Written by AbangNara | October 1st, 2012

Semalam telah pun berlangsung majlis pencarian covergirl untuk majalah Nur dan Dara.com. Kesemua peserta yang berjaya ke final memang comel-comel belaka. Paling penting, keayuan dan kecantikan mereka terserlah di dalam busana muslimah yang diperagakan.

lynda roslan

Salah seorang peserta finalis majlis ini ialah tak lain tak bukan artis Metrowealth Pictures, Lynda Roslan. Walaupun gagal merangkul kejuaraan, busana muslimah yang dipakai oleh Lynda Roslan telah dinobatkan sebagai “Best Dress”. Memang cantik pun busana tersebut.

lynda roslan

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua pemenang. Kepada penganjur, semoga pertandingan sebegini dapat diteruskan di masa hadapan. Lagi 10 gambar Lynda Roslan di majlis pencarian covergirl majalah Nur dan Dara.com dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MIG Online.

lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan
lynda roslan

40 responses to (12 GAMBAR)Lynda Roslan Di Majlis Pencarian Covergirl Majalah Nur & Dara.com

  1. missglamour says:

    ayu + sopan…

  2. osyen says:

    cantik..

  3. hmmm says:

    sape plak ni..x knal pon…,,,xperlu kotttttttttt

  4. bunga says:

    ni model radiusite la….g google search radiusite,spe yg suke beli tudung on9 tau la kot

  5. jaijan says:

    tgk sini.
    http://www.aizulmarcello.com/2012/07/photoshoot-hijab-with-radiusite.html
    cun sgt2 cik lynda ni.
    tapi.. nak kawin dh..

  6. zaza shahri says:

    siapa designer bju utk gamba lynda yang atas skali tu ye?

  7. minah says:

    oh my… lawa.. girlpreng aizul marcello.

  8. jaijan says:

    she’s getting married.
    bertuah si aizul.

  9. Prince Noob says:

    kenapa masam sangat senyum la sikit

  10. LOL says:

    kalau make up semua boleh lawa. termasuklah lynda ni..:)

    • Anonymous says:

      dia memang natural lawa, tak payah mekap tebal gitu pun lawa.
      pertandingan gini,, memang lah MUA mekapkan tebal.
      pffftt~

    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      biase jela lynda ni..nak kate jelita cantik gile x kot..manis la orangnye..

  11. dL says:

    lynda nampak nebes!

  12. ah cun sgt la tuh! says:

    aku ase klu model2 hijab ni wanie rosli lg cun dr lynda ni..body pon mantap.. xknal? cer gugel tgokkkk cun ke x cun..

  13. Jeng jeng jeng says:

    Dia ni berlakon kayu..

    • geng lynda says:

      mcm laaa ko terrer blakon sgt! cer blakon tgk!

      • geng lynda ni bodo ke apo? says:

        lynda ni pelakon..tp berlakon mcm kayu… jeng2 yg komen kat ats tu tukang kebun,ko suh die belakon mmg la lebih drp batang kayu..cer ko suh die berkebun barulah kena..bodostos

  14. timah says:

    tak kenal pun dgn lynda roslan ni..huhu..nape tayang die yg tak menang..logik kalau nk tayang pemenang Dara.com ..ni tayang yg tak menang..wat pe..

  15. jenab says:

    saudari saudari, awak memang cantik. sangat cantik. Tapi hanya di mata manusia. Sedangkan yang Maha Kuasa tak pernah memandang rupa atau pun bentuk tubuh kita. saudari, cantik luaran takkan pernah kekal abadi. saat ni, boleh la nak berbangga bangga dengan kecantikan yang dimiliki. kemain lagi dok tayang sana sini konon kononnya mensyukuri nikmat illahi. Mensyukuri kecantikan bukanlah dengan cara mempamerkan gambar atau membandingkan rupa, sedangkan hakikatnya wajah itu bukan milik kita.tak rasa rimas ke wajahmu itu ditayang dan dipandang lelaki berhari hari. tu tak kira lelaki yang berimaginasi tinggi lagi.bahaya kot.

  16. MARYam says:

    gila makeup 10 inci tebal.. tudung pon ada yang macam yuna tuh. xda pon yg komplen.. bias gila anda semua.

  17. wawa says:

    suker tgk cara lynda pakai tudung n jd duta utk radiusite

  18. Bernas says:

    Abg nara kenapa tak siarkan berita yg lebih menarik? Sepatutnya carilah juara atau naib juara yg berjaya kalahkan lynda ni. Sbb ini iq dan personaliti competition .

  19. tulip says:

    gurlfrend aizul marcello lorh !!

  20. Azizah Azizi says:

    Sbb Lynda ni artis thts y beautiful nara highlight…ala…bru berlakon sekali mmng la keras nnti dh pndai ok je la dia berlakon…take time uolls…beautiful nara highlight la yg juara (Ameera Zaini) – duta Al-Humaira Contemporary, naib juara (Rafieda Razuan) – pelajar PhD + bakal doktor dlm bidang sains dan tempat ketiga (Nurul Asyikim) – pelajar komunikasi UPM + praktikal di TV3 skrng ni….