Written by AbangNara | June 14th, 2013

Memang betullah wanita kalau bertudung memang akan lebih terserlah kecantikannya. Abang Nara tengok memang Fiza Elite lebih cantik bertudung berbanding ketika zaman seksi meksinya dulu. Jutaan tahniah kepada Fiza atas perubahan ini. Alhamdulillah.

fiza elite bertudung

Manis kan? Memang sejuk hati memandang wajah Fiza Elite. Semoga Fiza akan terus kekal bertudung. Abang Nara suka style tudung Fiza yang sempoi dan tidak melampau-lampau. Diharap style sebegini pun dapat dikekalkan. Abang Nara tertarik membaca pengumuman Fiza Elite mengenai penghijrahannya di Instagram.

Memang saya terfikir untuk bertudung sejak beberapa bulan ini. Saya tak mahu terburu-buru takut nanti saya melakukannya separuh jalan sahaja. Mahu berubah ini bukan setakat bertudung sahaja, tapi memerlukan kita untuk berubah secara dalaman juga. Cukupkah amalan kita? Cukupkah sembahyang kita?… tetapi kalau suatu hari nanti, anda lihat saya bertudung… itulah dia.

fiza elite bertudung

Tahniah sekali lagi buat Fiza. Lagi 10 keping gambar Fiza Elite manis bertudung dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Proton Saga FLX+ bakal dilancarkan Sabtu ini.

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

fiza elite bertudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to (12 GAMBAR)Fiza Elite Kini Cantik Bertudung

  1. SHERA says:

    BAGUSLAH… :)

    0

    0
    • ddd says:

      tahniah,,, anak2 die ke tu…comey gilerrrrrrrrrrrrr…………

      0

      0
      • kikilala says:

        fiza ni dari dulu lagi lawa. ni dah bertudung lagi lawaaaaaa

        0

        0
        • lalalila says:

          cntik betul bile pakai tudung…kulit fiza lawa..tahniah n harap kekalkn..comel sgt2…

          0

          0
        • pe citer bai says:

          ah cun nya..cantik,lagi manis dengan gaya tudung yg simple.tak perlu hana tajima style,ct norhaliza style bagai.macam ni da cntik.simple yet gorgeous. i loikee!

          0

          0
        • nora hot mama says:

          tambah pulak pakai software 360..berganda la lawa nye yer? hahaha

          0

          0
        • Olga says:

          Bagus lah dh pakai tudung.. tp perlu ke amik gambor sendiri lps tu siap edit tampal2 5 gambar dlm 1 pic.. kalau sekadar nak bgtau pd masyarakat cukup sekadar 1 gambar je… ke minta dipuji?

          0

          0
        • cincinsakti says:

          aik, itu pon kau nak komen ke Olga.
          sukati die la nak tepek byk mane pon gamba die.
          aku rs ramai kot yang buat camtu. kau jek yang ketinggalan kot.

          0

          0
        • yUyU says:

          Cantik ! nampak lagi muda… =)

          0

          0
    • gulahati says:

      bile pulak turn neelofa?? semoga hati die terbukak nak btodong juge………………….. baru bole ajak hans masok Islam……………………..

      0

      0
    • Olga says:

      ENTRI NI XBEST NAK MELAHAR

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      bagos la kalau dh brtudongggggg ..boleh jugak tutop jendol tu kannnnn….eh sape minah yg pakai baju ijau tu ! gmbar last tu ketat Nye baju diaaaaaaaaaa naik rimas n panas minah jambu tengok ! eeeeeeeee tk panas ke ????? muka dia pulak eksen cute tapi tk cute ! lain la kalau fasha yg senyum cngitu sweet je huh !

      0

      0
    • Olga says:

      AZWAN ALI BILA NAK BERTUDUNG DH BNYK KI GI MEKAH XPKAI TUDUNG JUGAK

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah bir says:

        hahahahahahahahaiii kelakar la u olga hahahahahahahahaha ! kalau azwan pakai tudong mana pulakkkkk dia nk tarok buah dia ishhhhhhh !! hehe..

