Written by Bella | February 12th, 2016

Bakal menamatkan zaman bujang pada 21 Februari ini bersama kekasihnya Hanif Zaki, pelakon jelita Anzalna Nasir diraikan dalam satu majlis bridal shower dengan tema patung Barbie.

Anzalna nampak begitu ceria dalam majlis tersebut lebih-lebih lagi selepas semua adik beradiknya, keluarga serta teman rapat sama-sama memeriahkan majlis berkenaan.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis bridal shower Anzalna Nasir dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Mango Touch


98 responses to (12 FOTO) Sekitar Bridal Shower Anzalna Nasir Dengan Tema Barbie

  1. Hepi says:

    Aku rsa klu aku jd salah srg kwan Anzalna ni msti kekok gler.kwan2 dia glamer uuu.klu aku dtg pn mngkin pki bju krung je kot.sronok d raikn bla nk dkat2 jd pngntin..kn!!

    0

    0
    • Vvv says:

      Sbb tu ko bukan kawan anzalna :p

      0

      1
    • barbie dollah says:

      aku rasa plak kalo aku ade kat situ aku outshine bride-to-be nya. so… well you know why la i x join diorang nih… kang zaki ingat aku plak fiancee die.. eww sorry dear. i minat mcm ronaldo je

      0

      0
      • anyongsayo says:

        perasan ko tunjuk sikit ruponyo. wakakakakaka

        0

        0
      • lawak la ko barbie says:

        dia x panggil zaki..panggil hanif..pigiii dahhh

        0

        0
        • Barbie dollah prasan lah says:

          Prasannyeeerr anak dollah ni..setakat komen tak tunjuk muke boleh la gebang oi…entah2 muke macam tenggiling tua, badan mcm maskot tayar Michelin, betis lak mcm kulit nenas, banyak lak melalut prasan ko kat sini..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Barbie dollah muka cam nonok bacin cakap lawa. Gi duduk tepi sawah berangan terus nonokkk……

        0

        0
    • Anonymous says:

      ni adik beradik dia kan semua?

      0

      0
    • family first says:

      tu adik bradik anzalna la..adik bradik dia semua pmpuan..

      0

      0
    • ANGZALNA says:

      si nonok ANGZALNA ni buat tudung brand anzel scarf katanya…tapi pakaian serupa kau bogel! booooo…..konon nak lawan la other brand..tapi aku yakin kau mmg bukan setanding neelofar…jual tudung promote pun tidak! kami yang stockis ni mcm haram ko x jaga…duit ko nak..promosi ko pakai x ada pun! rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! aku rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beli stock tudung kau yang hodoh ni!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      tu adik bradik dia la

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Can

    0

    0
  3. Sakai Batak says:

    Dah mcam lesbian plak ak tgk anzalna ni kt gmbr2 tu…lesbo pn lesbo la jnji x tomboy suda…

    0

    0
    • Anonymous says:

      hello bro apa benda otak ko ni…. asyik2 nak pandang serong aje… buka sikit mato n hati tu ……

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Cantiknya adik beradik anzalna

    0

    0
  5. makEnon says:

    Cantik lah Anzalna ni. Sopan je nampak :)

    0

    0
    • Kamu says:

      Macam ni sopan? Ermm..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Mksdnya tu sopan dr segi perwatakan dn tingkah laku..Ngko ingat sopan ni merujuk pd pakaian je ke..Ada sopan pemakaian tp perangai dan cara x sopan..Dia ni mgkin pakaian tak berapa nak sopan mcm bertudung ke ape tp cara dan pembawaan diri dia tu mcm sopan..

        1

        0
        • Anonymous says:

          Agreed, sebab tu kadang nampak yang bukan Islam lagi sejuk mata meamandang dari yang Islam tu densiri. Contoh is Elizabeth Tan and Jaclyn Victor. Tak de nak lebih2. Macam tu jugak Anzalna. Memang dia tak menutup aurat sepenuhnya tapi memang nampak dia behave. Tak de tergedik2 sana sini. Pasal aurat tu kita doa la moga dia diberikan hidayah In Sha Allah. And, Anzalna nampak sweet je.

          0

          0
        • anyoyo says:

          Dia ni mgkin pakaian tak berapa nak sopan mcm bertudung ke ape tp cara dan pembawaan diri dia tu mcm sopan..

          hahaha MACAM sopan? kenapa msti ade word “mcm”??

