Written by AbangNara | June 12th, 2015

Selepas Maher Zain, kini seorang lagi penyanyi Arab bernama Humood Alkhudher menjadi fenomena di kalangan rakyat Malaysia. Popular dengan lagu ‘Kun Anta’ yang membawa maksud ‘Jadilah Diri Sendiri’, Humood kini berada di Malaysia untuk sesi jelajah dan promosi sehingga 14 Jun ini. Malam ini (Jumaat) Humood akan membuat persembahan di UiTM Shah Alam bersama dengan Amy Search dan Lah Ahmad.

humood alkhudher

Selasa lalu, Humood Alkhudher telah muncul di rancangan Meletop bersama dengan Neelofa dan Nabil. Kepopularitian Humood jelas terbukti apabila peminatnya membanjiri radio National FM untuk peluang bergambar.

humood alkhudher

Inilah video ‘Kun Anta’ yang telah melonjakkan populariti Humood Alkhudher dan telah diparodikan secara meluas di Malaysia. 15 saat nyanyi dalam kereta je tue.

Untuk anda yang terlepas rancangan Meletop, ini video Humood Alkhudher menyanyikan lagu Kun Anta secara ‘live’ di dalam program tersebut.

Beberapa lagi gambar Humood Alkhudher di Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher
humood alkhudher

35 responses to (12 GAMBAR)Humood Alkhudher, Penyanyi Lagu ‘Kun Anta’ Kini Berada Di Malaysia

  1. Anonymous says:

    Geli aku tgk mat arab ni! Mcm mat2 arab kat kl yg sibuk ngorat mak janda dan anak dara x berapa laku utk dijadikan mak ikan.. Pastu dah dpt duit blah balik negara seniri tggl je pompuan kena tipu kat msia ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kau pernah kena tipu abang arab ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        happy go lucky je..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Kalau dah aku geli ngan mat2 arab ni dan camne pulak aku nak kena tipu.. Ko x caye ko pegi la area cyberjaya, berlambak yg sudi nak jadi anak ikan kau.. Ada duit ngan xde je ko nak tanggung dorg.. Haha

          0

          0
      • Anonymous says:

        jiran aku kena tipu dgn pak arab ramadhan lepas. pak arab tu siap mengaku dia islam.. padahal orang kafir. So perempuan melayu.. jgn lah straight sangat, asal arab jer kau ingat baik.

        0

        0
      • yuuu says:

        jiran aku kena tipu dgn pak arab ramadhan lepas. pak arab tu siap mengaku dia islam.. padahal orang kafir. So perempuan melayu.. jgn lah straight sangat, asal arab jer kau ingat baik.

        0

        0
    • One Direction says:

      tak minat aku arab2 ni,,,, taste aku lebih kpd lelaki yg macam suami Lana Nodin tu.
      mix Asean-US..

      0

      0
  2. si pengacau says:

    Hensem ;)

    0

    0
  3. Miss Bunga says:

    Mamat nie la yg jual karpet kat nilai 3 tue kn ?? yg mahal sgt tue! HAHAHA !

    0

    0
  4. joyah says:

    Its time to move on Malay ladies..forget korean cute guy..turn to tall fair n handsome arabic guy,hehe

    0

    0
    • paris hilaton says:

      bukan je minah melayu.. minah Arab pun ada layan kpop.

      0

      0
      • melayu oh melayu says:

        arab girls pun ramai layan kpop…lelaki arab sporting jer x ader pulak bising2 jadi anti kpop macam lelaki melayu. Lelaki melayu tu konon nak tunjuk maskulin lah anti kpop PADAHAL…lembik jugak.

        0

        0
    • arina says:

      yes malay ladies… move on… laki melayu pun byk gak tak gune…kite dah tue sikit dia cari yg muda.. muka cam tongkang pecah pun ada hati nak kawin 2.. kita ni perempuan melayu di malaysia byk yg terpaksa settle dgn apa yg ada…dah tak byk choice yg elok2…terima and sabar je lah hati kita kene lanyak camne pun

      0

      0
      • Anonymous says:

        habis tu ko ingat pompuan skrg elok sgt ke…kaki kikis…nk laki yg berduit je..
        aurat tk nk jaga..heret semua lelaki masuk neraka..

