Written by AbangNara | September 30th, 2014

Nampaknya demam drama Rindu Awak 200% masih belum tamat lagi. Baru-baru ini Zul Ariffin dan Ayda Jebat dilihat telah hadir bersama-sama ke sebuah majlis yang berkaitan dengan kereta kebangsaan, Proton. Kehadiran mereka berdua telah menjadi tumpuan ramai lebih-lebih apabila melihat kemesraan yang dipamerkan. Berpegangan tangan, berpeluk pinggang dan bertepuk tampar, Zul dan Ayda tampak seperti pasangan kekasih.

ayda jebat dan zul ariffin

Adakah mereka berdua masih menghayati watak masing-masing dalam drama Rindu Awak 200% atau sememangnya Zul dan Ayda mempunyai perasaan sayang sesama sendiri? Yang pasti, mereka berdua memang ‘matching’ yang amat. Gambar-gambar yang diambil oleh peminat mereka ini jelas menunjukkan kemesraan. Para peminat sendiri tampaknya merestui sekira mereka mempunyai hubungan lebih daripada sekadar kawan. Kebanyakan peminat melahirkan rasa teruja.

ayda jebat dan zul ariffin

AApa kata anda? Sesuaikah sekiranya Zul dan Ayda benar-benar bercinta? Bak pinang dibelah dua kan? Lagi beberapa gambar bintang drama Rindu Awak 200% ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada para peminat yang menjadi paparazi penuh gaya untuk menangkap aksi mereka berdua.

ayda jebat dan zul ariffin

P.S: Hanya dalam 14 hari, Pro-White akan membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cerah, cantik dan turut membantu meningkatkan kesihatan dalaman. Boleh dikunyah, Pro-White ada lebih daripada 10 kebaikan antaranya meningkatkan tenaga, meremajakan kulit serta mengurangkan pigmentasi. Kena cuba baru nampak kehebatan Pro-White. Klik sini untuk melihat testimonial.

ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin

ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin
ayda jebat dan zul ariffin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 responses to (12 GAMBAR)Kemesraan Zul Ariffin & Ayda Jebat Buat Peminat Teruja

  1. blurkk says:

    bepegang tangan, berpeluk pinggang.. tak tau haram halal.. kalau cakap jahil karang, terus sentap.. tak boleh ke just jalan beriring sebelah2 tanpa berpegangan?

    0

    0
    • mutiara says:

      kot ye menghayati watak, tak perlu kot berpeluk sakan tempat umum.
      kalau ade hubungan pon tak boleh peluk camneh, bikin malu..takde sweet nye pon.
      btw, cara pompuan neh peluk dan letak tangan kat perut/dada zul tuh, nak bagitahu, ‘he is mine’ – body language..

      0

      0
      • Ringtone says:

        Kalau ditanya…. awak tak sayang mak ayah ke? Jawapannya: Mestilah sayang…

        Tapi? Apakah awak ada cuba melindungi mereka daripada siksa api neraka?

        Kasihan… awak berpeluk, suka, khayal dan mabuk dengan godaan syaitan… tapi mak ayah awak menanggung dosa atas apa yang awak lakukan di dunia….

        Kalau sayang mak ayah… lindungilah mereka daripada siksa api neraka.

        0

        0
      • ew says:

        melampaunya si ayda jebat ni!! nampak sangat perempuan murahan!!

        0

        0
      • manusia biasa says:

        Ni semua PROPA!!
        Aku jumpa zul arifin dgn gayatri kt airport langkawi 2hb aritu la..berdua lagi..so mmg kekasih zul ni masih lagi gayatri

        0

        0
      • peminat zul arrifin says:

        Mcm lha kau x penah couple kn ? Pelok2 ap semua pgg tngan mcm x penah dulu , cermin diri dulu baru jujge orang .

        0

        0
    • zioe says:

      adoi…suke buat orang konfius n seterusnye mendorong banyak jemari menaip komen dengan nafsu serakah…please clear x susahkan kalau da gitu terangnye bermesra…sanggup amik risiko..so tanggung le…you two so cute…make it clear..

      0

      0
    • ayda jebat artis terpendek sedunia says:

      AMBOIII !!! GEDIK NAK MAMPOS SI PENDEK MUKA PINGGAN TU YE !!!!
      EVEN GAYATRI TAK BRAPA ” COMEL ” , TAPI GAYATRI SANGAT EXCLUSIVE !!
      N GAYATRI PON TAK RUGI , IF JUST BCS BREAKUP WITH ZUL !!
      SHE’S VERY INDEPENDENT WOMAN U KNOW …
      SETAKAT ZUL ( LELAKI YG JUST HARAP IHSAN WOMAN ) ,,, TAK DE HAL LAH !!!

