Written by AbangNara | April 17th, 2012

Kalau sudah menjadi model untuk produk milik Dato’ Siti Nurhaliza, rasanya bolehlah kot gelaran selebriti diberikan kepada Apek dan juga Leuniey. Untuk makluman, bukan Apek dan Leuniey sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun disebabkan mereka sememangnya sudah ada nama dan peminat, tak salah rasanya untuk berkongsi gambar mereka berdua.

apek dan leuniey

Pertama kali Abang Nara tengok iklan minyak wangi SimplySiti di tv, terasa kagum jugak dengan bakat modeling yang dimiliki oleh Apek. Tak sangka daripada seorang pemain bola sepak, kini makin banyak bidang yang diceburi oleh Apek. Semoga suatu hari nanti pintu hati Apek terbuka untuk berlakon atau pun menyanyi pulak. Namun buat masa ini, seperti yang anda tahu, Apek hanya mahutumpukan kepada kerjaya selaku penjaga gol terlebih dahulu.

apek dan leuniey

Lagi 10 keping gambar Apek dan Leuniey di majlis pelancaran minyak wangi SimplySiti dengan membaca entri ini sepenuhnya. Harap maklum agar tidak mengosipkan mereka bercinta kerana Apek sudah pun menafikan yang perpisahannya dengan Dahlia Teck tidak membabitkan orang ketiga. Terima kasih Ryaniez Moments Photography untuk gambar-gambar ini (sila Like Facebook mereka tanda terima kasih)

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

225 responses to (12 GAMBAR)Apek Dan Leuniey, Model Minyak Wangi SimplySiti

  1. tak wangi says:

    erghhhh BOTOX kot..

  2. no name says:

    1st!

    my komen, biasa je, takde apa yang gempak pun. ct posing nak lebih dari model..

  3. saje2 says:

    apsal muka ppuan tu keras sgt???????…pipi,dagu…nmpk pelik beno…

    • senyum says:

      biasa je muka dia..ingat cantik mcm gadis2 dewi remaja ke..hihi..bg aku la..cantik biasa je..cuma muka dia mcm kakak2 je..baya ct ke?

      • juli says:

        tak lah mude lg tuh bru umo 22/23 mcm tu lah..tp sbb kan botox & dressing ala2 janda tu yg nmpk tue tu…hehehe..org nak jd mude dia nk nmpk tue…hahahah

      • huahuahua says:

        yup2…correct! nampak tua..kalu aku tak tau dia neh muda,aku rasa org tipu aku kate dia da kawen ade anak pon aku percaya…seriously..len kali sila bersyukur dengan apa yang Allah da kurniakan dek,jgan diubah2..ni da terbukti muka berganda2 buruk dari yang asal..pelik aku,yg asal da ok lagi nak di adjust…da la muda lagi..syg betul…

    • elly says:

      nampak lain macam jer muka dier… semacam dan macam macam… seramm… lagi seram dari kak limah….

    • mat lampir says:

      kahkahkah lawak siak komen ko……..

  4. Anonymous says:

    last!!!!!!

  5. darsuci says:

    tumpu pd karier ye? TUP2 couple plak ngan leuniey nih……

  6. saya suka KSMN says:

    Apek pakai masked?? hahaha western enough lah sangattttt

  7. embok ketum says:

    AAK?

  8. lantakpilah says:

    apex selekeh

  9. ahkak puaka says:

    SORRY TO SAY LA, SI LUNI NI PUN X LAWA MANE.
    MUKA LAIN MCM JE AKU TGK. HUKHUK!
    CMNI PUN BLH JD MODEL SIMPLYSITI. BAIK AMIK GF ANAK TIRI SI SITI TU JD MODEL. PPUAN TU LG LAWA DR SI LUNI NI -_-

  10. hmmmm says:

    “Pertama kali Abang Nara tengok iklan minyak wangi SimplySiti di tv, terasa kagum jugak dengan bakat modeling yang dimiliki oleh Apek. Tak sangka daripada seorang pemain bola sepak, kini makin banyak bidang yang diceburi oleh Apek. Semoga suatu hari nanti pintu hati Apek terbuka untuk berlakon atau pun menyanyi pulak”
    ~ Poyo plak ayat si abg nara nie…puiiiiii