        0

        0
        • arina says:

          lulz sentap. sape suruh amek pompuan kaki kikis? tu kita kene cermin diri kita dulu. jgn cepat sgt tersangkut bile pompuan lawa melayan sikit. pompuan kalau laki taknak dia takdenye nak ngendeng2 mcm siput babi lama2. tp laki, kalau pompuan melayan sikit mula lah naik segala tanduk. aku tak kata la semua pompuan tu elok dan aku tak kata semua lelaki melayu tu tak elok lagi2 sbb aku sendiri takde adik pompuan atau kakak. kluarga aku sume lelaki. abang 2 org adik laki 3 org. tp byk sgt contoh laki tak guna disekeliling aku. lebih dr pompuan tak guna. termasukla bapa2 sedara dan atok sendiri.

          0

          0
    • pasta sedap says:

      @joyah
      orang arab tu kasar, tak macam orang melayu kita lemah lembut.
      sekeras-keras orang kita.. still ada kelembutan tp orang arab ni memang budaya dorang kasar. Sama lah jugak dengan korea.. lemah lembut. Tu lah kot ramai pompuan suka lelaki korea.

      0

      0
  5. mojo says:

    Bertudung tapi dok kejar2 mat arab.gersang ke apa pompuan melayu nih? minat sikit2 udah ler.takyah le sampai cam gersang sngt….

    0

    0
    • Nek Bunga says:

      Dasar mulut jijik mcm- LONGKANG!

      0

      0
      • kojo says:

        Jijik longkang memanglah.mengalirkan air.Tapi jijik bertudung.terkinja2 mengejar lelaki..seluar ketat nampak lurah ponggong lg dasyat.tak boleh kawak nafsu tu lg jijik sbnrya.

        0

        0
  6. Dan says:

    Kalau ngan lofa sesuai sangatt ni…

    0

    0
  7. minah jambu terlajak habis says:

    tengok la gambar yg kt atas ..minah tudong yg tersangat laaa gatal ngan pak arab ni emmm ROSAK !

    0

    0
  8. Nek Bunga says:

    Aku syak ramai PENYAMAQ KAPIR kat sini nak HASUT ke arah KEBENCIAN pd. saudara se Islam kita, kali ni yg. dari Arab pula! Tak habis-habis puak ni nak menghalang umat Islam bersatu!

    0

    0
    • Sharifah idrus Al khair says:

      Kalau tk suka baca komen negatif .
      Tlg kluar dari blog ni.

      0

      0
    • melayu oh melayu says:

      perpaduan apa pulak kau ni… ni lagu jer kot bukannya ayat2 suci Al-Quran.
      klau lagu ni di tukar ke bahasa india….kau nak cakap perpaduan jugak ker ????

      0

      0
  9. Suziyanty says:

    Amr Diab penyanyi Arab pujaan ke kini dan selamanya. <3

    0

    0
  10. hiks says:

    lelaki kat mana2 sama je. punya lah ramai yang cover lagu ko kt youtube, neelofah gak yg ko nampak. kuikui… aku xminat pon saja bakar line.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Eh takpe la

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ape la masalah pengomen kt sini..emosi tk stabil ke..jiwa kacau ke..
    semua bende nk jadi negative..
    lepas tu guna bahasa kesat…penyanyi arab pun nk jd isu..elok la dari kpop tu..at least bahasa yg diguna tu bahasa arab..mudah2an bila selalu menyanyi lagu arab..bole lancar mengaji..

    Important note to this blogger: based on your survey recently..now you know kelompok mana yg setia sgt dgn blog you. and tk heran la..caci maki..and all those negativity. Good job nara..esok kt akhirat jawab la makan duit hasil fitnah dan penyebab org bertelagah and caci maki..
    P/s: After two month follow you blog..now im leavin..coz all this is rubbish..

    0

    0
    • melayu oh melayu says:

      weh racist nyer…..just because kau x paham bhasa korea , kau down kan bahasa org lain. Kalau ada org cakap bahasa melayu ni buruk.. mari kita guna bahasa arab jer sebab lebih mulia… amacam ?????
      kalau awak nak tahu dunia entertainment arab lagi seksi and muka plastik dari artis korea…cuma yg masuk Mlaysia yg baik2 jer…..yg Arab seksi plastik tu tak lepas punya masuk Malaysia.

      0

      0
      • jgn malukn melayu says:

        Arab kus semangt …. seksi giler … pegilh tngk mv dorang … industri hiburan arab tu besar … ko ingt kat mekah madinah je ke?. Anon atas tu x pena tngk mv lagu arab gamaknya. Satu aliran dgn barat …. aku ckp lagu berbntuk kotemparary music dorang bkn nasyid @ lagu2 baik.

        0

        0
  13. William Cheng says:

    Ramai betina muslim sundal kt sini rupanya

    0

    0