Written by AbangNara | June 18th, 2014

Excitednya Abang Nara apabila mendengar berita gembira mengenai kehamilan anak kedua Irma Hasmie. Mana tidaknya, doktor telah membuat pengesahan yang jantina anak tersebut adalah perempuan. Kiranya lengkaplah sepasang anak Irma Hasmie dengan kelahiran anak kedua ini nanti. Untuk makluman, anak sulung Irma hasil perkahwinannya dengan Redza Syah Azmeer iaitu Redza Syah Irfhan telah pun berusia setahun lebih.

anak irma hasmie

Comel kan Redza Syah Irfhan? Dah besar nampak macam muka Irma dah. Hehehe. Rasa nak cubit-cubit je. Dijangkakan anak kedua Irma akan dilahirkan pada 18 Julai ini. Ada lebih kurang sebulan lagi. Pasti Irma dan suami sudah tak sabar lagi menunggu kehadiran puteri mereka. Semoga semuanya berjalan lancar.

redza

Apa pun, Abang Nara suka melihat keluarga bahagia Irma Hasmie. Sejuk sangat mata memandang dan jelas sangat kebahagiaan yang sedang dikecapi. Semoga ia berkekalan buat selamanya. Lagi beberapa gambar mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie
anak irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (12 GAMBAR)Irma Hasmie Yang Bakal Timang Anak Perempuan

  1. saz says:

    Seronok bila tengok family orang bahagia…………..

    0

    0
    • diva says:

      alhamdulillah seronok dan tumpang gembira dengan keluarga ni. anak mereka comel sangat

      0

      0
      • saya says:

        wanita yg ingin berkahwin pastikan lelaki pilihan anda punya iman yang kukuh..insyaAllah bahagia

        0

        0
        • minah jambu merah biru pasti gerek says:

          tak jugakkk kalau dapat laki iman yg macm sham kamikaze tu cmana ..

          0

          0
    • Nadia says:

      Ada hikmah dia tak jadik kahwin dengan farid kamil & nabil..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    alhamdulillah… keluarga bahgia… bersyukur punyai suami penyayang

    0

    0
  3. jemahterlajakk says:

    abg nara oiii ~~ update cmni lg bgos, dr MEREKA-MEREKA yg nk publisiti yg lebih 2… nyampah tgk dorg 2… go go go irma hasmie..

    0

    0
  4. timmy says:

    sapa pernah beri pendapat kat beautifulnara dan menang hadiah cabutan bertuah tu? ada orang pernah menang tak?

    0

    0
  5. iphoneuser says:

    ya, dan anak perempuannya bakal ada nama IRMA juga, haaa, nantikan!

    0

    0
  6. amin says:

    Tkejut aku jap tadi tgk gmbr pompuan tudung hitam duduk tengah tu…aku ingtkan nicol david pakai tudung…kussss semengatt…..sebijik muka nicol…hikhik

    0

    0
  7. mama mia says:

    saya suka couple/ family ni… family ni saya jdkan contoh utk keluarga saya…

    0

    0
  8. Low calorie and fiber enriched are one of the most essential
    propertioes of tthis fruit tthat hlps fight against obesity.
    Students will learn what foods were rationed, and will plan a week-long menu
    just as World War II housewives would hasve planned their meals using rationing points.
    Red meat, chicken, and vegetables have since appeared on the shelves of sime U.

    0

    0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      minah mat saleh mana pulak yg spe ..keng London ni huhu..

      0

      0
  9. nok gebuzzz says:

    seronak nyer dpt sepasang……rezeki korang berdua…

    0

    0
  10. Olaf says:

    Dalam ramai2 pasangan retis…aku suka sangat tengok pasangan ni….

    0

    0
  11. serena says:

    Gambar ke6 yg tudung pink tu cantek, artis ke. Jauh lbh lawa dari lrma. Neway, congrats lrma…

    0

    0
  12. kembar tak seibu sebapa dr melaka says:

    kembar ku..hehe..

    0

    0
  13. Pemerhati says:

    Suka sangat tengok gambar irma yang pakai jubah hutang tudung hitam tu, lawa bebenor!!

    0

    0
  14. kening says:

    Hmmm……. propa je minah ni…. kening cukur jugak….hmmmm…. apa hukum ?

    0

    0
    • nana says:

      saya puny family termasuk saya mmg jenis kening halus sgt.
      dr sekolah cikgu ckp kening cukur. tp tak cukur pon. suka korang je kalau salah kan ke dah dosa.

      0

      0
      • nana says:

        macam anak buah aku,ciptaan ALLAH memang kening dia cantik terbentuk macam di cukur.tapi tak sebenar yer memang semula jadi begitu.tak pasal2 dapat dosa kering mengumpat org.

        0

        0
  15. Anonymous says:

    Ala takat ni je ????

    0

    0
  16. Fazura says:

    Hensemnya laki. Nak rampasla.

    0

    0
  17. Neelofa says:

    Woi pompuan, laki Irma Hasmie tu aku yang punya ngeng.

    0

    0
  18. Dena Degil says:

    Alhamdulillah Irma ni x kawen ngn Farid kamil…kalau x, sampai sekarang anak Irma x dpt jumpa nenek die..tettt!

    0

    0
  19. Irma Hasmie says:

    Motif Fazura dengan Neelofa nak rampak laki aku? Kau ingat kau cantek? Dasar!

    0

    0
  20. […] (12 GAMBAR)Irma Hasmie Yang Bakal Timang Anak Perempuan (33) […]

    0

    0
  21. […] (12 GAMBAR)Irma Hasmie Yang Bakal Timang Anak Perempuan (34) […]

    0

    0
  22. […] sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

    0

    0