          0

          0
        • Produce 101 says:

          Maybe sebab tak kenal secara peribadi…Menilai dari apa yg dilihat…

          0

          0
    • 25juta says:

      Tak sabar nak nengok die kawin. mesti cantik. jangan show off sangat mcm sam dan tilla

      0

      0
  6. dina says:

    mcm bapok semuanye ..

    0

    0
  7. Sakai Batak says:

    Anzalna sbenarnya dlu lesbian skrg xtau la…

    0

    0
  8. Saya says:

    Hek eleh korang ni. Sebab dia Alzalna korang puji lah, suka lah, apa lah semua. tak kisah dah kalau dia seksi ke, pegang pegang, rapat rapat dengan bakal suami sebelum kahwin. Porah! kalau artis lain dah lama kena kecam.

    0

    0
  9. laila says:

    dulu couple dengan kerabat perlis. lama kapel tapi putus.

    0

    0
  10. Laila says:

    dia dulu kapel dengan kerabat Perlis tapi putus sebab Hanif rampas

    0

    0
  11. mahkota says:

    Cantiknyaa rambut Anzalna..Klasik Malay beauty..salute!!

    0

    0
  12. Anzalnalovers says:

    Anzalna cantik we love u

    0

    0
  13. annonymous says:

    suraya bagus tak kaler rambut! tak mcm artis lain berkarat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      suraya who? kau ni baru bangun tido terus type ke dear…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nampak sangat dekat rumah awak takde astro. Cerita suraya si anzalna belakon pun tak nengok. Wkwkwkw

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku x tgk drama melayu. x kenal suraya mcm x kenal siti norhaliza? ohh puhleerze

          0

          0
        • geli ketiak mak says:

          astro ada satu channel je ke.

          0

          0
        • Belajar Sokong Produk Tempatan ye! says:

          Wow! Anonymous 9.46 tak tengok drama melayu yer??? wow!!! kelasss uols kan?? Hahaha! SO FUNNY!!! bukan ker kau pun orang melayu??? hidung kembang SEMANGKUK lagi! Hahahaa! byk la ko punya kelass! oh puhleeerze!

          0

          0
        • Anonymous says:

          anon 11:20 am feb 13

          excuse me, aku bkn melayu 100% aku mixed owkay. so yg kembang hidung tu, er… are u looking at the mirror? .. i heard some people suntik hidung bagi bridge sikit.. maybe it will help… sorry if i offend you yea..

          0

          0
      • Aku lah says:

        Kau tu yg pelik.. Tgok balik sapa heroin drama memori cinta suraya. Jgn ckp ‘aku tak main lah tgok drama melayu ni’ kalau tak main tak yah komen apa..duk diam2.

        0

        0
        • Dhia says:

          aku org melayu..tp aku xtau pn citer suraya tu..jgn expect org melayu tgk citer melayu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          dia x expect org melayu tgk citer melayu. mungkin maksud dia, kalau x tengok citer tu baik x payah lah komen apa2.. diam2 jeee..

          0

          0
  14. Kak Jorah haron says:

    Not bad org kita da mula ada Bridal Shower ..
    Class noks.

    0

    0
  15. MelaYu Muslim says:

    Lenyap adat Melayu, pupus ajaran Islam. Ni mana punya ajaran ni? Ada bridal shower bagai? Per wedding photo lah” itulah inilah. Hancur Melayu.

    0

    0
  16. k says:

    ni kalau artis lain dah kena kecam dah ni buat bridal shower, pakai baju ketat nak tunjuk tetek besar, etc. but sebab dia anzalna, so hm..

    0

    0
  17. Dastar says:

    she’s gorgeous

    0

    0
  18. mary says:

    bodoh banggang komen meleis kampungan …

    0

    0
  19. emm says:

    yg mna satu..dgn si filzo dan shah iskndar dlu

    0

    0
    • imherfans says:

      yang pkai topi dgn spek tak tanggal2 tu dgn shah iskandar…diana…
      yang dgn fizo tu kalau tak salah yg baju pink tu…afifah..gosip jeeee

      *** tak dinafikan diorg mmg cantek2…elegan…suka tengok maggi dgn afifah…
      *** nak rambut cantek, gunalah anzelhair…..

