Written by AbangNara | August 2nd, 2013

Celepets yang terdiri daripada Yasmin Hani, Sazzy Falak, Dynas Mokhtar, Aishah Sinclair telah meraikan bersama anak anak dari Badan Kebajikan Siti Khadijah untuk berbuka puasa bersama mereka di Sekinchan Ikan Bakar Setiawangsa.

celepets

Rakan rakan Celepets yang lain seperti Atilia dan daphne Iking tidak dapat hadir kerana ada urusan yang tidak dielakkan.Anak anak dari Badan Kebajikan Siti Khadijah telah di jamu dgn pelbagai juadah. Celepets telah memberikan anak anak ini duit raya dan sedikit peralatan persekolahan mereka untuk sedikit sebanyak membantu mereka.

celepets

Ini satu usaha murni yang sangat bagus lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan ini. Tahniah buat Celepets. Semoga akan lebih ramai rakan artis yang meniru perbuatan seumpama ini. Beberapa keping gambar lagi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook REDPhotography.

celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa

  1. anonymous says:

    celepets? apa benda tu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Baby says:

      Celebrity Pets = Celebrity yang sayangkan pets

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
      • Mikael says:

        Buruk betol nama Celepets tu , mcm cipap .

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 46
        • ustazah baru bangun tido says:

          makcik2 ni semua tak segan ke tak pakai tudung depan bebudak ni semua.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 13
        • Anonymous says:

          lohh ade lh rupanye sekinchan ikan bakar ni… masakan dia tak sedap mn pun indah khabar dr rupa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 0
        • gulahati says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
        • lola says:

          sokong. hahahahahha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • bb says:

        celebrity with pet project la.. bukan binatang kesayangan.. aktiviti yang dibuat sebagai personal favourite project untuk kepuasan diri… duh!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • anonymous says:

        oh thanx baby..i was thinking ‘kelepet’ as in ‘mat kelepet’ or ‘kaki kelepet’..hahaha..tu pasal tanya..tak pernah dengar..thanx a bunch yeah :)

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • sooka says:

      bersedekah+beramal dalam diam lebih baik. jatuh riak lak nanti.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
      • nora danis idamkan title datin says:

        haruslah menunjuk, tak rela digelar artis sendu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 3
      • Bibik Bendi says:

        Tak kesah la jatuh riak ke ape ke , asalkan “anak2 yatim” tu rasa happy dan dihargai .. Amal ibadat tu antara diorng dgn tuhan .

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 0
    • miss ynwa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 47
    • kipas siling dan kipas tangan says:

      ‘yatim ibu bapa. lebih baik dari yatim agama.’
      hanya satu lafaz aku nak sebut bila nampak gmbo nih

      aduhai.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  2. Shadow Walker says:

    “CELEPETS”..buang “L” jadi ape..?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
    • bb says:

      celebrity with pet project la.. bukan binatang kesayangan.. aktiviti yang dibuat sebagai personal favourite project untuk kepuasan diri… duh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. anon says:

    I think it refers to celebrity pet projects. biz yg depa venture into. ie Sazzy: SFbySazzyFalak, Aishah: Bhumi Batik, Yasmin/daphne/atilia: Bajookoo, Dynas: DNA

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
  4. lala says:

    apahal si aishah tu dah tak elok aku tengok…mcm budak sekolah aje haa,,…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  5. atom says:

    aishah – tak tak leok sungguh dengan rambut mcm tu….pity her!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  6. Haha says:

    Org otak kuning mmg la akan terbayang benda len dgr nama celepets tu. Gila seks betol. At least celepets tu ada inisiatif buat kebajikan, engko ada?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
  7. Shhh says:

    Askum abg nara..tk nak ker post kan entry fasal izara aishah…cntik betul dia dalam majalah pesona pengantin..kalah neelofa yang sebelum ni pernah peraga baju pengantin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
    • anzalna terlalu kenyang besahur says:

      izara esah artis sendu. tak payah nak pura2 suci lepas aksi kangkang mu itu.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 30
      • nora danish pertahana says:

        segedik neelofa ,hajat kami menengok kangkang nya belum kesampaian tau tak. izara bajet ayu kamu tu?? rasa nak ku jolok jer

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 12
      • john says:

        sendu abah kau! dia top actress ok

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
  8. Anonymous says:

    aku tengok sazzy dh mcm nenek tua jer penampilanya…si aishah plk rambut tu enth apa pnya fesyen la..poyo jer..kalau pakai tudung lagi lawa….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  9. botoxxx says:

    wah Dynaz………… Dagu x cover tul ye… b4 ni dah cntik, wat cmtu lg hodoh.. tak tau knp artis skg ni gler ngn dagu cmtu…dorg x tgk ke dagu2 artis yg lain…cntik ke???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  10. Mirai Suenaga says:

    Celepets = Bangsa yang tak reti tutup aurat. end.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 8
  11. gulahati says:

    CELEPETS = SELEBETS.

    HAHAHAHAHAHAHAHAHA

    anyway cantik2 anak2 yatim. t aku nak buat anak angkat lah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  12. celeboks says:

    buat amal, pastu upah photographer..elok sangat lahhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  13. lalalaaaaa.......... says:

    perasan x yasmin hani ade iras2 arwah yasmin ahmad???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  14. encik bakul says:

    wahh..untunglah anak-anak yatim tu. berbuka kat sana-sini.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. @@ says:

    bila ada acara macam ni biasanya anak-anak yatim ni akan terpaksa beratur naik ke pentas reramai untuk ambil sumbangan. kesian lihat mereka beratur lama gitu…ada sesetengah majlis (jarang), penganjur yang datang dari meja ke meja hulur sumbangan pada anak-anak yatim tersebut. cara kedua lagi nampak mesra dan ikhlas.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  16. kak leha says:

    CELEPETS=WONDERPETS

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    malu la sikit makcik-makcik oiii… anak-anak yatim tu bertudung, tutup aurat… kamu yang dah tua masih tak tau lagi ke apa itu aurat…. kiamat makin dekat….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    huh ! kalau ada fasha sandha n lofa mesti hepening punye huh ! kalau artis yg kt atas ni minah jambu tk berape minat lah terima khaseh aje lah ye thank u..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Bestnyer jadi selebriti. Tapi apasal macam kebanyakkan celeb kat sini macm ambo tak kenal je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kay says:

    pakailah tudung kalo ye pun. kan bulan puasa bulan keberkatan nih. adeh. artis….artis.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. mariam kampung pantat says:

    nape nadiya nisaa tak masuk group celepets ni??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. aisy says:

    apesal si sazzy falak muka macam nenek kebayan…mcm nenek2 je aku tgk…dhtu…apesal selekeh je diorg ni…dgn si dynas dagu mcm alien…dh kenape makcik2 tua x sedar diri ni…kot ye pun…pakaila tudung kn nampak elok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. […] (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa (41) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. […] (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa (42) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. […] (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa (43) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0