    • Myladiemaya says:

      Hahahahahaha menyanyik???? adiessss sadisss arrr.. ckp pun suara cam katak nak suruh nyanyik.. habis laaaa banjir kl nnt hahaha

    • Abang Nara kaki bodek says:

      kan? abang Nara ni kalau nak kipas ke nak bodek ke, agak2 la sikit. dah orang tu pemain bola, main jela bola diam2. toksah gatal2 nak suruh dia menyanyi atau berlakon. sebab org2 kaki bodek/kipas ni la ada org2 yg perasan sibuk nak jadi artis konon dia berbakat. padahal nan adooo…..

  11. mak murai says:

    si lunie ni sekali tgk mcm aruah sosilawati pun ada.

  12. mak jemah says:

    xlawo pon…byk sgt cucuknye…

  13. nicky says:

    luni tu cantik gak arh..tapi apex jadi model x sesuai kotttt

  14. cherry says:

    BOTOXXXXX !!! ==’

  15. ben says:

    aku rasa mcm sepadan pulak si leuniey dgn kfcm nih. mungkin sbb leuniey x nampak tehegeh2 kat kfcm mcm dalia teck kot…
    tp better jugak leuniey jual mahal & jgn hingin langsung ngan kfcm nih

  16. i love izara says:

    suka tengok iklan perfume simpy siti ni….menarik..lueniey cntik la jgk…..tp apex best, macho!!
    p/s :apsal nama dia pelik, ssh btl nak eja….lini ke, luni ke sudah la….nama ic ke 2??

  17. anonymous says:

    Apsal aku tgk muka minah ni mcm pakai botox je?Sendat dan ketat semacam je..

  18. zzz says:

    mmg x brape lawa, tp lawa sikit dari dahlia teck..huahua

  19. xde ms aku nk bli ini myk wangi..wakakakaka says:

    xdela lawa mane pn pempuan ni..mekap je lbh..pki dhla dedah2..ape siti xbleh ke soh pki turup dada tu sket..igt iklan ape..poyo je..kompom x wangi mane pn..nk hrpkn publisiti wtla model yg kontrolbasi cmni..bajet sume org nk tgk n bli..wakaka..hakkktuiihhhh

  20. zzzzzz says:

    lawa pompuan ni sikit dari dahlia teck.. huahua

  21. […] sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARApek, Leuniey, Minyak, Model, SimplySiti, Wangi […]

  22. [email protected] says:

    nmpak muka leuniey cm muka org dh suntik botox tp takkanlah muda2 dan berbotox kot…mula2 kes dia klua dulu cam cantik jgk skrg dh kurengg..

  23. penasaran says:

    bp umo c leuniey ni? aku nengok dah mcm baya cik Ta jerr

  24. yaya says:

    xdela lawa sgt pOn..
    npk ary tu cm lawa..
    seksi je lbehh.
    erm,,apex oO apex..

  25. karipole says:

    Aku suka tgk leuniey dlm gambar ni.dia bergambar mcm biasa je.takde la over.bergambar ngan siti pun relax je.

  26. satukata says:

    npe xnmpk secomel dlm iklan pun…bese2 jer….iklan bkn men lawa…

  27. Anonymous says:

    apek tak handsome langsung pun. tak pandai cakap. unprofessional. so dissapointed. apek poyo!! tak tau kenapa perempuan tergila-gila kan apek ni. eeewww

  28. mat harun mat mustapha says:

    asal aku tengokpompuan 2 macam mak nyah jep.. dari tengok tengkuk die macam ADA HALKUM. cantik ke uoolss?

  29. King Kong Kapit says:

    memang plik muka si leuniey nie..memang ada ciri-ciri ke’rosmah’an…hehe..AMARIKA mu apek yo…hengpong blackberry kat tange, pake kot macang tu, amarika la sgt….

