Written by AbangNara | January 24th, 2017

Semakin berseri-seri Abang Nara lihat wajah Lisa Surihani yang kini sedang sarat hamil anak kedua. Sekali tengok macam anak lelaki yang dikandungkan. Insya Allah. Kalau dapat sepasang sudah tentu ia adalah berita yang amat menggembirakan buat Lisa Surihani dan Yusri. Kalau tak silap Abang Nara, kehamilan Lisa kini sudah pun memasuki trimester ketiga. Semoga segalanya dipermudahkan.

lisa surihani

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar PrettyPeektures.

lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani

[jetpack-related-posts]

30 responses to (12 GAMBAR)Lisa Surihani Yang Semakin Sarat Hamil Anak Kedua

  1. babyboo says:

    gorgeous to the max.!

    4

    21
  2. Anonymous says:

    bagi aku…lisa ni ordinary looking shj..biasa2…x de mana cantik sgt pun. but what makes her stand out from the celebrity crowd is that..she is educated..she speaks well and pandai assimilate in what ever situation. I admire her for all of those qualities.

    118

    -1
  3. huhu says:

    perempuan pregnant mmg sungguh cantik…. geram tgk… bersama pun best juga… what a wonderful human being..

    0

    33
  4. LioLioLa says:

    baju yang dia pakai pn sarat daaa… aku tgk tang leher tu lisa mcm x selesa je. leher asik teleng je ngelak kan reben gergasi tu. x sakit leher ke lisa? aku yg tgk ni pn dh rasa lenguh wei.. fesyen tu fesyen gak, keselesaan yg paling utama. ye ke tidak?? haaaa.. ahmad nawab, jawab!

    12

    1
  5. LisaSurihatiMrChef says:

    Lisa baru lepas kurus..ni naik balik.t dah bersalin kena kuruskan badan balik.alahai…penatnye jadi gegurllll.huhu

    5

    4
    • anon says:

      ape yg penatnya. Masa mengandung tu jgn kedarah sngt, so takde lah tubuh naik sngt. Control apetite tu. Mmglah ade cravings masa mengandung, tapi control lah. don;t eat for two…
      Artis2 yg lps beranak kurus tu sb semangat dia org nak kurus & lawa lbh kuat drp nak mkn. Kalau org lain blh control, takkan kita tak blh, kan..

      1

      6
  6. Anonymous says:

    kali ni lepas bersalin nak sembunyikan anak di mana ya , di FB, twitter, instargam iklan mana satu ya lisa yusri

    7

    6
  7. kakikucinghitam says:

    yg penting lisa surihani pakai iphone 5 sajo ok… very humble

    0

    9
  8. Anonymous says:

    hamil @ tidak…..jaga lh auratmu wahai wanita muslim. secantik cantik wanita adlh yg menutup auratnya dr tontonan umum.

    16

    0
  9. ratu says:

    hamil @ tidak jaga lh auratmu dr tontotan umum wahai wanita muslim !!

    7

    2
  10. Anon says:

    Tak minat. Next!

    12

    0
  11. Mak Becok says:

    Tak jemu tengok Lisa yg. sungguh jelita ala-Melayu asli kita ni! Syukur Lisa dan Yusri akan dapat anak kedua.

    0

    10
  12. Mak Becok says:

    Yg. kelakaq tu si mamat pakai seluar punya sendat mcm. mat rocker tu kerja utk. menyambut tetamukah?! Memalukan!

    0

    0
  13. Konfius says:

    nak tanya kepala lisa memang mereng sebelah ke??
    saja tanye

    4

    0
  14. Kesian kan korang says:

    Komen semua mcm haram..budak2 baru nk up..weh g sekolah la bace buku ke ape ke..yg komen semua muke pecah tembok wakakakakakaka haktuihhhh

    0

    3
  15. Kakak lisa cantik sangat

    0

    0

Leave a Comment

Optional