Written by AbangNara | July 18th, 2012

Sememang budak kecil kalau bertudung makin comel dibuatnya. Nampaknya Nur Aisyah Humaira makin hari makin selesa dengan pemakaian bertudung. Semoga diteruskan sehingga besar nanti. Mana tahu bila besar nanti boleh cipta jenama tudung sendiri. Confirm ramai yang akan beli punyalah.

aisyah

Comel kan? Bila tengok gambar si cilik nie, Abang Nara rasa tak sabar pulak nak ada anak perempuan. Mesti lagi best dan lagi seronok sebab kebanyakan barangan dan perhiasan kat kedai adalah untuk anak perempuan. Nampaknya Abang Nara kena berusaha keras lagilah nie. Hehehe.

aisyah

10 lagi gambar Nur Aisyah Humairah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda ingin menghubungi Aisyah, sila lawati Facebook Nur Aisyah Humairah.

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

43 responses to (12 GAMBAR)Nur Aisyah Humaira Yang Semakin Manis Bertudung

  1. Didi says:

    Comel lg Sopan.. Contohilah dia .. ada yg terasa? hehe..

    0

    0
  2. Atuk says:

    Budak nie pun tau bertudung…x mcm salamiah hassan…

    0

    0
  3. LALAa.. says:

    COMEY LOTE…..

    0

    0
  4. amoi says:

    budak kecik pun reti tutup aurat dgn sempurna…harap adik kecil tu kekalkan begini bila dah dewasa…

    kita yang dewasa ni masih pertikai mcm2 kalau disoal tentang pakaian dan tudung…belum iklas pakai tudung lah…saya xde lah seksi mana pun lah…mcm2 lah…isk isk isk..semoga kita dijauhkan dari sifat2 akal yang cetek ttg agama ALLAH…setiap saat kita buat dosa tanpa kita sedari…lebih baik kita perbaiki diri sebab umur pun makin meningkat…ye x??

    0

    0
  5. P2P says:

    Such a lil darling. Semoga menjadi anak yang boleh bantu kedua ibubapa di akhirat nanti. And adik jangan contoh cara Kak Heliza AF pose ye. Tak manis muslimah gila camera gitu then post banyak2 di social network. Gadis melayu muslimah biarlah ada sifat malu walaupun berilmu.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      besifat malu tu nk kena agak2 tengok tempat la kn …….asek2 malu asek2 malu orang pon nanti naik menympah !!!!!

      0

      0
    • neutral saja says:

      hurmm I don’t think you should said that about Heliza. I’m not her fan la but siapa la kita suka2 nak suruh org jgn ikut siapa2. Kalau ye pon si Heliza camtu pose cmtu, why nak mention kat sini..ni dah kira aibkan org..hurmm confuse pula saya. Nak suruh budak suci supaya ikut telunjuk yg baik tapi pada masa yg sama mengaibkan orang.

      0

      0
      • PH 5.5 says:

        spesifik orgnya, so nanti budak ni tengok cara heliza, so dia tau “hoo, kakak ni takleh ikut” ..

        0

        0
  6. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  7. eykahamka says:

    ni kat UTM,skudai ni..hehe..kat tasek

    0

    0
  8. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  9. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  10. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  12. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  13. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  14. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  15. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  16. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  17. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  18. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  19. nenetBurberry says:

    siapa budak ni…
    harap2 kekallah yer… takut nanti dah besar kan, jadi lain pulak
    mcm setengah artis tu…i tak suka mekap..sekali tengok bila dah besar, mekap 5 inci tebal… mmmm

    0

    0
  20. Prince Noob says:

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

    0

    0
  21. […] Sememang budak kecil kalau bertudung makin comel dibuatnya. Nampaknya Nur Aisyah Humaira makin hari makin selesa dengan pemakaian bertudung. Semoga diteruskan sehingga besar nanti. Mana tahu bila besar nanti boleh cipta jenama tudung sendiri. Confirm ramai yang akan beli punyalah. … Continue reading → […]

    0

    0
  22. Deen says:

    apelah dlm pikiran mak pak dia nih kecik2 dah disuruh kerja….haishh…

    0

    0
  23. Deen says:

    apelah dlm pikiran mak pak dia nih kecik2 dah disuruh kerja….haishh…

    0

    0
  24. sa says:

    aku cukup kurang berkenan tgk anak2 kecil perempuan yg pose manja2 camni. ye, memang nampak harmless, tapi bagi aku kalau perempuan, baik besar atau kecil, jgn diajar pose-pose dalam gambar macma ni. aku lebih model tudung adalah patung, banding manusia.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    mohon ajak moyang salamiah hassan menutup aurat.

    0

    0
  26. child says:

    please let her be a child.
    enjoy childhood dont try to be a grown up
    cos later the grown ups want go back to be a child.
    upsidedown world

    0

    0
  27. x tau pun sape says:

    budak ni sape sebenarnya?? x kenal pun?? anak artis kah? anak yatim kah? pesakit ape2 kah??

    0

    0
  28. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Sememang budak kecil kalau bertudung makin comel dibuatnya. Nampaknya Nur Aisyah Humaira makin hari makin selesa dengan pemakaian bertudung. Semoga diteruskan sehingga besar nanti. Mana tahu bila besar nanti boleh cipta jenama tudung sendiri. Confirm ramai yang akan beli punyalah. … Continue reading ? […]

    0

    0