  30. akula says:

    Fake rrr… rasanya kalau muka asli lagi cantik kot. ni da sepesen ngan ‘yg lain’ je.xbrsyukur….

  31. lolo says:

    BOTOX!!!

  32. chentalove says:

    tup2…suatu hari nanti apex n leuniey ni bcinta plak…
    leuniey blh than jga cntiknya…anugrah Tuhan kan…
    btw,gud luck untk mreka..

  33. analuv says:

    suke tgk leuniey…. comey jaaa……

  34. hunny says:

    muka leuniey tu cantik klu x cucuk..
    tp di sebabkan dah cucuk tu yg nampak something wrong..hehe maybe terlebih botox kot sampai jadi keras..
    nampak tua sebelum usia..if x cucuk mesti dia natural beauty..

  35. MyNameIsLeuniey says:

    fake beauty

  36. katejah jonet says:

    dalam iklan simplyct kfcm kate suke pompuan yang wangi je…agaknye luni sorang je yang wangi…awek kfcm yg lain bau tungkik kot…tu pasal tak kekal lame ngn kfcm

  37. suke suki says:

    tok ti ni mkin ari ak tgok mkin ilang serkup pala dia 2..dah tgal ciput jer kat blakang 2.cma ttp sangkul je dah..tak lama lg bogel trus pala dia nih

  38. sitikuS yang bodoh says:

    ok yang aku perasan kat gamba di atas

    1. siti , apek , lueniey 3 3 , gosip murahan
    2. leuniey apasal muka camtu ? botox ke ? macam nenek kebayan sudah … ko ingat orang tak tau muka plastik cucuk , sama macam umie aida + anita sarawak +
    erra fazira + julia ziegler + beety benafe + zahida rafik dan yang tebaru + ziana zain + rosmah mansur ..sume muka kating nenek kebayan , pipi tembam , muka panjang, idung mancung pelik , dagu panjang dan nampak berisi

    • Anonymous says:

      + nanu baharuddin. aku tgk ada satu drama samarinda ke yg pukul 10.30 mlm dulu tu. muka dia mak oii memang lain gila lah. dah macam cacat sikit. lari alignment kot. kesian. tu lah dok ubah sana sini lagi. sebenarnya apa yang Tuhan bagi, itu lah yang terbaik dan tercantik untuk kita. tak perlu nak diubah-ubah lagi, termasuk lah kening. sekian :)

  39. christina says:

    adakah botox ?suntikan vit c ?make up ? Errr . . Dh cm cek ta ketat nya muka . . Cm ahkak nita pun ada . . X mnt laa model2 bdua ni . . Dct pun aku dh x mnt tp minyak wangi nya aku suka . . Perhh , wangi ouu . .

  40. greenfingers says:

    xbest langsung model ct ni.. fake, fake, fake, cam dia jugakla… kuikuikui..

  41. ohcem says:

    apek: weih mek luni,xdop budu ko make cni?

    luni:mano do mu nie..agok2 la tepak gini mitok bhudu..hok aloh payoh

    apek:mu tok se ko make bhudu?aku dop tahe gak

  42. angelina jolie celup says:

    komen ikhlas dari aku..x lawa sgt la pompuan ni,umur muda lagi,tapi aku tgk dah macam sebaya rozita che wan je,hhahahha
    betul la muka dia mcm janet khoo..

  43. Anonymous says:

    adam yahya, ko ex mciium kan? ko smbg blaja lepas drop out ke? gila terer skarang dh ceo???

  44. lalalalala says:

    Rezeki looneytune dikenali sebab gossip. Tapi aku tgk mmg agak lain sikit keShantekannya. Ontah la. Makeup kot. Aku pun ada baca pasal Shamkamikaze nikah sorang lagi… Kalau betul, first wife mmg cantik.. kalau nikah dgn 2nd ni pun, maybe sebab nak membimbing kot. Tapi itu no2, mmg brutal bahasanya. Ex minah rempit kot dulu ni..