      0

      0
      • panadol says:

        amboii..terasa diri lawo sngt ker????aishhh…x ingat tuhan ker..kejadian tuhan tu..bwk mengucap sikit..

        0

        0
    • hmm says:

      sepadan la diorg ni dari si gayatri tua tu..so cpt2 la declare..sy sokong dari blakang u oll

      0

      0
    • MARINA PUKI says:

      RINDU AWAK 200 KILOGRAM!

      0

      0
    • ketty says:

      eh eh eh….perlu ke u nk posing polok perut tu….dia bkn suami u…..Sye xde la baik sngt…sye pon ambil gmbr ngan laki tapi posing tu baik2 lah sikit xperlu nak polok2 pegang2 tgn…u ingat ni hollywood red carpet nk posing2 hahahaha….

      0

      0
  2. Azroy says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
    • Dafi Gayah says:

      pasangan yg sangat cantik n sangat sepadan……..dah bercinta kerrrr?????? kalau belum bila lagi??????????????? kalau sudah, tahniah lah yerrrrrrrrrrr

      0

      0
  3. rINDU AWAK says:

    Sgt2 secocok…pilih ayda lg bek dr pilih gayatri..

    0

    0
    • BENCI KAMU says:

      dikkkk..klu sebab gayatri tu keling ko nak cakap ayda secocok memg silap laaa. cinta dan cantik sgt subjektif, setakat main2 couple gitu sebab peminat hendak x kemana dik non!

      ZA & AJ = ‘LUPA DARATAN’ dan bagaikan “KERA MENDAPAT BELACAN” – yg ini sesuweiiii sgt

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Gayatri pns muntut la ko tgk pic ni

    0

    0
  5. kerol says:

    muah ciked!

    0

    0
  6. poyos la says:

    untung la boleh peluk2 nti ade la jwpn stupido ni utk promosi drama or filem jer … ohh artis mesia!!!

    0

    0
  7. observer says:

    salam.mereka secocok berpasangan but bersentuhan dan terlalu mempamerkan kemesraan saya tak bersetuju. saya hanya tengok drama ini hanya beberapa episod kerana saya tak suka adegan yang dipamerkan contohnya isteri tidak solat,derhaka pada suami,tak hormatkan mertua. sedarkah anda kita dipaparkan dengan vibe negatif hampir separuh episod. hanya beberapa episod akhir sahaja yang beri good vibe. jd fikir-fikirkanlah kenapa somehow mostly bangsa melayu sering dikatakan berfikiran tipikal melayu.same goes to movie.lama-lama bila selalu dihidangkan dengan perkara begini kita akan mula menerima budaya kahwin paksa dan derhaka pada suami kerana tak setuju adalah ok.tak semua dari kita dapat mnimbang baik dan buruk.anak remaja contohnya perlu bimbingan bila menonton.saya hanya berharap penonton dapat berpijak di bumi nyata dan tak terbawa-bawa dengan perasaan.pelakon hanya berlakon namun begitu juga dengan pengarah,skrip writer masing-masing menjalankan tugas seperti yang mereka ingini but perlu dingat dunia ini ladang pahala kita.didunia inilah kita mencari saham akhirat.Wallahualam

    0

    0
  8. Nurul says:

    Kalau betul la diorang ni bercinta dan Zul & Gayathri belum putus, memang lah Ayda ni selfish. Perampas. Sama je dia dengan Memey dulu. Maaf tetibe masuk pulak nama Memey kat sini. Dah terang2 kau tau Zul & Gayathri yang kau pergi melayan Zul tu buat ape? Zul pun sama melayan. Tau la Ayda tu cantik. (Tapi kadang2 penyek jugak aku tengok).

    0

    0
  9. armelzul says:

    i rasa cukuplah setakat lakonan di layar tv sahaja.. i peminat zul dan ayda, tapi bila berpegangan tangan di luar lakonan … ia menjadikan sesuatu menjengkelkan…. dari minat terus kurang minat… pls ayda dan zul… kami minat anda atas lakonan anda… bukan lakonan anda di luar…terima kasih… just my pandangan saya sebagai peminat anda…

    0

    0
  10. shanana says:

    gediknya aida..nampak sgt dia yg lebih2…ko tu pepuan, kontrol lar tingkah laku tu, menggedik dgn bf org..da tahu laki tu kepunyaan org.. pandai2 lar jaga batas tu, ni x main langgar je tanpa fikir hati dan prasaan org lain…klu kena kat ko baru tahu…

    0

    0
  11. It’s an remarkable piece of writing in support of all the online users; they
    will get benefit from it I am sure.

