan kecantikannya..sedangkan itu adalah tidak elok untuk kandungannya yg semakin membesar..

    huhu..ntah la badan die..sukeati die la..

    0

    0
  56. Kak Mala says:

    Dah Paris namanye kota romantik…semua couple keliling bercium takkan lah loving couple kita ni nak ketinggalan pulak…

    0

    0
  57. […] (12 GAMBAR)Rozita Che Wan & Zain Saidin Bercuti Di Paris (93) […]

    0

    0
  58. […] (12 GAMBAR)Rozita Che Wan & Zain Saidin Bercuti Di Paris (94) […]

    0

    0
  59. ida says:

    Bestnya diorg..bercuti kat paris..

    0

    0