  45. april says:

    oghe kelate…

  46. anyss says:

    aku xnk komen psl model2 “cap ayam” tok t nih..mls nk komen cz dorg ni xdelah best sgt pon…cuma aku nk komen tok t… smkin ari smkin menyampah aku tgk dia..bkn smkin ari smkin nk insaf..tudung mkin lme mkin ciput..pakai bju sendat tyg ‘tetek” dia yg xlawa 2.. mse tgk ABPBH aritu bkn main lg… baju mcm “balut nangka” jerr…hishhh perasan langsing! tudung pn jgn ckp lerrr…. mcm bru serkup kpala org lps mndi jerk!…uweeekkk! kesian kt arwah bapa dia..mst sdih tgk anak dia mcm nih..xsedar2 diri..! minta2 dijauhkan dgn artis2 yg hipokrit mcm ni..nauzubillahhhminzaliq…

  47. Lis says:

    Abg Nara ni tak malu ke nk siar kisah apek lg? Yela kan dlu jd isu dia bengang dgn blog yg sebar mcm2. Btw, tau la sama-sama org kelate tp tak pyh la abg nara nk puji sgt. Benda biasa je pun? Stakat jd model amatur part time semua blh buat. Apek sahkan tiada org ketiga? Haish! Jawapan yg sama, alih-alih bkapel jugak. Ingat player bolasepak nk ke single takda awek keliling pinggang?

  48. wan kedah says:

    looney nih dulu cantek tapi pasai apa tgk gambaq kat ataih tu nampak macam tak beghapa nak cantek….apek pulak kalau di makeover terlebih dulu mesti lagi hensem woooo….apapapun apek is my feveret gol keper in the malaysia..hahaha…

  49. Kemain lagi says:

    Korang prasan x dlm picture ni apexs & lueniey pki cincin…tah2 cincin couple..klo ikut twitter dalia, kakak dalia dan kaum2 kerabat dalia, apexs dah der pganti sblm putus dgn dia..adakah si luiniey?????

    • Anonymous says:

      oklaa tu…die dulu buat orang…what goes around comes around… lenkali jangan nk overtake tunangan orang…kat dunia dh dpt balasan…

  50. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Betul cakap kau, penyokong Fazura tersangat lah ramai… nanti kejap lagi tengok la statement ko ni akan kena dislike “beribu-ribu lemon”…. Percaya la cakap aku….

  51. darakula says:

    muka cocok botox sumer samer jer..bole tahu muka ori atau pelesu …macam muka down sindrom…kite tgk jek dah tahu owh budak ni down sidrom…sama laa dgn muka botox kite tgk jek dah tahu owh org ni muka botox…malu laa wehh…so jgn cocok2 okehhh

  52. SAKIT HATIKU.. says:

    APEX LANGSUNG TAK SESUAI IKLAN PERFUME NIE!!!!TAK SESUAI LANGSUNG..SORE MACAM APE TAH..TAKDA AURA JADI MODEL…LAGI 2 ORANG TUE SORE MACHO JE..OK LAH JD MODEL..AYOYO..LEUNIEY NIE BIASE JE LA..TGK LOPA DALAM MAJALAH CANTIK KAN???KORANG JUMPA DIA..TGK DIA MACAM BIASE JE…MINAH KELATE…SAMELA NGN LEUNIEY NIE..AKU DAH JUMPA LOPA DA…BIASE JE…TGK SEKALI CANTIK..BNYK KALI..BIASE JE…

  53. fiza says:

    pandangan dari sisi ada rupa … pengasas sendayu tinggi ..siapa ek ..rozita ker ? … full face mcm muka janet koo ..rasa nyer janet lagi cun …kenapa ek janet jer jadi model … ini luieny tak berbakat langsung .. berdiri pun mcm malas .. tak bersemangat … eeee …mcm mana nak jadi jurucakap … apex .. muka, mmg muka bermasaalah ..bukan macho …hahahha

  54. tata says:

    warna kulit muka dan leher tak match la dik. minta mekap artis jgn pakai mekap Simplysiti lain kali.