    0

    0
  12. katak... says:

    Kalau sentuh babi, haram katanya.
    Termakan coklat Cadbury: haram katanya.
    Tapi bila dah sah sah bersentuhan sesame bukan mahram begini depan public, tak pulak kata Haram sedangkan kalau ikut undang undang Islam memang HARAM….
    Fuuuhhhhh…..Inilah Melayu….Kerap melatah mengatakan haram pada benda yg belum dipastikan mcm Cadbury tapi selamba badak buat tak tahu je buat benda yang nyata nyata terang HARAM begini…..

    0

    0
  13. julia raffy says:

    abg nara, kenapa suka post benda2 mcm ni? Dari takda jadi ada. smp org duk mengutuk mengata. abg nara tak tkut dosa pahala ke? abg nara xttkut bg mkn anak bini rezeki haram ke? tanggungjawab sy uk tegur sesama islam, sesama muslim. mmgla apa yg dorg buat ni x betul, salah sbb duk pegang2 bkn muhrim xtahu halal haram tp bile abg nara duk post benda mcm ni akan jd fitnah dan buruk sangka serta dimaki caci oleh org. semoga Allah buka pintu hati abg nara utk berubah. kita semua juga.

    0

    0
    • NANA says:

      ko ni dh kenapa julia raffy….ko pon baca gosip. jgn bg komen mcm budak tadika bleh x?…semak tul. (tau la ko ngefan ayda gedik tu tp x yah la over)

      0

      0
    • jemah says:

      abg nara dah la curi gambau kat setegram org …. cer cari bahan sendiri .. ni gambar yg cilok kat fans club punya page yg fans buat utk suka suka aje

      0

      0
  14. rindu awak poyo lebih says:

    Perghh kalo aku jadi gayathri, sentap la siakkkk tgk pkwe aku cmni..

    0

    0
  15. katak says:

    CADBURY itu HARAM
    Peluk peluk pegang pegang itu HALAL…
    Inilah artis Melayu….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    panasss…panasss..panassssss… klau aku jdi gayathri mesti panas n jeles punya la..tpi x d nafikan dia org memg nmpk sepadan..tpi mcm ad something plk ye sb cite rindu awak 200% kn dh lama abis..so x yah le ambl gmbr romantik mcm tu atauuuu dia org memg ad ap2…

    0

    0
  17. bkn karat says:

    zmn2 dlu , xde blog , internet smua ni … kalau retis pelok2 aku rse ade jek dlu2 .. tp sbb kn xde batu api , x pecah belah pun hbungan org .. sbb kn mnde2 ni hubngn seseorg boleh pecah belah ..

    0

    0
  18. najwa says:

    apakah aku berada di hollywood? ini malaysiaaa. hahha

    0

    0
  19. Lea Ameer says:

    Unton jantan ni…
    dalam drama leh peluk2… kt luar pun leh gak…. yg jantan xde luak sbb status “SADO” tu menten… pas ni byk la muka2 newcomer jd heroin drama adaptasi novel jd stok peluk dalam luar drama…
    yang pompuan lak, abeh satu drama terus merudum tahap sendu… dah xde sapa nak peluk…
    btw.. xde excited pun tgk pic ni… BORINGGG

    0

    0
  20. eleen says:

    ciri2 nak jadi artis..harus la jd gedik..harusla muka tak malu…rendah maruah dan rendah akhlak juge…

    0

    0
  21. Lara says:

    Berpeluk saje dua ekor nih…pelik tul la….

    0

    0
  22. confius says:

    zul ariffin pun sama naik je…peluk sana sini….dah tau ada gf jaga la…ada video kat ig masa dah nak balik…dia nak peluk2 ayda….

    0

    0
  23. Biskut says:

    wow…lebih2 plak yer. walaupun zul n gayatri tak kawen lagi tp ayda kena respect juga la hubungan dorg. pas ni kompom kate utk promosikan drama ler apa. lagi 1, majlis tu takde kaitan pun dgn drama rindu awak 200%, so kalo bg statement nk promosikan drama mmg tak relevan langsung la. ayda, tolong jgn jadi hanez suraya no 2 blh?

    0

    0
  24. roxy says:

    meh cni nak komen sya yg ader kt proton tu tgk depan mata bukan ayda yg gedik ok zul yg start dulu peluk pegang tangan main rambut last time balik siap zul peluk ayda.ayda rilek jer zul jer lebih

    0

    0
    • Adakesah says:

      Hmmmm…elok lerrr…cuit2 skit terus rela..apa pya pompuan xpndai jg batas..jantan test skit serah segala nyerrr.. Puiiiciked

      0

      0
    • Biskut says:

      walaupun jantan lebih2 tp kalo si betina tak layan takkan jadi juga kan…

      0

      0
    • Anonymous says:

      yeee betullll….sia juga ada di event tu dari mula sampai habis…hanya yg ada di situ tahu apa yg berlaku…xyah kot nak comment lebih2 sampai boleh menjatuhkan maruah diaorg….kalau nak nasihat gi jumpa PA AJ & ZA…cakap sendiri…getis lah dgn mentality haters nih!!

