Written by Bella | December 10th, 2015

Seronok kami melihat kegembiraan Norman Hakim dan keluarganya bercuti ke Korea Selatan, agak syok juga merasa bagaimana keadaan semasa cuaca sejuk bukan?

Antara tempat menarik yang mereka sekeluarga kunjungi ialah Nami Island. Norman sempat juga memuat naik foto percutian mereka di Korea melalui akaun Instagram miliknya.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar percutian mereka di Korea dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Instagram Norman Hakim

31 responses to (12 FOTO) Norman Hakim Dan Keluarga Bercuti Di Korea Selatan

  1. wawa says:

    Comelnye ank2 diorang..
    Bila la nak sampai sane jgak ni..^_^

    0

    0
  2. Linzy Longkang says:

    ok la tuh bwk bini jjcm aper citer lain takder ker? Next

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Anak2 dari perkahwinan terdahulu, mane? Kenapa tak dibawa sekali? Kalau tak dpt bawa, kalau boleh elakkan la dari share bagi org tau.. Kesian anak2 tu ternganga je tgk ayah bersama family tiri berseronok… Tambahan lagi sekarang cuti sekolah.

    0

    0
    • jemilah says:

      ya, aku pun terpikir benda yg sama
      mana anak2 dgn abby? sekarang time cuti sekolah la..
      takde bajet lebih ke?
      awak nak tunjuk kat public, senyap2 udah la

      0

      0
    • Derpina says:

      Dah agak soalan pprt mcm ni akan keluar..hahaha..

      0

      0
    • anon says:

      Kenapa pulak kene ajak anak2 dari perkawinan terdahulu…. Mak dgn ayah baru dia kan ada…Pandai2 mak dia org lah cari jalan ajak anak dia makan angin…

      0

      0
    • . says:

      Sebagai seorang bapa aku rasa tak sanggup tinggalkan anak2.tak pergi pun takpe kalau semua tak ikut.Tapi anak dia,kita pula yg terasa.tak perlu kot tayang.anak2 yg lain tgk.sedih.pikir gembira.dapat upload gambar banyak2.je.

      0

      0
  4. ChanteQ says:

    Mak / Bapak & anak2 semua comel.
    Memey berseri2.
    Semoga kekal bahagia. Amin Ya Rabbal Alamin

    0

    0
  5. tijah says:

    kesian anak yang dulu.. melopong je tgk ayah
    jalan2 ngn keluarga baru… aishhhh….

    0

    0
  6. Mirai Suenaga says:

    Mama nye sibuk ngan laki baru.
    Papanya sibuk ngan bini baru.

    haa mereput lah kau 3 beradik.

    0

    0
  7. KimK says:

    Korang dah kenapa? Anak2 bercuti dengan mama and papa baru la.

    0

    0
  8. KimQ says:

    korang ni…anak2 dengan Abby pi bercuti dengan Abby la.. apa yg korang lorat sgt. sibuk je hal keluarga org.

    0

    0
  9. momo says:

    kalau tak dapat bawa semua anak sekali pergi bercuti better jangan share gambar macam ni, tambahan pula sekarang musim cuti sekolah and pls be more sensitive sebab sedikit sebanyak anak dari hasil perkahwinan pertama akan terasa hati walaupun anak3 tu tak cakap directly.

    0

    0
  10. pemerhati says:

    cuti sekolah ni usually budak2 excited nak holiday
    perasaan cuti luar negara dengan dalam negara tak sama ok…
    pergi korea pula tu…
    budak kecik confirm excited and teringin juga nak jalan jauh2
    nak tengok tempat orang, snow etc…
    kena la juga jaga sensitivity sebagai seorang ayah

    ok?