  55. kuesyien says:

    Musykil, org kelantan yang femes ames ni, bila keluar dari boarder negeri sendiri mmg terlebih “keterbukaan aurat dan kesosialannya”. Kalau biasa tgk, bukan main org kelantan very proud sebg anak kelantan sebagai negeri yang islamik. Bila keluar dari negeri, terus terbukak segala, meaning, islamik hanya di dlm negeri sendiri ke?

  56. mak jemah says:

    Sory to say,tok ti pkai bju pe2 pun prada ke pe sokmo xlawa..sian ke muuuu

  57. aku benci mak tiri pajurah says:

    ko pelat z eh? sebut fazura pajurah..

  58. NINI says:

    Apex dah sebiji rupa macam Steven Chow dalam Shoalin Soccer…

  59. Mini Bear says:

    Baik ambik hero & heroin Vanilla Coklat jadi model perfume ni.. mesti laku habis! hehehe… pada pandangan saye jelah!

  60. norman hakim suke cium cagu kaki.. gilerr kotor.. says:

    leuniey, muke u macam kak mah. sexy sgt.. luv u.. tc yur self..

  61. hehehe says:

    pd mata aku lar si ct nie mcm nak berlawan tayang breast sapa lagi besar jer…sekarang nie duk melentik2 sgt duk tyg breast besar kelapa dia tu…tak malu ker atau suka bg org tgk breast dia tu…atau dato k dah tak nak tengok breast dia tu yg duk terlentik2 menayang breast dia tu…kalo tgk ms abph ari tu pun baju dah la tah pe2 gan serban mcm tu breast besar lak tu…aku yg malu tgk…pd aku iklan minyak wangi dia nie biasa2 jer lar…muka si model pempuan tu pun kejong jer…mungkin baru pas cucuk kot…tp jgn risau mesti laku nye kuaran simplyct coz si ct nie ramai fans…bak kata kawan aku yg gila2 minatkan siti sampai nak berat badan sama gan siti dia ckp “biar aku miskin tak per janji aku leh kayakan siti”…gila btl…kalo aku baik aku kaya dr aku miskin…coz kalo aku miskin ada ke sape2 nak tlg aku…yg tlg hina ada lar…

    • mizz says:

      dude…breast dia tu tertutup…yg pntg tutup dari terdedah…nmpk sgt ko focus kat breast dia smpi meluap2 komen psl breast…cer try ko gambo kasi melentik sure ko rs diri ko menarik…

    • aku pya suka says:

      bodo gak kwn ko tu kn..
      aku pon sama..wtpe kaya kn tok ti y kembang smangkok tu..
      bek aku sedekah jt masjid..

  62. bunnee says:

    gemokkkk!!!

  63. norman hakim suke cium cagu kaki.. gilerr kotor.. says:

    make up simply siti ni terang, da mcm pensil kaler crayon.. baik beli crayon je.. haha..

  64. Jeng jeng jeng says:

    nampak sangat muka botoxsss… Dah mcm nenek tak ada gigi.

  65. mak c kina says:

    kenal kan muke cucuk…keras je aku tgk…senyum pn xcntk…nape la ct xcarik wajah yg asli (xkisah la klu cntk sbb mekap) tp yg penting bersih dari cucuk mencucuk ni…

  66. mak jemah tak berape jemah says:

    Mane kau tau Fazura x amek SPM? Kot ye pun tak suka jangan la sampai fitnah die. Sikit sikit sudey.

  67. Love fazura says:

    Botol perfume die ni same cam botol perfume Nina ricci. Too obvious.

  68. MemBesar says:

    3 model lelaki tu, apek palg mengecewakan.suara x macho langsung.
    tp suka tagline.. yg penting, dia mesti wangiii..

  69. meeradriana says:

    leuniey, muka kat picture mmg kurang tapi dlm tv menang cantik..
    apek, focus sayang..ni bkn pasal ppuan..tapi kerjaya..
    siti,hmmee..ada duit senanglah..benda yg tittle haram pun boleh jadi halal..sape staff halal angkat tangan??korg dpt list terbaru x??

  70. jojo says:

    tak tahan aku tengok rambut apex. suara pun macam neng yatimah.

