Written by AbangNara | May 16th, 2013

Walaupun masih belum begitu popular, Redza Minhat mempunyai kelompok peminatnya yang tersendiri. Pastinya, peminat-peminat Redza Minhat bakal teruja dengan lakonan mantap Redza di dalam filem KIL. Daripada apa yang Abang Nara baca, filem KIL menyerlahkan kehebatan lakonan Redza.

filem kil

Sesi tayangan filem KIL telah pun diadakan baru-baru ini. Rata-rata mereka yang menontonnya melahirkan rasa kagum, teruja dan cemburu dengan kehebatan filem ini. Jalan cerita yang mantap, lakonan yang padu dan kehebatan sinematografi KIL menjadikan ia salah sebuah filem wajib tonton tahun ini. Filem ini akan memulakan tayangan di pawagam 30 Mei ini.

filem kil

Semoga filem KIL yang diterajui oleh Redza Minhat dan Cristina Suzanne ini akan mendapat sambutan hangat daripada peminat filem tempatan. Abang Nara pasti akan pergi menonton untuk merasai sendiri kehebatan filem KIL. Lagi 10 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Lamborghini Egoista dilancarkan sempena ulangtahun ke 50 syarikat itu.

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

filem kil

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (12 GAMBAR)Redza Minhat & Cristina Suzanne, Teraju Utama Filem KIL

  1. miss watever says:

    bkn na prasan.. tp adakah aku 1st??? hahahaha
    Redzaa minhat a.k.a gigi besi,,, Lovee youu lahhhh

    0

    0
  2. miss watever says:

    bkn na prasan, tpi aku 1st ker????
    Redza minhat a.k.a gigi besi.. Loveeee u lahhh…

    0

    0
  3. mizz says:

    gandingan menarik…KIL tu stand for apa?

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Tak sabar nak tengok. 2 tahun aku tunggu!

    0

    0
    • Dolton Bibikyana Sup Londeh says:

      lamanya ko tunggu…kalau ko buat plastic surgery mungkin dah siap dah

      0

      0
  5. ddd says:

    KIL tuh apa ??

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      satu lagi filem sampah….yehaaa…. korang nih low kelasnya tgk film melayu kat pawagan…aku nih, kasi tiket free pun belum tentu nak gi tgk…

      ps: KIL tu maksudnya Keling Itu Lahanat

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko x suke ko diam!!!

        0

        0
        • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

          keling mana pulak lah menyalak ni…mmg lahanat kau ni sama mcm tajuk filem ni…

          0

          0
      • HAHA says:

        Please lah! Ni bukan filem sampah okay. Ni baru namanya filem lain dari yang lain. haha

        Tapi macam tak logik sikit crta ni, sbb upah org suruh bunuh diri sndri kn. Tapi kesah apa, dah nama pun movie.

        0

        0
        • maggi kari slurrpppp says:

          tak kisah lah upah bunuh diri sendiri ke apa…cite mcm ni lah yg aku tunggu…bukannya cite rempit plus lawak bodoh yg tak lawak tuuuu, smoga Malaysia perbanyakkan lagi film macam ni

          0

          0
      • NANA says:

        jgn la marah kt SI DOLTON BIBIKYANAM MELALUT AI-MUSELAM ni..
        minat setiap orgkan berbeza and benda ni subjektif…DOLTON paham x subjektif tu apa? x paham nanti org ajar ok.

        0

        0
  6. wiilis says:

    not kil but kill

    0

    0
  7. miss pineapple says:

    wow pic ada watermark…abg nara ambik sendiri ker pic ni ?

    0

    0
    • sue says:

      betul ke ade trailer KIL yang lama?? bace kat komen dalam Utube, depa kata yg lama lagi seram.

      0

      0
  8. Sherryna says:

    Mmg tak sbr nak tgk citer ni..Thriller betul!Ni barulah dikatakan FILEM MELAYU YG KELUAR DR BWH TEMPURUNG!!! sy minat buku2 karya Ramlee Awang Murshid yg thriller..same like this film..Moga dpt pergi jauh ke overea film ni..

    0

    0
  9. hahas says:

    yeah redza!!!
    i lub u redza~~~~

    0

    0
  10. Anonymous says:

    SHAZ JASZLE BUAT APA SEKARANG? :)

    0

    0
  11. syu says:

    redza minhat nie mmg hensem , mmg mnt sjk flm pisau cukur lg.. kedua-dua pelakon best dan sesuai.

    0

    0
  12. biol says:

    Rezeki dia belum nk popular. tp hnsem kottttt.. educted palak tu. pganalisis bank negara.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    gambar2 pn okay xde nk peluk2 laki org mcm nora danish tu yg xtau malu dlm filem luar filem pn peluk sakan…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    shaz jaszle tengah main polis sentri.

    0

    0
  15. iphoneuser says:

    Walaupun aku memang tak minat kebanyakan cerita melayu, tapi aku rasa this 2 actors are really talented..very fresh & humble ( nampak mcm, tapi reality wallahualam, insyallah ok kot)..

    Looking forward..

    P/S: To Christy, if u are reading this, u are extremly beautiful, (all praise to Allah swt) i hope Allah will guide u to His path, ameen.. :)

    0

    0
  16. Gojes says:

    Crissie sgt comel bila jmpa scr live. Nampak mcm sopan n ayu jer dlm gambar, tp serius gila2x orgnya. Tp trsangatlah kurus. Redza pulak, nama kurang femes dlm industri hiburan. Byk trlibat dlm teater dan filem pendek slain kerjaya tetap sbb penganalisis ekonomi kalau x silap. Dh kawen n ada anak pon. Dorg adlh plakon contoh yg jrg diberi publisiti tp mnjamin mutu dan kualiti.

    KIL filem Melayu sampah?

    0

    0
  17. […] (12 GAMBAR)Redza Minhat & Cristina Suzanne, Teraju Utama Filem KIL (40) […]

    0

    0