        0

        0
    • Olga says:

      AZWAN ALI BILA NAK BERTUDUNG DH BNYK KLI GI MEKAH XPKAI TUDUNG JUGAK

      0

      0
    • Yatie says:

      alhamdulillah….terbukti bertudung tu cantik…

      0

      0
  2. sayang says:

    bln lps ade nmpk dia kt sungei wang sgt la cantik, kulit halus je.. bln ni dah bertudung.. Alhamdulillah.. cantik manis..

    0

    0
  3. tanpanama says:

    Tenang jer…=)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cantiiiiiiiiik…subhanallah….alhamdulillah

    0

    0
  5. Anon says:

    Cantiknye…=)
    comel budak tu …anak Fiza ke tu?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Ya Allah, cantiknya dia. Semoga fiza terus berusaha mencari redha Ilahi. :)

    0

    0
  7. ss says:

    Alhamdulillah…semoga ditetapkan iman untuk terus menutup aurat…Amin..suke tgk org bertudung dan pakai baju muslimah (x ketat)….

    0

    0
  8. hijau says:

    cantik! macam anak dara . mohon artis2 senior lain dibukakan pintu hati.

    0

    0
    • duni says:

      mohon rosnah mat aris baca dan alert dengan perubahan artis2 muda…

      0

      0
      • kak timah says:

        BUKAN ROSNAH MAT ARIS JE ,TAPI NORLIA GHANI,AZIZAH MAHZAN,WAN NOR AZLIN N RAMAI LGI

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        itu korang tk payah nk sebok2 tiba masa tau la dorang2 ni bertudong …tengok macm fiza ada orang paksa dia bertudong? dia bertudong dengan kerelaan hati dia kn ? lain lah kalau dia nk berlaki tk lama lagi jadi dia cepat2 bertudong ! jangan suka mengata dengan orang yg tk bertudong ! buat ape nk suroh dorang2 ikot2 artis yg dh bertudong !

        0

        0
  9. nanabanana says:

    cantiknyaaa… tahniah fiza.. fiza, u berlakon dlm epilog cinta khirana best la.. menjadi bwk watak psycho mcm tu.. ^_^

    0

    0
  10. ana says:

    seriously, mmg cantik & manis.

    0

    0
  11. ayam jepun says:

    Cantik juga kan artis SENDU nie ,,,, tak sangke i .
    Hohohoho

    0

    0
    • ayam jepun says:

      MINAH JAMBU TUKAR KALER ! OLGA & BUNKFACE NO.1 !!!
      HANG PI MANA ? TAK NAK KOMEN KEW ????

      0

      0
      • Olga says:

        ENTRI NI XBEST NAK KOMEN

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        eh kt sini rupa Nye kau ayam jepon ! puas minah jambu selak2 tadi kt sini rupa Nye kau hehe… si olga ada kt atas tu kau tk Nampak ke? ha kt bawah ni pon ada olga hehe….minah jambu baru balek keja tadi lom mandi pon teros minah jambu dengan secepat kilat bukak blog bang nara ni …..

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          eh kt atas pulak si olga ..tadi minah jambu tengok olga macm kt bawah

          0

          0
        • ayam jepun says:

          Amboi MINAH JAMBU ,, rajinyr ko kerja kan ? Ko kerja ape ? Kalo aku buka kedai sendiri ,,,, so boleh senang sikit ,,,, ko mesti tertanya2,,, kedai apalah agakyr yg si ayam jepon nie bukak ,,, kalo ko nak tau , aku buka kedai ” URUT BATIN KHAS UNTUK PASANGAN GERSANG ” HAHAHA !!!!
          KO JANGAN MEMAIN ! NABILA HUDA & NAS T , YG SPONSOR AKU !!!! HOHOHO

          0

          0
    • mak ayam says:

      lek eleh kau ayam jepun. sekurang-kurangnya dia ARTIS. kau hado? tak ada kan? so kau lagu SENDU laaaa dari dia, kahkahkah! kutuk orang nombor 1. cehhhhh

      0

      0
      • anak ayam says:

        mak yem nak susu dengan jagong campur dengan bater

        0

        0
      • ayam jepun says:

        Eleh mak ayam ,,, nape ko sentap ! HA !!!! MESTI KO NIE SI FIZA KAN ? MEMANG DIA ARTIS SENDU ! SELALU JE TENGOK MINAH NIE KAT GALAKSI / MELODY , SELALU CITER YG SAMA ! KONON NYE ARTIS BARU HARUSLAH MENEGUR DIA BILA JUMPA ! PASAL DIA SENDU ! TU LAH YG TAK DE YG GI TEGUR DIA !!!!