  71. angelina jolie says:

    nape tok ti tak ambil cik ta jadi model minyak wangi …kan cik ta mantop…..tak cantik mana pun dah make up lawa la…cuba kat luar rasa nya cantik lagi hantu kak limah balik rumah.

  72. minah_kampung says:

    maaf,Leuniey tu sape? time tgk iklan perfume tu betul2 kenal apek sorg je..yg lain langsung x kenal..he3

  73. jariku gemok says:

    ntah ape yg bestnye kt si apek nih pon xtaulah aku.. tp dah rezeki dia kan terpilih jadik model simplysiti.. cuma doakan yg terbaik jek lah buat dia lpas ni..

  74. kautekkacak says:

    ya ampunnn… muka lunie mcm apam balik. tembam n kembang smcm… 1 wk b4 photoshoot lunie g botox kot!!! beauty is pain!!! sakit jer ada, tp muka tak lawa mana pun!! apek pulak sebijik mcm muka apek penoreh getah!!! muka2 tak komersial lgsg!!!

  75. mizz says:

    tp muka fazura nmpk ori lagik dari muka luni ke mata aku yg kero…(sorilah sebutan nama slh..pnt nak taip nama dia yg belit2) luni ni klu aku google search gamba awl2 dl lbh cantik dr kat pic ni…nmpak natural i mean…x taulah kot teknik solekan wat muka dia ketat semacam… tp fazura ttp lg cantiklah even xde spm.(xkan kot)…

  76. kucinghitamkakipanjang says:

    minah ni x cun, xde aura.. bg aku xde sebb kenapa nk pandang muka dia dua kali… pelek kenape siti plh die ni….. hhrrrrmmmm

  77. my mind speaks says:

    gotchaa.. si apex ada 2 henfon..
    npk sgt kat poket..rosak picture..><

  78. Diri Ini says:

    Siti plak lebih posing nye…xnak kalah….lentok aje….

  79. aNJe says:

    erkkk… awat muka tu mengerikn sgt2? ni mesti kes cucuk kt tmpt budget kot…

  80. mimi says:

    pada pendapat aku, dahlia teck lebih cun and slim dari leuniey..SEKIAN..

    • pujit says:

      sila tempah cermin mata di kedai terdekat anda.

      • mimi says:

        pujit, you rasa leuniey lagi cantik eih?okay fine, tapi dahlia teck lebih slim dari leuniey you setuju tak?haha..
        saya bukan nak backup dahlia ler, just nak compare mereka berdua ja..sah2 lah dua2 pun takleh wat bini solehah..

      • pujit says:

        slim & katek…haha..
        (eh tak baik hina ciptaan tuhan!) insaf kejap.

      • mimi says:

        bukan ke guys suka perempuan katik? haha.. :P

  81. farah says:

    masuk page ni,
    tgk gambar minah ni, terus aku ctrl+f, type ‘botox’
    haaa..melambak sane sini.
    i rest my case.

  82. nana says:

    muka dia macam janet khoo

  83. kakak cantek says:

    ape lah yang hensem sgt si APEX tu sampai boleh jadik player ? aduhhh . geli kowt ! please lah jangan nak perasan hensem sgt !

  84. cik bedah says:

    ape lah yang hensem sgt si apek nih . aduhh . x payah nak bajet hensem sgt oke ! geli kowt !

  85. kfc fried chicken says:

    x lme lg apek ni ngan leuniey plak..kan dh ngaku single..

  86. jlo says:

    baik tok tie ambik neelopak… cun la jugak dr minah tue..

  87. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Marah betul kau dengan dia, dulu kau satu sekolah dengan Fazura ke?

  88. aida233 says:

    omg… ni ke Apek yg ramai pompuan se-Malaya tergila2kan tu????

    and…. ni ke rupa Luniey yg jejaka2 semua cakap lawa gila tu???

    i dont believe it!! dua-dua pun takde rupa untuk jadi model apa2 pun!

    and pls lah… Apek berlakon/menyanyi?? Nak sokong pun tak hingin!!

