Written by AbangNara | February 21st, 2012

Untuk anda yang masih tidak tahu atau pura-pura tak ambil tahu, kisah cinta, akad nikah serta persandingan Lisa Surihani dan Yusri akan ditayangkan di Astro Ria. Untuk memberikan yang terbaik, pihak Shutterspeak Studio telah dilantik sebagai jurukamera dan juruvideo rasmi Astro Ria. Abang Nara terkagum sebentar melihat bidikan gambar-gambar yang diambil untuk projek ini.

lisa dan yusri

Ala riang gembiranya Lisa menanti hari bahagia dia. Makin berseri-seri nampak gayanya. Baru-baru ini Lisa memberitahu yang dia tidak akan berjumpa Yusri 3 hari sebelum majlis pernikahan untuk menjaga keserian wajahnya. Abang Nara yakin dan pasti Lisa pasti akan nampak super gorgeous di hari perkahwinannya nanti.

Lagi 11 keping gambar Lisa Surihani dan Yusri yang akan digunakan di dalam Astro Ria dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada blog Shutterspeak Studio dan Facebook Shutterspeak.

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri

52 responses to (12 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Shutterspeak Studio

  1. hani says:

    congrat….

    0

    0
  2. mcyan says:

    cute sangat!

    0

    0
  3. yus says:

    1st siakkk! soryyyyyyyyy

    0

    0
  4. ntahapeape says:

    apsal bila bergambar asyik peluk2 nih… blum akad nikah lg kan…. hmmmm….

    0

    0
  5. Aya Ariel says:

    cantikk..

    cumaa..kan lebih elok jika tiada gambar yg berpegang-pegangan tu..nampak lebih manis bg bakal mempelai.. lebih sedap mata memandang..lagi pon..dah tak berapa hari lagi nak halal kann..apa salahnya sabar lebih sikit ;)

    apa2pon..moga2 bahagia ke akhir hayat itu milik anda berdua..

    tahniah

    0

    0
  6. jambu says:

    untungla boleh pelok perut yusri…………………….

    0

    0
  7. Gincu says:

    alah…3 hari sebelum majlis pun ko dah berkelakuan macam dalam gambar ni, lagi mau kecoh pasal seri. Kelako!

    0

    0
    • lisaserigala says:

      ntahnyer, kecoh bagai takut tadak seri. yg ko peluk2 bukan mahram tu ko tanak kecoh plak??? budus lisa ni

      0

      0
  8. manisss says:

    sm manis…lisa comey sgt2….

    0

    0
  9. whateverwillbe says:

    kan lisa ni pelakon..yusry pon pelakon..so dah bese dgn adegan berpelukan dalam filem..jadi berpelukan mase prewed ni perkara bese jelah..

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      kalau laa boleh jawab mcm tu depan Allah nanti….malangnya tak boleh kan?

      **just a gentle reminder….

      0

      0
  10. lisa surirumah says:

    sweet. tp xperlu laa berpelok2 kot. pas nikah sok, pelok la puas2.

    0

    0
  11. lady says:

    seriously xlah minat sgt lisa & xlah tak suka tp dia org mmg nampak happy & berseri…nampak jgk malu2 dlm berpegangan tue, mmg lah ikutkan hukum haram tp siapa kite untuk menilai & menghukum mereka yg penting niat dia org baik nak menikah n menghalalkan ape yg haram so kite sbg peminat or tak minat pun doakan lah kebahagian dia org…nak banding dgn artis2 lain n kiter2 nie kdg2 ade yg lbh teruk time bercinta cuma org tak tahu & nampak tp Allah S.W.T maha melihat yer…so xyah kutuk2 org sgt klu skrg or seblm nie kite mmg tak pernah berpegangan tgn or pelukan dgn bkn muhrim kite doakan lah agar keturunan kite pun akan kekal begitu…

    0

    0
    • milobeng says:

      patutla ramai sgt yg punah ranah skang ni. ruper2nyer dorang ni sama pendapat ngan lady. org x ckp dia masuk neraka ke syurga okehhhh… just remind pegang2 bukan mahram ni HARAMMMMM. Ni dh tmaktub dlm Quran okehhh. ko ni mmg betul dah rosak akidahhhh la lady

      0

      0
  12. kett says:

    apa masalah dia peluk ? selama ni dia berlakon dah beratus lelaki dia peluk.. so ARTIS ?? kan ?? mmang begituuuuuuu.,.. jgn di herankan kan.. bukan peduli hukum ALLAH..

    0

    0
  13. masuk air says:

    artist yg paling ramai peminat….so xdelaa yang mengutuk diorg ambik gmbr pegang2 sebelum nikah… cuber kalo artis yg tak disukai…mesti ramai yg tegur… bias tul korang ni. Perintah agama bukan utk certain people jerlaaa.

