Written by AbangNara | August 2nd, 2013

Celepets yang terdiri daripada Yasmin Hani, Sazzy Falak, Dynas Mokhtar, Aishah Sinclair telah meraikan bersama anak anak dari Badan Kebajikan Siti Khadijah untuk berbuka puasa bersama mereka di Sekinchan Ikan Bakar Setiawangsa.

celepets

Rakan rakan Celepets yang lain seperti Atilia dan daphne Iking tidak dapat hadir kerana ada urusan yang tidak dielakkan.Anak anak dari Badan Kebajikan Siti Khadijah telah di jamu dgn pelbagai juadah. Celepets telah memberikan anak anak ini duit raya dan sedikit peralatan persekolahan mereka untuk sedikit sebanyak membantu mereka.

celepets

Ini satu usaha murni yang sangat bagus lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan ini. Tahniah buat Celepets. Semoga akan lebih ramai rakan artis yang meniru perbuatan seumpama ini. Beberapa keping gambar lagi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook REDPhotography.

celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets
celepets

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa

  1. anonymous says:

    celepets? apa benda tu?

  2. Shadow Walker says:

    “CELEPETS”..buang “L” jadi ape..?

    • bb says:

      celebrity with pet project la.. bukan binatang kesayangan.. aktiviti yang dibuat sebagai personal favourite project untuk kepuasan diri… duh!

  3. anon says:

    I think it refers to celebrity pet projects. biz yg depa venture into. ie Sazzy: SFbySazzyFalak, Aishah: Bhumi Batik, Yasmin/daphne/atilia: Bajookoo, Dynas: DNA

  4. lala says:

    apahal si aishah tu dah tak elok aku tengok…mcm budak sekolah aje haa,,…

  5. atom says:

    aishah – tak tak leok sungguh dengan rambut mcm tu….pity her!

  6. Haha says:

    Org otak kuning mmg la akan terbayang benda len dgr nama celepets tu. Gila seks betol. At least celepets tu ada inisiatif buat kebajikan, engko ada?

  7. Shhh says:

    Askum abg nara..tk nak ker post kan entry fasal izara aishah…cntik betul dia dalam majalah pesona pengantin..kalah neelofa yang sebelum ni pernah peraga baju pengantin..

  8. Anonymous says:

    aku tengok sazzy dh mcm nenek tua jer penampilanya…si aishah plk rambut tu enth apa pnya fesyen la..poyo jer..kalau pakai tudung lagi lawa….

  9. botoxxx says:

    wah Dynaz………… Dagu x cover tul ye… b4 ni dah cntik, wat cmtu lg hodoh.. tak tau knp artis skg ni gler ngn dagu cmtu…dorg x tgk ke dagu2 artis yg lain…cntik ke???

  10. Mirai Suenaga says:

    Celepets = Bangsa yang tak reti tutup aurat. end.

  11. gulahati says:

    CELEPETS = SELEBETS.

    HAHAHAHAHAHAHAHAHA

    anyway cantik2 anak2 yatim. t aku nak buat anak angkat lah.

  12. celeboks says:

    buat amal, pastu upah photographer..elok sangat lahhhh

  13. lalalaaaaa.......... says:

    perasan x yasmin hani ade iras2 arwah yasmin ahmad???

  14. encik bakul says:

    wahh..untunglah anak-anak yatim tu. berbuka kat sana-sini.. :)

  15. @@ says:

    bila ada acara macam ni biasanya anak-anak yatim ni akan terpaksa beratur naik ke pentas reramai untuk ambil sumbangan. kesian lihat mereka beratur lama gitu…ada sesetengah majlis (jarang), penganjur yang datang dari meja ke meja hulur sumbangan pada anak-anak yatim tersebut. cara kedua lagi nampak mesra dan ikhlas.

  16. kak leha says:

    CELEPETS=WONDERPETS

  17. Anonymous says:

    malu la sikit makcik-makcik oiii… anak-anak yatim tu bertudung, tutup aurat… kamu yang dah tua masih tak tau lagi ke apa itu aurat…. kiamat makin dekat….

  18. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    huh ! kalau ada fasha sandha n lofa mesti hepening punye huh ! kalau artis yg kt atas ni minah jambu tk berape minat lah terima khaseh aje lah ye thank u..

  19. Bestnyer jadi selebriti. Tapi apasal macam kebanyakkan celeb kat sini macm ambo tak kenal je

  20. kay says:

    pakailah tudung kalo ye pun. kan bulan puasa bulan keberkatan nih. adeh. artis….artis.

  21. mariam kampung pantat says:

    nape nadiya nisaa tak masuk group celepets ni??

  22. aisy says:

    apesal si sazzy falak muka macam nenek kebayan…mcm nenek2 je aku tgk…dhtu…apesal selekeh je diorg ni…dgn si dynas dagu mcm alien…dh kenape makcik2 tua x sedar diri ni…kot ye pun…pakaila tudung kn nampak elok…

  23. […] (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa (41) […]

  24. […] (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa (42) […]

  25. […] (12 GAMBAR)Celepets Raikan Anak-Anak Yatim Di Majlis Berbuka Puasa (43) […]