Written by AbangNara | August 1st, 2012

Memang pilihan yang sangat tepat. Bagi Abang Nara, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek sememangnya sangat sesuai untuk dilantik menjadi jejaka Brylcreem. Apek kacak, ada gaya yang tersendiri dan paling penting, gaya rambut Apek pastinya maintain tidak serabut ketika diving menepis rembatan pihak lawan.

apek jejaka brylcreem

Untuk makluman, David Beckham pernah menjadi duta untuk Brylcreem. Ini bermakna Apek pun dah kira taraf Beckham dah. Ini sememangnya satu perkembangan yang positif untuk pemain bola sepak negara kita. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Apek atas perlantikan ini. Semoga terus dimurahkan rezeki dan terus berjuang untuk Harimau Malaya.

apek jejaka brylcreem

10 lagi gambar Apek ketika dilantik menjadi jejaka Brylcreem Malaysia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem
apek jejaka brylcreem

75 responses to (12 GAMBAR)Khairul Fahmi Che Mat Dilantik Menjadi Jejaka Brylcreem Malaysia

  1. sunshine says:

    tetiba nampak hensem plak… :P

    0

    0
    • Leuniey says:

      ganteng nya pacar ku… :)

      0

      0
    • aboy says:

      yg bagusnye si apex ni bile dh popular,,cara die maen bola still mantap…xmcm sesetengah pemain lain..bile dh popular,mule la hambar cara permainan dieowg..
      to apex,,gud luck! satu je aku nk nasihatkn, klu ley,kurg2 kn la cerita kontroversi n yg xsedap di dgr…biase la,,bile dh popular,,ade je yg kurg senang ngn kite..semoga apex dpt menempuh kontroversi dgn tabah dan baik..dan sentiasa dimurahkn rezeki..ingt, niatkn semuanya kerana Allah dan juga kerana kedua ibubapa…insyaAllah…
      keep it up apex!!!

      0

      0
    • bini apex says:

      die ni mmg hensem..tp tang gigi tu tak bleh blah btui la..ape kata apex pakai pndakap gigi tu kasi cantek skit..br hnsem btambah2..ape2 pon i luv u..muuahhhh..kih3

      0

      0
      • aboy says:

        cik kamariah…
        aku rase org yg jage gol ni lg la main peranan pntg dlm pasukan..klu die xmantap,,cmne die nk sambut bola???mcm tu la aku ckp yg die ni still maintain mantap bile perlawanan wlupn die pnh ade kontroversi…penjaga gol dikira sebagai pemain jugak dlm satu pasukan bola…cume die mainkan peranan tangkap bola dr masuk gawang…yg laen main peranan tendang bola masuk gawang lawan..nk aku explain pnjg2 lg???????

        0

        0
    • Selitone says:

      Aku dah tua-tua ni pakai benda apa pun tak pacak dah…

      Oittt…!!! Jangan pikir bukan bukan… hahahaha!!!

      Iya lerrr… kalau udah botak tengah (tanda ahli pemikir tuuu)… rambut pacak mender??? hahaha…

      Tahniah ler sb jadi model…. rezeki nak raya. Zaman dulu, Azmil Mustapha… model Code 10. Sekarang tak tau ler… kot dia bleh jadi model janggut pacak plak. kahkahkah….

      0

      0
      • mintun says:

        sekarang ni Nara tengah cerita pasal minyak rambut, rambut cacak2…
        semua orang baca pun tengah nampak KF tengah promot Brylecream.
        Kau fikir apa yg oit bukan-bukan tu?

        0

        0
    • Anonymous says:

      HENSEM???? BIAR BETOL???

      0

      0
    • oh…My pakwe..hensem nak mampus..
      dah la kaya… jom nikah..

      0

      0
    • Kurus says:

      baguslah kfcm..jd duta
      hahh.. cenih barulah hansom.. gunalah simplycity…

      0

      0
    • Anonymous says:

      errr… brylcream tu letak kt rambut ke kat dahi? dah byk dahi dari rambot

      0

      0
  2. Uhuk says:

    Kacak kerr??