      0

      0
      • lugua says:

        Dah gitu perangai artis kesayangan kau org hadap la apa pun kejian…klu 2 mangkok ni pandai jg batas takkan ada haters nk keji kot

        0

        0
      • hh says:

        penjilat punggung artis malaysia.bila ditegur sikit kata haters. lantak kau la labu

        0

        0
    • tulang kental says:

      Orang pompuan yang pegang kunci. Kalau kunci tu tak diberi kat lelaki bila diminta oleh si lelaki, tak terbuka pintunya tu dik oi. Pompuan kena pandai2 jaga kunci yang diamanahkan tu.

      Paham tak apa yang aku nak sampaikan di sini wahai peminat Ayda???

      0

      0
  25. sapesape says:

    Tak kisahlah samada berlakon atau pun diluar watak lakonan..dalam islam bila lelaki dan perempuan yg halal nikah tetap jd haram bila bersentuhan sblm nikah. Itu hukum yg takkan berubah. Niat tak menghalalkan cara. kalau kita dah takde perasaan malu pada org lain…malulah pada ALLAH yang sentiasa memerhati perlakuan kita.Dunia ni hanya sementara..akhirat jua yg kekal abadi.

    0

    0
  26. yuyu says:

    Dua2 x kawen lagi…

    0

    0
  27. Sue says:

    Walaupun Gayatri tua dan tak secantik ayda tapi Gayatri jugak ada hati dan perasaan mcm mana wanita-wanita lain. Zul sgt tak respect hubungan diorang. Dia dlu yg tackle si Gayatri tapi skrg bila ada yg lagi cantik hati berubah. So persoalannya dlu suka kat Gayatri tu atas sebab apa? Kalau sebab hati dan cinta xkan semudah itu dan sesenang ini berkelakuan cenggini? Jgn kerana Gayatri penerbit popular dan banyak duit awak gunakan dia utk cepat naik dalam industri. Bakat dan hensem cemana pun kalau akhlak buruk tetap orang x suka. Peminat skrg bkn mcm dlu. skrg orang boleh pikir sapa yg jahat dan sapa yg baik.

    0

    0
  28. orang_penting says:

    tetiba kan…tetiba kannn….rasa meluat…abis plak aura minat…. hehehe

    0

    0
  29. Aku says:

    Tp Yg menghairankan blh jerr fans sengal menghalalkan apa yg zul ayda bt…siap puji sweet,touching bla…bla…hisshh..rasa nk pangciked fan2 vongok niii…

    0

    0
    • bkn karat says:

      kan ?? pminat skang mmg ske mnonton mnde2 cmni .. x ckup kt tv ,, kt lua pon disuruh kawen . apa jadah !

      0

      0
    • panadol says:

      aishhh…beckp tu biar beralas sikit…konfem ke awaa baik..x kena kat retis pujaan awaa boleyla ckp…bwk betenang sikit biler mengomen

      0

      0
      • hh says:

        siapa artis untuk kita puja?

        0

        0
      • Masupilami says:

        Sori la..aku tak mcm kau nk puja2 artis. Tuhan je yg layak aku puja. aku takkan berbangga dgn org yg main suka2 jer berpeluk tak tentu pasal lebih2 lagi kalo org tu dh ade boipren/gipren or dh kawen. tak pyh nk bg alasan, “dorg kan artis”. artis la sgt…..smpai tak pedulikan perasaan pasangan sendiri.

        0

        0
  30. tandatanya says:

    bangganya dpt pegang peluk…ermm..

    0

    0
  31. fuyoooo says:

    amboiii semua kutuk ayda,, zul hangpa tak kutuk plak yer, same jer ayda n zul flirting wth each other, zul belai2 rambut ayda, aku pergi event tu..besela artis , dorang berdua ada lagi cerita yang belom tayang so kena kekalkan momentum, yang duk komen bajet alim la apela tu..eleleleh macam la ko ngn boyfren ko tak pegang tangan peluk semua..lagii sekali dorang ni artis..so what do u expect?.

    yang bajet alim boleh p bace blog dr cinta or hamka sana ..jgn baca blog gosip..peacee

    0

    0
    • hh says:

      bajet alim ea?at least yang bajet alim ni la mencegah kemungkaran. drpd penjilat punggung artis.dh tahu artis rendah mentaliti lg nk sokong

