Written by AbangNara | April 17th, 2012

Kalau sudah menjadi model untuk produk milik Dato’ Siti Nurhaliza, rasanya bolehlah kot gelaran selebriti diberikan kepada Apek dan juga Leuniey. Untuk makluman, bukan Apek dan Leuniey sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun disebabkan mereka sememangnya sudah ada nama dan peminat, tak salah rasanya untuk berkongsi gambar mereka berdua.

apek dan leuniey

Pertama kali Abang Nara tengok iklan minyak wangi SimplySiti di tv, terasa kagum jugak dengan bakat modeling yang dimiliki oleh Apek. Tak sangka daripada seorang pemain bola sepak, kini makin banyak bidang yang diceburi oleh Apek. Semoga suatu hari nanti pintu hati Apek terbuka untuk berlakon atau pun menyanyi pulak. Namun buat masa ini, seperti yang anda tahu, Apek hanya mahutumpukan kepada kerjaya selaku penjaga gol terlebih dahulu.

apek dan leuniey

Lagi 10 keping gambar Apek dan Leuniey di majlis pelancaran minyak wangi SimplySiti dengan membaca entri ini sepenuhnya. Harap maklum agar tidak mengosipkan mereka bercinta kerana Apek sudah pun menafikan yang perpisahannya dengan Dahlia Teck tidak membabitkan orang ketiga. Terima kasih Ryaniez Moments Photography untuk gambar-gambar ini (sila Like Facebook mereka tanda terima kasih)

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

225 responses to (12 GAMBAR)Apek Dan Leuniey, Model Minyak Wangi SimplySiti

  1. tak wangi says:

    erghhhh BOTOX kot..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 165 Thumb down 2
    • Cik Ketom says:

      Apek dipilih sbb sarat dengan kontroversi selain penjaga gol terbaik, Leuniey tak dikenali tapi baru bertatih dalam dunia modelling…. bijak Datuk Siti pilih model untuk lariskan produk minyak wangi dia kan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 139 Thumb down 9
      • hahahahaha says:

        eeeeeiiiiiiii.. tersembol pipi leuniey ni.. macam cekodok terlebih tepung…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 126 Thumb down 4
      • miz999 says:

        muke apex macam baru bgon tido n tak mandikan.. btol2 simple.. yang leuniey panjang dagu mesti mase mak dye mengandung suke makan kepale kmbing…..hahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 5
      • pemerhatibebas says:

        tau tak si tetek tu dah deactivate twitter dia? cuba search @Daliaa19 kat twitter..dia punya account takde dah..yg keluar pon orang punya tweet yang mention kat dia je.haha! tertekan la tu.dulu zaman dia amik orang punya tunang, dia kene senyap2 sebar gambar sendiri pakai anonymous punya email.now dah ada org lain amik bf dia, orang baru ni tak perlu senyap2 nak sebar gambar sendiri pon.siap ada official photographer lagi yg snap n upload for the world to see u’ols..haha!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 7
      • moin says:

        ada je elok twitter si dalia teck ni

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • ya, datuk siti memang bijak bab menggunakan orang, tapi malam sikit lah aku nak minat produk dia ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 8
      • bisnes says:

        kan hubbynya bisnesman berpengalaman, selok belok bisnes strategy dah dipelajari

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      saper yang ckp leuniey ni lawa?
      eiii kerass jer pipi dan dagu… lawa lagi janet khoo…asli~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 214 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        betullah,apa yg lawanya leuniey 2 ye?biasa je…
        tok ti sejak kebelakangan ni kalau bergambar mesti lentok sana sini.ari 2 dlm paper gbr dia mendada abes….nak lawan cik Ta ke?? heheheheee

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 209 Thumb down 8
      • nini says:

        alah..bukannye datuk K argue pon bini maken seksi….lagi ditimang2 adeler…..sayang-sayangkan bini muda cantik gebu lebih utama dari jaga aurat bini untuk pandangan die sahaja…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 78
      • sang says:

        Tok Ti mestila kene lentok2 skrg, nk lawan madu cik ta die tuh..tergugat la tok ti tgk Cik Ta nye body yg lagi hot da vas! Tok Ti kena la kuruskan badan sikit, bru bleh challenge ngn Cik Ta..tp, bab kt leher Tok Ti menang lah, sebab Cik Ta nye berkedut..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 13
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waaakakakakakakaka… pasal leher berkedut pun naik ka? Hahaha..
        Lawak btul… ko kalau pasal cari bahan, ada ajer idea…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 1
      • minah ronggeng says:

        Datuk Siti pilih Luni sebab tak payah bayar mahal2 kot… jimat sket.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 0
      • kamu tak tengok dekat2 memang lah macam tak lawa. pada perkiraan aku, muka korang lagi buruk bila berada dalam gambar ni. percayalah.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 26
      • aku pya suka says:

        aku tgok dia pon aku mluat……..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • ixora yang cun says:

        aku pun nak cakap benda yang sama…dari dulu lagi aku tengok takdela lawa sangat macam certain orang yang tengok dia n cakap OMJAYYYY LAWANYA DIA…adoi…ntah laa cantik tu kan subjektif..bagi aku nan hadooooolahh dia ni…cucuk je lebih…uwekkk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        I’ve met leuniey few times..She’s indeed very pretty without any makeup on.. Her skin tone n complexion sgt la cantik! But no doubt based on pics and with makeup on dia nmpk biasa je.. Perhaps dia xfotogenik kowt..;)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9
      • oden la... says:

        dalam majalah wanita yang si leuniey jadi cover… ader gambar dia ngan family… masa tu, comey jer si leuniey ni … make light sgt… ker x make up langsung x tahulah…. bila tgh gambor skang…. mak ai… betol ke ni…. lain sgt bila dah make up ni… mcm dah berumur la pulak