    0

    0
  11. anon says:

    Kenapalah ade jgk pengomen bodoh yg tanya mana anak2 dgn abby….. Mak dia and ayah baru dia kan ade, biar dia orglah yg bawak mereka berjalan. Kalau ustazah celup mulut puaka tu tak kawin lain, lain cerita lah. Abby dgn hb baru dialah yg kene usahakan ajak anak2 mkn angin. Takkanlah selamanya nak kene gih dgn norman.. Mestilah mimi tak suka…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko tu yang bodoh… Mak bapak tiri mana sama dgn mak bapak kandung. Budak2 mesti la nk bercuti tambah2 lagi klau cuti sekolah camni. Kalau tak mau bwk skali, jgn la tunjuk kat 1 dunia… sayu ati bebudak tu! Tu pon tak bleh pikir! Bebal!

      0

      0
      • Mimi says:

        jadi maksud you bapa kandung dengan mak kandung kena ikut bercuti sekali baru nampak macam bahagia lah?
        sebab orang macam u gais lah ibubapa berebut hak penjagaan, anak anak tambah rasa terdera, suami isteri yang memang dah tak boleh sehaluan terpaksa stays in the marriage sebab nak puaskan hati orang macam u gais la.

        let them be la. masing masing ada keluarga sendiri.
        esok lusa kalau norman bawa anak anak pergi bercuti u gais cakap pula dia asyik dengan bapa kandung sampai lupakan mak kandung.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Org mcm ko la perampas kasih syg ibu bapa kandung dari anak2 mereka.. dah la rampas laki org, dipisahkan bapak dgn anak2. Bukannya maksud aku kena bwk sekali mak kandung depa tu, tp pe salahnya bwk sekali semua anak? Tanggungjwb bapak tu takkan putus sampai mati sekalipun… bini baru jgn pentingkan diri… ko kawin bapak budak tu, anak2 diorang pun ko kena terima dan buat mcm anak sendiri. Jgn dibezakan budak2… kang nanti bila dah dewasa ada jurang antara korang.

          0

          0
    • Zi3 says:

      Ko ni dah kenapa?
      Bapak dia kawen lain pun, tapi tanggungjawab bapak tak habis terus ok? Takkan nak ‘credit’ je bila anak3 dia dengan abby kena puji sebab pandai agama yang lain tak nak sensitive pulak …

      0

      0
  12. anon says:

    Tak tau kenapa, rase tak teringin langsung gih korea. Agaknya korea takde benda yg nak di tengok. Drp gi korea baik gi jepun. Lagipun bila dag gih round europe, US, tengok negeri2 lain mcm koman je…..hehe …jgn marah peminat2 drama korea. Aku mmg tak pernah tengok crite2 ngarut korea. cheers !!!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Dua jak kah anak norman gatal ni. Mana anak yg lain kenapa tak bawa. Mula2 kawin dgn memey gatal cakap memey yg jaga. Sampai mcm2 d cakap dlm media. Skg apa jadi dasar lelaki dan perempuan gatal

    0

    0
  14. tutti fruitti says:

    Xyah jadi batu api uollss…. pepandai norman nak treat family dia (baru & lama) camana..kita tgk, suka..say alhamdulillah or something nice. Yg x suka sila doakan hati itam tu cpt2 bersih.
    Btw..cantik gambar2 holiday norman & memey..bwk personal photographer jgk ke?

    0

    0
  15. Beba says:

    I dibesarkan bapak tiri, sanggup dia usung kami semua pergi ke mana dia pergi walau tempat tak mewah, yang penting kami bersama. Ini bapak kandung boleh pulak lupa anak sendiri?

    0

    0
  16. kupu2 kecik says:

    apa punya puaka jahanam ler korang ni punya pemikiran… salah ke sesekali norman nak bercuti dengan memey & anak2nya yg ni… mana korang tau norman x bawak anak2 dia dengan abby jenjalan time2 cuti sekolah ni… kot2 abby ada plan bercuti dengan anak2 dia & kena lak sama tarikh dengan plan norman sbb tu la x bawak kot.. or norman ada plan nak bawak anak2 dia next trip yg lagi baik.. yg korang sentap lelebih apahal… jaga hal ehwal dalaman seniri.. x yah nak bajet mithali sangat tth rumahtangga orang..manusia celaka jenis korang ni la antara yg jadi punca gaduh pecah belah keharmonian & kesepakatan dua keluarga… sedih tol tgk mentaliti korang ni

    0

    0