Written by AbangNara | April 3rd, 2013

Amboi sweet sungguh pasangan suami isteri Lisa Surihani dan Yusri ini. Suka sangat Abang Nara melihat gambar mereka berdua penuh romantik berjalan-jalan di Los Angeles. Memang boleh bikin orang lain jeles.

lisa surihani los angeles

Tidak diketahui pula tujuan sebenar mereka ke sana. Mungkin honeymoon untuk kali kedua. Semoga Lisa enjoy dan dapat menghabiskan masa berkualiti (quality time) bersama suami tercinta. Jangan lupa bawa balik ole-ole untuk Abang Nara. Hehehe.

lisa surihani los angeles

Lagi 10 keping gambar Lisa Surihani dan Yusri di Los Angeles dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Lisa Surihani.

P.S: Akhirnya Parlimen telah dibubarkan. Selamat mengundi buat semua rakyat Malaysia.

lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles
lisa surihani los angeles

Baca Yang Ini Pulak:-

81 responses to (12 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusri Berjalan-Jalan Di Los Angeles

  1. hanis says:

    bahagia tengok mereka bersama…semoga cepat2 dapat anak..lagi bertambah bahagia kalu ada anak..hehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 147 Thumb down 1
  2. mak lampir says:

    jom la kite mengundi..hanya sekaliiiiii jeeeeeeeeeeee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  3. Anonymous says:

    bahagianya diaorg..bla nk nk dapat baby nie..dh lama kot..cuba lh cara rawatan urut ke..mcm abg sye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 14
    • Anonymous says:

      yg tk suka tu sye tk kesah..abg sye 3kali sush nk dpat ank..3org ank dia buat rawatan urut..suami istri urut..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  4. SI CANTIK says:

    Semoga berbahagia..hehehe..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  5. Jaafar OFF says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 18
  6. azy says:

    saya tak jeles sebab saya suka tgok kebahagian dorang moga cepat dapat baby.amin …kalu berdua lebih rapat n romantik tapi klu ber3 lbih gembira dan riuh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
  7. miss mong says:

    syoknya tgk depa pi jln2 oversea..semoga bahagia selalu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  8. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 23
  9. aisy says:

    gila kiut si lisa ni! semoga bahagia selalu.. =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
  10. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 27
  11. saya pemerhati says:

    yusry dah buncit..huhuhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  12. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 60
  13. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 47
    • im the one says:

      nape lah awk ni jeles kat LS tu??? dah jodoh dia dpt duda bkn nya suami org pun, dia dpt suami kaya & rmh besar pun dah rezeki dia.. drpd awk jeles x tentu psl lebih baik awk doa kan yg terbai kat dia org, dpt jugak pahala..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 15
    • Anonymous says:

      dapat laki duda ko kutuk.dapat laki tua ko hina.dapat laki kaya sakit jer hati ko.dapat laki orang lagi la maki,dapat laki muda pun tak kena jer pada ko. jadi kesimpulan yer adalah hati ko dah hitam,ada perasaan PHD yang melampau baik ko bertaubat sebelum terlambat.orang gila macam ko baik jangan di layan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        xsemestinya org2 yg kutuk or komen2 negatif die ad PHD, ade perasaan dengki or jeles or whatever..mungkin just nk bgtaw yg artis nie terlampau bangga n nampak riak dgn apa yg dorg dpt..jgn la terlalu over sgt..itu sume pinjaman Tuhan je..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
        • Anonymous says:

          yg herannya..macam mane org2 ni boleh nampak rase bangga lisa tu…saya tgk biase je…ke mmg mate tu nk tgk yg buruk2 je…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  14. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 34
  15. abu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 43
    • saya lalala... says:

      tak payah laa nak cakap sape mandul sape tak! macam la ko tu Tuhan… kene kat diri sendiri baru ko tahu ti… ko ingat sesuke ke org tu nak jadi mandul…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 7
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      yusry tk mandol laaaaaaa besar kemungkinan dia pancot luarrrrr atau pon dia pakai rainkot bab tu lisa tk ngandong ngandong lagi ! kalau dorang dh bersedia nk ada anak nanti yusry pancot dalam lahhhhhhh n tk payah pakai rainkot lagiiiiiii tol tak !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
  16. lalalallaalla says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 22
  17. Anonymous says:

    pada sesiapa yang sokong n minat LS tu,terpulang la org laen yang xsuke nk komen pape pn..lebih baik doakan org yg bukan artis..lg bagos..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
  18. Anonymous says:

    kemungkinan besar yusry ada masalah kesuburan…maybe…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 20
  19. Anonymous says:

    xsuke LS tu xsemestinya jeles ye.. sila paham.. nak bagi artis2 nie jgn bangga dan nampak riak sgt.. cukop2 lah jd fake tu ye…sekian…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 17
  20. miss s says:

    awatt jerit cam tu kt patung tuu..hehehe..
    semoga bhgia dunia dan akhirat..amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  21. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 18
  22. Anonymous says:

    eeee…misai tu mcm ade uban je

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. bukan nama sebenar says:

    impotence?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. ika says:

    xsilap yusri ade masalah tulang belakang.. pernah buat rawatan kat oversea

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. Anonymous says:

    Lisa gedik. Bosan tengok. Over sgt cm dia sorang ade laki. Kalu sape tgk romantika mmg nyampah tahap sampah. Tunjuk sgt n nampak sgt sekarang makin gedik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 15
    • Ak yg comel says:

      yup!aku pun perasan..dalam romantika lisa mcm over gile.kemain peluk2 lg laki dia.tau la dah kawen tp mcm over okay dah tau show nk masuk tv..mcm xsesuai utk tontonan keluarga. mcm xsopan je.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        betul tu..contoh dlm romantika tu pasangan yg sederhana ialah irma hasmie ngn suami.romantik je tp xmenunjuk sgt..sweet gitu xover,nak tengok ngn anak2 pun kita xsegan.xmacam lisa tu.berpeluk aje,n dlm satu adegan kat dapur tu time dia tutup mulut yusry,lg sikit nk nmpak dada lisa.mmg perasan semenjak dr awal kawen(foto post wedding) smpai la skng suka nau pakai baju atau tshirt yg dadah terbelah smpai bwh.. maybe org kata xseksi sgt tp different imej dr sebelum dia kawen. selain tu aku lg suke n enjoy tgk ayu raudhah n zaquan adha dlm romantika tu.at least dia masak jgk utk suami dia dari lisa yg konon2 buat2 masak kat dapur

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  26. insan biase says:

    betol3..sy tgk romantika ari tu.. mcm dorg je yg bahagia..agak2 la sikit..muke mcm belagak je mcm sorg ade laki rumah besar sume..depan2 ckp mcm baik je..tolong la jgn fake sgt..boleh nmpk dgn jelas kot..tolong la jng fake utk kebaikan anda LS..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 12
  27. Anonymous says:

    betol3..sy tgk romantika ari tu.. mcm dorg je yg bahagia..agak2 la sikit..muke mcm belagak je mcm sorg ade laki rumah besar sume..depan2 ckp mcm baik je..tolong la jgn fake sgt..boleh nmpk dgn jelas kot..tolong la jgn fake utk kebaikan anda LS..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
  28. bosan ok says:

    lisa macam mengedik je sekarang…..semua gambar2 die over je

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
  29. Anonymous says:

    mestilah gedik kan sebb dah ade laki..mcm org len xde..hmmm bosan kann

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 12
  30. Sha says:

    sudah2 la tu…mane kite tahu drg dah pegi dapatkan rawatan ke..nak kene bagitau satu malaysia keee…aduiii..hal2 anak ni kan bukan artis je kene org biase pun…takde anak dikata macam2…ingat la sikit Allah turunkan rezeki pelbagai bentuk…kita usaha yang terbaik dan serahkan pada Allah selebihnya ok? ni mcm awak pulak yg stress derang takde anak..cube lah letak diri awak kat tempat mereka…ade je orang yang berbelas tahun kawen takde anak walaupun pelbagai dah buat ivf sume lah..Allah punya perancangan juga terbaik..bahagia jugak mereka..yg dok sebok org2 luar ni ha..sebab ape..sebab tak kene kat batang hidung sendiri

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • pz says:

      sebab ape..sebab tak kene kat batang hidung sendiri

      perghhh i like this statement! mantap!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  31. Anonymous says:

    Ramainya manusia kolot kat malaysia ni..anak tu ketentuan Tuhan..nak x nak bkn kita yg tentukan..hnya yg alami jek tahu prasaan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
  32. ada aku kisah says:

    kalau si Lisa tu nk gedik ke apa ke biarlah, dia mengedik pun dgn suami dia sendiri. Kalau mengedik dgn org lain tu baru betul kita leh ckp mcm2.yg kita dok sibuk2 ckp psl org knp? Biarkan aje mrk asalkan mrk bahagia.macamlah diri sendiri x pernah gedik.susah kalau jd manusia yg ada perasaan iri hati nie.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      saya sangat sokonggggggggg!!!!
      biarla dia nak wat apa pun, belagak ke bagai, sebab korang tak rasa sebab tu korang dengki kat lisa tu.. leh dapat lelaki kaya!! cuba kalau hang pa kat tempat lisa aku rasa comform hidung korang tu lebih tinggi lagi dari KLCC belagaknya!!!