      0

      0
    • KOMEN YG IKUT NAFSU says:

      @fuyoo … kita mmg lah kene alim. Alim itu maksudnya ilmu dlm bhs melayu. Kamu ni mmg tak ada ilmu jngn lah bercakap pasal ilmu. INI ILMU ALLAH SWT YG DISAMPAIKAN OLH RASUL KITA YG MULIA. HARAM BERPELUKAN DNGN BUKAN MAHRAM. AWK INGT ORG BUDGET ALIM YG CKP MCM NI KE?. INI ADA HUKUMNYA DLM AL QURAN. ADAKAH KAMU PENDUSTA KALAM ALLAH.. MESTILAH ADA ILMU BARULAH ORG BOLEH BERCAKAP. AWK NI DAH BERANI SNGT KE ?. CUBALAH BERCAKAP DNGN ALLAH SWT SLEPAS SOLAT SPT YG APA YG AWK KOMEN KAT SINI. BERCKP PAKAI IMAN & ILMU (ALIM).

      0

      0
    • panadol says:

      yg terase diri ustaz ustazah alam maya (realiti x tau la kan) spttnyer x amek tau blog gosip nih..hindari diri anda dr mende2 mcm ni..

      0

      0
      • Innamal a'malu binniyat ... says:

        @panadol. Klu org berbicara tdk ikut landasn agama takkan nak diam jer. Klu berbicara spt itu dlm bab agama begitulah dlm pemikiran mrk & cara hidup mrk. Skurang2nya Jngnlah keterlaluan dlm kata2. Sy masuk ni pun sbb risau cara pemikiran org2 islam bila menyentuh bab agama. Berbicara bab Hukum hakam pakai langgar shj, kdg2 boleh jatuh murtad & akidah yg blh terpesong. Org berdakwah di luar club malam pun ada @ belakang lorong & di luar ngra ada yg di tmn2. Mrk yg bergadai nyawa pergi ke pendalaman smata2 kembangkn islam. Klu stakat blog ni tak jd masalah krn tergantung pd niat.

        0

        0
        • Innamal a'malu binniyat ... says:

          @panadol. Klu awk baca komen2 bnyknyer pemikiran yg meyimpang dr ajaran islam itu sndri. Ada yg declare dirinya murtad smata2 isu poligami. Menghina para ulamak & mufti. Ada yg berbicara bab agama … niatnya mungkin nak menegur tp mencarut & maki hamun. Kdg2 mungkin kita boleh bicara dngn baik cara spy pemikiran yg sbgitu perlu di ubah. Kdg2 mrk ini tak perasan apa yg di bicarakn & ada yg kekurangan ilmu. Cara begini shjlah dpt kita berdiskusi sbb sy rasa klu nak berjumpa komentar dr mrk diblog agama agk susah nak jumpa mrk sbb kbnykkn tdk brminat.

          0

          0
      • paracetamol says:

        panadol cakap macam xblajar agama. isunya bukan baca blog gosip tapi TIDAK SUKA KEPADA KEMUNGKARAN. ada ke patut orang yang cakap pasal agama terus dilabel ustaz/ustazah padahal tu memang dah jadi kewajipan umat Islam. cara anda seolah2 nk cakap yg orang Islam ‘biasa’ xperlu ingat Allah..x perlu ingat hukum-hakam..ustaz/ustazah ja yang perlu ingat semua tu.

        0

        0
  32. sarawakgirl says:

    kemesraan zul ariffin dan ayda jebat walaupun mereka tak menerangkan kepada peminat melalui media atau secara terbuka.kemesraaan mereka dari segi “body language” dlm drama dan “live” menunjuk mereka sama2 suka dan mempunyai perasaan “cinta”.nak bercinta itu hak dia org.Ya.. mmg zul ada hubungan cinta dgn gaya ,setakat itu yg peminat tahu.Bagi Zul dan Ayda mereka mmg kwn bermula dr Drama rindu awak 200%. Bila hati terdetik atau terbuka pd seseorg yg serasi dan sesuai dgn pilihan mereka.Itu pilihan hati mereka sendiri.kita sebagai peminat terus menyokong mereka dlm bidang lakonan mereka sbb itu mendatangkan kesan positif pd kehidupan mereka.kalau ada yg tak elok.Kita hanya menasihati dgn cara baik dan bukan memaki hamun atau bercakap yg tak elok.Sbb kata2 yg keluar dr mulut dan hati kita menunjuk siapa diri kita sebenar.Bila tiba masa yg sesuai Zul dan Ayda akan terangkan apa status hubungan mereka yang sebenar. Kalau Tuhan dah jodohkan mereka siapa tulang rusuk mereka.Jodoh takkan kemana. Kita sebagai peminat Zul n Ayda amat bersyukur dan berterima kasih.
    Kepada Gayatri Su-Lin Pillai kena banyak bersabar.Awak seorg wanita yg berprofesional n awak seorg yg wanita berkerjaya.Hati2 memilih calon suami kena yg ada masa depan n mampu membawa anda ke kehidupan yg lebih baik.kalau rasa putus asa dgn hubungan anda dgn Zul.Bincang baik2.
    Kepada Ayda Jebat sebagai pelakon kena jaga nama baik family n diri sendiri.Anda mampu menjadi Pelakon terkena n mampu menjadi wanita yg berprofesional n wanita berjaya.
    terima kasih