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      abg nara takde update psl sham kamikaze ke? tgk twitter girl yg bini 2nd die tu , astaghfirullah, mencarut xhbs2. die g retweet yg bini 1st pny tweet (psl agama) dgn shadap la ape la. Twitter die — just min.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Farazila Abd Jabar YaAllah, tabahkanlah Suamiku dari fitnah2 yg di ada-adakan untuk menjatuhkannya, dan tenangkanlah hatiku yg menerima tempiasnya. ALLAHHUAKBAR. Bini ShamKamikaze *kau jgn AllAHHUAkBAR sgt la! Bahasa kau ni sajak sembah patung kat Batu Caves*

        ni one of the comments dr bini 2nd die.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 4
      • senyum says:

        sham nikah lg??

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • bbycumil says:

        bini no 2 die tu kakak maulana af8 kan?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • sudah baca... says:

        aku pun dh baca… isk iskkk… udahler amik hak org(kalo betul)…lagi mau banyak citer….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
      • zenon says:

        bila pulak sham kahwin ? 1st wife tu dah elok cantek pi kawein lagi bakpo nye….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • zzzz says:

        mintak maap ye..itu bukan bini no 2 sham..itu pitnah…bende ni kn dh trjawab…ape daa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        to zzz… mmglaa sham kamikaze dah ulas kata fitnah…itu semua org pun tawu….lu lagi apedaaaa…cuberlaa lu pi baca twitt minah yg konon declare diri die bini 2nd tu… fuhhhh..meroyan derrr… siap maki bini sham kamikaze yg sebenar(die ckp die akan make sure title ‘Janda’ will be Farazila first name)…yg heran, ramai plak kengkawan die dok support… tu yg sedikit musykil. Aku harap ia betul2 hanya fitnah yg nak menjatuhkan Sham…bukan kisah benar~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
      • mama mia says:

        baca di twitter maulana, twitter “just min” tu bukan kakak dia punya. faker.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        buruknya perangai ppuan 2.ckp org busuk ati,tp dia yg busuk ati.klu betul awk rasa di pihak yg benar, senyap aje lah.knapa nk ejek2 1st wife?ckp org otak cetek,tp yg dia 24jam melalak kt twitter 2 tk mcm pompuan tkde otak ke? sedihnya!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        mcm btul je twitter tu die pny, siap bt bussiness lg dgn ramai org. pastu ade je tweet dgn si maulana tu. kalo org hack pn tgk tweet die yg lama2 pny lg kasar ayat die

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • Aku budak gemuk tu says:

        x faham la.
        bukan sham dah nafikan ke dia x ada perempuan lain..
        aku rasa ni fitnah (berdasarkan statement sham baru2 ni la)
        tp dr cara korang duk komen ni,mcm dia dah kawen.

        mohon kebenaran di sebalik cerita ni.
        anyone?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • zaia says:

        konfius…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PondanSepi says:

      APASAL AKU MUKA TGOK APEX MCM X MANDI JE KAT DALM PIC NI?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 124 Thumb down 3
      • cisskek says:

        betul la..wahaha :D

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Harimau Malaya Lovers says:

        kalau setakat cantik je tapi xreti masak pon xgune jugak..kenyang ke nnt lau setakat tgk muke cntik bini je?kebulur gak kann bak kata org biar cantik dr sume segi..harap apek bahagia dgn pilihan dy just jgn lps kawen pon apek ade kontroversi suda,pape pon jgn lupe jemput peminat yea apek kami ne setiap game p skong kt stadium bila lg nk balas jasa kami ne kalau bukan jemput p kenduri kwen ye tak?? hikhik slmt berbahagia n jd la ketua keluarga yg baik apek =)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tia says:

      Leuniey ni mcm x sesuai pgang watak wanita idaman dlm iklan simply siti,x ada aura lgsung

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 2
    • leon says:

      oooo muka botox menyerlahh…nape ct pilih muka botox jd model….issh ishh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        Muka dia bukannya botox, tp filler kat dagu dan pipi dah terlampau sudah…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • The Return of Irman Hazz says:

      HAHAHAHA… LAWAK LA APEK PAKAI TOPENG ZORRO TU… TAPI OKAY LA, MASYUKK LA APEK, MAIN BOLA, JADI MODEL IKLAN LAGI… MASYUKKK..MASYUKKK..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • huahuahua says:

      i guess so too…mmm nape aku nmpak muke dia da mcam pemilik sendayu tnggi tu hah??scary…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ooo… Puan Rozita.. yeker muka macam…??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • lili says:

      hmmm…..muka Leuniey ni ada iras2 janet khoo…tapi lagi lawa janet la yg si siti tu plak buka je lah tudung tu x de beza pun tutup penuh & separuh sama jerrrr…….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        dia nak buka terus sebenarnya, tapi malu lah sebab dah kuar statement nak pakai tudung lepas balik haji…bodoh gila bg statement “saya bertudung selepas balik haji kerana peminat”

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • mimi says:

        dia nak buka terus sebenarnya, tapi malu la sbb dah kuar statement nak pakai tudung lepas balik haji..bodoh gila kuar statement “saya bertudung sebab permintaan peminat” masa tu tudung tutup semua..pastu menyesal, buka sikit nampak jambul pastu kuar statement lebih bodoh “setiap org yg nak berubah kena perlahan2, tak boleh mengejut” PALA HOTAK dia, orang len mcm Irma Hasmi tu cool je…SEKIAN