      patut nya doakan kebahagiaan mrk hingga ke akhir hayat.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  33. Anonymous says:

    eeeeee korang nih psl artis pn nk gaduh2….xdak kelasssssss la ouls nih….sape la LS yg nk d bngga2kan….hanya manusia biase jerrrr :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  34. doraemon says:

    Ptung ke tu..ak ingt mnusia btol

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. mojo says:

    kiblat ke hollywood gak,bila buat filem tak laku marah kat org malaysia,korang pon sama,mendewakan hollywood,minah muka penyek nie makin meluat je aku tgk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  36. just me says:

    Dia orang kan pelakon. Tentu la susah nak tau samada dia orang betul betul bahagia atau buat buat bahagia untuk tatapan peminat.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  37. jomol says:

    takda anak pun bahagia juga..sedangkan ramai org lain anak berderet, bercerai juga. janji ada chemistry,ada citarasa sama dan masih sayang menyayangi/

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  38. Roundtable says:

    .Cuba bayangkan kalau Yusry tkda duit,Lisa nk ke kawin ngan Yusry? Paling tkpun dia akan cari datuk atau kerabat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • saya lalala... says:

      watpe nak bayangkan mcm tu.. tak payah tanye orang… tanye kat diri ko sendiri nak ke ko kawen ngn orang x berduit… tak semesti kerabat ngn datuk2 tu sume berduit.. yg penting kebahagiaan.. daa jodoh dia tertulis macam tu.. x payahla bayangkan yg bukan2.. panjang lagi perjalanan dorang tu..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • Milo says:

      Memandai ahh kau.
      Tak tahu kisah cinta dia orang, banyak cerita.
      Kau jeles sbb tak dpt org kaya,kerabat tu yelah kot.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    susah jugak klu ada manusia yg terlalu suke dan obses ngn artis2 nie.. org len ckp sikit, komen xelok sikit ckp dengki la jeles la iri hati la, sibok sal org la..ape laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  40. sweet says:

    senang je bg org yg ske kutuk2 ni, siapa yang suke melihat org len bahagia maka die adalah org yg paling bahagia’ jd pk la yg sebaliknye hihi jom solat zohor!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. Safiyyah Hanzalah says:

    lawak gambar yg ke 8 :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Anonymous says:

    alahai…gediknye sume gambar lisa ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  43. jihyo says:

    gmbr yg ke-3 aq tgk muka lisa ad iras2 diana danielle..ke aq srg jer yg npk cmtu?huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. Anonymous says:

    Abang Nara ni macam xperlu je nk translate masa berkualiti –> Quality time.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. yaya says:

    Knp nak jeles kat Lisa Surihani
    Kalau korang nak suami mcam yusri
    Suruh suami korang main piano sambil nyanyi
    Die gedik pn dgn suami sendiri
    Walaupun tnpa zuriat sbg penyeri
    Diorang bahagia jalani hidup sbg suami isteri
    Hikmah tuhan tiada siapa ketahui
    Buat ape nak iri hati
    Lgpn tempat isteri di sisi suami
    Sy tetap sokong Lisa Dan Yusri

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  46. yaya says:

    Knp nak jeles kat Lisa Surihani
    Kalau korang nak suami mcam Yusri
    Suruh suami korang main piano sambil nyanyi
    Die gedik pn dgn suami sendiri
    Walaupun tanpa zuriat sbg penyeri
    Diorang bahagia sbg suami isteri
    Hikmah Tuhan tiada siapa ketahui
    Tak perlu nak iri hati
    Lgpn tempat isteri di sisi suami
    Saya tetap sokong Lisa Surihani Dan Yusri

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  47. insan biase says:

    cube contohi mcm irma ngn husband die.. xover n menunjuk sgt.. simpan2 la sikit romantik tu..jgn terlebih sgt.. tp mungkin nie cara lisa ngn yusry..dorg selesa ngn cara dorg mcm tu..apa2 pon harap2 cube contohi dan tgk cara pasangan artis laen yg besederhana je..itu mungkin lebih baik dan sedap org len memandang..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  48. nadea says:

    saudari minah jambu komen agk memalukn la kaver la sket cm seolah2 mnunjukkn diri awk cmtu n sy prsan awk komen salu sokong artis2 yg wat mksiat n parti or sexy but artis or pmpn yg brtutup ni di kondemnya…x elok buruk sgka minah jmbu..jgn samakn org lain gn anda yg sukAKN kemaksiatan…subhanallah….mtk mf klo teguran sy mngecilkn hty sesape…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Its such as you read my thoughts! You appear to understand so much about this, like you wrote the guide in it or something. I think that you just can do with a few p.c. to drive the message home a little bit, but other than that, that is excellent blog. A great read. I’ll certainly be back.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0