  89. jija says:

    Kalau korang perasan dalam iklan apek tu..cara dia cakap macam xnak cakap..control semacam je..ke nak cover gigi yang x tersusun tu??? :))

  90. sarah_nina says:

    aku pun nak cakap mcm yg kipas ni cakap..
    mak tiri.. marah giler ko dengan si fazura ni ya.. orang kampung ko ek..
    apa2pun, fazura aku tak suka.. luniey pun aku.. tak suka fazura sebab bagi aku.. dia punya akting tu biasa2 aje..watak yg dia amik cam sama aje dr dulu.. kalau luniey.. adik oi.. awak kan muda lagi.. jangan lah amik suntikan ni..buruklah..(sebab aku tengok gambar awal2 ok aje..ni dah semacam)..

  91. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL says:

    SEMUA PAKAT2 NAK KOMEN MACAM SENDIRI DAH PANDAI. KO KUTUK DIA, BUKAN DAPAT DUIT PON, LAINLAH DIA YG JADI MODEL IKLAN TU, …

    LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

  92. cici says:

    Dalam iklan kat TV bukan main comei si Luni ney, tgk pics kt BN nie terus tak tau nak kata apa . HUHU :D

  93. Luqman Hakim says:

    wah cantiknya gadis tu..! apex terbaik..

  94. […] Kalau sudah menjadi model untuk produk milik Dato’ Siti Nurhaliza, rasanya bolehlah kot gelaran selebriti diberikan kepada Apek dan juga Leuniey. Untuk makluman, bukan Apek dan Leuniey sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun … Continue reading → […]

  95. aku cantik says:

    macam alien muka leuniey

  96. erm..... says:

    semua model @ duta simply siti meletup dgn gosip….. apex ngan liuniey pasal kes putus tunang..tup-tup dua2 jd model minyak wangi… rozita plak pasal kes kawin ngan datok K.. dengar2 nk jadi duta produk…. bagus marketing… gempakkan dengan gosip..terus keluarkan jd model… huhuhu…. klise….

  97. Celena Gemas says:

    sesuai diorg ni jd model minyak wangi..sbb 2-2 nampak mcm x mandi..plastik!

  98. Jeng jeng jeng says:

    Lunie punya beauty mcm artis indon. Jenis yg senyum susah nampak gigi atas. Bibir atas nipis & gigi kecil..Mcm grandma. Cuba perhati Kris Dayanti & byk lagi artis indon. Ni jenis GIGI IKANG ni…. Ikang..ikang..ikang..

  99. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Aku sebenarnya tak pernah terfikir pasal Fazura ni, sampai la aku masuk blog ni, aku terkejut gak tengok penyokong Fazura mak aih ramai gila…. tak padan dengan lakonan dia tak banyak mana pun… rasa macam tak logik pun ada.. Kalau Lisa Surihani tu popular, ramai orang back up masuk akal la jugak sebab dia comel & muka dia selalu masuk panggung, so kiranya Lisa Surihani ni dekat di hati penonton la.. Tapi Fazura aku pelik, muka jarang2 masuk panggung, keluar tv pun jarang… tapi peminat yang sayang dia ramai sangat sampaikan kalau ada orang kondem dia sikit ajer kat blog ni, yg kondem tu terus kena DISLIKE sampai hidden pun ada.. hehehe…. tak masuk akal langsung.. hehehe… tiap kali nampak muka Fazura kat Billboard bila tepi highway Kesas tu kat tol RM1.60 tu.. by the way Fazura memang cantik pun..

  100. wan5478 says:

    cik ta & leuniey muke nak same, badan nk same. ha neelofa pon badan bleh than. ish3. ape persamaan diorang eh? cer teke??

  101. aku pya suka says:

    bodo gak kwn ko tu kn..
    aku pon sama..wtpe kaya kn tok ti y kembang smangkok tu..
    bek aku sedekah jt masjid..
    aku mmg x ske tok ti..