    0

    0
    • budak says:

      ha ah. btul2..kalo fasha amik gmbar camni, mesti pnuh duk kutuk. BIAS sgt pminat2 d malaysia ni especially mlayu. bodoh !

      0

      0
    • mentang mentanglah pegang pegang bukan muhrim tak kena samak, kan main korang bpeluk sakan says:

      aduhhh… pegang2 camni x kena kutuk plak yer… pegang hanjing kan main lagi korang nk kutuk… haaaa silakan bsyarah yer wahai ustaz ustazah sekaliannnnn

      0

      0
    • pekak telinga says:

      setujuuu masuk air…kalu dato ct..bkn main lg kutuk…

      0

      0
    • Wartawan Melodi si dahi jendol says:

      Aku sokong 1000% komen dari “masuk air” & “budak”.. memang diorang yg tak berlaku adil dalam menilai ni BIAS pon.. perangai sekor2 macam haramjadah.. Kalau Neelofa ke, Miera Liyana ke, Fasha Sandha ke, Memey ke buat gini, menyembur air liur diorang sumpah seranah..

      Tasha Shila yg diorang benci pergi clubing diorang maki, Fazura yang diorang sayang, bergaduh di club dengan amoi mana ntah sampai bawak ke mahkamah, diorang senyap kan pulak..

      Tak adil langsung, kalau nak kutuk, kutuk semua, kalau tak, diam sudah..!!

      Perangai macam babi kacukan hanjeng lah!!

      0

      0
  14. xnak bgtaw nama :) says:

    ape neyh asyik gambar depan belakang jew…
    xde variasi langsung…

    anyway…gambor mmg cantik, nmpak nostalgia gitu.. :)

    0

    0
  15. NenekBurberry says:

    artis sebaik mana pun tetap jugak berpeluk-peluk..
    dah adat mereka gamaknya…
    kalau tak berpeluk dgn jantan, katanya kampung!!!
    sedih!!!

    0

    0
  16. AnakAyamCUTE says:

    mcm tak kena jew jodoh dieorg nih…….

    0

    0
  17. kasut putih says:

    Semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa.. Yusry, get enuf rest. U look very tired.

    0

    0
  18. nadiarose says:

    sukenye tgk deme nie…muge dpanjangkan jodoh deme utk slama2nya n dikurniakan anak yang soleh dan solehah lg taat pada ALLAH SWT….sweet gile tgk dowang hheheeh

    0

    0
  19. iyolah tu says:

    mana ko tahu dia tak pegang-pegang

    0

    0
    • macaroni says:

      lor…dia cakap xde gambar pegang2…dia x cakap pun xde pegang2..kadang2 benda camni xpayah la nk tunjuk sgt…mcm bangga lak pgg2 sbelum kawen..

      0

      0
  20. kecoh siak says:

    ni cantik? bg aku x. bg aku, cantik lagi bakal suami isteri yg amek gmbar pre wedding yg senonoh, x berpelukan. aku da bosan ngan lisa. dulu hormat dia. skrg, x hormar dah. sorry lisa! u’re so pathetic.

    0

    0
    • blacksheep says:

      kelakar tengok semua orang kat sini berdebat, bertekak pasal orang lain yg tak kenal korang pun. i bet lisa doesnt know any of you here. and u guys are giving free tazkirah here macam lah si lisa baca one by one. pastu korang kalut-kalut sgt sampai nak berdebat bagai wif each other.

      0

      0
  21. Masuk air says:

    awak ni ketinggalan keretapi..try la comment tanpa letak email address…cuber tngok gambar avatar kluar ape…dah tak tau criter, xyah nak gelak2kan org laa, aku yg patutnyer gelakkan ko sbb tak tahu…LOL
    kesimpulannyer gmbr avatar (kaler kelabu) boleh sama walaupun org berbeza dengan syarat takyah letak email add time proceed utk komen… derrr

    0

    0
  22. default avatar says:

    this n that, try to comment not to enter the email address. u will get the grey avatar. This is what we called ‘DEFAULT’. this is for ur information. sometime we dont realize that we r dumb. asking is the best answer for dumbass.

    0

    0
  23. nakjugak says:

    ni pun satu..cam norman ngn memey gak..belum nikah dh ambik gmbr peluk2, emm..

