Written by Bella | March 25th, 2016

Bersempena dengan ulangtahun kelahirannya yang ke 24 pada 27 Mac ini, kelab peminat Emma  Maembong iaitu Emavengers telah menganjurkan  surprise birthday party buat aktres tersebut semalam.

Meriah juga sambutan awal hari jadi beliau dengan kehadiran beberapa rakan artis, keluarga dan ahli Emavengers.

Selamat hari jadi yang ke 24 kami ucapkan buat Emma Maembong. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta diberkati jodoh bersama Kamal Adli..Eh..Hehe..

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar surprise birthday party Emma Maembong dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: BlackShot Photographic

29 responses to (12 FOTO) Sekitar Suprise Birthday Party Emma Maembong Yang Ke 24

  1. Anonymous says:

    Ingt dh 26-27…

    0

    0
    • aku says:

      kan..upenye baru 24..

      0

      0
      • jane says:

        some people muka matured, some muka babyface. yg muka matured mcm Emma ni, Eina Azman, Nelydia Senrose, Diana Danielle, Wani Kayrie byk lagi lah. yg muka babyface/muda dari umur, Dafi, Nassier Wahab, Pak Nil, Hafiz and so on..

        sy pun umur baru je 25 tapi org ckp dah mcm 30an hahaha. ye lah, anak dah dua. letih sgt tu yg jadi nampak tua tu (hahahaha alasaaann)

        0

        0
    • Godek says:

      muka tua,umo budak lagi..sepatutnya pegi la belajar lagi sementara msh muda tu.Ni beza bwg merah ngan bwg bombay pun x tau.Kesian betul!

      0

      0
    • John says:

      Nice post…… ……………:)

      0

      0
  2. emma says:

    muda giler dah byk kontroversi..aku dulu umoo nie sibuk tgh study..huhuhuhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      sb kau bkn artis

      0

      0
      • anonymous says:

        ala ada je artis yang boleh jugak pegi continue study. mcm juliana evans tu..
        oh lupa emma spm pun tak lepas..huhu

        0

        0
        • ff says:

          ko study sampai mana?dah keja?berapa gaji ko dpt sebulan?xsemua org minat blajar..n xsmestinya xblajar tggi xleh bjaya n xboleh kaya..tgk diri sndiri dulu okehhh..

          0

          0
        • anonymous says:

          haha si ff ni mesti evangers, itu yang sentap bagai. bukan semua orang bertuah mcm emma yang cantik n dpt masuk industri seni dan rezeki dia kat situ.. ‘xsemua orang minat belajar’ katanya, habis tu kau ingat semua yg belajar kat uni tu minat belajar ke? tapi mmg dah realiti untuk survive these days kena ada education …kalau semua ikut statement kau ckp ‘xsemetintya study tinggi2 berjaya, banyak jugak orang x lepas spm ni..education is important my friend. x kisah umur, boleh berjaya jugak kalau ada willingness to succeed..

          0

          0
        • eyo says:

          alah emma cantik boleh la dia kata belajar tinggi2 tak semestinya berjaya. cuba kalau dia tak cantik, muka biasa2 je, tak jadi retis. agaknya sama je mcm orang lain. kannn

          0

          0
        • hihihihihiii says:

          I belajar bkn utk berjaya dlm karier..tpi untuk mncari ilmu… don’t ever said bljar tinggi2 x berjaya…sbb mncari ilmu tu dituntut dlm Islam…dn bukak minda… ilmu bkn hnya pd akademik..ilmu agama..ilmu akhirat…pn ilmu…dn bkn semestinya setiap ilmu ada ‘sijil’… tpi i tabik pd yg rjin continue… bkn senang beb!!!!!!
          Sbb tu as for me…biar kita ni suri rumah pon…suri rumah yg berilmu

          0

          0
        • Akak Lila says:

          Dia bukan tak lepas SPM.. dia tak amik SPM. Dah2 la hina dia pasal formal education. Setakat nak hapal buku teks tu takyah masuk sekolah pun takpa. Dah jalan hidup dia camtu nak buat camna. Bukan dia boleh patah balik ke umo 17 and amik SPM. Haishh la korang ni.. Apsal la sakit hati sangat dia takda SPM? Tak paham aku

          0

          0
    • entah says:

      die kan buadak tak sekolah hua hua hua…

      0

      0
  3. cek mek molek says:

    lolll.. baru 24… patutlaa…

    0

    0
  4. so sick says:

    br 24 ke??? cpt tua ke cm mne nie.. hahahahaa..

    0

    0
  5. not emmavenger says:

    muka matured kot. Biasanya org yg ada mix2 ni nmpak muka matang dr usia sebenar. Semoga dengan bertambahnya usia, semakin bertambah juga kematangan diri, jadilah anak yg solehah emma. Semoga diberkati umur. Bahagia dunia akhirat. Amin

    0

    0
  6. Puteri Duyung says:

    Laaaa….yg korang dok sentap ni dah knpa???ambik cermin den crmin muka korng dlu k….ngokkkk

    0

    0
  7. Miss Zulaikha says:

    Gambar ke-9, cantiknya muka girl pakai baju merah tu…mcm anzalna+mira filzah+ayda jebat…artis ke dia…cantiknya…pasni mesti viral…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    girl? macam mak orang je….

    0

    0
  9. lululu says:

    Miss Zulaikha
    puji diri sendiri ke cik kak….

    0

    0
  10. bangladeshbusukabadi says:

    hahahaa jilake lah, aku pown gigih scroll ats nk usha awek baju merah!!! puiiii

    0

    0
  11. babe says:

    cantiknye emma ni. yg gmbar last tu, muka dye paling putih menyerlah. waktu dia berlakon isteri separuh masa tu muka dye trok gila kn. pastu dye ada keluarkan sabun ’emma maembong bubble soap’.. sape kat sini pernah cuba? ok x? ase nk try la..

    0

    0
  12. anon says:

    canteknya emma, sb tu lah yg ramai sngt jeles….hepi belated birthday emma, all da best in whateva U do….muah muah

    0

    0
  13. sje komen says:

    gaya je muka dia umo 24 tahun. biasala dh jadi pelakon, bawak macam2 watak,jd mak,jd kakak,jd wanita bkerjaya n macam2. so kita semua mestila ingat die dh berumur…tp papepon die cantik je pd usia 24 tahun ni.. kalau xjadi artis mesti kita rasa ok je die ckp umur dia br 24.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    emma ni comel la tp aku tgk dia ni selekeh. macam serabut. style mmg hampeh. mcm tak kemas. ada je yg pakai tudung mainletak je still nmpk style tp emma ni nasib muka ko je la putih. kalau gelap sikit mesti macam aku jual kopok paneh petang2 tu, kusam yalls

    0

    0