    0

    0
    • jazz says:

      Dalam kes ni kesian kat AJ la. Dia perempuan, dia yg byk kene kutuk. AJ juga yg kena buat pencerahan dkt wartawan pasal event ni. ZA xbuka mulut pun. Nampak sgt benda mcm ni (berpeluk-peluk dgn perempuan) benda biasa buat ZA. Masa tgk gambar ni ingat diaorg couple tp rupa2nya sekadar bwk watak zillarmel. Patut la dlm tweet ZA dia ckp zill and armel will be in Proton pd 28 Sept. Siang peluk2 dgn AJ mlm pulak dia tweet luv2 dgn cik gaya. Terus hilang minat kat ZA. Mmg player ZA ni. Buat AJ, anda artis baru, jaga2 dgn lelaki yg ambil kesempatan mcm ni. Akhirnya awak yg rugi nanti.

      0

      0
    • peminat says:

      i like u comment, kita mesti fikir dulu sebelum bagi comment yang tidak baik, dan ingat kita buka malikat tidak pernah buat salah dan kita tidak tahu lagi apa yang terjadi kepada kita atau pun keluarga kita, barangkali lebih buruk lagi kelakuan dari ayda dan zul n mereka cuma berlakon saja,

      0

      0
  33. Anonymous says:

    Kita dinilai atas perbuatan kita sendiri. Tak payah la budget diri bagus dr org lain. Kalo diri menegur smpai berbau mengutuk, maka takde bezanya pun dgn depa dua ni…

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Cinta lokasi la ni sampai terbawa2 kat luar. Zul dah confuse la tu. Nak Gayatri ke nak Ayda. Yang mana lebih serasi. Jangan pandang pada rupa sebab kedua2nya biasa2 je.

    0

    0
  35. Leana Shapie says:

    aku suke sgt dia dua orang ni… lau betul bercinte,,,mg cpt2 naik pelamin

    0

    0
  36. si puteri says:

    x sesuai kot bergambar mcm ni.. kalau suami isteri ok la.. biarpn untuk menghayati watak @ utk mencari publisiti gmbar2 seperti ni x perlu..

    0

    0
  37. tashashilaamzah says:

    abg nara ni tak baik ckp mcm tu.. jagalah hati gayatri tu jugak.. cuba bayangkan ape perasaan die..

    0

    0
  38. hana says:

    ayda ni tak cantik tapi perasan cantik lah. macam mana dia boleh dapat lead jadi lead?? ramai lagi retis yang boleh berlakon dan cantik.

    zul aripin ni kan taste dia mak2…gimik je ni. takkan dia berselera dengan dabel chin ayda. gayatri tu tua lagi lawa dari makcik ayda uitm pun boleh dropout ni

    0

    0
  39. Anonymous says:

    overrrr nauuu..

    0

    0
  40. MANJA says:

    INGAT KAN BUAT CINTA 200% THE MOVIE . MCM TGH BERLAKON JER .
    MACAM BELANGKAS TERLEKAT JER KLAU DECLARE BERCINTA TAK TAU LA CEMANA TERUS MELEKAT AGAKNYA …. MAASYAALLAH…

    0

    0
  41. lawak derr says:

    lawak la uolls yang over tahu nak komen2 je…bukan ke sama berlakun pegang2 peluk2 ngn dluar lakonan.? sama je g nye..dosa gak..xyah nak ckp “setakat dlm drama ok la..xyah la sampai luar drama nk bepeluk sakan”..luar drama n dalam drama sama je okey..dowg tetap bersentuhan…so kalau dalam drama kowg suka n boleh terima..kenapa tidak diluar drama.?????????????????? nampak x kebodohan korang terserlah disitu…