    0

    0
  3. wewe says:

    rezeki melimpah ruah mamat ni.. tahniah kpd ibubapa khairul fahmi che mat..

    0

    0
  4. sikit sikit nak melatah says:

    biasa jer aku tengok tkdelah hensem mana pun

    0

    0
  5. triple_j says:

    tahniah kerana memang apek deserved semua benda2 baik yg berlaku kat dirinya, kerana dia memang hebat beraksi di padang. kalau org tu hebat, jgn risau semua akan iktiraf punya.

    0

    0
  6. mixgirl says:

    rambut apek nie x berapa nk lebat…sbb dahi bsulah luas….rejeki dia jd model…

    0

    0
  7. qomaron.blogspot.com says:

    Cuba korang tengok blog nie best jugak..>>> Qomaron.blogspot.com

    0

    0
    • Nad Cik Andam says:

      dah tgk blog ko qomaronn oi.. bosan yang amat.. lepas tu sakit mata tengok kaler biru terang bebeno.. isi plak nampak sangat copy paste.. apepon tahniah sb berblog.. muahahaha

      0

      0
    • akulah bini apex says:

      puii…blog pn mcm taik..tak best langsung!! haprak!!

      0

      0
  8. hanee honeydew says:

    Rambut stail apakah itu..? Trojan? berenti jadi goalie je la apek..makin org kutuk n nyampah makin laku jadi duta..slmat hari raya apek

    0

    0
    • ana says:

      ko je yg menyampah kot???aku rase org len ok je….die kontroversi mcm mne pon bile maen bola still mantap gk….kire ok la tu die xcampurkn hal life die ngn kerjaya die…..

      0

      0
      • muka ko buruk mcm taik says:

        suka hati je ko nk mnyampah kat die ye?? tah2 lg lg mnyampah tgok muka ko yg mcm taik tu..puiii

        0

        0
    • akulah bini apex says:

      ko kata ko mnyampah konon..sbb apex taknak kat ko pn..apex nk kat aku je..wawawa…kih3

      0

      0
    • loveliness says:

      mana kau tau org menyampah kat dia?? kami tidak pun…suka lagi ada..

      0

      0
  9. Khairul says:

    Khairul.Islam

    0

    0
  10. the red warriors fan says:

    murah rezeki betul khairul fahmi, semua produk jadi duta, kdg2 jd duta produk ni xsemestinya hensem,tp khairul fahmi ni ade aura tersendiri yg m’buatkan syarikat t’sebut pilih dia, ok apek buat terbaik utk AFC cup n Malaysia cup. slmt berpuasa

    0

    0
  11. k says:

    aejJ

    0

    0
  12. semut cute says:

    rzeki kn…
    dh cri clon bni ke apex???

    0

    0
  13. Lan Todak says:

    gmbo poster apek yg besar kt belakang apek tu photoshop ke ? .. tgok xde plak kebotakan di sebelah tepi macam apek … kantoi

    0

    0
  14. beautifoolNarak says:

    tak lama kontrak si apek ngan brylcream ni. tengok rambut tu dah nmapk ciri2 nak botak dah. dahla tak ensem. tahap DB konon…. yes, stuju ngan korang sumer. blog ni syok sendiri. perasan glemer

    0

    0
    • Anonymous says:

      sapa yang syok sendiri?? aku rasa bukan beautiful nara.. engkau kot.. hahaha!!! maklum lah tak laku…

      0

      0
    • qomaroooonnnn says:

      aku rs die ni msti tuan pnya blog qomaron yg tak best tu..tu yg die jeles dgn blog nara ni…baik kko ngaku..ko yg pnya blog qamaron tu kn????????

      0

      0
  15. farhana says:

    suka kalu die berkwan balik ngan elia… coz dua2 dah terkenal… just pendapat…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    suara khairul fahmi che mat mmg jambu giler. msih suci.. suara pun blum pecah..