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          betol cakap kau tu ayam jepon..si fiza ni kenape dia nk tunggu artis baru tegor dia dulu? ni makna Nye hati fiza ni tk bagos n tk baik ..kite kalau nk tegor tk payah nk tunggu artis tu muda ke tua ke pelakon lama ke baru ke yg penting keiklasan hati kite nk tegor..tegor aje lah !! lagi pn artis sesame artis ape salah Nye kite tegor menegor tol tk.. nk eksen sombong konon huh ! kalau jambu tkpe la jugak huh bwekk !! kate nk kawin ngan laki orang dulu tu dh kawin ke belm? jantan tu bapak pelakon jugak..minah jambu lupa pulak nama pelakon kecik tu Almaklom lah kann hehe..

          0

          0
  12. peunu bunsen says:

    subhanallah cantiknya ko fiza… alhamdulillah.. teringin nk tengok kak ziana kita pakai tudung mesti lg ummppp.. x mo pakai skit2 paras lutut lagi…(cek ta) pon :)

    0

    0
    • Sabri Ali a.k.a Nick says:

      Saya pun teringin nak tgk Ziana pakai tudung, lagipun umur dah 45 tahun!

      0

      0
  13. comelnye anak dia.. mcm dia jugak.. makk aii yg baju ijau 2 meletoopp

    0

    0
  14. AN says:

    pernah jumpa dia and anak2 dia, orgnya memang cantik and anak dia subhanallah, comel sungguh!

    0

    0
  15. pah bedah says:

    anak dia ke tu comelnya..
    nmpk sgt guna 360 applction cmera hahaha..
    by the way dia mmg cntik

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Cantik plk aku tengok si fiza ni bertudung…dia ni memg sesuai bertudung la lagi pn dahi dia jendul..so bila pakai tudung x nmpk kejendulan dia n nmpk bertmbah cantik n manis plk…siapa plk budak y ngan fiza tu..comei btl la…si baju ijau tu plk nmpk tetek dia y sebakol…

    0

    0
  17. cik ungu purple says:

    alhamdulillah..mabruk fiza…cantik sgt ble bertudung..lg berseri2 :)

    0

    0
  18. tipTop says:

    baju kurung hijau tu sapa ye?? mantop!!!

    0

    0
  19. kambing gurun says:

    nampaknya bekas2 anggota elite banyak dah berubah dan berhijrah… Abby, Azza and Fiza.. Shasha on off lg tapi InsyaAllah satu hari nanti.. tunggu Linda Rafar and Watie plak… ada lagi ke ek anggota elite…?? marilah kita diluar sana sama2 munasabah diri dan berubah ke arah kebaikan… amin…

    0

    0
  20. diva 80an says:

    mohon sangat mak tiri iffa #teduhan kasih dapat mengikuti jejak si jelita fiza

    0

    0
  21. nina says:

    pasni dapat watak emak-emak jelah ..watak heroin dah bagi kat wawa zainal

    0

    0
  22. Anonymous says:

    cantikkkk sungguh fiza bertudung…pd retis y dh senja y lain tu bila lagi nk pki tudung…khatijah ibrahim…shila majid..agaknya pd dia org kalau x pki tudung nmpk muda kot..sb tu la sayang sgt nk ttp rambt dia org…

    0

    0
  23. Betik says:

    tutup aurat mmg menaikkan martabat seorang wanita.

    tgk lah sapa2 yg tutup aurat, automatik je sejuk mata tgk.

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      eh betol ke ??? kalau pompan yg tk menutop aurat mata kau automatik panas lah eh ! komen macm aku la yg bagos huh !

      0

      0
  24. geng penang says:

    Tudungnya yg simple je x payah yg fancy sangat pun, tapi amat manis & cantik sangat2… so sweet…

    0

    0
  25. Mak Kiah says:

    Alhamdulillah. Kan cantik bila pakai tudung.Mak Kiah suka! Mak Kiah doakan semoga Fiza terus istiqamah ye dlm berhijab.

    0

    0
  26. OBSERVER says:

    Bila tengok gambar2 orang yang sudah berhijrah ke arah kebaikan, terus lupa kepada keburukan dan apa jua kejahatan yang pernah dia lakukan.