  102. mizz says:

    dah nama ‘mak tiri pajurah’ sifat mak tiri mmg berat sebelah… relaxlah mak ti…ckp org lain pencacai fazura…ko plak pencacai luni ke?… smgt ko kan mempertahankn si pretty luni tu…ni mst dpt elaun dok pantau sapa yg kutuk luni kat cni…bdw both of them mmg cantik x kisahlah fake @ tidak…aku dah google dua2 minah ni mmg lain dl lain skg…

    tp aku heran awat mak ti sakan sgt jaki ngn fazurah ni… ada pengalaman yg menyakitkan ke…rs mcm nak selami hati mak ti…meluap2 prsaan benci baca komen ko…

  103. JEJARI KONTOT says:

    Apa yg nak dibanggakan sgt dgn si leuniey ni.mengharumkan nama negara ker? Fazura cara ckp dia terbaik.aku bg A+ kat dia. aku bukak JOJO PILLOW TALK kat youtube,aku tgk english dia power giler. “bkn nak back up” tapi hakikat. Lakonan dia pun ok, dress up up to date. sexy bertempat tak mcm miera liyana tersembul liang tetek.

  104. pelan says:

    kata pelan2 nak berubah, ye lah dah nampak pelan2 dah banyak berubah.

    • ashiro says:

      ek’eleh sedap2je korg. ngate kat dia maner korg tau dia botox eh tu cuma tekti make up la, wei tapi setahu aku pompuanni lbh cntk drp si dahlia tetek tu!

  105. sitikuS yang bodoh says:

    saya sangat meluat bila kesultanan melayu dah tak nampak macam ditahap tinggi .. nampak sangat martabatnya diletakkan sama dengan mat-mat kaki goyang di night club, bercuti sambil bawak gundik di tempat tersorok , ber ilove you di laman twitter … nampak sangat kan ? kita serupa… tiada mulia untuk disembah selain ALLAH

    saya pun rasa macam sesuatu je bila banyak artis-artis dibagi gelaran Datuk ..entah dimana sumbangannya …..dan memilih artis untuk dijadikan gf dan isteri.. dimana relevennya saya nak menyanjung institusi itu

  106. suri says:

    leuniey ni mcm iras muka sri wani lak..yg kontroversi dikatakan lelaki tu…tp for me biasa2 je xde la lawa sgt..x tau la klu dr dekat

  107. Gadis says:

    Tak kesah lah botox ke apa. Yang penting, LEUNIEY SERIBU KALI GANDA LEBIH CANTIK BERBANDING DAHLIA TECK.

    • eyh kau nie says:

      botox tu kan berdosa! nak ubah ciptaan allah tu kenapa? xpuas hati lagi ke dgn pemberian allah? tak kira lah sape cantik ke x.. botox tu!!! heeeyuuwww… serious typical kelantan!

  108. qisya says:

    aku tgk muka Leuniey dh mcm bapuk kat chow kit je.

  109. zaia says:

    leuniey ni bedak tebal sgt kot..nape lain lak muka dia kat sini??

  110. MrsR says:

    Ape daa bertekak pasal artis

  111. montana says:

    pergh apek..senyum pun macam apek jugak..hhahah

  112. qiqi says:

    cer jgn nk hina sgt org lain ,…korang l0m perfect lgi eh ..!! ~igtn utk semua ok…

  113. amylee says:

    pergh dah sama2 ni tak lama lagi kena tglla tu si dalia tu. kesian. laki (mcm kfcm), senang je cari ganti.

  114. naz says:

    ek elle rambut apek mcm org x mandi pagi hahahha.. cuba lah semenggah siit rambut tu mcm first2 glamer dulu kan macho

  115. tak minat apek says:

    muka apek mcm “sangap” je,, sori takde perkataan yg lebih sesuai dr ini ….

  116. laila majnun says:

    ketat je muka si leuni ni cam sometin wrong jerk!

  117. sape2 je lah says:

    nampak sgt muka leuniey tu cucuk botox.. teruk betul.. muda2 kulit tgh cantik lg nak cucuk botox buat ape?? hishh kalau dah dasar org kelantan tu mmg mcm2 yg dibuatnya.. duhh.. dah mcm flowerhorn pipi dia. wahahahahahaah

  118. krol says:

    apa2 je lah…