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • Ros Putih.. says:

      leuiney ni mcm pki botox..semacam jer pipi dia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • eleh eleh says:

      bukan botox la…tp teknik mekap…shading shimmering… lalala

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 20
    • triple H says:

      hnsem ke apek ni? cm cina bukit je. sape nk si apek ni? eeeiiiuuuuu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 5
    • geli r... says:

      kuat giler kot leuniey ni pkai botox…beketul2 je pipi aku negoknyo…xtkut dosa ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • mak enon says:

      bang nara oiii!! gambar tu kan hakmilik org lain punyer…nape nak letak watermark bagai?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      agak la. nak senyum pun macam seksa.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • darlina says:

      yup!! her beauty is so fake! i bet she’s not la beautiful sgt if she needs botox to look pretty..haha & one mo thing she looks older than her age lah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • lily says:

      apex comot & selekih tgk..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • seb baik botox kau jadi says:

      leuniey ni lawa…tipu la kalau kata x lawa. tp bukan lawa natural.sekain

      oopps.sekian

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. no name says:

    1st!

    my komen, biasa je, takde apa yang gempak pun. ct posing nak lebih dari model..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 13
  3. saje2 says:

    apsal muka ppuan tu keras sgt???????…pipi,dagu…nmpk pelik beno…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 0
    • senyum says:

      biasa je muka dia..ingat cantik mcm gadis2 dewi remaja ke..hihi..bg aku la..cantik biasa je..cuma muka dia mcm kakak2 je..baya ct ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
      • juli says:

        tak lah mude lg tuh bru umo 22/23 mcm tu lah..tp sbb kan botox & dressing ala2 janda tu yg nmpk tue tu…hehehe..org nak jd mude dia nk nmpk tue…hahahah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • huahuahua says:

        yup2…correct! nampak tua..kalu aku tak tau dia neh muda,aku rasa org tipu aku kate dia da kawen ade anak pon aku percaya…seriously..len kali sila bersyukur dengan apa yang Allah da kurniakan dek,jgan diubah2..ni da terbukti muka berganda2 buruk dari yang asal..pelik aku,yg asal da ok lagi nak di adjust…da la muda lagi..syg betul…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • elly says:

      nampak lain macam jer muka dier… semacam dan macam macam… seramm… lagi seram dari kak limah….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • mat lampir says:

      kahkahkah lawak siak komen ko……..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. Anonymous says:

    last!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  5. darsuci says:

    tumpu pd karier ye? TUP2 couple plak ngan leuniey nih……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  6. saya suka KSMN says:

    Apek pakai masked?? hahaha western enough lah sangattttt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  7. embok ketum says:

    AAK?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  8. lantakpilah says:

    apex selekeh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
  9. ahkak puaka says:

    SORRY TO SAY LA, SI LUNI NI PUN X LAWA MANE.
    MUKA LAIN MCM JE AKU TGK. HUKHUK!
    CMNI PUN BLH JD MODEL SIMPLYSITI. BAIK AMIK GF ANAK TIRI SI SITI TU JD MODEL. PPUAN TU LG LAWA DR SI LUNI NI -_-

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 0
    • ahkak puaka says:

      ADDITIONAL KOMEN : MUKA LUNI ADE IRAS2 MCM INUL DARATISTA. LOLOLOLLL

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
    • The Return of Irman Hazz says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 33
      • ahkak puaka says:

        IRMAN CACAT ~ CANTIK AKU HANYA UTK TATAPAN BAKAL SUAMI AKU. BLUWEKKK! SHUT UP U GILER!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
      • The Return of Irman Hazz says:

        YA LAH TU AHKAK PUAKA, MULUT PUAKA MACAM KAU ADA ORANG MAHU KE? HAHAHAHAHA….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
  10. hmmmm says:

    “Pertama kali Abang Nara tengok iklan minyak wangi SimplySiti di tv, terasa kagum jugak dengan bakat modeling yang dimiliki oleh Apek. Tak sangka daripada seorang pemain bola sepak, kini makin banyak bidang yang diceburi oleh Apek. Semoga suatu hari nanti pintu hati Apek terbuka untuk berlakon atau pun menyanyi pulak”
    ~ Poyo plak ayat si abg nara nie…puiiiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 6
    • Myladiemaya says:

      Hahahahahaha menyanyik???? adiessss sadisss arrr.. ckp pun suara cam katak nak suruh nyanyik.. habis laaaa banjir kl nnt hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
      • darsuci says:

        kan?? suara apek something la…lidah pendek kot??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
      • saje2 says:

        haah..suara apek mcm bapok pn ade…aku rs la…xtau la org ln dgr sedap plak kn..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • Nefertiti says:

        Dia tak reti sebut huruf ‘s’ , bila dia sebut jadi ‘th’. Maybe sebab susunan gigi dia tak teratur, tu yang jadi camtu. Agaknye lah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • nenek din says:

        kelantan nak angkat kelantan. sampah pun tetap disanjung.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
      • melan says:

        aduyaii kome2 ni. itu ngutuk ciptaan Allah dah tu.. think wise before u press enter, ok. suara rupa tu semua ciptaan Allah.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Abang Nara kaki bodek says:

      kan? abang Nara ni kalau nak kipas ke nak bodek ke, agak2 la sikit. dah orang tu pemain bola, main jela bola diam2. toksah gatal2 nak suruh dia menyanyi atau berlakon. sebab org2 kaki bodek/kipas ni la ada org2 yg perasan sibuk nak jadi artis konon dia berbakat. padahal nan adooo…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  11. mak murai says:

    si lunie ni sekali tgk mcm aruah sosilawati pun ada.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
  12. mak jemah says:

    xlawo pon…byk sgt cucuknye…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
    • kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk says:

      okeila dari dahlia teck, dahlia teck tu nampak sgt culture shocked, jakun

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  13. nicky says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 42
  14. cherry says:

    BOTOXXXXX !!! ==’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
  15. ben says:

    aku rasa mcm sepadan pulak si leuniey dgn kfcm nih. mungkin sbb leuniey x nampak tehegeh2 kat kfcm mcm dalia teck kot…
    tp better jugak leuniey jual mahal & jgn hingin langsung ngan kfcm nih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 9
    • lala says:

      klu die x hingin kat apek..x kan smpai putus tunang..hihihi

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 4
  16. i love izara says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 38
  17. anonymous says:

    Apsal aku tgk muka minah ni mcm pakai botox je?Sendat dan ketat semacam je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 1
  18. zzz says:

    mmg x brape lawa, tp lawa sikit dari dahlia teck..huahua

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 3
  19. xde ms aku nk bli ini myk wangi..wakakakaka says:

    xdela lawa mane pn pempuan ni..mekap je lbh..pki dhla dedah2..ape siti xbleh ke soh pki turup dada tu sket..igt iklan ape..poyo je..kompom x wangi mane pn..nk hrpkn publisiti wtla model yg kontrolbasi cmni..bajet sume org nk tgk n bli..wakaka..hakkktuiihhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
    • hiemanz says:

      terpulang pada ko la tak nak beli…sibuk jer…ayat mcm jeles…huhu…ko ado?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  20. zzzzzz says:

    lawa pompuan ni sikit dari dahlia teck.. huahua

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  21. [...] sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARApek, Leuniey, Minyak, Model, SimplySiti, Wangi [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cattleya@yahoo.com says:

    nmpak muka leuniey cm muka org dh suntik botox tp takkanlah muda2 dan berbotox kot…mula2 kes dia klua dulu cam cantik jgk skrg dh kurengg..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  23. penasaran says:

    bp umo c leuniey ni? aku nengok dah mcm baya cik Ta jerr

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  24. yaya says:

    xdela lawa sgt pOn..
    npk ary tu cm lawa..
    seksi je lbehh.
    erm,,apex oO apex..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  25. karipole says:

    Aku suka tgk leuniey dlm gambar ni.dia bergambar mcm biasa je.takde la over.bergambar ngan siti pun relax je.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 10
  26. satukata says:

    npe xnmpk secomel dlm iklan pun…bese2 jer….iklan bkn men lawa…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  27. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 17
  28. Anonymous says:

    apek tak handsome langsung pun. tak pandai cakap. unprofessional. so dissapointed. apek poyo!! tak tau kenapa perempuan tergila-gila kan apek ni. eeewww

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 5
  29. mat harun mat mustapha says:

    asal aku tengokpompuan 2 macam mak nyah jep.. dari tengok tengkuk die macam ADA HALKUM. cantik ke uoolss?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  30. King Kong Kapit says:

    memang plik muka si leuniey nie..memang ada ciri-ciri ke’rosmah’an…hehe..AMARIKA mu apek yo…hengpong blackberry kat tange, pake kot macang tu, amarika la sgt….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
  31. akula says:

    Fake rrr… rasanya kalau muka asli lagi cantik kot. ni da sepesen ngan ‘yg lain’ je.xbrsyukur….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  32. lolo says:

    BOTOX!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  33. chentalove says:

    tup2…suatu hari nanti apex n leuniey ni bcinta plak…
    leuniey blh than jga cntiknya…anugrah Tuhan kan…
    btw,gud luck untk mreka..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
  34. analuv says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 18
  35. hunny says:

    muka leuniey tu cantik klu x cucuk..
    tp di sebabkan dah cucuk tu yg nampak something wrong..hehe maybe terlebih botox kot sampai jadi keras..
    nampak tua sebelum usia..if x cucuk mesti dia natural beauty..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  36. MyNameIsLeuniey says:

    fake beauty

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  37. katejah jonet says:

    dalam iklan simplyct kfcm kate suke pompuan yang wangi je…agaknye luni sorang je yang wangi…awek kfcm yg lain bau tungkik kot…tu pasal tak kekal lame ngn kfcm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      tak der makna nyer
      kalo dah playboy suka tukar2 perempuan nak kata jaa pun

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. suke suki says:

    tok ti ni mkin ari ak tgok mkin ilang serkup pala dia 2..dah tgal ciput jer kat blakang 2.cma ttp sangkul je dah..tak lama lg bogel trus pala dia nih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  39. sitikuS yang bodoh says:

    ok yang aku perasan kat gamba di atas

    1. siti , apek , lueniey 3 3 , gosip murahan
    2. leuniey apasal muka camtu ? botox ke ? macam nenek kebayan sudah … ko ingat orang tak tau muka plastik cucuk , sama macam umie aida + anita sarawak +
    erra fazira + julia ziegler + beety benafe + zahida rafik dan yang tebaru + ziana zain + rosmah mansur ..sume muka kating nenek kebayan , pipi tembam , muka panjang, idung mancung pelik , dagu panjang dan nampak berisi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      + nanu baharuddin. aku tgk ada satu drama samarinda ke yg pukul 10.30 mlm dulu tu. muka dia mak oii memang lain gila lah. dah macam cacat sikit. lari alignment kot. kesian. tu lah dok ubah sana sini lagi. sebenarnya apa yang Tuhan bagi, itu lah yang terbaik dan tercantik untuk kita. tak perlu nak diubah-ubah lagi, termasuk lah kening. sekian :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  40. christina says:

    adakah botox ?suntikan vit c ?make up ? Errr . . Dh cm cek ta ketat nya muka . . Cm ahkak nita pun ada . . X mnt laa model2 bdua ni . . Dct pun aku dh x mnt tp minyak wangi nya aku suka . . Perhh , wangi ouu . .

