Written by Bella | April 5th, 2016

Kalau sebut nama Mawar Rashid tentu ada yang tidak tahu, tetapi kalau Mawar GST ramai yang kenal bukan?

Mawar yang juga merupakan pelakon drama Tundukkan Playboy Itu baru-baru ini telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 21.

Sebuah majlis yang cukup meriah telah dianjurkan oleh kelab peminatnya dan turut dihadiri oleh rakan selebriti dan teman rapat Mawar.

Pada majlis tersebut, Mawar kelihatan cukup elegan dan ada seksinya apabila mengenakan busana berwarna merah.

Jom kita lihat lagi foto-foto sekitar majlis sambutan hari jadi Mawar Rashid dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto : Kakifoto Fotografi & Paan Jr Photography


61 responses to (12 FOTO) Sekitar Majlis Sambutan Hari Jadi Mawar Rashid Yang Ke 21

  1. SSS says:

    elok2 jadik manusia, nak jadik itik pulak…kesian..

    0

    0
    • melati ahli neraka says:

      tetek tak cukup mantop

      0

      0
      • Pareedah says:

        kain yang sama
        corak yang sama
        harga yang berbeza
        mengapa perlu bayar lebih?
        trivadung membantu anda mencari tudung yang lebih murah…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Parti rambut bas sekolah….

          0

          0
        • Org Johore says:

          Kelantan2 poyo berparti. Aku minah Johor teramat benci minah3 gedik Kelantan. Nyampah giler!

          0

          0
        • melati says:

          masing2 menggelenyar x ingat dunia. ketat, sendat, terbelah, tersembol, tercarik, terjojol. bukan aku tengok kagum…nak termuntoh lagi ada.

          0

          0
        • Anonymous says:

          erk ko nie mcm ada motif la hahahahah..mengutuk minah kelantan tpi dgn harapan minah johor pula di kutuk..hahaha..tak baik..jgn camtu k..minah dr mana pun msng2 ada prangai msng2..kekeke

          0

          0
    • aku says:

      errr..masing2 kat rumah mandi air karat ke…? ke rumah jalan berturap tanah merah? confuse aku..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Lol…win

        0

        0
      • Anonymous says:

        kena simpah dek air sirih….bauksit. tu la pasal.

        0

        0
      • mowor says:

        standard lah retis baru nak up. nampak mcm culture shock pun ada jugak. tapi dari duk bazir buat party entah apa2, baik pi belajar berlakon bagi mantap dulu. ni popular pun tak, party je lebih

        0

        0
    • Alahai says:

      Kenapa erk? Kalau happy kena buat mulut itik ngada2 cenggitu ..wajib ke!!?!

      0

      0
    • lalalal says:

      sori…sekor pun akak x kenal. artis???

      0

      0
    • nyampah tgk aih says:

      ni la namenye org melayu x sedaq diri berlagak cam omputih.bkn jeles tp menyampah je..hakk tuihh..msti org duk katakan,kalo nympah pasai pa nk nengok..jwpn aku,sukati aku r..tnet aku bayaq,bkn hangpa yga bayaqkan

      0

      0
  2. SSS says:

    KESIANNN

    0

    0
  3. aku says:

    apabila syaitan betina berparty….

    0

    0
    • duda terlajak laris says:

      mulut dia nmpak luas…mulut bawah mesti dh barai…agak2 masuk batang aku muat x kt mulut mawar??

      0

      0
  4. el says:

    gaya hollywood, tak mane canteknye

    0

    0
  5. Mummy77 says:

    NEXTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mek kelate ni…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    semua hodoh.. kah kah kah

    0

    0
  8. Enter your name says:

    Watak perempuan antagonis drama melayu sumenya tipikal n sama. Perangai sombong, bercakap tengking2, hasad dengki dgn mcm2 plan jahat, tangkap khalwat, nk rampas harta. Pastu akhir episod, insaf serta merta. Watak mcm ni terlalu biasa, n membosankan.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kalau ada beer masa party ni lagi best kan…layan terus

    0

    0
  10. buruknya la perangai says:

    ada bakat utk jd call girl / pekerja larut malam, pakaian & make up dh sesuai.

    0

    0
  11. aisya says:

    Bahagianya nampak artis2 berparti…

    0

    0
  12. lelaki2 nya nmpak spt g*y .. perempuan spt err …. err… entah laa .. apa yg drg dpt ya tunjuk bont*# .. lurah ..

    0

    0
  13. lelaki2 nya nmpak spt g*y .. perempuan spt err …. err… entah laa .. apa yg drg dpt ya tunjuk bont*# , tunjuk lura* ..

    0

    0
  14. Izrail says:

    Kematian pasti tiba. Alangkah rugi barangsiapa yang tidak sempat menyiapkan bekalannya.

    0

    0
  15. iklan dutch lady says:

    tanya sket dia ni ke yg jd mak dlm iklan susu dutch lady kalo x silap yg anak dia sorok jd sumpah2 tu..yg tu nampak keibuan jer

    0

    0
  16. kak jah tak suka gosip says:

    mana boipren awak tu mawar….da kena tinggal ke sejak popular ni …kesian diaaa..dulu masa keek kemain cium bagai…;-)

    0

    0
  17. mrs pip says:

    tak best!