      0

      0
  20. Sam says:

    Those shoes!! Okla dia ni, not bad. Berlakon pon, pegang watak gedik ke baik ke, okay je. Perangai takdela hazab sangat. Ingat dulu kat insta dia siap tulis dont drink, dont smoke. Perempuan yang smoke nampak x classy (x ingat ni dia ke kakak dia tulis). Well I agree with that statement.

    Keep on being classy Anzalna. Asalkan dia ni tak trgedik gedik nak rampas laki orang and nampakla duit dia tu datang dari mana, aku sokong je retis gini.

    0

    0
  21. AKU says:

    ” KESIANNYA MAK AYAH DIA” :((

    1

    0
  22. mulut celupar says:

    cantik cantik kerabat anzalna ni.. i peminat dia..stay gojes ya anzalna.

    0

    0
  23. NEON says:

    bila aku tgk artis lain buat bridal shower ni mcm menyampah ade jugak..tegedik sana tegedik sini posing ntah ape2 bagai..tpi bila Anzalna ni buat mcm sedap je mata aku tgk dia..yela,cantik mmg la cantik tpi nampak ikhlas, ceria, gembira, natural gitu..tak nmpak show off sgt..ntah,pendapat aku kot..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tgk same je mcm bridal shower org lain. aku suka je tgk org nk wat bachelor party pun. so apa bezanya yg ni?

      0

      0
  24. melati says:

    memang Barbie pun ..saper yew mereka ini???..no komen..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    apasal over sgt adik beradik dia ni? yang pakai topi tu gila kelakar. macam masuk party costume med man je

    0

    0
  26. melati says:

    tapi takper Neelofa jutawan bodo & menipu tu nanti pu akan berkahwin gan Barbie gak nanti…hihihi

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa pula kena mengena dgn neelofa? sudah2 la tu.. Past is past okeyy.. Ingat! manusia boleh berubah dlm sekelip mata.. dan itulah yg sebaik-baiknya..

      0

      0
  27. Gadis Melayu Paling Sweet says:

    Apasal mcm ada je beberapa komen kat sini yg cuba nak jatuhkan Anzalna. Nmpak SANGAT kan ayat2 tak puas hati.. Jeles ke dengan Anzalna haha.. Memori Cinta Suraya telenovela 100% pelakon melayu paling standard dalam sejarah setakat ni! Untung Anzalna si gadis melayu yg sweet sangat dpt pegang watak Suraya tu. Anzalna berjaya bawa karakter. Watak yg pasti dikenang sampai bila2. Tak heran la ada yg nak jatuhkan Anzalna.. Good Luck Anzalna!! Wish you the best for the future!

    0

    0
    • melati says:

      bukan komen nk jatuh kan Anzalina…..cuma nk suruh dia terjun KLCC jew…..

      0

      0
    • Anonymous says:

      biase la tuh ada yg suka n ada jgk yg x suka. selebriti la katakan hehe..

      0

      0
    • Anonymous says:

      yg puji melangit kau x heran pula kah?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Puji melangit untuk artis tempatan kita sendiri takper la.. Yg artis luar negara dipuja-puja diagung-agungkan oleh negara kita tu mcm mna pulak?? hehe.. Padahal artis kita diludah oleh negara luar..

        0

        0
    • Anonymous says:

      memori cinta suraya tu ok tapi tak berkenan tengok semua pelakon wanita pakai maskara tebal!!! siapalaaa make up artist diaorg ni…semua pakai maskara dan pd setiap masa!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      memori cinta suraya tu ok tapi tak berkenan tengok semua pelakon wanita pakai maskara tebal!!! siapalaaa make up artist diaorg ni…semua pakai maskara dan pd setiap masa!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        x dinafikan memang tebal2 maskara dorg pakai. Tapi nak buat mcm mna, sebenarnya mekap ni adalah benda asas juga dalam bidang lakon layar. Tujuannya adalah utk menghidupkan lagi sesuatu watak. Ni budak2 filem tau ni..

        0

        0
  28. eninomos says:

    bagusla adik beradik n alzalna…semua rambut kaler natural..xdala jakun sgt nk color2 rmbut ni..pttla rmbut lawa je..mmg classy n sopan wpun xmenutup aurat…doa2 kn je la mereka ni dpt hidayah untk menutup aurat nnt..tu kn lebih baik..