    0

    0
  17. […] Memang pilihan yang sangat tepat. Bagi Abang Nara, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek sememangnya sangat sesuai untuk dilantik menjadi jejaka Brylcreem. Apek kacak, ada gaya yang tersendiri dan paling penting, gaya rambut Apek pastinya maintain … Continue reading → […]

    0

    0
  18. aku punye says:

    BULAN POSE NIE AKU WAT SEMBAHYG TAHJUD LA NAK MINTAK KHAIRUL FAHMI JD SUAMI AK LAH..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    aku tak suke die gler2! mcm da poyo kot die skrg.. bjet hot!!!

    0

    0
  20. LALAT says:

    PERH HENSEM BAiiiiii

    0

    0
  21. merpati says:

    mmg bes kalau dpt memiliki org ensem mcm dia ni, tp bkn sng nk jaga beb…. ati kena tabah… kebal dgn jeles2 ni… pastu kene sedia, sbb walaupun dh memiliki x smstinye xde yg ingin berkongsi :) slmt mencuba :)

    0

    0
  22. sakit hatiku... says:

    biase je..gigi terabur..hahaha

    0

    0
  23. Adieq says:

    I mmg minat lelaki chinese look..semoga rezeki awak makin bertambah..luv u khairul..

    0

    0
  24. kiki says:

    apek???? beckham????

    hiperbola x hengat nara niii

    0

    0
  25. Prince Noob says:

    ada ku kisah

    0

    0
  26. ain says:

    mmg taraf beckham pun, tapi tang suara jelah..heheheee

    0

    0
  27. luqmanhaqem says:

    Maafkan saya mael, saya sudah berkahwin. Saya kahwin sama apek. Apek? Apek tua u kahwin siew ling? Tak, ini apek muda. Mana ada apek muda siew ling. Ada, Khairul fahmi che mat

    0

    0
  28. poker face says:

    elok la dia jd model gel rambut tu skrg.. x lama lg x dpt jd model la sbb tgk gaya rmbutnya tu mcm dh nak botak je.. yg tgh tu dh sejemput je tggl..

    0

    0
  29. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jiwa raga minah jambu hanye minah jambu serah kn untok apek sorang lov u apek ku sayangggggg muah muah muah !

    0

    0
  30. semangat2min says:

    salah tu….yun nam atau beijing 101 shld take him as an ambassador not brylcreem…bila dah baiki rambut tu baru sesuai org kata jd duta cream rambut…just my 2 cents ;)

    0

    0
  31. Khairul Fahmi dah jadi duta Brylcreem..pas nie main bola mesti rambut tegak je..hahaha..!!

    0

    0
  32. saje-saje says:

    khairul fahmi??? overated!!!

    0

    0
  33. I think this is among the such a lot significant information for me.

    And i’m satisfied studying your article. However should statement on few normal things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D. Excellent job, cheers

    0

    0
  34. miss oppssss says:

    Dia x bukak mulut cam gambar dia kat belakang tu nampak ensem lah… Once dah bukak mulut, LARiiiiii!

    0

    0
  35. TIQ says:

    Tetiba handsome la pulekkkkkkkkkkkk~

    0

    0
  36. maria gonzalez says:

    hensem ke?biase je.atok aku lagi sejuta kali hensem dari die

    0

    0
  37. Handy Orten says:

    Impotent men never ever had it so excellent. Viagra pioneered the oral cure for Erectile Dysfunction. Plus the baton, it appears, is transferred to Cialis. In between, Levitra also created its existence felt. But Cialis may be the foreseeable future drug which has the globe on its feet.

    0

    0
  38. Excellent blog post. I absolutely appreciate this website.
    Thanks!

    0

    0
  39. Does your website have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an email.
    I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.

    0

    0
  40. Article writing is also a excitement, if you know afterward you can write or else it is complicated to
    write.

    0

    0
  41. Oma says:

    I do not know if it’s just me or if everyone else encountering problems with your blog. It looks like some of the text within your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a issue with my internet browser because I’ve
    had this happen previously. Appreciate it

    0

    0
  42. Debra says:

    Great work! That is the type of information that are supposed to
    be shared across the net. Shame on Google for now not positioning this submit upper!
    Come on over and visit my site . Thanks =)

    0

    0