    0

    0
  18. belinda says:

    Aku tengok Geng2 Mawar, Emma, Fara Mendoza yg rapat ngan dorang mungkin hot lah. Tapi tak nampak ada class, high lever people or normal people the way they social. Haha sorry. Socialize dorang nak bandingkan dgn Marion, Fazura ke lisa ke jauhhh!! Tak pun mcm dlm Dewi Remaja tu batch dia Syamim and Raysha ? Their personalities ada aura lah. Am not their fans. Bukan nak kecam. Sorry ?

    0

    0
    • dato vee says:

      fazura …high class????

      hahahahahaahak…ketawa lagi… hahahahahahahak

      0

      0
    • Anonymous says:

      Fazura ngan marion pun sblm ni sama jer… bila dah tua barulah konon nk tunjuk high class padahal dah tak bleh gedik sbb dah tua. Fazura tu up until now pun nmpk lg kampong walau she try the hardest nk up kan diri supaya nmpk seperti she belongs to classy woman level. Mawar baru 21. Takdek la nmpk pelik pun camni.

      0

      0
    • Anonymous says:

      fara mendoza yg buat camtu..acttly dorang ada class..tpi sebab dorang ni kebudakan ckt so tak nmpk..tpi kira boleh2lah..tpi di sebab kan adanya fara mendoza tu la buat cacat aura tu hahaha

      0

      0
  19. rohana says:

    21??? aku ingat dia ni dah lebih 25.
    muda lagi rupanya.
    takpe kasi la can..budak2 lagi dia ni. masih ingatkah anda semasa anda berumur 21? belum matang sgt pun lagi..perempuan zaman dulu umur 17 dah boleh kahwin jaga anak..perempuan skarang umur 28 pun belum tentu mahu atau bersedia dari semua segi..

    0

    0
  20. belinda says:

    Sorry ye Anonymous and dato vee. But what i meant yang social jenis yang good punya social. It doesn’t mean high class je. Haha. Paling senang nak contohkan dgn top 1 till top 3 dewi remaja compare to her. Maaf sorry ?

    0

    0
  21. Aku says:

    Manalah mak bapak diorg nie?tak syg ank ke bg campur laki pompuan n gediks gini gaya?hmm…

    0

    0
  22. anon says:

    Semuanya nampak gedik……gelenyar. Meloyakan…. Mereka semua ni dari negeri serambi mekah ke? ohyo…unbelievable…

    0

    0
  23. Jgn mengutuk says:

    Org kalau tk suka.. Kutuk, caci, maki hamun smua kluar… Tapi klau org suka dipuji puji…. Plis lah… Ape masalah korang dgn dia… Kan tk baik ckp mcm g2… Ingat tuhan beb… Jgn salah sebut nanti terkena batamg idung sendri. Ingat ada anak ke adik ke…aku oun tk minat dgn nie pompan tapi tk perlu lah kutuk ke ckp tk senonoh kan… Think think think……sekian

    0

    0
  24. Anonymous says:

    kenapa kebanyakkan retis Malaysia muka macam bapok siam.

    0

    0
  25. Tahnye says:

    Asal pelik sgt nmpk muka mawar ni? Tahnye mana pakwe yg kemain sweet tahap dewa tu? ahahaha kesian…..

    0

    0
  26. mawar GST says:

    macam budak felda yang baru merasa hidup di bandar kekekeke

    0

    0
  27. bigmama says:

    sape diorg nie ? kenal ke.

    0

    0
  28. . says:

    Bila dapat keluar dari negeri..lagak mcm org gua.

    0

    0
  29. dora says:

    adoi…sedih tgk org skunk..dah ala2 barat…ckp kafir kang marah…
    mawar ni pondan ke?

    0

    0
  30. xanadu says:

    tak relevant dalam industri seni. nextttt!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    tak ada bakat langsung bila berlakon mawar nie.tak yah jadi pelakon lah..
    jadi vendor mungkin sesuai ler dgn awak…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    ooooo dia ni gupanya…y bengap x thu pasal gst tu..pic kat ats tu aku nengok dh mcm pompuan p*****r je…

    0

    0
  33. rara says:

    terselah muka kelantan…huhuu

    0

    0
  34. insanbiasa says:

    kesian mak ayah dia. doa baik2 saje…agaknya lepas party ni tau dah lah semua barang ada gst.

    0

    0
  35. Khairul says:

    wow cantiknye…peduikan apa org kata, yg lain kaki jeles lebih gitu…BTW, she’s a nice person you know….

    0

    0
  36. zeti says:

    BIMBO n KAYU pn ade org minat..?? PELIK

    0

    0
  37. Anonymous says:

    geli lah tengok melayu rambut karat ni. pastu contact lens nak kelabu or biru. coklat terang gila feelings mix. tak sesuai wei.
    tengok anzalna rambut hitam cantik je apa. yang muka nan hado ni la beria nak stand out kononnya. stand out la but not in a good way.

    0

    0
  38. urmm says:

    Minah GST..

    0

    0