    0

    0
  29. melati says:

    bukan komen nk jatuh kan Anzalina…..cuma nk suruh dia terjun KLCC jew…..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    nmpak meriah je mereka adik beradik. mesti hubungan mereka rapat ni :D

    0

    0
  31. Mooza says:

    minat ngan Anzalna sbb dia pandai blakon pastu tak gedik,,, sama ngan Izara pun aku minat gak

    0

    0
  32. gayatri mengilai says:

    sunglasses bertopi bagai dlm bngunan lol

    0

    0
    • Anonymous says:

      ikut tema la..ni mst xpernah men patung barbie ni..ada je yg xkena pd pndangan ko…as if ko ni je yg perfect, baik solehah…*smh*

      0

      0
  33. Anonymous says:

    Yg plng aku suka rmbt dia.cantik je. Aku rs dia lah antara artis yg x sibuk2 nak wrnkan rmbt. Dlm MCS pun dia je rmbt x berkarat pelkn prmpuan

    0

    0
  34. Khai says:

    Eloklah kahwin asik berkepit jew..kesian ayah dia nasir tanggung dosa anak perempuan semua.. moga dapat hidayah. Betul kata orang susah menjaga anak perempuan seorang apetah lagi semuani perempuan. Sayangilah ayah kamu kalau taknak ayah seksa kemudian. Peringatan utk diri jgk.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Dlu xsuka sgt ngan si anzalna, & sokong sgt si lofa. Tpi skrang hurmmm. Anzalna mmg seksi tpi skurang nya dia jadi dri sendiri. Xcam kbykan artis btudung bagai but pakaian tetap ketat dan tudung singkat. Xda beza pun. Anzalna mmg bkepit ngan si hanif tu tpi at least dia xrebut suami org and belum tentu juga dia buat anuu tu ngan hanif.

    0

    0
  36. anzalna nasir says:

    Cantiknya adik beradek fazura ni!

    0

    0
  37. Fan Anzalna says:

    Buat bakal pengantin Anzalna dan Hanif Zaki. Semoga Allah permudahkan segala urusan ye.. Amin. :)

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Anzalna sorang je yg cantik…yg lain mcm pondan thailand je

    0

    0
    • Anonymous says:

      sampai hati kau kan.. cuba bayangkan adik beradik perempuan kau org panggil mcm pondan kau tak terasa ke? ish!

      0

      0
    • Anonymous says:

      sampainya hati.. cuba bayangkan adik beradik perempuan kita org ckp mcm pondan tak terasa ke? ish.

      0

      0
  39. Salena says:

    Oyemgi.. kaki anzalna brpluh ke guys. Smpai jari trjelir kluo.. eiuuuuwww..

    0

    0
  40. leencute says:

    Apelah mslh korg ni…komen lh yg membina ckit….nk mgutuk je,,kejenye…biarlh dia bahagia…xsemestinye org alim msuk syurga…org xalim msuk neraka…jd org tu biarlh brtamadun ckit…semua org nk bahagia…kite doakn yg terbaik utk dia pn dh dpt pahala taw… come on lh…. sporting ckit…

    0

    0
  41. Bijan says:

    Anzalna ni ayah dia keje pe ek?bkn lecturer je ke?adik-beradik dia nmpk mewah je.diorg ada bsnes ke?

    0

    0
    • MAI says:

      bapak dia dr prof kot, semalam tengok NONA

      0

      0
    • Produce 101 says:

      Jumpa lecturer yg pendapatan sebagai lecturer je ker..Ramai je lecturer ada side income lain atau ada bisnes sendiri..Dan ramai juga lecturer pencen jadi bussinesman..Btw,ayah dia professor k..Laku kat oversea pulak tu..Sekali panggil je berapa banyak boleh dapat tu..

      0

      0
  42. errggg says:

    Anonymous
    says:
    February 13, 2016 at 8:30 am

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    suraya who? kau ni baru bangun tido terus type ke dear…
    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 33

    Anonymous
    says:
    February 13, 2016 at 9:46 am

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    aku x tgk drama melayu. x kenal suraya mcm x kenal siti norhaliza? ohh puhleerze
    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 31

    —————————————————————————————————-
    aku copy paste yg dia ni…
    hari tu pandai sgt dok kata kat org..
    x kenal norhaliza…tapi tau pula..
    ngok ngek…
    sekejap je bila nak kena balik…
    jenis melati, mak jemah…jugalah ni x pun pekerja gomen..

    0

    0