    0

    0
  24. cik matahari says:

    Untung la Yusry…. rezeki dia tiap kali kahwin mesti grand

    0

    0
  25. ahkak puaka says:

    BUKAN JELES TP AGAKLA BLUM SAH LG KN DH PELUK2 BAGAI. DIORG NI SPESIS SHARNAZ & SHILA HAMZAH TU! SI SHILA TU BKN MAK BPK DIE STRICT KE (KONON)? BLH PLK KANG PELUK BAGAI DAH MCM LAKI BINI…

    0

    0
  26. yg manis says:

    sori tu said…apa yg bagus sgt yusri tu smpai LS happy sgt…patut yg happy giler si Yus sbb dpt 2 anak dara (blm kahwin)…untung…apa pun dh jodoh…moga bkekalan

    0

    0
  27. sha says:

    aku x la suka cara diaorang ni bergambar tapi klu tengok dlm majalah mangga
    lagi x ingat gambar2 artis malaysia bergambar….bodoh

    0

    0
  28. vivi says:

    hak alaaaa…kecoh la..bia la dia xnk jupe bpe ari b4 pon..dengki sangat dgn lisa nape..korang tuh cermin diri sendiri dulu b4 nk kate org..salah orang nmpak..salah diri sendiri ade ke korang nk kabo 1 dunia??korang pegang2 pasangan korang ade korang ingat??nahhaiiiiii

    0

    0
    • matahari says:

      btol.. byk sgt serbanistas kat sini weh.
      bajet alim tp tang jumpe bf kang peluk2 bagai. phuii hipokrit pengkomen2 serbanistas nie sume.
      mmg ar x elok pegang2 sblm kawen, tp serbanistas nie sume BAJET diorang x penah pegang tgn bf la kan.. kutuk artis bukan main haha

      0

      0
      • ayat suci bagai tapi diri sendiri nauzubillah says:

        aku sangat setuju dengan engkau- matahari , dan engkau-vivi
        puak2 ni ayat sorang2 mcam la dorang tu suci murni..
        macam tak penah pegang bf,amik gambar mesra2.
        tp dorang simpan gmbar dalam hp or letak kat fb je.

        aku memang tak setuju cara2 over mcm tu. tak perlu pun.
        tapi perlu ke nak bantai2 mcm kita baeekkkk sgt. puass hati la ye dapat komen, bantai artis.

        nilai diri sendiri dulu. muhasabah diri sendiri sblm nak tazkirah orang lain

        0

        0
  29. azura azam says:

    ITU BUKAN PELOK PEROT YUSRY LA BODO, ITU RABA NAME NYE…. HAHAHAHHA

    0

    0
  30. beila says:

    lisa dh chubby !

    0

    0
  31. nana says:

    kenapa belum kahwin dah peluk2 ni…lisa2…

    0

    0
  32. OMG says:

    blakon dlm filem pn pelok sakan..ni kan plak dgn bakal suami dia..dan jgn tipu diluar sana ramai yg peluk boyfriend & girlfren sndiri..(lebih dari peluk pun banyak)..cuma pandai komen orang je..tepuk dada tnya selera..doakan terbaik buat mereka dan utk kita semua juga dlm menjaga pergaulan dan tatasusila sbg muslim..

    0

    0
  33. juju says:

    eei korang ni.. arini aku nk komen. ye mmg dieorg ni x patut pegang2 n peluk2 sbb bukan muhrim. tp korang pon mesti ade, paling ckit pon pgang tangan gf/bf masing2.. so please la jgn wat mcm masing2 blagak suci bersih. masing2 mesti ade wat slah.. x salah menegur sesama islam, tp still perlu lihat kekurangn diri sendri dulu. xde org perfect kat dunia ni. peace!!

    0

    0
  34. ini cantik, tapi pada perspektif lain. bukan sebab gambar pre wedding ke apa. (berlambak je gambar camni dalam drama melayu yg korang dok sapot sangat kat tv tu……. hello, jangan hipokrit hipopotamus la)

    0

    0
  35. miranda ke says:

    erm kalau dah name nye artis , artis jgk.. peminat pun dah pandai sapa yg attitude baik kita sokong yg buruk jgn d ikut..congrats lisa yusry..yusry golap la ..hehe

    0

    0
  36. nk komen ke xnk says:

    Alhamdulillah..sekurg2nya korg xdtgkap khalwat cm Norman & Memey…

    *Yusri jgn gelojoh sgt…malu org2 nengok..tau la ko tu menduda lama…sabar yek
    *Lisa jgn hepi sgt….kite Merancang tp Allah pnye rancangan kte xtaw…hrp2 pjg jodoh…jaga perkahwinan elok2 taw

    0

    0
  37. ddddd says:

    biasa je.

    0

    0
  38. […] Untuk anda yang masih tidak tahu atau pura-pura tak ambil tahu, kisah cinta, akad nikah serta persandingan Lisa Surihani dan Yusri akan ditayangkan di Astro Ria. Untuk memberikan yang terbaik, pihak Shutterspeak Studio telah dilantik sebagai jurukamera dan juruvideo rasmi … Continue reading → […]

    0

    0