    0

    0
  42. rihanna says:

    asal gedik sgt ni..dua2 pn sama gedik

    0

    0
  43. nak komen sikit says:

    mula2 tengok yg kt atas tu nampaklah jugak sweetnya.. tp, bila dh smpai picture bawah tu dh rasa lain mcm pulak.. abg nara pun segaja jee pergi tulis berpegang tangan-ber[eluk pinggang-bertepuktampar… dn segaja jer pergi letak gmbr2 tu… memang lh x baik buat semua tu tp kita pun sama tak baik sbb pergi sebar aib org… haishhhh

    0

    0
  44. Anon says:

    Kenapa ramai yg hentam aida je, ade yg kata selfish apenya. Sape yg dlm relationship? Bkn aida tapi zul, so kenapa nak hentam aida pulak. Sepatutnya zul yg dihentam sb dia yg ade gf. Dia yg sepatutnya jaga hati gf dia. Aida tu single. Kalau dlm kes mcm ni perempuan yg selalu kene hentam. Terapi yg lelaki gatal tak nak hentam. Si zul pun sama naik duk pegang pinggang si aida ni. Dua2 sama je. Dari perangai dua ekor ni confirmlah gf bf. kalau tak, takdelah melekat mcm tu. Biasalah bila dah berlakon bersama tu akan jatuh cinta lah secara tak langsung. Mana2 artis pun mcm tu, cume tunjuk or tak je. Artis hollywood pn sama jugak. Hmm…kalau tak ingat dosa pahala, seronok jugak jadi artis ni. Sekejap bercinta dgn org tu and sekejap dgn org ni…..sigh

    0

    0
  45. aku says:

    alolo! pls la …ayda tu tak cantik langsung.
    aku straight to the point jer
    kemek jer mukanya..
    tang mana yg korang slalu sebut cantik tu..
    lisa surihani ke layak la kalu korang kata cantik
    nie…mcm muka tak siap wei…muka penyek, gg kecik2 terbantut..e realistic skit k kot nak puji..
    meh nak ajar.
    zul, pls la…cari yang ber’jenis’ skit blh dak??

    0

    0
    • nobody says:

      Ya ALLAH, adik ‘AKU’… bawak mengucap.. jangan kutuk ciptaan tuhan.. sedihnye bace komen adik ni, nampak sangat tidak berilmu..

      0

      0
    • panadol says:

      aku…awaklah jelah cntiknyer…org lain x..hahahahahah…komen tapak kaki..

      0

      0
  46. HAMBA ALLAH says:

    SEMUA KOMEN ANDA ADALAH SAMPAH.. JANGAN MENGATA ORANG… NARA PUN BEGITU.. CARI BAHAN GOSIP UNTUK MENJATUHKAN ORANG.. FIKIR LAH

    0

    0
  47. phoebe says:

    errr konfius makcik…Zul ni kan kekasih Gayathri kan? Nape Nara beria2 highlightkan kemesraan 2 makhluk ni? ish…tak paham laaa…tak pikir perasaan Gayathri ke?

    0

    0
  48. zul jebat says:

    auummmmmmmmm

    0

    0
  49. […] komen negetif dari beberapa peminat Zul Ariffin dan Ayda Jebat tentang aksi mesra mereka di laman Beautifulnara. Antara komen yang paling menarik: “Tak kisahlah samada berlakon atau pun diluar watak […]

    0

    0
  50. kak ton says:

    ish ish kesian tgok bangsa sendiri gaduh sesama sendiri…nak buat teguran pon jgn sampai jatuhkan maruah org…selalu letak yg diri kita ni sbnrnya hina di sisi allah dri org lain…jgn selalu jatuh hukum..not a fan of any of them though. peace. (Y)

    0

    0
  51. Anonymous says:

    CANTIK BANGAT,,

    0

    0
  52. tukang nasihat says:

    (korang baca mood & bygkan shahanaz ahmad k)
    ni dah bukan menghayati..tp sudah lebey!
    awek sape pon akan marah kalau hak dia dipegang2 sesuka hati. ayda lu baru lagi kot…gayatri tu producer besar…lu punya karier dia blh kasi tanam lu idup2 tak bangkit lagi o..!
    lu suda bikin maaanyak silap !

    0

    0
    • gua says:

      wa maaanyak sokong!

      0

      0
    • bajet bagus je "TUKANG NASIHAT " says:

      halooo…yg lu nk marah aida je pehal.agak2 la beb.yg si zul tu knp lu x marah plak.nk komen lain kal guna la akal sikit,ke mata lu rabun.lg 1, wa nk ckp sama lu la kan..rezeki bkn nya kt tgn si GAYA tu,rezeki d tgn Allah swt.pehal lak lu ckp si gaya tu ley tanam karier aida la.tau la lu org kuat gaya kot la kan.sbb tu la ckp mcm x guna akal fikiran..honestly la…wa kesian sama lu la bro.nk komen tp komen lu x bley bla laaaaa

      0

      0
  53. Lara says:

    Makin hebat artis-artis Malaysia ni… kami yang dah kawen ni pun malu nak ambik gambar peluk2 kat awam gitu.