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  41. greenfingers says:

    xbest langsung model ct ni.. fake, fake, fake, cam dia jugakla… kuikuikui..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  42. ohcem says:

    apek: weih mek luni,xdop budu ko make cni?

    luni:mano do mu nie..agok2 la tepak gini mitok bhudu..hok aloh payoh

    apek:mu tok se ko make bhudu?aku dop tahe gak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
  43. angelina jolie celup says:

    komen ikhlas dari aku..x lawa sgt la pompuan ni,umur muda lagi,tapi aku tgk dah macam sebaya rozita che wan je,hhahahha
    betul la muka dia mcm janet khoo..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  44. Anonymous says:

    adam yahya, ko ex mciium kan? ko smbg blaja lepas drop out ke? gila terer skarang dh ceo???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. lalalalala says:

    Rezeki looneytune dikenali sebab gossip. Tapi aku tgk mmg agak lain sikit keShantekannya. Ontah la. Makeup kot. Aku pun ada baca pasal Shamkamikaze nikah sorang lagi… Kalau betul, first wife mmg cantik.. kalau nikah dgn 2nd ni pun, maybe sebab nak membimbing kot. Tapi itu no2, mmg brutal bahasanya. Ex minah rempit kot dulu ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  46. april says:

    oghe kelate…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  47. anyss says:

    aku xnk komen psl model2 “cap ayam” tok t nih..mls nk komen cz dorg ni xdelah best sgt pon…cuma aku nk komen tok t… smkin ari smkin menyampah aku tgk dia..bkn smkin ari smkin nk insaf..tudung mkin lme mkin ciput..pakai bju sendat tyg ‘tetek” dia yg xlawa 2.. mse tgk ABPBH aritu bkn main lg… baju mcm “balut nangka” jerr…hishhh perasan langsing! tudung pn jgn ckp lerrr…. mcm bru serkup kpala org lps mndi jerk!…uweeekkk! kesian kt arwah bapa dia..mst sdih tgk anak dia mcm nih..xsedar2 diri..! minta2 dijauhkan dgn artis2 yg hipokrit mcm ni..nauzubillahhhminzaliq…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  48. Lis says:

    Abg Nara ni tak malu ke nk siar kisah apek lg? Yela kan dlu jd isu dia bengang dgn blog yg sebar mcm2. Btw, tau la sama-sama org kelate tp tak pyh la abg nara nk puji sgt. Benda biasa je pun? Stakat jd model amatur part time semua blh buat. Apek sahkan tiada org ketiga? Haish! Jawapan yg sama, alih-alih bkapel jugak. Ingat player bolasepak nk ke single takda awek keliling pinggang?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  49. wan kedah says:

    looney nih dulu cantek tapi pasai apa tgk gambaq kat ataih tu nampak macam tak beghapa nak cantek….apek pulak kalau di makeover terlebih dulu mesti lagi hensem woooo….apapapun apek is my feveret gol keper in the malaysia..hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  50. Kemain lagi says:

    Korang prasan x dlm picture ni apexs & lueniey pki cincin…tah2 cincin couple..klo ikut twitter dalia, kakak dalia dan kaum2 kerabat dalia, apexs dah der pganti sblm putus dgn dia..adakah si luiniey?????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      oklaa tu…die dulu buat orang…what goes around comes around… lenkali jangan nk overtake tunangan orang…kat dunia dh dpt balasan…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  51. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Betul cakap kau, penyokong Fazura tersangat lah ramai… nanti kejap lagi tengok la statement ko ni akan kena dislike “beribu-ribu lemon”…. Percaya la cakap aku….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 9
  52. darakula says:

    muka cocok botox sumer samer jer..bole tahu muka ori atau pelesu …macam muka down sindrom…kite tgk jek dah tahu owh budak ni down sidrom…sama laa dgn muka botox kite tgk jek dah tahu owh org ni muka botox…malu laa wehh…so jgn cocok2 okehhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  53. SAKIT HATIKU.. says:

    APEX LANGSUNG TAK SESUAI IKLAN PERFUME NIE!!!!TAK SESUAI LANGSUNG..SORE MACAM APE TAH..TAKDA AURA JADI MODEL…LAGI 2 ORANG TUE SORE MACHO JE..OK LAH JD MODEL..AYOYO..LEUNIEY NIE BIASE JE LA..TGK LOPA DALAM MAJALAH CANTIK KAN???KORANG JUMPA DIA..TGK DIA MACAM BIASE JE…MINAH KELATE…SAMELA NGN LEUNIEY NIE..AKU DAH JUMPA LOPA DA…BIASE JE…TGK SEKALI CANTIK..BNYK KALI..BIASE JE…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  54. fiza says:

    pandangan dari sisi ada rupa … pengasas sendayu tinggi ..siapa ek ..rozita ker ? … full face mcm muka janet koo ..rasa nyer janet lagi cun …kenapa ek janet jer jadi model … ini luieny tak berbakat langsung .. berdiri pun mcm malas .. tak bersemangat … eeee …mcm mana nak jadi jurucakap … apex .. muka, mmg muka bermasaalah ..bukan macho …hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  55. tata says:

    warna kulit muka dan leher tak match la dik. minta mekap artis jgn pakai mekap Simplysiti lain kali.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  56. kuesyien says:

    Musykil, org kelantan yang femes ames ni, bila keluar dari boarder negeri sendiri mmg terlebih “keterbukaan aurat dan kesosialannya”. Kalau biasa tgk, bukan main org kelantan very proud sebg anak kelantan sebagai negeri yang islamik. Bila keluar dari negeri, terus terbukak segala, meaning, islamik hanya di dlm negeri sendiri ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 9
  57. mak jemah says:

    Sory to say,tok ti pkai bju pe2 pun prada ke pe sokmo xlawa..sian ke muuuu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  58. aku benci mak tiri pajurah says:

    ko pelat z eh? sebut fazura pajurah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 14
  59. NINI says:

    Apex dah sebiji rupa macam Steven Chow dalam Shoalin Soccer…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  60. Mini Bear says:

    Baik ambik hero & heroin Vanilla Coklat jadi model perfume ni.. mesti laku habis! hehehe… pada pandangan saye jelah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
  61. norman hakim suke cium cagu kaki.. gilerr kotor.. says:

    leuniey, muke u macam kak mah. sexy sgt.. luv u.. tc yur self..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  62. hehehe says:

    pd mata aku lar si ct nie mcm nak berlawan tayang breast sapa lagi besar jer…sekarang nie duk melentik2 sgt duk tyg breast besar kelapa dia tu…tak malu ker atau suka bg org tgk breast dia tu…atau dato k dah tak nak tengok breast dia tu yg duk terlentik2 menayang breast dia tu…kalo tgk ms abph ari tu pun baju dah la tah pe2 gan serban mcm tu breast besar lak tu…aku yg malu tgk…pd aku iklan minyak wangi dia nie biasa2 jer lar…muka si model pempuan tu pun kejong jer…mungkin baru pas cucuk kot…tp jgn risau mesti laku nye kuaran simplyct coz si ct nie ramai fans…bak kata kawan aku yg gila2 minatkan siti sampai nak berat badan sama gan siti dia ckp “biar aku miskin tak per janji aku leh kayakan siti”…gila btl…kalo aku baik aku kaya dr aku miskin…coz kalo aku miskin ada ke sape2 nak tlg aku…yg tlg hina ada lar…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • mizz says:

      dude…breast dia tu tertutup…yg pntg tutup dari terdedah…nmpk sgt ko focus kat breast dia smpi meluap2 komen psl breast…cer try ko gambo kasi melentik sure ko rs diri ko menarik…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • aku pya suka says:

      bodo gak kwn ko tu kn..
      aku pon sama..wtpe kaya kn tok ti y kembang smangkok tu..
      bek aku sedekah jt masjid..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. bunnee says:

    gemokkkk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  64. norman hakim suke cium cagu kaki.. gilerr kotor.. says:

    make up simply siti ni terang, da mcm pensil kaler crayon.. baik beli crayon je.. haha..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  65. Jeng jeng jeng says:

    nampak sangat muka botoxsss… Dah mcm nenek tak ada gigi.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  66. mak c kina says:

    kenal kan muke cucuk…keras je aku tgk…senyum pn xcntk…nape la ct xcarik wajah yg asli (xkisah la klu cntk sbb mekap) tp yg penting bersih dari cucuk mencucuk ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. mak jemah tak berape jemah says:

    Mane kau tau Fazura x amek SPM? Kot ye pun tak suka jangan la sampai fitnah die. Sikit sikit sudey.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 15
  68. Love fazura says:

    Botol perfume die ni same cam botol perfume Nina ricci. Too obvious.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  69. MemBesar says:

    3 model lelaki tu, apek palg mengecewakan.suara x macho langsung.
    tp suka tagline.. yg penting, dia mesti wangiii..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  70. meeradriana says:

    leuniey, muka kat picture mmg kurang tapi dlm tv menang cantik..
    apek, focus sayang..ni bkn pasal ppuan..tapi kerjaya..
    siti,hmmee..ada duit senanglah..benda yg tittle haram pun boleh jadi halal..sape staff halal angkat tangan??korg dpt list terbaru x??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  71. jojo says:

    tak tahan aku tengok rambut apex. suara pun macam neng yatimah.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  72. angelina jolie says:

    nape tok ti tak ambil cik ta jadi model minyak wangi …kan cik ta mantop…..tak cantik mana pun dah make up lawa la…cuba kat luar rasa nya cantik lagi hantu kak limah balik rumah.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  73. minah_kampung says:

    maaf,Leuniey tu sape? time tgk iklan perfume tu betul2 kenal apek sorg je..yg lain langsung x kenal..he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. jariku gemok says:

    ntah ape yg bestnye kt si apek nih pon xtaulah aku.. tp dah rezeki dia kan terpilih jadik model simplysiti.. cuma doakan yg terbaik jek lah buat dia lpas ni..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  75. kautekkacak says:

    ya ampunnn… muka lunie mcm apam balik. tembam n kembang smcm… 1 wk b4 photoshoot lunie g botox kot!!! beauty is pain!!! sakit jer ada, tp muka tak lawa mana pun!! apek pulak sebijik mcm muka apek penoreh getah!!! muka2 tak komersial lgsg!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  76. mizz says:

    tp muka fazura nmpk ori lagik dari muka luni ke mata aku yg kero…(sorilah sebutan nama slh..pnt nak taip nama dia yg belit2) luni ni klu aku google search gamba awl2 dl lbh cantik dr kat pic ni…nmpak natural i mean…x taulah kot teknik solekan wat muka dia ketat semacam… tp fazura ttp lg cantiklah even xde spm.(xkan kot)…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 12
  77. kucinghitamkakipanjang says:

    minah ni x cun, xde aura.. bg aku xde sebb kenapa nk pandang muka dia dua kali… pelek kenape siti plh die ni….. hhrrrrmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  78. my mind speaks says:

    gotchaa.. si apex ada 2 henfon..
    npk sgt kat poket..rosak picture..><

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. Diri Ini says:

    Siti plak lebih posing nye…xnak kalah….lentok aje….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  80. aNJe says:

    erkkk… awat muka tu mengerikn sgt2? ni mesti kes cucuk kt tmpt budget kot…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  81. mimi says:

    pada pendapat aku, dahlia teck lebih cun and slim dari leuniey..SEKIAN..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
    • pujit says:

      sila tempah cermin mata di kedai terdekat anda.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • mimi says:

        pujit, you rasa leuniey lagi cantik eih?okay fine, tapi dahlia teck lebih slim dari leuniey you setuju tak?haha..
        saya bukan nak backup dahlia ler, just nak compare mereka berdua ja..sah2 lah dua2 pun takleh wat bini solehah..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • pujit says:

        slim & katek…haha..
        (eh tak baik hina ciptaan tuhan!) insaf kejap.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • mimi says:

        bukan ke guys suka perempuan katik? haha.. :P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  82. farah says:

    masuk page ni,
    tgk gambar minah ni, terus aku ctrl+f, type ‘botox’
    haaa..melambak sane sini.
    i rest my case.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  83. nana says:

    muka dia macam janet khoo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. kakak cantek says:

    ape lah yang hensem sgt si APEX tu sampai boleh jadik player ? aduhhh . geli kowt ! please lah jangan nak perasan hensem sgt !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. cik bedah says:

    ape lah yang hensem sgt si apek nih . aduhh . x payah nak bajet hensem sgt oke ! geli kowt !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. kfc fried chicken says:

    x lme lg apek ni ngan leuniey plak..kan dh ngaku single..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. jlo says:

    baik tok tie ambik neelopak… cun la jugak dr minah tue..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  88. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Marah betul kau dengan dia, dulu kau satu sekolah dengan Fazura ke?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  89. aida233 says:

    omg… ni ke Apek yg ramai pompuan se-Malaya tergila2kan tu????

    and…. ni ke rupa Luniey yg jejaka2 semua cakap lawa gila tu???

    i dont believe it!! dua-dua pun takde rupa untuk jadi model apa2 pun!

    and pls lah… Apek berlakon/menyanyi?? Nak sokong pun tak hingin!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  90. jija says:

    Kalau korang perasan dalam iklan apek tu..cara dia cakap macam xnak cakap..control semacam je..ke nak cover gigi yang x tersusun tu??? :))

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  91. sarah_nina says:

    aku pun nak cakap mcm yg kipas ni cakap..
    mak tiri.. marah giler ko dengan si fazura ni ya.. orang kampung ko ek..
    apa2pun, fazura aku tak suka.. luniey pun aku.. tak suka fazura sebab bagi aku.. dia punya akting tu biasa2 aje..watak yg dia amik cam sama aje dr dulu.. kalau luniey.. adik oi.. awak kan muda lagi.. jangan lah amik suntikan ni..buruklah..(sebab aku tengok gambar awal2 ok aje..ni dah semacam)..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  92. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL says:

    SEMUA PAKAT2 NAK KOMEN MACAM SENDIRI DAH PANDAI. KO KUTUK DIA, BUKAN DAPAT DUIT PON, LAINLAH DIA YG JADI MODEL IKLAN TU, …

    LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  93. cici says:

    Dalam iklan kat TV bukan main comei si Luni ney, tgk pics kt BN nie terus tak tau nak kata apa . HUHU :D

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  94. Luqman Hakim says:

    wah cantiknya gadis tu..! apex terbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  95. [...] Kalau sudah menjadi model untuk produk milik Dato’ Siti Nurhaliza, rasanya bolehlah kot gelaran selebriti diberikan kepada Apek dan juga Leuniey. Untuk makluman, bukan Apek dan Leuniey sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. aku cantik says:

    macam alien muka leuniey

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  97. erm..... says:

    semua model @ duta simply siti meletup dgn gosip….. apex ngan liuniey pasal kes putus tunang..tup-tup dua2 jd model minyak wangi… rozita plak pasal kes kawin ngan datok K.. dengar2 nk jadi duta produk…. bagus marketing… gempakkan dengan gosip..terus keluarkan jd model… huhuhu…. klise….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Celena Gemas says:

    sesuai diorg ni jd model minyak wangi..sbb 2-2 nampak mcm x mandi..plastik!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  99. Jeng jeng jeng says:

    Lunie punya beauty mcm artis indon. Jenis yg senyum susah nampak gigi atas. Bibir atas nipis & gigi kecil..Mcm grandma. Cuba perhati Kris Dayanti & byk lagi artis indon. Ni jenis GIGI IKANG ni…. Ikang..ikang..ikang..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  100. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Aku sebenarnya tak pernah terfikir pasal Fazura ni, sampai la aku masuk blog ni, aku terkejut gak tengok penyokong Fazura mak aih ramai gila…. tak padan dengan lakonan dia tak banyak mana pun… rasa macam tak logik pun ada.. Kalau Lisa Surihani tu popular, ramai orang back up masuk akal la jugak sebab dia comel & muka dia selalu masuk panggung, so kiranya Lisa Surihani ni dekat di hati penonton la.. Tapi Fazura aku pelik, muka jarang2 masuk panggung, keluar tv pun jarang… tapi peminat yang sayang dia ramai sangat sampaikan kalau ada orang kondem dia sikit ajer kat blog ni, yg kondem tu terus kena DISLIKE sampai hidden pun ada.. hehehe…. tak masuk akal langsung.. hehehe… tiap kali nampak muka Fazura kat Billboard bila tepi highway Kesas tu kat tol RM1.60 tu.. by the way Fazura memang cantik pun..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  101. wan5478 says:

    cik ta & leuniey muke nak same, badan nk same. ha neelofa pon badan bleh than. ish3. ape persamaan diorang eh? cer teke??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  102. aku pya suka says:

    bodo gak kwn ko tu kn..
    aku pon sama..wtpe kaya kn tok ti y kembang smangkok tu..
    bek aku sedekah jt masjid..
    aku mmg x ske tok ti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. mizz says:

    dah nama ‘mak tiri pajurah’ sifat mak tiri mmg berat sebelah… relaxlah mak ti…ckp org lain pencacai fazura…ko plak pencacai luni ke?… smgt ko kan mempertahankn si pretty luni tu…ni mst dpt elaun dok pantau sapa yg kutuk luni kat cni…bdw both of them mmg cantik x kisahlah fake @ tidak…aku dah google dua2 minah ni mmg lain dl lain skg…

    tp aku heran awat mak ti sakan sgt jaki ngn fazurah ni… ada pengalaman yg menyakitkan ke…rs mcm nak selami hati mak ti…meluap2 prsaan benci baca komen ko…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  104. JEJARI KONTOT says:

    Apa yg nak dibanggakan sgt dgn si leuniey ni.mengharumkan nama negara ker? Fazura cara ckp dia terbaik.aku bg A+ kat dia. aku bukak JOJO PILLOW TALK kat youtube,aku tgk english dia power giler. “bkn nak back up” tapi hakikat. Lakonan dia pun ok, dress up up to date. sexy bertempat tak mcm miera liyana tersembul liang tetek.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  105. pelan says:

    kata pelan2 nak berubah, ye lah dah nampak pelan2 dah banyak berubah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ashiro says:

      ek’eleh sedap2je korg. ngate kat dia maner korg tau dia botox eh tu cuma tekti make up la, wei tapi setahu aku pompuanni lbh cntk drp si dahlia tetek tu!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  106. sitikuS yang bodoh says:

    saya sangat meluat bila kesultanan melayu dah tak nampak macam ditahap tinggi .. nampak sangat martabatnya diletakkan sama dengan mat-mat kaki goyang di night club, bercuti sambil bawak gundik di tempat tersorok , ber ilove you di laman twitter … nampak sangat kan ? kita serupa… tiada mulia untuk disembah selain ALLAH

    saya pun rasa macam sesuatu je bila banyak artis-artis dibagi gelaran Datuk ..entah dimana sumbangannya …..dan memilih artis untuk dijadikan gf dan isteri.. dimana relevennya saya nak menyanjung institusi itu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  107. suri says:

    leuniey ni mcm iras muka sri wani lak..yg kontroversi dikatakan lelaki tu…tp for me biasa2 je xde la lawa sgt..x tau la klu dr dekat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  108. bagi surat doktor botox la kalau berani tuddowww tudowwwwwwww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  109. Gadis says:

    Tak kesah lah botox ke apa. Yang penting, LEUNIEY SERIBU KALI GANDA LEBIH CANTIK BERBANDING DAHLIA TECK.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • eyh kau nie says:

      botox tu kan berdosa! nak ubah ciptaan allah tu kenapa? xpuas hati lagi ke dgn pemberian allah? tak kira lah sape cantik ke x.. botox tu!!! heeeyuuwww… serious typical kelantan!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. qisya says:

    aku tgk muka Leuniey dh mcm bapuk kat chow kit je.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  111. zaia says:

    leuniey ni bedak tebal sgt kot..nape lain lak muka dia kat sini??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  112. MrsR says:

    Ape daa bertekak pasal artis

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  113. montana says:

    pergh apek..senyum pun macam apek jugak..hhahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. qiqi says:

    cer jgn nk hina sgt org lain ,…korang l0m perfect lgi eh ..!! ~igtn utk semua ok…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  115. amylee says:

    pergh dah sama2 ni tak lama lagi kena tglla tu si dalia tu. kesian. laki (mcm kfcm), senang je cari ganti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. naz says:

    ek elle rambut apek mcm org x mandi pagi hahahha.. cuba lah semenggah siit rambut tu mcm first2 glamer dulu kan macho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. tak minat apek says:

    muka apek mcm “sangap” je,, sori takde perkataan yg lebih sesuai dr ini ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. laila majnun says:

    ketat je muka si leuni ni cam sometin wrong jerk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. sape2 je lah says:

    nampak sgt muka leuniey tu cucuk botox.. teruk betul.. muda2 kulit tgh cantik lg nak cucuk botox buat ape?? hishh kalau dah dasar org kelantan tu mmg mcm2 yg dibuatnya.. duhh.. dah mcm flowerhorn pipi dia. wahahahahahaah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  120. krol says:

    apa2 je lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0