    :)

    0

    0
  27. cricket says:

    Sesetengah artis tak lawa bila bertudung tapi si Fiza ni terserlah kecantikan dia. Muka dia mmg sesuai bertudung. Gambar bawah tu, yg pakai baju hijau tu bukan main lagi posing control cun ….baju pun ketatnya, nampak dgn jelas yg tertonjol2 tu.

    0

    0
  28. putihkaseh says:

    Ziana Zain, Fauziah Latif, Erra Fazira, Raja Azura n lain2 bila lagi…….

    0

    0
  29. rara says:

    Dia jendul kalo x bertudung.lol

    0

    0
  30. Ros says:

    Seniwati Mariani bila lagi???

    0

    0
    • Mariani says:

      pat ploh taun lagik…hehehe

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tk payah nk sebot2 nama2 artis n tanye bila nk bertudong !! perlu ke nk tanye??? tk perlu itu semuaaaa dorang tau lah ape itu dosa n ape itu pahala !! tk payah lah korang asek asek nk tunjok baik n alim pat sini ! kalau dorang terjon kt neraka pn korang bukan Nye boleh tolongggg !! tk boleh kan !!! so jangan nk eksen alim kt sini ok !

      0

      0
  31. akubudakseni says:

    takde pulak yg pernah cakap saya dah menutup aurat sepenuhnya ^_^

    0

    0
  32. Siti Monyet says:

    orang Malaysia nie emang bodoh, asal pakai tudung je puji melambung padahal Fisa nie dulu bukan penah jadik punca jahanamkan rumahtangga erin malek ke?? Pulak tue penah bercuti bersama-sama lagik dekat sebuah pulau dengan ayah si erin umpama laki bini gitu,orang malaysia nie asal orng tu tunjuk islamik skit trus percaya bagus sangat, mentaliti kampung, agaknya asal rosmah mansur pakai tudung orng ramai terus cakap dia bagus , padahal ramai pmpuan pakai tudung sekarang nie tek senonoh sbg cuntuh si dayana amir, ade orng nampak dia dan tunand dia bercanda mesra siap kiss kiss lagik umpama dunia ini ente yg punya, ptotlah dia tak terdesak nak kawen sbb rupanya dah puas kongkek sblom kawen, Fiza elite nie pon 2 kali 5 jgak..

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      betol kau cakap tu monyet minah jambu sokong kau …minah jambu rasa kalau minah jambu yg prangai rabak ni kalau bertudong mesti mat2 tengok minah jambu ni minah baik2 kan padahal padahal padahal tol tk monyet? memang yg banyak puji ni bodoh kampong jendol tol tk ! konon2 Nye bila dorang tengok artis tu dh berhijrah n bertudong dh insaf la tu kononnnn padahal makin terok lagi prangai dia rembat laki orang lagi huh !!

      0

      0
    • milah says:

      aboi sopannya bahasa mengata org yek… meruntuhkan rumahtanggan org mmg berdosa, tapi mengata org pun berdoasa gak tau.

      0

      0
  33. akuChantek says:

    Aku nak kate lawo..xtau tang mne. Tp yang pasti nye 360 sgt berseri2 dibuatnye! Hahahaha.. ak xbpe mnt sgt fiza nie tp ok la bagos la die da pkai tudung. Go!ho! 360!.

    0

    0
  34. mulut puaka says:

    NENEK TUA RAJA AZMI BILA NAK PAKAI TUDUNG???????????

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Yang baju hijau tu, pijam baju siapa? Ketatnya ..

    0

    0
  36. milah says:

    ini gambar sudah edit.. guna software camera 360 magic skin

    0

    0
  37. Samarinyo says:

    Pakai tudung pun kalau nampak tetek lagi dua bijik amendenye… Dia kena tutup terus dada. Baru complete dan dikira sebagai ibadah.

    0

    0
  38. Melaine says:

    Lawa dia ni… Buleh buat modai sat gi.

    0

    0
    • AkuSukaToceng says:

      Bhaahahahahah! Ko ni laki ke pompuan? Aku pown nak buat modal lancap gak die ni…

      0

      0
  39. […] (12 GAMBAR)Fiza Elite Kini Cantik Bertudung (73) […]

    0

    0