    0

    0
  54. mak jemah says:

    hai.. dengan makcik gaya xde pulak nak dipeluk sakan mcm ni. kenapa? xselera ke?

    0

    0
  55. ani says:

    ada akal fikir
    ada mulut waspada
    ada telinga tapis
    ada mata perhati
    jangan sbb isu ni kita pulak yg dpt dosa mengata org..peace!!!

    0

    0
  56. SUBINIZUL says:

    baru #pangciked fans zulayda dah panas montot… kemain posting quote motivasi pendinding diri… konon2 positif la sangat… umur dah purba perangai bajet muda remaja… phuiii….

    hidup #teamkakgaya

    0

    0
  57. tulang kental says:

    Astaga….gf Zul tak makan hati ke? 2 x 5 je dorang ni. Si Ayda peluk macam Zul tu laki die la pulak. Si Zul pulak adei, tak fikir ke perasaan gf tengok kemesraan korang ni? Tgh hot confirm orang akan ambik gambar korang ni and for sure gf akan tengok punya (paling2 org share kalau dia tak tengok)

    Once again, astaga…. seriously, tak sweet pun 2 orang ni sebab hadoi…wei, please consider perasaan pasangan anda..huhuhu aku plak yang emo bagai ni. LOL

    EMPATHY is the key word.

    0

    0
    • Astaga tak sesuai ..@tulang kental says:

      Dr nak consider hati pasangan yg bukan mahram …. SEPATUTNYA JAGA PERINTAH LARANGAN ALLAH SWT. ASTAGHFIRULLAH ITU HNYA LAYAK DIMINTA DR ALLAH YG MAHA ESA SHJ KRNA KETELANJURAN MAKSIAT DI BUAT BUKAN UCAPAN PD HAMBANYA ATAS PERLAKUAN YG TAK SEPATUTNYA. Sekian.

      0

      0
      • tulang kental says:

        Maaf… aku bukan Muslim so aku tak bermaksud nak guna Astaga tu the same meaning with ‘ASTAGHFIRULLAH’ sebab biasa kami di Borneo ni guna word itu (especially Sabahan) untuk menunjukkan ‘alahai, tak boleh diterima dek akal’….begitulah.

        Menegur biarlah jangan di dalam lingkungan pengetahuan sendiri saja. Consider pengetahuan luar yang anda sendiri tak tahu dan belum explore. Tidak perlu semua nak guna CAPSLOCK macam anda saja yang betul, orang lain salah.

        Maaf sekali lagi kalau tersilap tutur kata dan tersentuh sensitiviti agama. Saya tak berniat. Sekian.

        0

        0
  58. akak says:

    Sepadan sangat ….harap cepat2 kahwin kalau dah suka supaya dapat halal kan yang haram….

    0

    0
  59. sssss says:

    kenapa aku nampak mcm si ayda tu yang terlebih nak memegang dan memeluk si zul… (mungkin dia pikir lepas ni aku x dpt pegang abg sado dah, x nak lepas peluang) keh3

    0

    0
  60. abg joe aussie says:

    sebenarnya korang jeles zul sayang2 ayda kan? HAHAHAHAA!!!! sibuk pulak nak berceramah agama bagai kat blog gossip ni. wahal diri sendiri sangap nak bergossip, phuiiiii

    0

    0
  61. gaya says:

    aida mg tunggu aku datang….:)

    0

    0
  62. Anonymous says:

    dua dua sama je.. peminat ke retis tu ke..yang peminat ni over la plak nak satu kan mereka ni sedangkan semua tahu dah cakap pun yang Z.A ni ada gf.tak jaga langsung perasaan gf dia, biar la santek ke tak ke dah hati dah suka napa sibuk hal dia dah itu pilihan dia.. lagi nak mengada plak.dalam drama takyah la sampai keluar set peminat oiii nak suruh dorang berlakon..huh… artis ni pun ngikut jer laa..kalau tak ikut takpa kot pemintaan peminat.. eh kang peminat kata sombong plak… peminat2 semua takyah over sangat, bawak bertenang…

    1

    0
  63. Anonymous says:

    Artis agen maksiat dan pembuang bayi.drama maksiat kemaruk nak kawin tak berkesudahan.berpeluk bagai dikhalayak.jadi ikutan remaja2.bangsa kita.akhirnya terjebak kerana artis idola mereka pengalak maksiat.sedar sedarlah.

    0

    0
  64. Scha97 says:

    Hari ni cuaca sangat panas la

    0

    0